Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

lefis έγραψε:Την ωρα που εμεις κανουμε επιτροπες επι επιτροπων και μαλακιζομαστε γενικως στο θεμα του γηπεδου ο συντοπιτης ανακοινωνει την ανταλλαγη του κλεανθης σαουριδης με εκταση στην θερμη για να φτιαξουν το νεο μηλο. συναντηθηκαν με τον αλογο σκουφη και τον ιωαννιδη(!!!!!! τι παραξενο...) .
ξυπνηστε εκει στον ας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Όντως, και ορίστε και ένα άρθρο για το νέο σκουλικο-γήπεδο:
http://www.sport24.gr/html/ent/094/ent.231094.asp

Αν κάνει ο Άρης νέο γήπεδο κι εμείς είμαστε ακόμη στην ιστορική Τούμπα τότε θα αρχίσω κι εγώ να πετάω γκαζάκια...
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Παίδες η άποψή μου είναι γήπεδο στη τούμπα μιας και αυτό που κατέστρεψε το μπασκετ είναι η πυλέα (λόγω έλλειψης κόσμου). Όμως σε περίπτωση που το νέο γήπεδο κατασκευαστεί σε άλλη περιοχή, πιστεύω η πώληση της περιοχής που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή το υπάρχον γήπεδο θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει άνετα το νέο γήπεδο χωρίς να χρειαστεί στην ουσία η ΠΑΕ να βάλει πολλά χρήματα.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ όπως είχα ξαναπεί θέλω γήπεδο στην Τούμπα.
Αλλά τώρα που τα σκουλήκια θα κάνουνε στη Θέρμη γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά και μπάσκετ .. σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κάνουμε κι εμείς εκεί κοντά στο Παλατάκι το γήπεδο ποδοσφαίρου και να παίζει την ίδια ώρα πχ Άρης-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός μετά τι έχει να γίνει!
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

http://www.paokrhodes.com/PROTASH.html

File Zorro4 simfwnw mazi sou 100% kai etsi prepei na leitourgoume gt me sines8imatismous dn 8a pame pote mprosta kai o paok mas dn 8a ksefigei etsi pote apo tin metriotita...

:twisted: :twisted: :twisted:
:x :x :x

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
GiGi
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GiGi »

Retzi έγραψε:http://www.paokrhodes.com/PROTASH.html

File Zorro4 simfwnw mazi sou 100% kai etsi prepei na leitourgoume gt me sines8imatismous dn 8a pame pote mprosta kai o paok mas dn 8a ksefigei etsi pote apo tin metriotita...

:twisted: :twisted: :twisted:
:x :x :x
δεν γινεται να πουληθουν τοσες μετοχες...
konstantin

Δημοσίευση από konstantin »

gia thn eparxia volevei na ginei ektos toumpas pantos.prepei na skeftoun kai ayto giati me tous dromous pou exoun ginei twra eisai 8esniki se mia miamisi wra to polu alla gia na ftaseis toumpa 8es alles duo wres.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

εγω απο την σινδο κανω 20 λεπτα κ αλλα 5 λεπτα για παρκαρισμα..τωρα πως εσυ απο τιταν εως τουμπα κανεις 2 ωρες δεν το καταλαβαινω..!1συμφωνω οτι υπαρχει προβλημα στο παρκινγκ οταν ειναι γεματο το γηπεδο..αλλα εφοσον γινει υπερσυγχρονο γηπεδο θα διαθετει κ μεγαλο παρκινγκ..γιατι υπαρχει χωρος παρα την προσπαθεια του πρωην μουστακαλη δημαρχου να περιορισει τον ελευθερο χωρο κανοντας εκεινο το απιθανο αχρηστο μουσειο-προτινω να το γκρεμισουμε-κ εκεινο το δηθεν κολυμβητηριο που κατασκευαζεται εδω και 10 χρονια..
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Εγώ πιστεύω ότι το γήπεδο πρέπει να είναι μέσα στη πολh σχετικά κοντά στο κέντρο. Έτσι μιλάμε για Τούμπα η καραντασου.

Παρολαυτά πρέπει η επιτροπή του γηπέδου κάποια στιγμή να παρουσιάσει όλες τις προτάσεις που έχει. Γιατί από ότι άκουσα η επιτροπή έχει κολλήσει επειδή έχουν κόντρες μεταξύ τους.
δηλαδή έλεος.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

H TOYMPA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ
Η ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Κ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 40 ΧΙΛ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ..ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..
ΕΔΩ Ο GAY ΕΧΕΙ 34 ΧΙΛ..Κ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ Κ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΟ Η ΚΑΝΕΝΑ ΧΙΛ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΟΝΤΑ!

Η ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..!

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΒΓΟΥΜΕ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Συμφωνω μαζι σου gaga.Ο ΠΑΟΚ και η ΤΟΥΜΠΑ ειναι εννοιες ταυτοσημες και δεν πρεπει επουδενι να τις χωρισουμε.Εξω απο την πολη αν θελουν ας φυγουν αλλοι.Το καινουριο γηπεδο απο τη στιγμη που υπαρχει η εκταση πρεπει να χτιστει στη θεση του τωρινου.Και αυτο γιατι θελουμε γηπεδο και κανα εμπορικο κεντρο και οχι εμπορικα κεντρα με κανα γηπεδο απο διπλα...
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Stin Toumba me 45 000 thesis! AINTE PAOKARAAAAAAAAA AINTEEE TEO IRTHE I ORA
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Και στο δικό μου μυαλό η Τούμπα μπορεί να υπάρχει μόνο στην Τούμπα.

Ωστόσο αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές πρέπει να παραδεχτούμε ότι η πολιτισμένη τάση του μέλλοντος είναι τα γήπεδα να μεταφέρονται έξω από τον αστικό ιστό.
Όπως επίσης και το να γίνονται αγώνες και έξω ο δρόμος να έχει παντζάρια από την λαϊκή της Τετάρτης ή να μαζεύονται τριπλοπαρκαρισμένα στα στενά και στα πεζοδρόμια είναι τριτοκοσμικά φαινόμενα που δεν ταιριάζουν στην εικόνα μιας ομάδας με τις δικές μας φιλοδοξίες και αξιώσεις.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Το προβλημα ειναι οτι το πολυ μεχρι 45,000 και αν μπορει να γινει το γηπεδο..
Και εγω πιστευω οτι δεν θα μας φτανει σε λιγα χρονια.

Σκετη ταλεπορια παντος οταν φευγουμε...
Άβαταρ μέλους
LFPADRAM

Δημοσίευση από LFPADRAM »

Βρε ας γινει στην ΤΟΥΜΠΑ με 45.000 και τι αλλο θελουμε!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αγια τριαδα ΠΑΟΚ-ΛΑΟΣ-ΤΟΥΜΠΑ

Απο την μια θελω γηπεδο τουμπα απο την αλη οχι αν σκευτο τη τραβαω για να παω σε εναν αγονα που εχει 30 χιλιαδες κοσμο πρεπει να σκευτω τη θα τραβαω με 45.000 χιλιαρικα το λιγοτερο.
Για εναν αγονα στις 7 ηωρα ξεκιναω απο το σπιτι μου 4 παρα και γυρναω 10 ειναι τεραστια ταλεπορια το μερος αλλα........ειναι τουμπα.
Εγω θελω γηπεδο να πηγεβω και να χερομαι με καταστηματα παρκινγ κινιματογραφους και δεν συμαζευετε.Απο εκει και μετα αν γινουν αυτα ο ΠΑΟΚ θα βγαζει το χρημα.

Δεν ξερω πραγματικα ειναι μια πολυ δυσκολη περιπτοση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”