91. Dario Krešić
Re: Dario Krešić
νταξ ο κρεσιτς εχει πολλα ψωμια ακομη, εκεινος ο φοστερ στη μανγιου τι μεσο εχει και παιζει????? κοτζαμ μανγιου στηριζεται στη τσιχλα και στο φοστερ......ελεος
Λιγα λογια για την ΜΑΝ Γιου.Το παλικαρι εχει ομως ακομα πολυ δρομο και με τον τελη στην αεροπορια υστερει αρκετα οπως επισης για μενα και ο χαλκιας εκει υστερει.
- alexpaok4
Ο Κωστακης με τρομάζει καθε φορά που βγαίνει. Καρδιακό. Μιλάμε εχω τον γιατρό speed dial στο κινητό! 

Περίεργο, για μένα ο Χαλκιάς είναι μακράν ο καλύτερος στις εξόδους τερματοφύλακας που ειχαμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Όταν αποφασίζει να ΜΗ βγεί αγχώνομαι...
- Maximus
Ναι Gash...και ειχα σκοπο να παραβλεψω το συγκεκριμενο τοπικ για χαρη του παιδιου...μην τρομαξει τοσο νωρις...αλλά δεν θα γλιτωσει και αυτος...
Να φυγει! Να παει αλλου!
Εγω θελω να γυρισει o Μιχοπουλος με τις μαγικες του ενεργειες...
Να φυγει! Να παει αλλου!
Εγω θελω να γυρισει o Μιχοπουλος με τις μαγικες του ενεργειες...
+1eleos έγραψε:Περίεργο, για μένα ο Χαλκιάς είναι μακράν ο καλύτερος στις εξόδους τερματοφύλακας που ειχαμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Από τότε που βλέπω τον ΠΑΟΚ πρώτη φορά δεν τρέμει το φυλλοκάρδι μου στις εξόδους....
Τοχουρογλου για παντα.
Οταν εδενε το μαγικο κοτσο στην κεφαλη και αρπαζε την ιερη κατανα του για εξοδο με γροθιες ολοι τρεμαν (αντιπαλοι, συμπαιχται και εμεις)
Οταν εδενε το μαγικο κοτσο στην κεφαλη και αρπαζε την ιερη κατανα του για εξοδο με γροθιες ολοι τρεμαν (αντιπαλοι, συμπαιχται και εμεις)
paokovia έγραψε:+1eleos έγραψε:Περίεργο, για μένα ο Χαλκιάς είναι μακράν ο καλύτερος στις εξόδους τερματοφύλακας που ειχαμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Από τότε που βλέπω τον ΠΑΟΚ πρώτη φορά δεν τρέμει το φυλλοκάρδι μου στις εξόδους....
Το απολυτο πλεονεκτημα του Χαλκια..Ενω στα δοκαρια δεν ειναι σουπερ εχει το ταλεντο να καθαριζει φασεις πριν γινουν..Θεωρω τον Κρεσιτσ πανω στη γραμμη του τερματος καλυτερο με θεαματικοτερες αποκρουσεις αλλα αφηνει πολλες φασεις να γινουν επειδη κολλαει στα δοκαρια του και επεισης δειχνει μια νευρικοτητα με τη μπαλλα στα ποδια...και τα 2 μειονεκτηματα βελτιωνονται με δουλεια και οποτε μπορουμε και παιχνιδια
- Isaak the Greek
SATANAS έγραψε:Τοχουρογλου για παντα.
Τι μου θύμισες τώρα!!!
Ο αίλουρος , ο ατέλειωτος , ο τρισμέγιστος....A ρε Shogun ωραία χρονια τότε...
Πάντως πρέπει να ήταν ο μοναδικός τερματοφύλακας που είχε τόσες αποκρούσεις με τα πόδια
- Pegasus1589
Μία φορά χρειάστηκε σε σουτ του μικροκαμωμένου και ήταν εκεί. Μάλλον θα το χρειαστούμε στην Κρήτη.
- giapoupaok
Ειναι πολυ καλος ο παιχτουρας και πρεπει να καθιερωθει επιτελους!!!!!!!!!!!!!!
κρεσιτς γερα ρε παλικαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κρεσιτς γερα ρε παλικαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!