ΠΑΟΚ-Αρης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Αρης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
είχα την άποψη πριν το παιχνίδι ότι για να κερδίσουμε έπρεπε να γίνουν δύο πράγματα.Αφενός να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια και αφετέρου να μην δώσουμε ανοιχτό γήπεδο στον άρη να βγεί στην κόντρα, Νομίζω ότι σε αυτά τα δύο η ομάδα πήρε άριστα, Σαφώς θα ήθελα να συνεχίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο όπως το πρώτο,αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται με βάση το υλικό της ομάδας,
- john4serres
Μπράβο στην ομάδα για την καλή εμφάνιση.
Αν εξαιρέσουμε την αντεπίθεση του Μαντσίνι και άλλη μια φάση στο 2ο ημίχρονο ήμασταν καλοί ανασταλτικά και δίκαια κρατήσαμε το μηδέν πίσω.
Τα τελευταία 20 λεπτά δεν μου άρεσαν, μια παρωδία.
Οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου.
Ντέλιας και Νέλσον ωραίο δίδυμο μπροστά.
Τα εξτρέμ χάλια, κάκιστοι.
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ!
Αν εξαιρέσουμε την αντεπίθεση του Μαντσίνι και άλλη μια φάση στο 2ο ημίχρονο ήμασταν καλοί ανασταλτικά και δίκαια κρατήσαμε το μηδέν πίσω.
Τα τελευταία 20 λεπτά δεν μου άρεσαν, μια παρωδία.
Οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου.
Ντέλιας και Νέλσον ωραίο δίδυμο μπροστά.
Τα εξτρέμ χάλια, κάκιστοι.
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ!
https://imgur.com/a/L4YmNcJ
Για να εμπεδώσουμε το μέγεθος της διαφοράς των δύο συλλόγων, είμαστε - λέει - πελάτες επειδή για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια είμαστε 50-50 στα αποτελέσματα για μια εκτεταμένη περίοδο ετών.
2Ν-4Ι-2Η στην Τούμπα, 3Ν-2Ι-3Η στο Σκουληκάου από την επάνοδο τους από τα χωράφια.
ΤΟΣΟ μικροί είστε, ρε πουθενάδες. Αλλά στο πνεύμα άλλων εδώ μέσα, τέρμα το μπλαζέ και αφ'υψηλού ύφος, γαμήσι όπου σας βρούμε και προχωράμε.

Για να εμπεδώσουμε το μέγεθος της διαφοράς των δύο συλλόγων, είμαστε - λέει - πελάτες επειδή για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια είμαστε 50-50 στα αποτελέσματα για μια εκτεταμένη περίοδο ετών.
2Ν-4Ι-2Η στην Τούμπα, 3Ν-2Ι-3Η στο Σκουληκάου από την επάνοδο τους από τα χωράφια.
ΤΟΣΟ μικροί είστε, ρε πουθενάδες. Αλλά στο πνεύμα άλλων εδώ μέσα, τέρμα το μπλαζέ και αφ'υψηλού ύφος, γαμήσι όπου σας βρούμε και προχωράμε.

- NikLiverpool
Δεν μπορώ να σχολιάσω πολλά για το αγωνιστικό γιατί είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο...Νομίζω η εικόνα ήταν συνδυασμός διαχείρισης και φοβικότητας.
Οι αλλαγές για μια ακόμα φορά τραγικές. Δεν μπορώ να δεχθώ πλέον ότι Μουργκ και Μπίσεβαρ αξίζουν συμμετοχές σε σχέση με Ρικάρντο, Μπράντονιτς και Κουαλιάτα. Τη γιαγιά μου με Αλτσχάιμερ να βάλει κάτι παραπάνω θα κάνει από αυτούς τους δύο.
Ελπίζω Ναρέι απλά να είναι παροδικό.
Ντάντας τι παίζει ρε φίλε?
Ζίβκο μυρίζομαι μεταγραφή.
Μπράντον μόνιμα σε λάθος ρόλο, απορώ γιατί πήραμε φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά όταν το ζητούμενο είναι να είναι ίδιοι. Μεγάλη απορία.
ΥΓ. Καρυπίδη άσε τα καραγκιοζλίκια και κοίτα τι άλλο θα βγει σε πληστηριασμό. Ά που είσαι. Πλήρωσε και κανά υπάλληλο ρε συ. Αμαρτία δεν είναι.
Οι αλλαγές για μια ακόμα φορά τραγικές. Δεν μπορώ να δεχθώ πλέον ότι Μουργκ και Μπίσεβαρ αξίζουν συμμετοχές σε σχέση με Ρικάρντο, Μπράντονιτς και Κουαλιάτα. Τη γιαγιά μου με Αλτσχάιμερ να βάλει κάτι παραπάνω θα κάνει από αυτούς τους δύο.
Ελπίζω Ναρέι απλά να είναι παροδικό.
Ντάντας τι παίζει ρε φίλε?
Ζίβκο μυρίζομαι μεταγραφή.
Μπράντον μόνιμα σε λάθος ρόλο, απορώ γιατί πήραμε φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά όταν το ζητούμενο είναι να είναι ίδιοι. Μεγάλη απορία.
ΥΓ. Καρυπίδη άσε τα καραγκιοζλίκια και κοίτα τι άλλο θα βγει σε πληστηριασμό. Ά που είσαι. Πλήρωσε και κανά υπάλληλο ρε συ. Αμαρτία δεν είναι.
- Μπαρκαρούτσος
Για Dantas απάντησε στη συνέντευξη τύπου. Λογικά θα τον δούμε στον επόμενο αγώνα.
Χμ, άρα από εδώ και πέρα βλέπουμε τα πρώτα ημίχρονα, όλα 2-0, μετά αφήνουμε τον αγώνα και κάνουμε κάτι άλλο!
Odi έγραψε:Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, εγώ καταλαβαίνω απόλυτα τον Λουτσέσκου. Όταν την έχεις πατήσει με Λειβαδία, ΟΦΗ, Ατρόμητο και έχεις χάσει 6 βαθμούς χαβαλέ, φυσάς και το γιαούρτι και είναι λογικό.
Χμ, άρα από εδώ και πέρα βλέπουμε τα πρώτα ημίχρονα, όλα 2-0, μετά αφήνουμε τον αγώνα και κάνουμε κάτι άλλο!

- paokovios1974
Η ομάδα είχε ανάγκη να χαρεί την νίκη της μαζί με το λαό.
Ξέσπασμα ήταν παρόμοιο με το 2009 επί της γριάς με το γκολ του Ίβιτς στο 89.
Μένει να δούμε αν θα τους πατήσουμε όλους τώρα όπως και τοτε
Ξέσπασμα ήταν παρόμοιο με το 2009 επί της γριάς με το γκολ του Ίβιτς στο 89.
Μένει να δούμε αν θα τους πατήσουμε όλους τώρα όπως και τοτε
- Μπαρκαρούτσος
Αν θέλεις μην με πιστεύεις, αλλά βλέπω θετικό σχόλιό σου και χαμογελάω.
Μπορεί να βρει κάποιος το απόσπασμα από τον χθεσινό Εμετοπουλο που μέσα στα σάλια του ξέφυγε πως ο ΠΑΟΚ παίζει την καλύτερη μπαλα;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ίσως και επηρεασμένος από το χθεσινό, κάνω σκέψεις από χτες το βράδυ ότι το ματς που θα δώσουμε στην λεωφόρο, μας βάζει μέσα στο πρωτάθλημα για τα καλά.
Εμείς έχουμε 2 σχετικά εύκολα ματς με Λαμία και Οφη, ο βαζελος 2 εκτός σε Κούλα και Γιάννινα.
Αν κάνει 2/2 τότε άξια πάει για πρωτάθλημα.
Επειδή όμως δεν πιστεύω ότι θα νικήσει κανένα από τα 2, πιστεύω ότι στο ματς την λεωφόρο έχουμε ευκαιρία με νίκη να φτάσουμε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Γενικά προβλέπεται δυνατή συνέχεια
Εμείς έχουμε 2 σχετικά εύκολα ματς με Λαμία και Οφη, ο βαζελος 2 εκτός σε Κούλα και Γιάννινα.
Αν κάνει 2/2 τότε άξια πάει για πρωτάθλημα.
Επειδή όμως δεν πιστεύω ότι θα νικήσει κανένα από τα 2, πιστεύω ότι στο ματς την λεωφόρο έχουμε ευκαιρία με νίκη να φτάσουμε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Γενικά προβλέπεται δυνατή συνέχεια
- Μπαρκαρούτσος
Μέχρι και ο Χατζηνάκος φάνηκε πιο αντικειμενικός και ψύχραιμος από το Χρύσανθο...
- Amsterdamer_87
Ετσι εινα Μητσοπαοκι..
Αν κοψουμε τις πατατες τυπου Ατρομητου και ειμαστε σοβαροι,ναι το χτυπαμε στα ισια..
Το εχω επισημανει απο πολυ καιρο πριν..
Ειναι δεδομενο οτι τα βαζελια θα κανουν αγρια τσιμπουκια στην πορεια..
Αν κοψουμε τις πατατες τυπου Ατρομητου και ειμαστε σοβαροι,ναι το χτυπαμε στα ισια..
Το εχω επισημανει απο πολυ καιρο πριν..
Ειναι δεδομενο οτι τα βαζελια θα κανουν αγρια τσιμπουκια στην πορεια..
- Amsterdamer_87
Που βοηθησε ρε καριολια το κορακι χθες τον ΠΑΟΚ??
Αντι κιτρινες απλα παρατηρησεις στα σκουληκια..
Με την πρωτη κιτρινισμα στους δικους μας!!
Το πεναλτυ κεφαλοκλειδωμα αβαβα..
Το μαρκαρισμα με τον κωλο μας το βαφτιζετε επιθετικο φαουλ ??? σωπα ρε !!!
Ρε αι στα διαλα κοπριτες..
Σας ποναει και φοβαστε μηπως το σηκωσουμε κιολας !!!
Αν σας το παρουμε στο ντεμαραζ (εγω το πιστευω) θα ειναι το πιο γαματο παγκοσμιως..
Αντι κιτρινες απλα παρατηρησεις στα σκουληκια..
Με την πρωτη κιτρινισμα στους δικους μας!!
Το πεναλτυ κεφαλοκλειδωμα αβαβα..
Το μαρκαρισμα με τον κωλο μας το βαφτιζετε επιθετικο φαουλ ??? σωπα ρε !!!
Ρε αι στα διαλα κοπριτες..
Σας ποναει και φοβαστε μηπως το σηκωσουμε κιολας !!!
Αν σας το παρουμε στο ντεμαραζ (εγω το πιστευω) θα ειναι το πιο γαματο παγκοσμιως..
- paokovios1974
Να ξανασυστηθουμε τότε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν θέλεις μην με πιστεύεις, αλ
λά βλέπω θετικό σχόλιό σου και χαμογελάω.
Είμαι ο paokovios1974 και είμαι καλά.
Το γκολ ήταν φάουλ είπε ο Κάρυ-, πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές, τόνισε στους παίκτες του ο.α.ρ.η.ς. (βρε πού το ξαναείδα αυτό);
Αφήστε τους να κλαίνε, να πηγαίνουμε εμείς καλά και να έχουμε εμφανίσεις όπως αυτή χθες στο α΄.
Γιάννη, που γιορτάζεις μεθαύριο, άσε το πείσμα, αν αυτό είναι βέβαια η αιτία του κλεισίματος της στρόφιγγας, και πάρε δύο παίκτες, ένα φορ και ένα εξτρέμ. Είναι κρίμα η ομάδα αυτή να μην διεκδικεί το πρωτάθλημα και κατ' ελάχιστον, ν μην μπορεί να καπαρώσει την δεύτερη θέση και να μην παίξει τελικό κυπέλλου. Με αυτό το ρόστερ και με αλλαγές όπως οι χθεσινές, Μπίσε-, Τόμας και Μουργκ, δεν βγαίνει η χρονιά. Δεν θα είναι ανύπαρκτοι επιθετικά όλοι οι αντίπαλοι, όπως ήταν χθες το σκουληκάκι.
Αφήστε τους να κλαίνε, να πηγαίνουμε εμείς καλά και να έχουμε εμφανίσεις όπως αυτή χθες στο α΄.
Γιάννη, που γιορτάζεις μεθαύριο, άσε το πείσμα, αν αυτό είναι βέβαια η αιτία του κλεισίματος της στρόφιγγας, και πάρε δύο παίκτες, ένα φορ και ένα εξτρέμ. Είναι κρίμα η ομάδα αυτή να μην διεκδικεί το πρωτάθλημα και κατ' ελάχιστον, ν μην μπορεί να καπαρώσει την δεύτερη θέση και να μην παίξει τελικό κυπέλλου. Με αυτό το ρόστερ και με αλλαγές όπως οι χθεσινές, Μπίσε-, Τόμας και Μουργκ, δεν βγαίνει η χρονιά. Δεν θα είναι ανύπαρκτοι επιθετικά όλοι οι αντίπαλοι, όπως ήταν χθες το σκουληκάκι.