Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Περαστικά ρε κουρδεKourdos έγραψε:Κανένας άλλος κλινήρης με γρίπη για συμπαράσταση; :-)
Να γίνουμε όλοι λίγο καλύτεροι την καινούργια χρονιά!
Φιλούθκια ΠΑΟΚΜανιάρες!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Χρονια Πολλα,Καλη Χρονια σε ολους-ες με υγεια.Το 2023 να ειναι για ολους καλυτερο απο το 2022.
το ιδιο ευχομαι λαι εγω ολοψυχα αν και για μενα η χειροτερη χρονια της ζωης μου το 2022 θα συνεχισει και το 2023 μαλλον.....το 2024 θα ειναι πολυ καλα για μενα και την οικογενεια μου ,πρωτα ο θεος βεβαια.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Να περάσουμε όλοι ένα ευτυχισμένο 2023!
απο τα λιγα καλα εσωσα την οικογενεια μου απο την διαλυση ,κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη .....απο τους παρα πολλους φιλους 2 μονο αποδυχτεικαν ΦΙΛΟΙ.....και οτι πλεον εχω την τουμπα στα 2,5 χλμ.

- V-olakiotis
Καλή χρονιά αδέρφια! Υγεία χαρές και επιτυχίες!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- ΑποστόληςΑ
Καλη Χρονια με υγεια και μακαρι ολα να πανε καλα για σενα και την οικογενεια σου.Χρονια Πολλα ΠΑΟΚαρα μουeorptol1 έγραψε:το ιδιο ευχομαι λαι εγω ολοψυχα αν και για μενα η χειροτερη χρονια της ζωης μου το 2022 θα συνεχισει και το 2023 μαλλον.....το 2024 θα ειναι πολυ καλα για μενα και την οικογενεια μου ,πρωτα ο θεος βεβαια.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Να περάσουμε όλοι ένα ευτυχισμένο 2023!
απο τα λιγα καλα εσωσα την οικογενεια μου απο την διαλυση ,κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη .....απο τους παρα πολλους φιλους 2 μονο αποδυχτεικαν ΦΙΛΟΙ.....και οτι πλεον εχω την τουμπα στα 2,5 χλμ.![]()
![]()
![]()
ανατολικος και εγω τωρα ,ψυχοθεραπεια μεγαλη ο ΠΑΟΚ μου που τωρα ειναι πλεον διπλα μου κυριολεκτικα......ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΝΤΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ .....επειδη πολλες φορες κοντραρα τον dimg4 αλλες φορες πιστευω οτι ειχα δικαιο και αλλες ισως ειμουνα υπερβολικος , συγνωμη ρε dim....εισαι παοκτσακι εχεις την τρελα σου οπως ολοι μας ευχομαι και εσενα προσωπικα τα καλλιτερα ,ας χαμηλωσουμε ολοι τους τονους χωρις προσβολες ο ενας τον αλλον γιατι ολοι ειμαστε κομματι του ΠΑΟΚ......
![]()
![]()
![]()
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία κι ευτυχία κι ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας.
Καλή χρονιά και στον ΠΑΟΚ μας, αν και προσωπικά πιστεύω ότι θα αργήσουν πολύ να ξαναέρθουν καλές χρονιές.
Καλή χρονιά και στον ΠΑΟΚ μας, αν και προσωπικά πιστεύω ότι θα αργήσουν πολύ να ξαναέρθουν καλές χρονιές.
- ΑποστόληςΑ
Μικρός είσαι ακόμη, οπότε δεν υπάρχει φόβος. Άμα περάσεις τα 80 να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά τους πυρετούς.Dimg4 έγραψε:Καλη χρονια σε ολους. Με 39 πυρετο υποδεχτηκα το 23
- ΑποστόληςΑ