7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: 7.Omar El Kaddouri
Ο +1 ποιος είναι;Miles έγραψε:Ομάρ, μόνο δούλεμα στους 5+1 Πορτογάλους της ομάδας.
6 παίκτες Πορτογάλους έχουμε: Βιερίνια,Ράφα Σουάρες,Φελίπε Σουάρες,Νταντάς, Ρικάρντο και Ολιβέιρα!!!
Περίμενα ότι το +1 ήταν μπηχτη για κάποιον του στυλ 5 κανονικοί ποδοσφαιριστές και ο ένας παλτουδιά!! Δικό μου το λάθος.
Περίμενα ότι το +1 ήταν μπηχτη για κάποιον του στυλ 5 κανονικοί ποδοσφαιριστές και ο ένας παλτουδιά!! Δικό μου το λάθος.
7.Omar El Kaddouri
Κώδικας: Επιλογή όλων
Ελ Καντουρί:
«Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην Ιταλία και το να το κάνω στην Μπρέσια θα ήταν ακόμη καλύτερο αφού έφτασα πολύ νέος εκεί και αποχώρησα πολύ γρήγορα (σ.σ πήγε το 2010 και έφυγε το 2012) χωρίς να μπορώ να ανανεώσω το συμβόλαιο μου», είπε αρχικά ο Μαροκινός και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στη Μπρέσια και θα ήθελα να με δουν να παίζω εκεί έστω και στο τέλος της καριέρας μου».
Πηγή Μετροσπορ
Αν είχαμε προνοήσει να επενδύσουμε σε εταιρίες προώθηση ιατρικών μαγνητικών τομογράφων, διαγνωστικών ελέγχων ή φυσιοθεραπείας θα είχαμε πιάσει καλή απόδοση.
- ΑποστόληςΑ
Διακαής πόθος όλων μας είναι να ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο. Μετά ας πάει όπου θέλει.
- john4serres
Οι εξετάσεις του Ομάρ Ελ Καντουρί έδειξαν πως έχει οστικό οίδημα στην πτέρνα. Ο Μαροκινός έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες όταν θα ηρεμήσει το τραύμα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο Omar αν δεν είχε αυτήν την καταραμενη ευπάθεια που πιο πολύ πλέον την χαρακτηρίζω ως ψυχολογική, θα ήταν πολυτελεια όχι μόνο για τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά γενικά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Καμμιά σχέση πχ με τον πρώην ποδοσφαιριστή εδώ και 4 χρόνια Biseswar που είναι απορίας άξιον πώς ζει από το ποδόσφαιρο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Διακαής πόθος όλων μας είναι να ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο. Μετά ας πάει όπου θέλει.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Διακαής πόθος όλων μας είναι να ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο. Μετά ας πάει όπου θέλει.
Φίλε Αποστόλη κατ'εμε επειδή στους τραυματισμούς του τον περικυκλώνουν ακόμα το Καλοκαίρι ας φύγει που τελειώνει το συμβόλαιο του να φέρει ο Ζαφείρης(Boto) καλύτερο από αφού στηρίζουμε το Πορτογαλικό μοντέλο
- john4serres
Δεν πιστεύω στα "αν..."boogeyman77 έγραψε:Ο Omar αν δεν είχε αυτήν την καταραμενη ευπάθεια που πιο πολύ πλέον την χαρακτηρίζω ως ψυχολογική, θα ήταν πολυτελεια όχι μόνο για τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά γενικά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Καμμιά σχέση πχ με τον πρώην ποδοσφαιριστή εδώ και 4 χρόνια Biseswar που είναι απορίας άξιον πώς ζει από το ποδόσφαιρο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Διακαής πόθος όλων μας είναι να ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο. Μετά ας πάει όπου θέλει.
Ο Ελ Καντουρί είναι αυτός που είναι, έχει ταβάνι.