Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
- thomas Murg
- V-olakiotis
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023
Εύκολα το 1-0, πάμε για το 2-0 προηγούμενοι με 21-15.
Παίζουμε χωρίς Κόστα, Τακουριδης - Βουλκιδης κεντρικοί.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Παίζουμε χωρίς Κόστα, Τακουριδης - Βουλκιδης κεντρικοί.
- V-olakiotis
25-17 με πολύ καλό Ράπτη και Βαν Ντε Βρεις!
1. ΠΑΟΚ 21
2. Ολυμπιακος 21
3. Μιλωνας 16
4. Παναθηναικος 16
5. Κηφισια 13
6. Φοινικας Συρου 11
2. Ολυμπιακος 21
3. Μιλωνας 16
4. Παναθηναικος 16
5. Κηφισια 13
6. Φοινικας Συρου 11
- V-olakiotis
25-13 και 3-0!
Πολύ καλοί Ράπτης, Βαν Ντε Ντρις, από κοντά Κοκκινάκης Γουόλς, Βουλκιδης και Τακουριδης, θετικός ο Γιορνα, πήραν χρόνο Μιχελακης και Μούχλιας!
Παραμένουμε πρώτοι!
Πολύ καλοί Ράπτης, Βαν Ντε Ντρις, από κοντά Κοκκινάκης Γουόλς, Βουλκιδης και Τακουριδης, θετικός ο Γιορνα, πήραν χρόνο Μιχελακης και Μούχλιας!
Παραμένουμε πρώτοι!
-
Ο μουχλιας έπρεπε να είναι στο ροτεισον κ όχι ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα σωτηρίου.. επίσης ο τακουριδης θα έπρεπε να παίρνει παραπάνω χρόνο λόγω πάθους . Μόνο τελειωμένος δεν είναι..
Το μόνο που φοβάμαι στα κρίσιμα ματς είναι ο μιλενκοφσκι
Το μόνο που φοβάμαι στα κρίσιμα ματς είναι ο μιλενκοφσκι
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το ματς της Τετάρτης.
Η ομάδα μου δείχνει να έχει τρομερό θέμα ψυχολογίας στα μεγάλα ματς και δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθει αν στραβωσει κάτι, όπως με Μακάμπι και βαζελο
Κατά τα άλλα, το πρωτάθλημα φέτος θα κριθεί ανάμεσα σε εμάς , γαύρο και βαζελο (η Σύρος είναι εκτός ), είναι πολύ σημαντικό που στον 2ο γύρο έχουμε όλα τα ντέρμπι εντός
Η ομάδα μου δείχνει να έχει τρομερό θέμα ψυχολογίας στα μεγάλα ματς και δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθει αν στραβωσει κάτι, όπως με Μακάμπι και βαζελο
Κατά τα άλλα, το πρωτάθλημα φέτος θα κριθεί ανάμεσα σε εμάς , γαύρο και βαζελο (η Σύρος είναι εκτός ), είναι πολύ σημαντικό που στον 2ο γύρο έχουμε όλα τα ντέρμπι εντός
-

Μετά από μια ταλαιπωρία 2 ημερών κατάφερα να δω και εγώ το παιχνίδι του Σαββάτου (καταραμένη Λουφτχανσα

Δε νομίζω ότι αντέχει κριτικής το παιχνίδι του Σαββάτου. Επιβάλλαμε νωρίς το ρυθμό μας και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο. Καλή υποδοχή, πολύ καλός Ουολς και είχαμε σε καλή μέρα τόσο τον Ράπτη όσο και τον Ντε Ντρις στην επίθεση. Καλοί και οι Βουλκίδης και Γιόρνα επιθετικά, ενώ είχαμε και πολύ καλό μπλοκ σε φάση άμυνα και πόντους.
Εκμεταλλευτήκαμε τα πολλά λάθη του Άθλου, ενώ με θετική υποδοχή ήμασταν σχεδόν αλάνθαστοι στην επίθεση (94% αποτελεσματικότητα). Ο Ουολς ίσως έπρεπε να παίξει λίγο περισσότερο τους κεντρικούς, καθώς ήταν λίγο αχρείαστη η φόρτωση στον Ντε Ντρις.
Καλή η παρουσία και των Μιχελάκη και Μούχλια που πήραν καλές προσπάθειες, ενώ και ο Τακουρίδης δεν είχε ιδιαίτερα θέματα.
ΜVP για εμένα ο Ουολς, ο οποίος χρειαζόταν ένα καλό παιχνίδι έπειτα από το ντεφορμάρισμά του αυτό το διάστημα.
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Αυτά τα παιχνίδια τελείωσαν και μόνο ως μάθημα μπορούν να λειτουργήσουν για την ομάδα. Εγώ θεωρώ ότι υπήρξε βελτίωση στη Μακάμπι αλλά δεν κατάλαβα την ενέργεια του προπονητή να βγάλει ένα φορμαρισμένο παίκτη και ουσιαστικά να κόψει την πρόκριση.Mitsospaoki4 έγραψε:Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το ματς της Τετάρτης.
Εδώ τώρα πρέπει να βγει αντίδραση και ποντάρω σε αυτό. Μου άρεσε που μετά από 2 ήττες η ομάδα επανήλθε και πήρε μια κρίσιμη νίκη μέσα στη Σύρο. Πιστεύω ότι θα κάνει και αυτό σήμερα. Το μόνο που με ανησυχεί στην ομάδα είναι το ντεφορμάρισμά της από το σερβίς. Εδώ και 5 παιχνίδια, πραγματικά δεν πιέζουμε καθόλου, ενώ χάνουμε πάρα πολλά. Άμα δείτε τα νούμερα είναι τρομαχτικά. Επίσης έχουμε ντεφορμέ τον Ουολς, πάρα το γεγονός ότι έδειξε καλή εικόνα το Σάββατο.
Το σημερινό παιχνίδι θα κριθεί στην υποδοχή μας και στην επίθεση. Με την απουσία του Κόστα σχεδόν δεδομένη, πρέπει να δείξουμε γρανιτένια υποδοχή ώστε να βάλει ο Ουολς τους πάντες στο παιχνίδι επιθετικά. Ειδικά τους κεντρικούς, καθώς η αδυναμία του Ολυμπιακού βρίσκεται στους κεντρικούς και στην υποδοχή. Επομένως μπορούμε να παίξουμε γρήγορα και να μην αφήσουμε να εφαρμόσει ο Ολυμπιακός το μπλοκ του.
Τώρα άμα καταφέρουμε να χαλάσουμε την υποδοχή τους (δεν παίζει ο Γκαράς) από το σερβίς, θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά μετά το ντεφορμάρισμά μας, βλέπω να μη ρισκάρουμε.
Προσωπικά άμα καταφέρουμε να πάρουμε ένα πόντο σήμερα, θα είναι πολύ θετικό και θα μας κρατά ζωντανούς στο κυνήγι της 1ης θέσης, καθώς μη ξεχνάμε ότι όλα τα ντέρμπι τα έχουμε εντός στον επόμενο γύρο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!