NikLiverpool έγραψε:αλλά αν λέω εγώ τώρα σε πουν 15 εκατομμύρια και συνιδιοκτησία τι κάνεις?
Συνιδιοκτησία;!

NikLiverpool έγραψε:αλλά αν λέω εγώ τώρα σε πουν 15 εκατομμύρια και συνιδιοκτησία τι κάνεις?
Μαζί σου αλλά όλα είναι σχετικά. Αν π.χ. γίνει προτασει για τον Χ κουλιερακη ( 18 χρονο με μισή χρονια κ σέντερ μπάκ) 20 μυρια τον δίνεις κ λες ευχαριστώ κ ριχνεις άλλα 2-3 στις ακαδημίες. Τώρα αν σου δίνουν ως δέκα τον κρατάς εννοείται 2-3 χρόνια. Υπάρχει κ ο παραγοντας θέληση του παιχτη βεβαίως που ίσως με το που ακουσει ενδιαφέρον να αρχίζει να στραβωνει αν δεν τον δώσεις κ να πρέπει να το χειριστείς ( εχω την εντύπωση ότι ο τζολης ήθελε πως κ πως να φυγει, το είχε άλλωστε κάνει κ πιο μικρός).Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ισχύει αυτό που λες. Αλλά εγώ και σαν οπαδός, αλλά και από οικονομική σκοπιά, προτιμώ να κάθεται το ταλέντο της ομάδας 2 σεζόν γεμάτες, να ανδρωθεί, να προσφέρει τις ικανότητές του στην ομάδα και μετά να φεύγει.. Θα κοστίζει και περισσότερο ως τότε, αλλά θα έχεις κερδίσει και από τον παίκτη (η πραγματική απόδοση της επένδυσης).
Μπαρκαρούτσος έγραψε:NikLiverpool έγραψε:αλλά αν λέω εγώ τώρα σε πουν 15 εκατομμύρια και συνιδιοκτησία τι κάνεις?
Συνιδιοκτησία;!
Με 4-5 πολύ ευχαρίστως να τους δώσουμε τον......Nasberg!Ας ψάξουν αλλού για κορόιδα οι Ολλανδοί που ότι πουλάνε έχει τιμή εκκίνησης 10+ χαρτιά. Από αυτή την τιμή καθόμαστε αν θέλουν στο τραπέζι και βλέπουμε.......Π.Α.Ο.Κ. είμαστε, όχι Εδεσσαικος.Αν δεν τους αρέσει να πάνε να πάρουν στόπερ από τους γαυρους με 15 και 20 εκατομμύριαpapwolf έγραψε:Μάλλον φιλολογική είναι η όλη συζήτηση αλλά ας είναι. Δε ξέρω αν είναι πραγματικό το ενδιαφέρον (διόλου απίθανο) αλλά και μόνο που ακούγονται ως υποψήφιοι αγοραστές οι Ολλανδοί κάνει τη μεταγραφή ουτοπία. Διότι οι φίλτατοι βοριοευρωπαίοι δε συνηθίζουν να βγάζουν μεγάλα ποσά από το πουγκί τους προκειμένου να αποκτήσουν νεαρούς, ταλαντούχους παδοσφαιριστές, ενώ αρέσκονται να πουλάν πανάκριβα τα δικά τους παιδιά. Με αυτό για οδηγό πολύ δύσκολα η PSV θα καταθέσει πρόταση πάνω από 4-5 εκ. για το Κουλιεράκη.
Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε τον Amallah του Μαρόκου. Με ψηστήρι από Cimirot & El Kaddouri ίσως κάτι γινόταν.Ταιριαζει σε αυτό που θέλει ο Lucescu.Επίσης......φορ χθες.Δεν υπάρχει ζωή στον πλανήτη Oliveira. Μονιμα ο χειρότερος παίκτης της ομάδας μαζί με Biseswar από την αρχή της χρονιάςpotamda έγραψε:Από τη συνέντευξη Μποτο κατάλαβα ότι ψάχνουμε έτοιμο παίχτη που να κάνει τη διαφορά, όχι στοίχημα.
Ο παραπάνω δεν ταιριάζει σε αυτό, εκτός αν τον βλέπουν για επένδυση και παράλληλα ψάχνουν κάτι άλλο.
boogeyman77 έγραψε:Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε τον Amallah του Μαρόκου. Με ψηστήρι από Cimirot & El Kaddouri ίσως κάτι γινόταν.Ταιριαζει σε αυτό που θέλει ο Lucescu.Επίσης......φορ χθες.Δεν υπάρχει ζωή στον πλανήτη Oliveira. Μονιμα ο χειρότερος παίκτης της ομάδας μαζί με Biseswar από την αρχή της χρονιάςpotamda έγραψε:Από τη συνέντευξη Μποτο κατάλαβα ότι ψάχνουμε έτοιμο παίχτη που να κάνει τη διαφορά, όχι στοίχημα.
Ο παραπάνω δεν ταιριάζει σε αυτό, εκτός αν τον βλέπουν για επένδυση και παράλληλα ψάχνουν κάτι άλλο.