Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στο FM κάνεις πάρτυ με 50 εκατομμύρια TRANSFER BUDGET. Όχι προϋπολογισμό ομάδας.
Εκτός κι αν στο FM22 και 23 επιλέγεις ξενοδοχείο, αεροπορική εταιρεία και τα πληρώνεις κι εσύ. Δεν ξέρω, τελευταίο έπαιξα το 21.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

σωστα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Jules Winnfield έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να αναφέρω και ένα γεγονός που δεν βλέπω να παίρνει τη σημασία που του αρμόζει..

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν χθες στο Παλατάκι, για έναν ακόμη αγώνα. Και αυτό σημαίνει πάρα πολλά και για την ΚΑΕ, αλλά και για την ΠΑΕ φυσικά.
Ο Γιωρίκας πλέον κατοικεί Θεσσαλονίκη. Έχω δει πού κάνει βόλτα το σκύλο του, είναι εδώ πλέον. Είναι τα μάτια και τα αυτιά του Ιβάν στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται κιόλας να πάρει τα ηνία ο ίδιος κάποια στιγμή...
Επίσης σημαντικό είναι ότι χάσαμε με 20 πόντους από τον γαύρο στην έδρα μας.

Αλλά αφού βγάζει ο Γιώργος το σκύλο του βόλτα στη Θεσσαλονίκη, ας πανηγυρίσουμε...

Έχουμε χάσει τελείως την μπάλα ως οπαδοί...
μαλλον εσυ εχεις χασει την μπαλα ......ο Γιωργος ειναι εδω και ειναι καλο ,αλλα αν δεν το θεωρεις σημαντικο ρωτα τον χατζοπουλο τον κατσαρη κλπ. να σε πουν γιατι ειναι σημαντικο......
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στο FM κάνεις πάρτυ με 50 εκατομμύρια TRANSFER BUDGET. Όχι προϋπολογισμό ομάδας.
Εκτός κι αν στο FM22 και 23 επιλέγεις ξενοδοχείο, αεροπορική εταιρεία και τα πληρώνεις κι εσύ. Δεν ξέρω, τελευταίο έπαιξα το 21.
Έχω και το 21 αλλά παίζω πιο παλια έκδοση γιατί με βολεύει η steam περισσότερο από την epic. Σε καμία έκδοση δεν επιλέγεις ξενοδοχεία κλπ. Τα υπολογίζει αυτόματα.
Αλλά και με προϋπολογισμό ομάδας 50 εκατομμύρια πάλι πάρτυ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις σε πρωτάθλημα σαν το ελληνικό (25-30 σαν transfer/wage budget). Δε διαφωνουμε νομιζω. Αν έχεις ζεστά 50 εκατομμυρια TRANSFER BUDGET δεν κανεις απλα παρτυ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και πάλι, με φαίνεται ότι απλοποιείς τα πράγματα.

Εν τω μεταξύ, μόλις με ήρθε φλασιά.
Ίσως πληρώθηκε η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το γήπεδο. Φέτος δεν είχαμε αυτήν την κοινή συνέντευξη τύπου;
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Ίσως, γιατί στο παιχνίδι κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. ΕΕΑ, αυγενακη κλπ

Δε θυμαμαι. Νομιζω κάναμε και καποιες συμφωνιες με εταιρειες αναλυσης δεδομενων. Ισως πληρωθηκαν και οι δικηγοροι της ΠΑΕ. Ισως και οι εταιρειες για τις μελετες του νεου γηπεδου
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θεωρητικά μιλώντας πάντα, για την Νέα Τούμπα δεν θα συσταθεί νέα εταιρία; Αν ναι, για ποιο λόγο τα σχέδια να μπαίνουν ως έξοδα στην ΠΑΕ;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

abc_o_ karpouzas έγραψε:αυτο παλι που ....νομιζουμε....οτι ξερουμε πως μια επαγγελματικη ομαδα λειτουργει και κανουμε και συγκρισεις και βγαζουμε και συμπερασματα για εξοδα και εσοδα ....

και φτανουμε και στο συμπερασμα για σπαταλες και για φαγοποτια...

:pano: εισαι...
Προσωπικά κανένα συμπέρασμα δεν έβγαλα. Διαισθητικά μόνο είπα ότι μου φαίνεται υπερβολικό μία ΠΑΕ του μεγέθους μας να έχει 25 εκατομμύρια έξοδα, πέραν των "ποδοσφαρικών" εξόδων της Α και Β ομάδας. Και έθεσα ένα ερώτημα μήπως κάποιος γνωρίζει περισσότερα.

Μισθοδοσία 50-100 ανθρώπων, ξενοδοχεία και αεροπλάνα για την αποστολή, δεν μπορεί να είναι 25 εκατομμύρια εκτός αν αγοράζουμε τα αεροπλάνα και τα ξενοδοχεία. Μπορεί να πρόκειται για έξοδα σε ανακατασκευές/συντήρηση του γηπέδου και του προπονητικού. Μπορεί να πρόκειται για πρόστιμα/δικηγορικά έξοδα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Δεν κατηγόρησα κάποιον ότι κλέβει ή ότι φουσκώνει τα νούμερα. Η ερώτηση μου είναι αν είναι φυσιολογικά για μία ΠΑΕ του μεγέθους μας να ξοδεύει το 50-60% των χρημάτων της για μη "ποδοσφαιρικούς" λόγους. Και για να απαντηθεί ρώτησα για άλλες ομάδες παρόμοιου εκτοπίσματος σε άλλες παρόμοιες χώρες, πόσα περίπου είναι τα ετήσια έξοδα τους.

Ξανά γράφω πως δεν γνωρίζω, μου έκανε εντύπωση το ποσό, και έθεσα ένα ερώτημα. Δεν καταλαβαίνω την επίθεση επειδή απλά τόλμησα να ρωτήσω κάτι.

Δηλαδή εσύ δεν θα ήθελες να γνωρίζεις, αν η ΠΑΕ έχει επενδύσει ήδη 10Μ στο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας και γι' αυτό έχει 50Μ έξοδα; Αν πχ εκεί πήγαν τα χρήματα, εγώ θα ήμουν σουπερ χαρούμενος που το πρότζεκτ θα έπαιρνε σάρκα και οστά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε gika...

σοβαρα μιλας τωρα ??

.....Διαισθητικά μόνο είπα ότι μου φαίνεται υπερβολικό μία ΠΑΕ του μεγέθους μας να έχει 25 εκατομμύρια έξοδα.....

με τι πραγμα ακριβως κανεις συγκριση...

ποιο ειναι το παραδειγμα που παιρνεις σαν βαση για να δεις ....υπερβολη...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

καποτε λεγαμε πλεον θα ειμαστε και λογιστες με τον ερχομο ιβαν ,δυστυχως το συνεχιζουμε απτοητοι.......και αρκετοι στα ΜΜΕ γατοι μεγαλοι λενε ιβαν σε τρωνε τα λεφτα κλπ.κλπ........τα πλακακια να φυγουν να ερθει ο πετρουλακης και η παρεα του η ο κολκας και η παρεα του για να δειξουν στον ιβαν πως να διοικει......
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

eorptol1 έγραψε:καποτε λεγαμε πλεον θα ειμαστε και λογιστες με τον ερχομο ιβαν ,δυστυχως το συνεχιζουμε απτοητοι.......και αρκετοι στα ΜΜΕ γατοι μεγαλοι λενε ιβαν σε τρωνε τα λεφτα κλπ.κλπ........τα πλακακια να φυγουν να ερθει ο πετρουλακης και η παρεα του η ο κολκας και η παρεα του για να δειξουν στον ιβαν πως να διοικει......
Αυτό!
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Α ρε Ιβαν τι πληρωνεις ρε αγορι μου???το τρυπημα του αιωνα τρωμε στο πορτοκαλο σαιτ..Αρδακια που πληρωνεις κανουνε προπαγανδα εναντια στον ΠΑΟΚ και υπρ του βαζελου...
Διαβαστε παιδες το εξοργιστικο αρθρο του βλακογιαννη, ο ΠΑΟΚ ειναι το πραβλημα του και μιλαει για ευνοιες ποιος ο βαζελος φετος???
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

έχεις πηγή ότι το sdna είναι του Ιβάν;
Ή επειδή το λένε οι χαμουτζηδες το λέμε κι εμείς;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Metagrafakias έγραψε:.........................Αρδακια που πληρωνεις ......................

?

αυτο τωρα σοβαρα το γραφεις??
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ έχω γράψει ότι από ότι φαίνεται η εταιρεια που έχει το sdna ανήκει στον Ιβαν. Έχω γράψει τις λεπτομέρειες που βρηκα από το Κυπριακό μητρώο εταιρειών. Ούτε πηγές, ούτε φήμες, ούτε δυσφημίσεις. Τώρα αν το μάνατζμεντ το έδωσε στον Αλαφούζο όπως κενέ κάποιοι, δεν έχω ιδέα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”