Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fredrik Jensen https://www.transfermarkt.com/fredrik-j ... ler/249157
λήγει το συμβόλαιο του το 23, παίζει όλες τις θέσεις πίσω από το φορ, καλή ηλικία διεθνής είναι, εμπειρία από μεγάλα
πρωταθλήματα έχει τι άλλο θέλουμε
[youtube]Ew3FXUuEOI8[/youtube]
Φίλε Demir αρχίζω να πιστεύω( πεσ το και διαίσθηση) ότι είναι πολύ πιθανόν να επιδιώξει και ο ίδιος ο Kurtic να "χαιρετίσει" από τώρα. Δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο που θα δεχθεί το εγώ του να είναι πίσω στην ιεραρχία ( την στιγμή που μιλάμε) από Augusto-Filipe Soares- Schwab και Dantas! Θα ξεκαθαρίσουν όλα σε λιγότερο από μήνα.
Να νικήσουμε τη Λαμία το Σάββατο με το καλό και οπωσδήποτε να φύγουν δεν ξέρω τι/πως/γιατί οι
Biseswar(δε μπορεί το παιδί στα 35του κατά εμέ ας πάρει πχ ο Ricardo/Quagliata/Bradonjić πλέον ας ζητήσει να τον λύσουν το συμβόλαιο)/Murg(ας πάει στην Κύπρο η να έρθει πρόταση)/Kurtic(να βρεθεί τρόπος να λήξει ο δανεισμός άλλωστε είναι εκτός ομάδος και ο ίδιος είναι νευριασμένος που βάζει Schwab/Augusto/F.Soares/Dantas) και Brandon(να βρεθεί καμιά ομάδα Β'Ισπανίας που τον θέλουν από ότι γράφουν τα αρδοσαιτ)
Αν γινόταν αυτά και έφευγαν οι παραπάνω εγώ αν ήμουν ο Boto θα έφερνα 1 ποιοτικό εξτρέμ αριστερό / θα έφερνα τον Μπουζούκη ελεύθερο πλέον είχαμε ενδιαφερθεί 23-24ειναι η στον ΟΦΗ δεν πολύ έπαιζε και θα έφερνα και 1 Επιθετικό δανεικό να μοιραζόταν με τον Oliveira τα ματς και 3ος ο Τζήμας ανανέωσε και μέχρι το 2026 προπονείται με Α'Ομάδα!
Καλοκαίρι να είμαστε έτοιμοι μην περιμένουμε αν 'βγουμε 2οι με το καλό να γίνονται προσεκτικές μεταγραφές με αποχωρήσεις που λήγουν πχ συμβόλαια El-Kaddouri/Vieirinha+να γίνονται προσθαφαιρέσεις σωστές όχι λάθη παρελθόντος!
Βλέπω πάλι το γκολ του Καρελη και γενικά όλη την σεζόν που κάνει και σκέφτομαι τόσο πολύ τον κατάπιε η φανέλα η απλά δεν ήταν η στιγμή του; Πώς αυτός ο παίκτης πέρασε και δεν ακούμπησε;
Σε σχέση με Μπράντον θα ήταν 5 κλάσεις αναβάθμιση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 05 Ιαν 2023, 08:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλός ο Βρακάς αλλά από το Καλοκαίρι να πάρει παιχνίδια όπως έκανε πολύ καλό Παιχνίδι με τους Χάρτινους προ-ημερών, επίσης ο Καρέλης στον Παναιτωλικό αναστήθηκε για τέτοιες ομάδες είναι ικανοποιητικός θα προτιμούσα δικόμας παιδί να ερχόταν πίσω ο Κούτσιας παρά Καρέλιδες κτλπ..
Επίσης ο Bradonjić είναι εξτρέμ δεν είναι 9άρι όπως για εμένα έπρεπε να προπονείται με την Α'Ομάδα και να ήταν αλλαγή παρά να έμπαινε ο Biseswar ή Murg. Το ίδιο ισχυεί και για τους Ricardo/Quagliata! άποψη μου
Έρχεται τώρα και γίνεται θρύλος της ομάδας
Ι τύπος είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε
Προσωπικότητα γαμάτη , εντελώς ΠΑΟΚ,
Φέρτε το παιδί σπίτι του
ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ θα βγεί φθηνά (σε λογική φάση)και θα ανεβάσει την ομάδα 100%
Αμάν πχιά, όλα εμείς θα τα λέμε;