αεκ - ΠΑΟΚ 71-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: αεκ - ΠΑΟΚ 71-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μεγάλη υπόθεση η αυτοπεποίθηση και η πίστη στο πλάνο. Σε πολλές περιπτώσεις ξεκινουσαμε επίθεση στα 9 δεύτερα και είχαμε το καθαρό μυαλό να τη φέρουμε εις πέρας.
Σχετικά με τα φάουλ, μου έκανε εντύπωση τα αρκετά επιθετικά που σφυριχτηκαν στα σκριν των ψηλών τους.
Ομαδικότητα και αγωνιστικοτητα = ριμπάουντ. Συγκινητικός ο Πολλει σε αυτόν τον τομέα.
Σχετικά με τα φάουλ, μου έκανε εντύπωση τα αρκετά επιθετικά που σφυριχτηκαν στα σκριν των ψηλών τους.
Ομαδικότητα και αγωνιστικοτητα = ριμπάουντ. Συγκινητικός ο Πολλει σε αυτόν τον τομέα.
Τι ωραία θα ήταν να βγει αυτή η ομάδα με τον Απόλλωνα και να δει 7-8 χιλλιαδες κόσμο....Tolaros έγραψε:Με μπεριστέρι δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα
Βιάζομαι, μάλλον Πάτρα πρώτα
- kataramenos5
ABOLEYTOI έγραψε:Μεγάλη υπόθεση η αυτοπεποίθηση και η πίστη στο πλάνο. Σε πολλές περιπτώσεις ξεκινουσαμε επίθεση στα 9 δεύτερα και είχαμε το καθαρό μυαλό να τη φέρουμε εις πέρας.
.
Καντε ένα κόπο και διαβάστε το.Εξηγει πολλα.
https://medium.com/jake-taraska-blog/pa ... 4047b4f6d3
BlackMagicPAOK έγραψε:Εμάς η ιστορία γράφει με χρυσά γράμματα bane.Ιάσονας έγραψε:Νομίζω πως η αεκ οικονομικά βαράει διάλυση, δεν εξηγείται αυτή η εικόνα. Αυτό βέβαια εμάς δεν μας αφορά καθόλου, η χτεσινή νίκη είναι τεράστια και στην οικονομία του πρωταθλήματος και για την ψυχολογία της ομάδας
Σε αυτούς γράφει... ban!

- Mitsospaoki4
- Moderator
Η Κούλα, αν λεγόταν "Αχιλλέας Τριανδρίας", σήμερα θα έπαιζε στην ΕΚΑΣΘ.
Η ανοχή στα μπαν της τόσα χρόνια, είναι καθαρά λόγο ονόματος.
Η αυθεντική ΑΕΚ στο μπάσκετ, πέθανε νομίζω το 2012.
Έπειτα ακολούθησαν πρακτικές που υιοθέτησαν και στο ποδόσφαιρο μετά, προκειμένου να γλυτώσουν από χρέη, σε αντίθεση με άλλους που απέναντι στο κράτος ήταν Κύριοι, αλλά για το κράτος είναι "Ρώσοι"...
Η ανοχή στα μπαν της τόσα χρόνια, είναι καθαρά λόγο ονόματος.
Η αυθεντική ΑΕΚ στο μπάσκετ, πέθανε νομίζω το 2012.
Έπειτα ακολούθησαν πρακτικές που υιοθέτησαν και στο ποδόσφαιρο μετά, προκειμένου να γλυτώσουν από χρέη, σε αντίθεση με άλλους που απέναντι στο κράτος ήταν Κύριοι, αλλά για το κράτος είναι "Ρώσοι"...
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Υπάρχει κανένας τρενάκιας; Ξέρει κανείς φθηνό τρόπο για ταξίδι στο Vilnius, εντελώς τυχαία κατά τις 3 Γενάρη; Αεροπλάνο με βγάζει κάτι 700€+ εισιτήρια και δεν με ψήνει.
Ψάξε αεροπορικά για Πολωνία και από εκεί άλλο. μεταφορικό για Βιλνιους
- Μπαρκαρούτσος
To κοίταξα κι ευχαριστώ... Είναι λεφτά που δεν θέλω να δώσω τώρα γαμώτο.
Είπα και σε μέλος της διοίκησης να κάνουν κανένα πακετάκι, αλλά δεν προχώρησε.
Είπα και σε μέλος της διοίκησης να κάνουν κανένα πακετάκι, αλλά δεν προχώρησε.
αν εξαιρέσεις μερικές αλλόκοτες αποφάσεις όπως η επανάληψη της βολής, εμένα μου έκανε εντύπωση όλη η διαιτησία. Με τέτοια ανοχή των διαιτητών στην άμυνά μας (δεν υποννοώ τίποτα, το αντίθετο μάλιστα! έτσι και μόνο έτσι πρέπει να παίζουμε άμυνα!!!) ομάδες σαν εμάς ανεβάζουμε 20 με 30% τις πιθανότητες νίκης σε οποιαδήποτε έδρα με οποιαδήποτε ομάδα εκτός των δύο.ABOLEYTOI έγραψε:Σχετικά με τα φάουλ, μου έκανε εντύπωση τα αρκετά επιθετικά που σφυριχτηκαν στα σκριν των ψηλών τους.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Κοιτα να δεις που συμφωνουμε σε κατι.Κι εγω δε θυμάμαι αλλο παιχνιδι να παιρνουμε επιθετικα,να σφυριζονται επαφες κλπ.Συνηθισαμε στην ανωμαλια τοσα χρονια και το φυσιολογικο παραξενευει.palok έγραψε:αν εξαιρέσεις μερικές αλλόκοτες αποφάσεις όπως η επανάληψη της βολής, εμένα μου έκανε εντύπωση όλη η διαιτησία. Με τέτοια ανοχή των διαιτητών στην άμυνά μας (δεν υποννοώ τίποτα, το αντίθετο μάλιστα! έτσι και μόνο έτσι πρέπει να παίζουμε άμυνα!!!) ομάδες σαν εμάς ανεβάζουμε 20 με 30% τις πιθανότητες νίκης σε οποιαδήποτε έδρα με οποιαδήποτε ομάδα εκτός των δύο.ABOLEYTOI έγραψε:Σχετικά με τα φάουλ, μου έκανε εντύπωση τα αρκετά επιθετικά που σφυριχτηκαν στα σκριν των ψηλών τους.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Α, ναι!
Paokmania Forum MVP ο Jalen Riley!
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Highlights:
[youtube]gCe5Kj1pwcw[/youtube]
ΘΕΝΕΜ - THE BASKETBALL CHRONICLES vol. II
[youtube]pIoZ_A64oNM[/youtube]
Δηλώσεις στην κάμερα:
[youtube]8vcu5JrQ5BA[/youtube]