Φανέλα ΠΑΟΚ
- Psuxo_logos
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Η πλάκα είναι ότι την πήραν δώρο στον αδερφό μου. Είναι χάλια και ποιοτικά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ πως ο δικέφαλος θα έπρεπε να ήταν μαύρος, όπως ακριβώς στο σήμα. Γενικά το σήμα ΔΕΝ πρέπει να αλλάζει, ανεξάρτητα από το σχέδιο ή το χρώμα της φανέλας.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
- Σουριναμέζος
Φανελάρα της Βάσκο, που μπορεί να είναι στην Β τώρα αλλά είναι μια από τις ιστορικότερες βραζιλιάνικες ομάδες με τεράστιο fanbase. Μιλάμε βέβαια για το Brasileirao ίσως το μοναδικό πρωτάθλημα στον κόσμο που έχει Big 13
-
Dimitrisou
Το θεμα με το σι θρου νομιζω εχει να κανει με το οτι ειναι φτιαγμενες απο οικολογικα υλικα κτλ..πολλες ομαδες και με διαφορετικες εταιριες εχουν αυτο το θεμα..της βαλενθια η πουμα ας πουμε στο λευκο γινετε τελειως διαφανη..
Καλησπέρα στην ομάδα, ψάχνω φανελες του ΠΑΟΚ φορεμενες για αγορά ή ανταλλαγη.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να στείλει μήνυμα στο messenger Antwnhs Tavlaridhs
Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να στείλει μήνυμα στο messenger Antwnhs Tavlaridhs
-
Μπαρκαρούτσος
Νο προμπλεμ αδερφε μου!Μπαρκαρούτσος έγραψε:To post εγκρίθηκε τώρα, συγγνώμη για τη καθυστέρηση.
-
Μπαρκαρούτσος
Τελικά δεν θα έχω τη χαρά να ξαναδώ Adidas στον ΠΑΟΚ...
Ναι ξέρω, δεν θα μας δώσουν καλές φανέλες, θα πάρουμε σχέδια 2015 κτλ...αλλά είμαι λίγο fanboy της τριπλής ρίγας!
Ναι ξέρω, δεν θα μας δώσουν καλές φανέλες, θα πάρουμε σχέδια 2015 κτλ...αλλά είμαι λίγο fanboy της τριπλής ρίγας!
-
Μπαρκαρούτσος
Οι παλιοί είδαν.. Ακόμα βλέπω καμιά φανέλα Adidas ΠΑΟΚ από τότε, εξαιρετική ποιότητα!
Re: Φανέλα ΠΑΟΚν
Για μένα μια μαρκα αθλητικής φανέλας υπάρχει στον κόσμο, η αντίντας.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Οι παλιοί είδαν.. Ακόμα βλέπω καμιά φανέλα Adidas ΠΑΟΚ από τότε, εξαιρετική ποιότητα!
Φυσικά αν θέλουμε ορίτζιναλ σχέδιο δεν είναι η ενδεδειγμένη. Είμαι πολύ ευχαριστημενος από τη Μακρόν.