4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Re: 59. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
πολύ καλός και τα λάθη του είναι απο τον ενθουσιασμό του, και ειδικά όταν πάει να βγει πρώτος στην μπάλα με πιο γρήγορους επιθετικούς και χάνει τον παίκτη. Πολύ αισιόδοξος είμαι μαζ ίτου, δεν χαμπαριάζει τίποτα...
-
montekristo
Πολυ θετικη για την ψυχολογια του η
"ασιστ" με το κεφαλι στον Ινγκασον.-
Χανει ακομα ενα αχαστο απ τα τρια
μετρα (πανομοιοτυπο με εκεινα με
ΟΦΗ και χαρτινη) και εχει μια πολυ
κακη αντιδραση-τοποθετηση στο
τρανζισιον (απεναντι στο Μαντσινι)
που οδηγει σε φαση οπου γλιτωνουμε
το γκολ λογω λαθους τελικης επιλογης
του ανιπαλου με το σουτ-αουτ του!
Δουλεια - δουλεια - δουλεια - δουλεια!
"ασιστ" με το κεφαλι στον Ινγκασον.-
Χανει ακομα ενα αχαστο απ τα τρια
μετρα (πανομοιοτυπο με εκεινα με
ΟΦΗ και χαρτινη) και εχει μια πολυ
κακη αντιδραση-τοποθετηση στο
τρανζισιον (απεναντι στο Μαντσινι)
που οδηγει σε φαση οπου γλιτωνουμε
το γκολ λογω λαθους τελικης επιλογης
του ανιπαλου με το σουτ-αουτ του!
Δουλεια - δουλεια - δουλεια - δουλεια!
Είχε δύο ολόιδιες κάκιστες αντιδράσεις στις ισάριθμες τελικές του σκουληκιού χθες (Μαντσίνι και Ιτούρμπε). Αν δε του Μαντσίνι έγραφε γκολ χθες (έχουμε συνηθίσει να πληρώνουμε τις μαλακίες που κάνουμε), σήμερα θα μιλούσαμε διαφορετικά.
Θα πρέπει να τιθασεύσει την ορμή του και να παίξει πολύ περισσότερο με το μυαλό του. Θα το καταφέρει και με τον καιρό αυτό θεωρώ, όλο το πακέτο πάντως είναι εκεί.
Θα πρέπει να τιθασεύσει την ορμή του και να παίξει πολύ περισσότερο με το μυαλό του. Θα το καταφέρει και με τον καιρό αυτό θεωρώ, όλο το πακέτο πάντως είναι εκεί.
-
john4serres
Καλός στα ψηλά, θέμα στα χαμηλά και την συννενόηση.
Για την ηλικία του, επική σεζόν.
Για την ηλικία του, επική σεζόν.
- iremidynami 4+
Χθες πολυ παθιασμενος, νιωθει απο ΠΑΟΚ και φαινεται.
Χρειαζεται τετοιυς η ομαδα.
Οσο για τα λάθη που κανει τελευταία, ειναι στα φυσιολογικά πλαισια της απειριας. Μην ξεχναμε την ηλικια του και το βαρος της φανελας του ΠΑΟΚ.
Α, και το βουητο της τουμπας.
Χρειαζεται τετοιυς η ομαδα.
Οσο για τα λάθη που κανει τελευταία, ειναι στα φυσιολογικά πλαισια της απειριας. Μην ξεχναμε την ηλικια του και το βαρος της φανελας του ΠΑΟΚ.
Α, και το βουητο της τουμπας.
- TylerDurden
-
Μπαρκαρούτσος
Αυτά τα λάθη δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν... είναι δυστυχώς μέρος της διαδικασίας
- PAOK_Antarctica
Εκτός από τρομερό ταλέντο, το παιδί έχει και πολύ φωτεινό άστρο και οι πατάτες του δεν γίνονται γκολ.
Σε αντίθεση με τον Κάργα που τα δυο λάθη που έκανε οδήγησαν σε γκολ και έκτοτε εξαφανίστηκε, αυτός όταν κάνει χοντράδες (Παναιτωλικός 1η αγωνιστική, με ΠΑΣ-νομίζω, με Άρη χθες) η μπάλα πάει δοκάρι και έξω.
Σε αντίθεση με τον Κάργα που τα δυο λάθη που έκανε οδήγησαν σε γκολ και έκτοτε εξαφανίστηκε, αυτός όταν κάνει χοντράδες (Παναιτωλικός 1η αγωνιστική, με ΠΑΣ-νομίζω, με Άρη χθες) η μπάλα πάει δοκάρι και έξω.
Βλεπω ολο και περισσοτεροι (οχι μονο εδω στο φορουμ) να λενε οτι πρεπει να πουληθει τωρα, γιατι φαινεται να εφτασε στο πικ του και εμεινε στασιμος.
Ναι ειδικα στα τελευταια ματς κανει καποια λαθη, προσωπικα μου φαινεται και λιγο πιο "βαρυς" στα τρεξιματα του, αλλα ειναι αστειο να μιλαμε στασιμοτητα και πωληση επειδη φαινεται οτι αυτο ειναι το πικ του. Μιλαμε για 18χρονο που στην πρωτη του επαγγελματικη σεζον σε επιπεδο πρωτης εθνικης - καθως περσι ειχε γεματη σεζον στην Σουπερ Λιγκ 2 με τον ΠΑΟΚ Β', ειναι ο βασικοτατος στοπερ της ομαδας.
Φυσικα θα κανει λαθη, θα κανει "κοιλια" και θα κανει κι αλλα 100%. Αλλα να βλεπουμε λιγο τα δεδομενα. Δεν γινεται στην πρωτη του κανονικη σεζον, παιρνοντας πολλα λεπτα να μην κανει λαθη και δεν γινεται να κρινεις απο την την σεζον το πικ του.
Ναι ειδικα στα τελευταια ματς κανει καποια λαθη, προσωπικα μου φαινεται και λιγο πιο "βαρυς" στα τρεξιματα του, αλλα ειναι αστειο να μιλαμε στασιμοτητα και πωληση επειδη φαινεται οτι αυτο ειναι το πικ του. Μιλαμε για 18χρονο που στην πρωτη του επαγγελματικη σεζον σε επιπεδο πρωτης εθνικης - καθως περσι ειχε γεματη σεζον στην Σουπερ Λιγκ 2 με τον ΠΑΟΚ Β', ειναι ο βασικοτατος στοπερ της ομαδας.
Φυσικα θα κανει λαθη, θα κανει "κοιλια" και θα κανει κι αλλα 100%. Αλλα να βλεπουμε λιγο τα δεδομενα. Δεν γινεται στην πρωτη του κανονικη σεζον, παιρνοντας πολλα λεπτα να μην κανει λαθη και δεν γινεται να κρινεις απο την την σεζον το πικ του.
- sourmenetes
- Moderator
Πότε έφτασε στο πικ ένας παίκτης με μισή επαγγελματική σεζόν;;
Αν είναι δυνατόν...
Αν κάποια θέση πέρα του τερματα θέλει εμπειρία είναι των στοπερ.
Ηρεμηστε λίγο..
Λογικό ειναι να κάνει γκελ την ώρα που λογιζοταν για 4ο σέντερ μπακ και το βάλαμε βασικό.
Ο. Παίκτης του χρόνου δε θα πιάνεται
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είναι δυνατόν...
Αν κάποια θέση πέρα του τερματα θέλει εμπειρία είναι των στοπερ.
Ηρεμηστε λίγο..
Λογικό ειναι να κάνει γκελ την ώρα που λογιζοταν για 4ο σέντερ μπακ και το βάλαμε βασικό.
Ο. Παίκτης του χρόνου δε θα πιάνεται
- sourmenetes
- Moderator
Καλά δεν είναι έτσι.PAOK_Antarctica έγραψε:Εκτός από τρομερό ταλέντο, το παιδί έχει και πολύ φωτεινό άστρο και οι πατάτες του δεν γίνονται γκολ.
Γιατί με χάρτινη 2 πατάτες έκανε 2 γκολ φάγαμε.
Και φάγαμε κι άλλο γκολ από λάθος του σε άλλο ματς.
Γενικα τα έχουμε πληρώσει τα λάθη του και είναι απόλυτα λογικό να κάνει λάθη.
Να πουμε επισης οτι ο προπονητης εχει επιλεξει αυτον για το build up της ομαδας ειτε με ανεβασματα ειτε με τις μακρινες 40αρες του. Αυτον τον 18χρονο.
Γιατι ο ετερος στοπερ (εκπληκτικος χθες) δεν εχει μα και μου...Οταν πιεζεται της δινει μια και οπου παει....
Μεγαλο το βαρος για τον μικρο και μαγκια του που δεν μασαει. Προφανως θα κανει και λαθη.
Γιατι ο ετερος στοπερ (εκπληκτικος χθες) δεν εχει μα και μου...Οταν πιεζεται της δινει μια και οπου παει....
Μεγαλο το βαρος για τον μικρο και μαγκια του που δεν μασαει. Προφανως θα κανει και λαθη.
- Mitsospaoki4
- Moderator