NBA πριν τώρα και μετά....
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Αυτός ο Mike Budenholzer μάλλον έχει τεράστια εμπάθεια μα τον Θανάση.
Το Μοσχος μπορει να ηταν μαντρι και γενικα ασχημο γηπεδο αλλα ειχε ισως το πιο μαλακο παρκε απο τα τοτε γηπεδα. Σε φιλικο με τη κουλα ειχα κανει το πρωτο μου καρφωμα σε αγωνα. Πωωωω γερασαμε....
-
Μπαρκαρούτσος
GEOL έγραψε:Αυτός ο Mike Budenholzer μάλλον έχει τεράστια εμπάθεια μα τον Θανάση.
Με τόσους απόντες και πάλι δεν μπήκε;; Μάλιστα..
Γενικά οι Bucks ενώ ξεκίνησαν μες στην καύλα, τώρα είναι λες και ήρθαν οι άλλοι από το Space Jam και τους πήραν το ταλέντο..
-
Μπαρκαρούτσος
Bucks-Raptors 104-101 στην παράταση στο Τορόντο. Στα 49,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος το Μιλγουόκι ήταν μπροστά 95-85
Γιάνναρος μυθικός, 30 πόντους, 21 ριμπάουντ, 10 ασσίστ, 1 μπλόκ.
Γιάνναρος μυθικός, 30 πόντους, 21 ριμπάουντ, 10 ασσίστ, 1 μπλόκ.
-
Μπαρκαρούτσος
Αυτό για όσους δεν ελπίζουν στο μπάσκετ, και θεωρούν τετελεσμένους αγώνες 1.5' πριν τη λήξη, με 10 πόντους διαφορά.
- constadine
-
Μπαρκαρούτσος
Ανύπαρκτο σήμερα το πρωί το Μιλγουόκι έχασε με 138-109 στην έδρα του από τους τελευταίους Χόρνετς που χάνουν τα 3 ματς από τα 4 που παίζουν
Σκορ πρώτου δωδεκαλέπτου 51-28
Έβαλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Θανάση για 9 λεπτά που πρόλαβε να κάνει 4 φάουλ. Μόνο ο 'Πόρταρος' υπήρχε, 19 πόντους, 12 ριμπάουντ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έσκασε τη μπάλα ακριβώς μπροστά στον παίκτη και με τη γωνία της κάμερας δεν έπιασε καθόλου τη μπάλα. Αλά όντως το απλό είμαι και το πιο δύσκολο.
-
Μπαρκαρούτσος
ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!! Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ξεκινάει podcasts, με τίτλο Thanalysis.
Brooklyn στους Celtics σε λίγη ώρα στο Garden! 4οι εναντίον 1ων στην Ανατολική.
Μπορεί η επαφή μου με το μπάσκετ να είναι μηδαμινή, αλλά την Τριτη θα δω από κοντά Nets-Clippers
Το τίμημα είναι να χάσω το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός το οποίο ξεκινάει λίγα λεπτά μετά την προσγείωση μου. Χαλάλι θα πω. Όνειρο ζωής αυτό το ταξίδι.
-
Μπαρκαρούτσος
GEOL έγραψε:Brooklyn στους Celtics σε λίγη ώρα στο Garden! 4οι εναντίον 1ων στην Ανατολική.
Το πιο σιχαμένο πρωτάθλημα. Τους παίζεις να κάνουν double double και ή θα κάνουν 7/5/1 ή θα κάνουν 50/5/3....