Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
ρε παιδια ξεκοληστε με τον ταπουτο αν ερθει θα ειναι μια μεταγραφη που θα βοηθησει σιγουρα ετσι οπωs ειναι ο ΠΑΟΚ τετοιοι παικτεs ειναι πολυτελεια εξαλου ολοι οι παικτεs οταν παιζουν σε αντιπαλεs ομαδεs τα ιδια και χειροτερα κανουν!!!!! ξεκοληστε ο ΠΑΟΚ θελει παικτεs τετοιου βεληνεκουs για να ανεβουμε επιπεδο!!!!!
- sidpanos
free δεν τον βρίζω..Δεν θα ασχοληθώ μαζί του..Απλώς δεν μπορώ να τον δω με την φανέλα μας...
Απο κει και πέρα ας βάλει 1000 πόντους...
Απο κει και πέρα ας βάλει 1000 πόντους...
Δεν ξερω τι εχει κανει η τι εχει πει ο ταπουτος αυτο που θα πω ειναι οτι ειναι παιχτακι της σειρας χρονια τον τρωμε στη μαπα χωρις να εχει παρουσιασει την παραμικρη προοδο και μην μου λετε οτι θα ανεβουμε επιπεδο με τον ταπουτο γιατι μονο γελια μπορουν να μου φερουν αυτες οι αποψεις.
θα συμφωνήσω με τον obanebane και με άλλους φίλους. το αν είναι σκώληξ ή όχι πολύ που με νοιάζει...το δικέφαλο στο στήθος τον φορέσανε άλλωστε και άλλοι παλαιότερα από λιαδέλη, φιλίππου, προπονητής subotic κ.λ.π. ο ταπούτος μας μάρανε. τώρα για την μπασκετική του αξία θα ρωτήσω κάτι: προτιμάτε να οδηγείται ένα skoda αξιόπιστο με 60 άλογα ή μια lancia που βγάζει μια φορά τα 100 σε 6 sec και μετά την πας για συνεργείο για τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου??? το τι μπορεί να κάνει κάποιος αθλητής το δείχνει μέχρι τα 25 του. εδώ τεράστια ταλέντα τύπου διαμαντόπουλου (scorer με ταλέντο πετρόπουλου και βάλε!!) έχουν καταντήσει να παίζουν sta 28 τους 5 λεπτά στο μαρούσι. τι νομίζατε οτι του χρόνου θα τον πάρει ο carl για να αναπληρώσει τον cleiza???
PS: επέστρεψα ρε γαμώτο από τις διακοπές και βρήκα γυμνό ροστερ και τον ταπούτο μπασκετικό Topic για να συζητήσω. α μωρη ΠΑΟΚΑΡΑ που σε καταντησαμε...
PS: επέστρεψα ρε γαμώτο από τις διακοπές και βρήκα γυμνό ροστερ και τον ταπούτο μπασκετικό Topic για να συζητήσω. α μωρη ΠΑΟΚΑΡΑ που σε καταντησαμε...
Καλως ήρθατε αλάνια..
Επιτέλους να αρχίσουμε και πάλι να μιλάμε για μπάσκετ γιατί λίγο έλειψε να τρελαθώ μόνος μου μια βδομάδα εδώ μέσα..
Σε όσα είπες ΠΑΛΟΚ πρόσθεσε και τον Αγγελίδη που για λίγο φόρεσε την τιμημένη ασπρόμαυρη φανέλα...
Οσον αφορά τα ονόματα, πιστεύω ότι αυτή τη βδομάδα θα έχουμε αρκετά ΜΠΑΜ και ισχυρά βουιτά!
Επιτέλους να αρχίσουμε και πάλι να μιλάμε για μπάσκετ γιατί λίγο έλειψε να τρελαθώ μόνος μου μια βδομάδα εδώ μέσα..
Σε όσα είπες ΠΑΛΟΚ πρόσθεσε και τον Αγγελίδη που για λίγο φόρεσε την τιμημένη ασπρόμαυρη φανέλα...
Οσον αφορά τα ονόματα, πιστεύω ότι αυτή τη βδομάδα θα έχουμε αρκετά ΜΠΑΜ και ισχυρά βουιτά!
plato6 έγραψε:Φίλε sidpanos όχι ότι θέλω να υπερασπιστώ τον Ταπούτο στα τέτοια μου τον γράφω αλλά εμένα δεν μου φαίνεται να τραγουδάει το σύνθημα σαν κάτι άλλο να λέει.
Γιατί και εγώ βλέπω το ίδιο?
Αν το πε δεν ξερω μαλλον το πε απ οτι φαινεται αλλα δεν ειναι ο πρωτος....ουτε ο τελευταιος και μεις πολλες φορες αυτους που βριζουμε τους αποθεωνουμε μετα....Σαν παικτης θα κριθει. .......Ειναι ΄΄χαρακτηριστικος ελληνας΄΄ τυπος παικτη που ειχε πολυ ταλεντο αλλα δε δουλεψε οσο επρεπε......Καλως ηρθε θα βοηθησει πιστευω......Ο Καλαιτζιδης δ μαρεσει αλλα για παγκο καλος θα ναι πιο πολυ για αμυνα γιατι αν θυμαμαι καλα επιθετικα δεν το χει καθολου ο ΄΄νεος Διαμαντιδης" οπως τον λεγανε.....
να αρχισουν οι ανακοινωσεις να δουμε το ροστερ..
Ο Ντρομπνιακ πολυ καλος παικτης αν και με ειχε σοκαρει το γεγονος οτι σε καθε αγωνα φοραει το τυχερο του εσωρουχο..........

ο Καλαιτζιδης ειναι περιορισμενων δυνατοτητων επιθετικα,καλος αμυντικα,πανεξυπνος και παρα πολυ καλο παιδι με ηρεμια που θα εχει και ρολο και στα αποδυτητρια αφου τοσο εξυπνα παιδια βοηθανε σε καθε ομαδα
Ο Ντρομπνιακ πολυ καλος παικτης αν και με ειχε σοκαρει το γεγονος οτι σε καθε αγωνα φοραει το τυχερο του εσωρουχο..........

ο Καλαιτζιδης ειναι περιορισμενων δυνατοτητων επιθετικα,καλος αμυντικα,πανεξυπνος και παρα πολυ καλο παιδι με ηρεμια που θα εχει και ρολο και στα αποδυτητρια αφου τοσο εξυπνα παιδια βοηθανε σε καθε ομαδα
Ο Ταπουτος ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους τεμπεληδες που κυκλοφορουν και για αυτο δεν επαιξε πουθενα..Προσωπικα διαφωνω αλλα εχω τετοιο σεβασμο στον κοουτσ επομεμως οτι και να επιλεξει δικιο θα εχει
αυτα τα 3-4 ονόματα (ταπούτος, drobnjiak, heliwell και καλαιτζίδης) δεν μου αρέσουν καθόλου μπασκετικά. έχουν όμως ένα δυνατότερο προσόν: είναι φτηνοί (ελίζω τουλάχιστον...). και αυτό μετράει περισσότερο αυτή τη στιγμή
PS: free καλωσεβρήκαμε!!!
PS: free καλωσεβρήκαμε!!!
βρε καλώς τους μπασκετικους τους φορουμ!
Κωστα ο free σε αντικατεστησε επαξια τις τελευταιες ημερες...
Αντε να ξεκινησουν οι ανακοινωσεις γιατι περνανε οι ημερες και πλησιαζει η εναρξη της προετοιμασιας.
Δεν περιμενω πολλα αλλα για ενα ειμαι βεβαιος...οτι ο Σουλης θα φτιαξει μια αξιομαχη ομαδα και θα παρει το 100% των παιχτων του.
Ακουγονται ονοματα για τον ξενο small forward που αναμενουμε απαντηση εδω και λιγες ημερες?
Καπου πηρε το ματι μου για εναν 33χρονο Αμερικανο πρωην παιχτη του Αμαρουσιου αλλα δεν τον θυμαμαι καθολου...
ps: palok εχω ενα ακομα κενο μνημης (ξεκινανε προσεγγιζοντας τα τριαντα
)...τον σουμποτιτς ποτε τον ειχαμε προπονητη?
Κωστα ο free σε αντικατεστησε επαξια τις τελευταιες ημερες...
Αντε να ξεκινησουν οι ανακοινωσεις γιατι περνανε οι ημερες και πλησιαζει η εναρξη της προετοιμασιας.
Δεν περιμενω πολλα αλλα για ενα ειμαι βεβαιος...οτι ο Σουλης θα φτιαξει μια αξιομαχη ομαδα και θα παρει το 100% των παιχτων του.
Ακουγονται ονοματα για τον ξενο small forward που αναμενουμε απαντηση εδω και λιγες ημερες?
Καπου πηρε το ματι μου για εναν 33χρονο Αμερικανο πρωην παιχτη του Αμαρουσιου αλλα δεν τον θυμαμαι καθολου...
ps: palok εχω ενα ακομα κενο μνημης (ξεκινανε προσεγγιζοντας τα τριαντα

Αυτό και εγώ σκέφτομαι απο το πρωί και λέω μάλλον τελικά το αλτσχάιμερ δεν το γλυτώνω! 

gash04 έγραψε:plato6 έγραψε:Φίλε sidpanos όχι ότι θέλω να υπερασπιστώ τον Ταπούτο στα τέτοια μου τον γράφω αλλά εμένα δεν μου φαίνεται να τραγουδάει το σύνθημα σαν κάτι άλλο να λέει.
Γιατί και εγώ βλέπω το ίδιο?
τότε ή και οι 2 βλέπουμε καλά ή θέλουμε γυαλιά και οι δύο.

πάντως όσες φορές και αν το δω δεν μου μοιάζει να τραγουδάει το σύνθημα.
Τον Στίβενσον λες μάλλονaxl4 έγραψε:Καπου πηρε το ματι μου για εναν 33χρονο Αμερικανο πρωην παιχτη του Αμαρουσιου αλλα δεν τον θυμαμαι καθολου...
Θεωρώ τον Ταπουτο πολύ καλή επιλογή, τηρουμένων των αναλογιών. Σίγουρα ήταν "βόλεμενος" στην ΑΕΚ και δεν πίεσε τον εαυτό του για να βελτιωθεί (το είπε και ο ίδιος μετά το ματς κυπέλου με τον Αρη). Για να τον επιλέξει ο Σούλης, κάτι θα ξέρει παραπάνω. Το ταλέντο το έχει, αν του πατήσει και κανένα κουμπί ο κόουτς, τότε θα είναι σούπερ. Για το βίντεο τι να πούμε. Εκτός το ότι δεν βλέπω να λέει κάτι σχετικό με το σύνθημα, το θεωρώ μικρής σημασίας. Α, ξέχασα. Είναι σκουλήκι. Μα αυτός απέκλεισε τον Αρη πέρισυ από το κύπελλο. Όλα αυτα είναι ανοησίες. Το θέμα είναι τι μπορεί να προσφέρει. Και τον Ιωαννίδη δεν τον θέλαμε, αλλά αν τον έπαιρνε ο Βεζυρτζης, η ιστορία θα είχε γραφτεί αλλιώς τώρα. Αν δεν καταλάβουμε πόσο επαγγελματικός είναι ο αθλητισμός και δεν δείξουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον Σούλη, τότε θα μείνουμε με τις γκρίνιες και τις μουρμούρες. Εχω την αίσθηση ότι θα πάμε καλά. Αρκεί να μην βάζουμε τον πήχυ παραπάνω από ότι μας αφήνουν τα οικονομικά.
Υ.Γ. Φίλε free4 ελπίζω να μην ζητήσεις υπερωρίες γιατί θα μπούμε μέσα. Δεν υπάρχει μια........
Καλό χειμώνα αδέρφια (την μισώ αυτή την ευχή)
Υ.Γ. Φίλε free4 ελπίζω να μην ζητήσεις υπερωρίες γιατί θα μπούμε μέσα. Δεν υπάρχει μια........
Καλό χειμώνα αδέρφια (την μισώ αυτή την ευχή)