Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Για εμένα, σαν ΠΑΟΚτση υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά θέματα από τον Λαοθ και αυτή τη διαιτησία του τελικού, στα οποία είχαμε φωνή. Εκτιμήσεις είναι αυτές , δε χρειάζεται να συμφωνούμε.
Σιγά το θέμα με τον Λαοθ. Παίζονται πολύ πιο χοντρά παιχνίδια. Ο εχθρός είναι ένας. Είναι πανίσχυρος και προφανώς θα έχεις σε αυτόν τον αγώνα "απώλειες" τέτοιες. Ασήμαντες για εμένα. Η μεγάλη εικόνα εξακολουθεί να είναι άλλη. Ψάξτε παλιό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για γαζετα κλπ.
Είμαι 1000% τα υπέρ με την επιλογή αυτή. Κι ας λέει ο νικολαγιαννης και δεν ξέρω εγω ποιος άλλος, τα δικά του. Όταν πήγαν να σε ρίξουν κατηγορία όμως , υπήρχε τρόπος να σε ακούσει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο. Αλλιώς θα σε ακούνε και θα σε παίζουν τα φυντανια από τα όμορφα ραδια της Σαλονίκης...
Σιγά το θέμα με τον Λαοθ. Παίζονται πολύ πιο χοντρά παιχνίδια. Ο εχθρός είναι ένας. Είναι πανίσχυρος και προφανώς θα έχεις σε αυτόν τον αγώνα "απώλειες" τέτοιες. Ασήμαντες για εμένα. Η μεγάλη εικόνα εξακολουθεί να είναι άλλη. Ψάξτε παλιό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για γαζετα κλπ.
Είμαι 1000% τα υπέρ με την επιλογή αυτή. Κι ας λέει ο νικολαγιαννης και δεν ξέρω εγω ποιος άλλος, τα δικά του. Όταν πήγαν να σε ρίξουν κατηγορία όμως , υπήρχε τρόπος να σε ακούσει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο. Αλλιώς θα σε ακούνε και θα σε παίζουν τα φυντανια από τα όμορφα ραδια της Σαλονίκης...
Και στην τελική, σκεφτείτε με ποιον άλλον τρόπο θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ, η γνώμη του ΠΑΟΚ, οι αδικίες κατα του ΠΑΟΚ, να ακούγονται και να μπαίνουν σε σπίτια πράσινων, κόκκινων κίτρινων κλπ. Γιατί μπαίνουν στα σπίτια τους τώρα.
Πείτε έναν άλλον τρόπο.
Το ότι ακούγεται και ο άλλος που λέει ότι ο Λαοθ ηταν τέλειος, είναι κάτι που θα ακούγονταν έτσι κι αλλιώς και θα ακουγόταν μόνο αυτό.
Η διαφορά είναι ότι ακουγεται και αντίλογος ( μην επικεντρωνεστε σε μονο ενα θέμα).
Πώς θα άκουγε όλη η Ελλάδα τι παίζεται με αυγενακη και τις επιτροπές του? Πώς αλλιώς?
Τα πράγματα είναι απλά για εμένα και ο Σαββίδης , ναι, είναι πολύ μπροστά...
Πείτε έναν άλλον τρόπο.
Το ότι ακούγεται και ο άλλος που λέει ότι ο Λαοθ ηταν τέλειος, είναι κάτι που θα ακούγονταν έτσι κι αλλιώς και θα ακουγόταν μόνο αυτό.
Η διαφορά είναι ότι ακουγεται και αντίλογος ( μην επικεντρωνεστε σε μονο ενα θέμα).
Πώς θα άκουγε όλη η Ελλάδα τι παίζεται με αυγενακη και τις επιτροπές του? Πώς αλλιώς?
Τα πράγματα είναι απλά για εμένα και ο Σαββίδης , ναι, είναι πολύ μπροστά...
-
- PAOK_Antarctica
Εμ... όχι.
Ο εχθρός είναι ένας, και αυτός δεν είναι ο γαύρος. Είναι το ΠΟΚ. Εκτός αν νομίζεις πως οι βάζελοι είναι καλύτεροι. Ή οι χάρτινοι. Το ίδιο και το αυτό είναι, απλώς αλλάζει το ποιος έχει τα κόζια. Τώρα που τα έχει ο βάζελος, βλέπεις πως τα παίρνει τα πέναλτι δύο δύο.
Δεν κλέβει μόνο ο γαύρος. Τα τελευταία 5 χρόνια σε έχουν κλέψει όλοι τους. Και μάλιστα χονδροειδώς.
Αν είναι να φύγει ο γαύρος και να έχω πράσινο νταβά πάνω από το κεφάλι μου, συγνώμη αλλά χέστηκα. ΧΕΣΤΗΚΑ.
Και κανένας αντίλογος δεν ακούστηκε στο SDNA για τον τελικό. Μόνο η πανηγυρίζουσα πλευρά του βάζελου. Άρθρο από ΠΑΟΚτσή ανέβηκε πέντε (5) μέρες μετά τον τελικό. Αφού δεν περίμεναν κανάν μήνα πάλι καλά. ΚΑΜΙΑ διαφορά από γκαζέτα. Εκτός αν είδες εσύ καμία.
Και ο τελικός δεν είναι ασήμαντος. ΠΑΟΚ είμαστε και θέλουμε να διεκδικούμε τίτλους. Δηλαδή τι πιο σημαντικό υπάρχει από το να σε σφάζουν σε τελικό κυπέλλου και να σου στερούν τίτλους, μελλοντικούς οπαδούς, ιστορία;
Και στην τελική, αν είναι τόσο ασήμαντο, ας την φάει και κανάς άλλος καμιά φορά. Όχι μόνο εμείς. Αλλά βρήκαν κώλο πρόθυμο και μπήκαν όλοι.
Θέλουμε κάθαρση του ποδοσφαίρου ώστε να παίζουμε τελικούς και να κερδίζουμε ή να χάνουμε στα ίσια.
Το να ανεχόμαστε βρώμικους τελικούς έτσι ώστε να καθαριστεί το ποδόσφαιρο είναι.... εμ... ανόητο να το πω; Βλακώδες να το πω; Άντε, ας το πω αφελές.
Δηλαδή το πανούργο σχέδιο του Ιβάν (σύμφωνα με σας πάντα, εγώ δεν συμφωνώ σε αυτό) είναι ότι θα καθόμαστε να μας γαμάν και να μας κλέβουν τίτλους και θα κάνουμε τουμπεκί, έτσι ώστε το παρασκήνιο να πέσει χάρη στην μάχιμη δημοσιογραφία του SDNA που αβαντάρει πράσινη παράγκα και πουλάει αντιΠΑΟΚτσήδικη προπαγάνδα.
Πολύ νόημα.
Ο εχθρός είναι ένας, και αυτός δεν είναι ο γαύρος. Είναι το ΠΟΚ. Εκτός αν νομίζεις πως οι βάζελοι είναι καλύτεροι. Ή οι χάρτινοι. Το ίδιο και το αυτό είναι, απλώς αλλάζει το ποιος έχει τα κόζια. Τώρα που τα έχει ο βάζελος, βλέπεις πως τα παίρνει τα πέναλτι δύο δύο.
Δεν κλέβει μόνο ο γαύρος. Τα τελευταία 5 χρόνια σε έχουν κλέψει όλοι τους. Και μάλιστα χονδροειδώς.
Αν είναι να φύγει ο γαύρος και να έχω πράσινο νταβά πάνω από το κεφάλι μου, συγνώμη αλλά χέστηκα. ΧΕΣΤΗΚΑ.
Και κανένας αντίλογος δεν ακούστηκε στο SDNA για τον τελικό. Μόνο η πανηγυρίζουσα πλευρά του βάζελου. Άρθρο από ΠΑΟΚτσή ανέβηκε πέντε (5) μέρες μετά τον τελικό. Αφού δεν περίμεναν κανάν μήνα πάλι καλά. ΚΑΜΙΑ διαφορά από γκαζέτα. Εκτός αν είδες εσύ καμία.
Και ο τελικός δεν είναι ασήμαντος. ΠΑΟΚ είμαστε και θέλουμε να διεκδικούμε τίτλους. Δηλαδή τι πιο σημαντικό υπάρχει από το να σε σφάζουν σε τελικό κυπέλλου και να σου στερούν τίτλους, μελλοντικούς οπαδούς, ιστορία;
Και στην τελική, αν είναι τόσο ασήμαντο, ας την φάει και κανάς άλλος καμιά φορά. Όχι μόνο εμείς. Αλλά βρήκαν κώλο πρόθυμο και μπήκαν όλοι.
Θέλουμε κάθαρση του ποδοσφαίρου ώστε να παίζουμε τελικούς και να κερδίζουμε ή να χάνουμε στα ίσια.
Το να ανεχόμαστε βρώμικους τελικούς έτσι ώστε να καθαριστεί το ποδόσφαιρο είναι.... εμ... ανόητο να το πω; Βλακώδες να το πω; Άντε, ας το πω αφελές.
Δηλαδή το πανούργο σχέδιο του Ιβάν (σύμφωνα με σας πάντα, εγώ δεν συμφωνώ σε αυτό) είναι ότι θα καθόμαστε να μας γαμάν και να μας κλέβουν τίτλους και θα κάνουμε τουμπεκί, έτσι ώστε το παρασκήνιο να πέσει χάρη στην μάχιμη δημοσιογραφία του SDNA που αβαντάρει πράσινη παράγκα και πουλάει αντιΠΑΟΚτσήδικη προπαγάνδα.
Πολύ νόημα.
Και οταν βγαίνει όλο το γαύρικο σύστημα και σε κατηγορεί ως φερέφωνο του Σαββίδη και ότι προαγεις τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ τι επιλογές έχεις?
Ή θα παίζεις ασπρόμαυρα κυρίως και θα σε διαβάζει η ασπρόμαυρη μειοψηφία ή θα δώσεις χώρο και σε άλλους (ναι με κόστος να διαβάζεις και πράγματα αντίθετα με την ασπρόμαυρη γνώμη και κραυγές μερικές φορές) και θα εξακολουθήσει να έχεις εκατομμύρια επισκέψεις. Διαλεχτε.. εγώ προτιμώ το δεύτερο χωρίς δεύτερη σκέψη.
Καταλαβαίνω την ενόχληση να βλέπουμε πράσινα πρωτοσέλιδα και διθυραμβικές παπαριές για τους άλλους, αλλά προσωπικά το αποδέχομαι γιατί το εναλλακτικό κόστος είναι μη συγκρίσιμο.
Ή θα παίζεις ασπρόμαυρα κυρίως και θα σε διαβάζει η ασπρόμαυρη μειοψηφία ή θα δώσεις χώρο και σε άλλους (ναι με κόστος να διαβάζεις και πράγματα αντίθετα με την ασπρόμαυρη γνώμη και κραυγές μερικές φορές) και θα εξακολουθήσει να έχεις εκατομμύρια επισκέψεις. Διαλεχτε.. εγώ προτιμώ το δεύτερο χωρίς δεύτερη σκέψη.
Καταλαβαίνω την ενόχληση να βλέπουμε πράσινα πρωτοσέλιδα και διθυραμβικές παπαριές για τους άλλους, αλλά προσωπικά το αποδέχομαι γιατί το εναλλακτικό κόστος είναι μη συγκρίσιμο.
Αν επιμένουμε να αναλύουμε τον τελικό, δε βλέπουμε το δάσος. Διαφωνώ.
Το οτι ο γαύρος είναι ο καρκίνος τα τελευταία 20 χρόνια δεν είναι διαπραγματευσιμο για εμένα.
Το ότι ο βαζελος ή η ΑΕΚ είναι το ίδιο θα είναι το ίδιο κλπ δεν είναι κάτι που μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ζω εγώ εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
Οπότε για εμένα πολύ σωστά πράττει ο Σαββίδης.
Εδώ που ζω κια γω, στα νότια δε θα υπήρχε φωνή ΠΑΟΚ. Τωρα υπάρχει.
Το οτι ο γαύρος είναι ο καρκίνος τα τελευταία 20 χρόνια δεν είναι διαπραγματευσιμο για εμένα.
Το ότι ο βαζελος ή η ΑΕΚ είναι το ίδιο θα είναι το ίδιο κλπ δεν είναι κάτι που μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ζω εγώ εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
Οπότε για εμένα πολύ σωστά πράττει ο Σαββίδης.
Εδώ που ζω κια γω, στα νότια δε θα υπήρχε φωνή ΠΑΟΚ. Τωρα υπάρχει.
Τώρα για τον κίτρινο και πράσινο διάβολο, αν δε συνεργαζόμασταν μαζί τους, ακόμα Γκιρτζίκηδες θα βλέπαμε και θα απολαμβαναμε τον αιωνιο πρωταθλητή.
Οπότε ναι, θα γίνουν κάποιες εκπτώσεις. Εγώ το δέχομαι.
Το να λέμε ειναι τα ίδια και να μας γ@μ@ει όλους ο γαύρος για αιώνες ακόμα είναι κι αυτο μια επιλογή. Και εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε οτι οι επιλογές αυτές ήταν.
Οπότε ναι, θα γίνουν κάποιες εκπτώσεις. Εγώ το δέχομαι.
Το να λέμε ειναι τα ίδια και να μας γ@μ@ει όλους ο γαύρος για αιώνες ακόμα είναι κι αυτο μια επιλογή. Και εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε οτι οι επιλογές αυτές ήταν.
- ΑποστόληςΑ
Συνεργάστηκαν με τον Ιβάν μόνο μέχρι να φύγει ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ. Από και και μετά ο καθένας τους δεν σεβάστηκε τα όποια δικαιώματα του Ιβάν για ίση μεταχείριση, αντίθετα συνεργάστηκαν με τον χοντρό προκειμένου να επωφεληθούν όσο μπορούσαν, όπως έγινε στην κλοπή του πρωταθλήματος και όπως γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια μεταξύ Αλαφούζου και χοντρού, για να πάρει ο βάζελος το κύπελλο και φέτος το πρωτάθλημα.
-
Η συνεργασία με τίγρη πάντως, συνεχίζεται.
Έστω και όχι με την ένταση του παρελθόντος.
Έστω και όχι με την ένταση του παρελθόντος.
-
Πολύ δε περισσότερο, απέναντι σε όλους.trouman έγραψε:Πάντως μόνος απέναντι στον γαύρο, ακόμα, κανείς δεν μπορεί να πάει.
Σύμφωνοι πως εχθρός είναι το ΠΟΚ. Το ΠΟΚ των 3 ομάδων που εδρεύουν στο κέντρο αποφάσεων της χώρας και εκπροσωπούν το αθροιστικά 67% (τελευταία δημοσκόπηση sdna 2021) της φίλαθλης Ελλάδος. Αν νομίζεις πως υφίσταται σενάριο που ο ΠΑΟΚ μας θα εκτοπίσει και τους τρεις ταυτόχρονα, θα επιβάλει το 50-50 και θα ζούμε όλοι ειρηνικά, πλανάσαι πλάνην οικτρά που λέμε (και ξέρω πως δεν το κάνεις).PAOK_Antarctica έγραψε: Ο εχθρός είναι ένας, και αυτός δεν είναι ο γαύρος. Είναι το ΠΟΚ. Εκτός αν νομίζεις πως οι βάζελοι είναι καλύτεροι. Ή οι χάρτινοι. Το ίδιο και το αυτό είναι, απλώς αλλάζει το ποιος έχει τα κόζια. Τώρα που τα έχει ο βάζελος, βλέπεις πως τα παίρνει τα πέναλτι δύο δύο.
Το καλύτερο που μπορούμε να στοχεύσουμε είναι η δεκαετία 2012-2022 και κυρίως η τελευταία πενταετία 2017-2022. Τουτέστιν, εκμετάλλευση οικονομικής δυσχέρειας κάποιου/κάποιων εκ του ΠΟΚ (υποβιβασμός χάρτινης, διοικητικός αφανισμός βάζελου) σε συνδυασμό με πολιτικά tailwinds (φίλα - μην κολλήσουμε εδώ please - προσκείμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πίεση εκ των έξωθεν - UEFA) για προώθηση των συμφερόντων μας, διασπώντας την τριάδα. Και σκέψου, ακόμα και σε αυτές τις ιστορικά καλύτερες συνθήκες, μας κλέψαν ένα double, μας ρίξαν σχεδόν με πούστικο τρόπο, μας κόψανε εξόδους σε ChL, κτλ. Αλλά αυτή είναι η μοίρα μας ως 3η δύναμη πληθυσμιακά εκπροσωπώντας πόλεις μακριά από το κέντρο αποφάσεων.
Τα λέω αυτά για να καταλήξω πως στο παραπάνω περιβάλλον τo sdna, ενώ με αηδιάζει ο διαφαινόμενος ραγιαδισμός και το γλείψιμο στον βάζελο, παίζει πολύ σωστά το παιχνίδι. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να έχεις ένα μέσο φαινομενικά αντικειμενικό (=να έχει απήχηση σε αλλόθρησκους και να μην είναι ένα ακόμα paok24 ή aek365 ξέρωγω) είναι να παίζεις νέα για το ΠΟΚ. Συνεπώς η λογική "τι να το κάνω ρε φίλε αν δεν με στηρίζει σε μια σφαγή τελικού;" είναι εξαιρετικά κοντόφθαλμη και μαξιμαλιστική. ΔΕΝ θα μπορέσουμε ποτέ να έχουμε και πανελλαδική απήχηση και δίκαια προς τον ΠΑΟΚ ενημέρωση ταυτόχρονα. Το δεχόμαστε; Προχωράμε. Δεν το δεχόμαστε; Καταλήγουμε σε δονκιχωτισμούς. Φιλικά.
- Μπαρκαρούτσος
trouman έγραψε:Το ότι είναι του Ιβάν το sdna το θεωρώ αυταπόδεικτο. Πολλά τα σημεία. Όποιος θέλει μπορεί και καταλαβαίνει. Το ότι γράφουν και άλλοι τα δικά τους και θεμιτό και έξυπνο. Για ευνόητους λόγους. Αλλιώς θα ήταν άλλο ένα ασπρόμαυρο σάιτ, όπως τόσα. Και ποιο το κέρδος τότε? Και θα πει κάποιος ποιο το κέρδος τώρα? Το κέρδος είναι ότι όταν θες να πεις κάτι, που θα ακούγεται και στας Αθήνας και παντού μπορείς να το κάνεις. Πολλά τα παραδείγματα. Μόνο τα μεγάλα γεγονότα να θυμηθεί κάποιος, αρκεί . Αν το κόστος είναι να γράφει κάποιος νικολαγιαννης τα δικά του και κατά του ΠΑΟΚ, ε χαλάλι, είναι μάγκας πρώτος αυτός που το πέτυχε.
Μεγάλε Ιβάν είσαι πολύ μπροστά. Τόσο που κάποιοι δεν μπορούν να σε δουν...
Χρόνια πολλά!