Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009

Δημοσίευση από Petm »

πάντως πτολεμαΐδα , αν χρειάζεσαι να πας νοσοκομείο θα σου πρότεινα να αποφύγεις το μέρη σου. πάνε καλύτερα από νομο θεσσαλονίκης , θα είσαι πιο safe xaxaxa
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μπα μαλλον την κοζανη πρεπει να αποφυγω στο μποδοσακειο
νοσοκομειο πτολεμαιδας γνωριζομαστε ολοι απο μικρα παιδια
........ :) :) :) :)

ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΟΥΡΔΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ Ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ
Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

eorptol εσένα είμαι σίγουρος ότι τα μυαλά σου πονάνε γενικώς...είτε διαβάζεις, είτε όχι..άλλωστε ότι θες καταλαβαίνεις...
petm άστο φίλε μου...δεν το συνεχίζω άλλο γιατί το κουράγιο μου με σένα έλαβε τέλος...εσύ άλλωστε ζητάς και από όποιον κατηγορεί κάποιον να προσκομίζει και ταυτότητα όπως καλά θυμάμαι σε άλλο topic...δεν είμαστε να μας κλείνεις και μέσα.
eleos μπα εσένα δεν σε είχα στο μυαλό μου....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

PABLO GARCIA έγραψε:
γιατί στο φιλικό του γάβρου με την Τότεναμ-κοντά σου έγινε,μπορεί κάτι να πήρε το αυτί σου-3 παίκτες του τραυματίστηκαν με παρόμοιες κακώσεις στο γόνατο και σε 1 εβδομάδα ήταν έτοιμοι να παίξουν.
sorry αλλα επειδή για το τι κάνει ο γαύρος ούτε κατά διάνοια με ενδιαφέρει μάλλον μιλάς για το παρακάτω που είναι το ανάλογο του μούσλι

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 47004.html
Τρεις εβδομάδες εκτός ο Γ. Παπαδόπουλος
Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος εξετάστηκε τη Δευτέρα (10/08) από τον Λάκη Νικολάου
Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος χτύπησε στη φιλική αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Λονδίνο, διαπιστώθηκε, μετά από τη μαγνητική τομογραφία, ότι έχει υποστεί α' βαθμού κάκωση πλάγιου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Αν και απέφυγε κάποια μεγαλύτερη ζημιά σε ένα ευαίσθητο σημείο, ο Παπαδόπουλος θα χρειαστεί περίπου είκοσι ημέρες προτού γυμναστεί και πάλι σε φουλ ρυθμούς

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 47004.html

οποτε άσχετος και ο νικολάου.

ζητω συγγνώμη σε όλους που μολύνω το topic του ΠΑΟΚ-herenveen με αυτές τις mal@κίες. το σταματώ εδώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 18 Αύγ 2009, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

τι έγινε ρε παιδιά, πολύ αγάπη και σορόπια έπεσε εδώ μέσα!!
Για σοβαρευτείτε λίγο παρακαλώ, γιατί θα αποχωρήσω από το forum!
Για να σας επαναφέρω εις την τάξη, έχω να πω τα εξής:
Ρε καρπούζα, άντε στο χωριο σου ρε! Κι ο Βρυζας ο αμπαλος που έγινε και τεχνικός διευθυντής! Κι ο Ζαγοράκης το χάνουμι! Και οι γιατροί οι άσχετοι! Κι ο χορηγός που είναι σκουλήκι! Κι η γκόμενα που πουλάει τα διαρκειας και επίσης είναι σκουλήκι! Κι ο σουβλατζής που...

edit: μέχρι να τα γράψω ξανάρχισε ο καυγάς! ευτυχώς παναγια μου...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εγω να συμπληρωσω (χωρις να ασχολουμαι με τις μπηχτες μεταξυ σας) οτι,αδερφε khaled η αληθεια ειναι οτι και εγω οταν διαβασα το μυνημα σου εκεινο που αναφερει και ο slade τα ιδια με αυτον καταλαβα...ισως να μην ηταν στο βαθμο που σου απαντησε αλλα γενικα ετσι τα ελαβα και εγω.
αν εκανα λαθος συγχωρα με...

Επισης επαναλαμβανω αυτο που τονισες και εσυ....οποιος εχει αντιθετη αποψη δεν σημαινει οτι ειναι μπατατουδης ή παγωνικος και ξερω γω...σε αυτο ειμαι μαζι σου...αποψη εκφραζεις...η οποια ομως μου φανηκε πραγματικα απαξιωματικη προς το παρον υλικο της ομαδας....

PS. Θα βλεπουν οι Ολλανδοι ποσες σελιδες εφτασε αυτο το τοπικ και θα το παρουν πανω τους,θα νομιζουν οτι τους βλεπουμε σαν την Μπαρτσα :)

ΠΑΟΚ αδερφια.....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

παλι με το σουβλατζη τα βαζετε ρε?
ξεχνατε πριν 3 χρονια τι σουβλακι τρωγαμε?
και φετος μετα απο τοση υπομονη επιτελους τρωμε σουβλακι της προκοπης και εσεις αχαριστοι θελετε να τρωμε το σουβλακι που ετρωγε ο γουμενος και εγινε 120 κιλα?
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ronaldo ακομη εδω εισαι απο το πρωι? GO HOME βρε :) :)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

PABLO GARCIA έγραψε:
.εσύ άλλωστε ζητάς και από όποιον κατηγορεί κάποιον να προσκομίζει και ταυτότητα όπως καλά θυμάμαι σε άλλο topic...δεν είμαστε να μας κλείνεις και μέσα.
....
ηθικά σου είχα πει ότι αν θες να κατηγορήσεις κάποιο υπαρκτό πρόσωπο με σοβαρές κατηγοριες (ξέρεις γιατί πράγμα μιλάμε), καλο θα ήταν να λες το όνομα σου (και να το αποδεικνύεις ) γιατί ο άλλος που δέχεται τις κατηγοριες μπορεί να θέλει να σε κάνει μήνυση.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

και για να γραψω κατι να υποστηριξω και τον garcia που εχω την ιδια γνωμη αν και το θεμα δεν ειναι της παρουσης το θεμα.

λοιπον μπορει να μου πει καποιος ποσο καιρο ειναι εξω ο κοντρερας ποσο θα ειναι ακομη και τι μας ειχαν πει οταν ξεκινησε το προβλημα?
μαλλον μας ειχαν πει δεν ειναι τιποτα και σε λιγο επανερχεται και απο οτι φαινεται θα παει πανω απο μηνα.

τι ειχαν πει για μουσλι?
απλη κακωση.οχι κακωση συνδεσμου που λες petm για τον παπαδοπουλο του γαυρου.κακωση απλη στο γονατο που σημαινει χτυπημα.αρα αντε 4-5 μερες εξω λεω εγω που εχω φαει κλοτσια στο γονατο και εβγαλα αιματωμα αλλα σε 5 μερες επαιζα γιατι δεν υπηρχε ζημια.

ο αραμπατζης εχει υγρο στο γονατο?τις προηγουμενες φορες οταν ειχε υγρο του εκαναν παρακεντιση και σε μια μερα επαιζε.
τωρα δεν νομιζω οτι η αρχικη διαγνωση ηταν υγρο στο γονατο αν θυμαμαι καλα.

ο σαβινι τι ειχε και εκανε 20 μερες εξω?

περυσι ο μουσλι με θλαση α βαθμου που ειναι 10 μερες εκανε 1.5 μηνα εξω.

ο δαρλας με διαταση ενα μηνα εξω περυσι.

ο μαρκος αντονιο τα ιδια οταν ειχε παθει θλαση

γενικα κατι δεν παει καλα.δεν ειναι στη σφαιρα της φαντασιας καποιων
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Lakistuta έγραψε:Ronaldo ακομη εδω εισαι απο το πρωι? GO HOME βρε :) :)

απο το σπιτι δουλευω γραφω κωδικα για μια μια ιστοσελιδα αυτες τις μερες
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

του μούσλι φέτος ήταν κάκωση προτού βαθμού. αυτό είχα ακούσει εγώ. τώρα μάγκες ότι θέλετε πιστεύετε. το απλή κάκωση που άκουσες από τους δημοσιγράφους που άκουσεs κάνω υπόθεση ότι πήγαινε στο ότι δεν ήταν κάτι χειρότερο, όχι στο είδος τις κακώσhς (θυμάσαι υποθέτω ότι τα είχαμε κάνει πάνω μας όταν είδαμε το μούσλι να βγαίνει από το γήπεδο όπως βγήκε).

γιατον contreras δε ξέρουν. όταν περάσουν οι ενοχλήσεις θα παίξει. αν δε περάσουν δε θα παίξει. ποσο χρόνο θα είναι αυτό δε θα σου πουν γιατί απλός δε ξέρουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 18 Αύγ 2009, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Δε λέμε πάλι καλά που θα παίξει ο Σαβίνι; Τουλάχιστον γλυτώσαμε το χειρότερο πχ. βάζοντας έναν κεντρικό μέσο στην άμυνα.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Και επειδή ο δικός μας αγώνας αργεί λιγάκι, ας στείλουμε όλοι λίγα θετικά
vibes στο αδερφό σωματείο της Σέριφ στη Μολδαβία.....
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Δύο δυσάρεστα νέα υπήρχαν την Τρίτη στην επικαιρότητα της Χέρενφεϊν, μόλις δύο ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Europa League στην Τούμπα. Ο Βίκτορ Ελμ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ άουτ από τον προσεχή αγώνα. Ο 24χρονος Σουηδός μέσος είναι ένα από τα βασικά στελέχη στην ομάδα του Τροντ Σόλιντ (έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα ματς φέτος) και η απουσία του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως αναφέρουν ολλανδικά δημοσιεύματα, στην προπόνηση της Τρίτης ο Μποναβεντούρ Καλού και ο Πάουλο Ενρίκε λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια μετά από ένα μαρκάρισμα του δεύτερου στον πρώτο. Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, δεν αποκλείεται τόσο ο Ιβοριανός φορ, όσο και ο Βραζιλιάνος επιθετικός, να τιμωρηθούν από τη διοίκηση.

http://www.sport-fm.gr/article/190578
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”