Ο Πάολο Φερνάντεζ έφυγε από τον Βόλο για την Αθήνα μια ημέρα μετά την διακοπή (που λέει ο λόγος)NikLiverpool έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά πως θα φέρουν παίκτες στην διακοπή? Υπάρχει μεταγραφική περίοδος τώρα και δεν το ξέρουμε?
Η μόνη περίπτωση θα ήταν να έφερναν ελεύθερους (βλέπε παροπλισμένους). Τέτοιοι να λείπουν.
Μην δημιουργείτε εντυπώσεις.
Μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών δεν πρόκειται να γίνουν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων δανεικό φορ θα φέρουν. (Τσούμπα ακούς ρε?)
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- john4serres
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Κ εμένα ο Chuba μου φαίνεται ιδανικός για αυτό το ρόστερ.
Παρεπιπτόντως φέτος έχει 9 γκόλ σε 15 αγώνες not bad
Παρεπιπτόντως φέτος έχει 9 γκόλ σε 15 αγώνες not bad
- NikLiverpool
Ο Φερνάντεζ είχε ήδη υπογράψει απο το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος με συμφωνία να μεινει στον Βόλο μέχρι το Γενάρη. Τελείως διαφορετική περίπτωση.
Θα δούμε πως θα κινηθούν αλλά ας μην περιμένουμε πολλά.
PS. Φερνάντο Σάντος θα ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή για μένα. Για Γενικός Διευθυντής προς αποφυγή παρεξηγήσεων
PS. Φερνάντο Σάντος θα ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή για μένα. Για Γενικός Διευθυντής προς αποφυγή παρεξηγήσεων

Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Μη λες τετοια, εδω με τον Αγγελο ως αντιπρόεδρο στο ΔΣ και ζωχαδιασαν.
- NikLiverpool
Δεν νομίζω ότι οι 2 συγκρίνονται. Σόρρυ κιόλας αλλά ο Αναστασιάδης δεν φτάνει το νύχι του Σάντος.
Για προπονητης ακομα καλυτεραNikLiverpool έγραψε:Ο Φερνάντεζ είχε ήδη υπογράψει απο το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος με συμφωνία να μεινει στον Βόλο μέχρι το Γενάρη. Τελείως διαφορετική περίπτωση.
Συμφωνω αλλά αρκετοι για καποιο λόγο πιστευουν οτι τρίζει η καρεκλα του Λουτσεσκου με τον Άγγελο.NikLiverpool έγραψε:Δεν νομίζω ότι οι 2 συγκρίνονται. Σόρρυ κιόλας αλλά ο Αναστασιάδης δεν φτάνει το νύχι του Σάντος.
Ο ίδιος έχει μιλησει με τα καλυτερα λογια για τον Ρασβαν.
- NikLiverpool
Αλήθεια? Δεν το ήξερα αυτό να πω την αλήθεια.
Αντικειμενικά πάντως οι πιθανότητες επιστροφής Σαντος είναι απειροελαχιστες.
Κουβέντα να γίνεται.
Αντικειμενικά πάντως οι πιθανότητες επιστροφής Σαντος είναι απειροελαχιστες.
Κουβέντα να γίνεται.
Εδώ κάποιοι πιστευουν ότι ο Άγγελος είναι μεγαλύτερο κεφάλαιο προπονητικα για τον ΠΑΟΚ από ότι ο Ραζβαν .Мир έγραψε:Συμφωνω αλλά αρκετοι για καποιο λόγο πιστευουν οτι τρίζει η καρεκλα του Λουτσεσκου με τον Άγγελο.NikLiverpool έγραψε:Δεν νομίζω ότι οι 2 συγκρίνονται. Σόρρυ κιόλας αλλά ο Αναστασιάδης δεν φτάνει το νύχι του Σάντος.
Ο ίδιος έχει μιλησει με τα καλυτερα λογια για τον Ρασβαν.
- ΑποστόληςΑ
σφινα
...Η πληροφορία είναι έγκυρη και προέρχεται από την Ολλανδία, από όπου ενημερωθήκαμε ότι η PSV Αϊντχόφεν, η ομάδα στην οποία είναι υπεύθυνος σκάουτινγκ ο κ. Ακκάς (πρώην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος της Βίκυς Χατζηβασιλείου), ενδιαφέρθηκε επίσημα για τον Κουλιεράκη και ήδη άρχισαν οι συζητήσεις για την πιθανή απόκτηση του νεαρού διεθνή παίκτη.
Τις επαφές για την μεταγραφή κάνει Έλληνας μάνατζερ, πρώην ποδοσφαιριστής...
...Η πληροφορία είναι έγκυρη και προέρχεται από την Ολλανδία, από όπου ενημερωθήκαμε ότι η PSV Αϊντχόφεν, η ομάδα στην οποία είναι υπεύθυνος σκάουτινγκ ο κ. Ακκάς (πρώην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος της Βίκυς Χατζηβασιλείου), ενδιαφέρθηκε επίσημα για τον Κουλιεράκη και ήδη άρχισαν οι συζητήσεις για την πιθανή απόκτηση του νεαρού διεθνή παίκτη.
Τις επαφές για την μεταγραφή κάνει Έλληνας μάνατζερ, πρώην ποδοσφαιριστής...
Αυτα τα δημοσιευματα καποτε μυριζαν παπα απο μακρυα.
Στο συγχρονο ποδοσφαιρο πλεον οχι και τοσο.
Μας το διδαξε η υποθεση Τζολη. Παικτες με μια καλη σεζον αλλα με τεραστιο ποτεντιαλ ειναι πολυ πιθανο πλεον να προσεγγιζονται απο "μεσαιες" ευρωπαικες ομαδες που στο DNA τους εχουν τετοιες αγορες ταλεντων. Πολυ πριν πεσουν πανω οι γιγαντες της Ευρωπης και καταστησουν την μεταγραφη αδυνατη.
Οποτε δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι πραγματικο το ενδιαφερον.
Στο συγχρονο ποδοσφαιρο πλεον οχι και τοσο.
Μας το διδαξε η υποθεση Τζολη. Παικτες με μια καλη σεζον αλλα με τεραστιο ποτεντιαλ ειναι πολυ πιθανο πλεον να προσεγγιζονται απο "μεσαιες" ευρωπαικες ομαδες που στο DNA τους εχουν τετοιες αγορες ταλεντων. Πολυ πριν πεσουν πανω οι γιγαντες της Ευρωπης και καταστησουν την μεταγραφη αδυνατη.
Οποτε δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι πραγματικο το ενδιαφερον.
- ΑποστόληςΑ
Το ενδιαφέρον πιθανότατα είναι υπαρκτό, αλλά όχι σε σοβαρό ποσό. Δεν νομίζω ότι οι Ολλανδοί θα διαθέσουν πάνω από 3-4 το ΠΟΛΥ 5Μ.
- Metagrafakias
Aμα με μιση χρονια ξαναπουλησουμε παικτη απο τις ακαδημιες μας ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...Επιβεβαιωνει οτι δεν υπαρχει κανενα πλανο δημιουργιας ομαδας με αυτα τα παιδια, απλα ειναι το σωσιβιο για την οικονομικη αυταρκεια της ομαδας...Για να μην παρεξηγηθω ειμαι υπερ των πωλησεων αλλα ΟΧΙ με μιση χρονια...Να μου παιξει ο παικτης 2-3-4 χρονια στην ομαδα,να μου προσφερει οτι μπορεσει και στα 21-22-23 να παρει την μεταγραφη στο εξωτερικο και να βγει και η ομαδα κερδισμενη και ηδη να προετοιμαζει τον επομενο 18χρονο για αναδειξη...Πριν καλα καλα τους δουμε τους παικτες μας,με μιση χρονια στα 18 τους αν τους χανω ποιο το νοημα???Ακαδημια για ομαδες του εξωτερικου θα γινουμε???Πρωτα απολα στοχος πρεπει να ειναι η δημιουργια καλης ομαδας του ΠΑΟΚ...Να δωσω τον Κουλιερακη για να παρω Εσιτι και Μουργκ??Η για να ανανεωσω Μπισεσβαρ και Καντουρι??Γιατι πολυ καλα ξερουμε οτι οποτε πουλησαμε ποτε δεν ηρθε καλυτερος η εστω ισαξιος πακτης στη θεση...Ουτε ισαξιο του Τσολακ δεν καταφερες να φερεις για να μη παω σε περιπτωσεις Γιαννουλη,Πριγιοβιτς και κλαψουνε μανουλες...
- NikLiverpool
Ψυχραιμία. Ακόμα ούτε ξέρουμε αν υπάρχει πρόταση αλλά εμείς τον πουλήσαμε κιόλας μεσοτιμής και αρχίσαμε την γκρίνια.
Ας έρθει πρώτα πρόταση, ας είναι για τον πούτσο και τον δώσουμε και μετά ας γκρινιάξουμε.
Καταλαβαίνω τη λογική ότι με μισή χρονιά δεν πουλάς παίκτη αλλά αν λέω εγώ τώρα σε πουν 15 εκατομμύρια και συνιδιοκτησία τι κάνεις? Ξέρεις αν σε δύο χρόνια θα έχει την ίδια πορεία και εξέλιξη?
Σενάρια κάνουμε τώρα αλλά μην προτρέχουμε.
Ας έρθει πρώτα πρόταση, ας είναι για τον πούτσο και τον δώσουμε και μετά ας γκρινιάξουμε.
Καταλαβαίνω τη λογική ότι με μισή χρονιά δεν πουλάς παίκτη αλλά αν λέω εγώ τώρα σε πουν 15 εκατομμύρια και συνιδιοκτησία τι κάνεις? Ξέρεις αν σε δύο χρόνια θα έχει την ίδια πορεία και εξέλιξη?
Σενάρια κάνουμε τώρα αλλά μην προτρέχουμε.