eleos έγραψε:khaledfreepaok νομίζω ότι η ένσταση των παιδιών (ή η δική μου καλύτερα για να μη μιλάω για όλους) βρίσκεται στο συνέχεια αναφέρεις το τι δε σου αρέσει ΧΩΡΙΣ να αναφέρεις τι θα ήθελες να προτείνεις...
Δηλαδή, ποιον θάθελες για προπονητή αυτή τη στιγμή..?
Μουρίνιο ή κάτι τέτοιο?
Τότε να βρίζουμε και όλους τους παίχτες και να ζητάμε ντρογκμπάδες και κλάι μαι..
Δεν είσαι αντικειμενικός κατ εμέ ή δε σκέφτεσαι που ήσουν ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και που έφτασες σε 2 χρονάκια..
Γι αυτό και οι αναφορές σε γούμενους κλπ, γιατί ΕΚΕΙ είσουν πρίν 3 χρόνια. Για να μη ξεχνάμε που είμασταν και γινόμαστε αχάριστοι.
ΥΓ: On Topic ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ!!
κοιτα να δεις ποσο διαφορετικη απαντηση μου εγραψες εσυ σε σχεση με τους αλλους ενω διαφωνουσατε εξισου μαζι μου.η μερα με τη νυχτα. απο τη μια η γενικη και αοριστη (σαν εφηβικη) διαφωνια που δεν εχει τροπο να εκφραστει και βγαινει σπασμοδικα και μεσα απο πανικο σε μορφη παραλληρηματος και απο την αλλη η επι της ουσιας διαφωνια που σε προκαλλει (με την καλη εννοια) σε μια σοβαρη ποδοσφαιρικη συζητηση.
κατ αρχην λοιπον οντως αναφερω συνεχεια τι δεν μου αρεσει αλλα κανεις λαθος στο οτι δεν προτεινω.αμα προσεξεις θα δεις οτι σχεδον παντα λεω τη γνωμη μου και προτεινω το τι θεωρω καλυτερο και χαρακτηριστικα πολλες φορες βγαινω οφ τοπικ γ αυτο το λογο και ακουω τα κλασικα και δικιολογημενα για προποντητες τις κερκιδας και τα σχετικα.
απο προπονητες πλακα στην πλακα τον μουρινιο δεν τον παω καθολου.παντως στ κιλα μας τωρα απο κοουτς θα ηθελα αγγελαρα για ευνοητους λογους η αλλιως κετσαπαγια που ναι μεν φυλαει τα νοτα του αλλα απο την αλλη δεν περιμενει να μπει το γκολ με ταματα στην τηνο.γενικα ειναι πολυ κοντρολαρισμενος σαν προπονητης.
οσο για το τελευταιο ειλικρινα το θεωρω γελοιο (χωρις παρεξηγηση,δεν το λεω για σενα) σε σημειο που να μην ειναι ουτε καν αξιο σχολιασμου.και εχω παρατηρησει οτι το πετανε ολοι σε φασεις που δεν εχουν τι να πουνε.και πετανε ενα ΄΄ελα μωρε τι να μας πεις και εσυ τωρα.αμα ειναι να γυρισει πισω και ο γουμενος΄΄.καλο ειναι να θυμομαστε και αυτα οχι ομως και για ακυρα πραγματα.το οτι λεει καποιος οτι ο ιβιτς ειναι αργος η ο σαντος ηττοπαθης (ειτε ισχυει αυτο ειτε οχι) δεν σημαινει οτι θελει τον γουμενο.
και οχι μονο γ αυτο τον λογο.κυριως ομως γιατι συνδεουν τον ΠΑΟΚ μονο με τη μαυρη εποχη του γουμενου.λες και αυτη ηταν ολη η ιστορια του ΠΑΟΚ και μετα οτι κανουμε παραπανω να λεμε και ευχαριστω.κατι τετοια μυαλα μας κρατανε πισω.δηλαδη με τετοια ιστορια για 2-3 χρονια τρωγαμε σκατα και τωρα τρωμε μπριαμ να λεμε και ευχαριστω μωρε καλα ειμαστε και ετσι ας τρωνε οι αλλοι το παστιτσιο.
αυτα τα κοντοφθαλμα μυαλα μας κρατανε πισω.ποθ δεν κοιτανε ποτε το καλυτερο και παντα και καλα συμβιβαζονται απο την πολλη αγαπη τους για τη ομαδα.δυστυχως με τετοιους συμβιβασμενους οπαδους καμια ομαδα δεν πηγε μπροστα.αμα δεν διεκδικεις κακαλα σου αξιζουν και κακαλα θα παιρνεις