14. Andrija Zivkovic
-
- Δημοσιεύσεις: 843
- Εγγραφή: Τρί 31 Μάιος 2022, 17:21
Re: 14. Andrija Zivkovic
Η θεση του ζιλε ειναι αυτη ,αυτο του ταιριαζει περισσοτερο να παιζει..και σε εμας με φερειρα περιπου αυτο επαιζε και εκανε παπαδες..οποτε εχοντας αυτην την πρωτη εικονα μας φαινεται πεσμενος...
Re: 14. Andrija Zivkovic
Όπως κ το κίνητρο που μάλλον ξέχασες όταν παιζεις Μουντιάλ αντί στην σουπερ λίγδαtasso85 έγραψε:για να μην τα παρουσιαζουμε οπως θελουμε πρεπει επι πλεον να πουμε οτι εκτος απο συμπαικτες εχει και αντιπαλους που ειναι λιγο καλυτεροι απο αυτους της σουπερ λιγδ
Re: 14. Andrija Zivkovic
Προχθες επαιξε απεναντι σε Βινισιους, Νευμαρ κλπ και οσο ηταν μεσα κρατησε την πλευρα ουσιαστικα
Σημερα 2 ασιστ. Αλλοι στο 2ο γκολ θα καναν σουτ..
Οι υπολοιποι και ο προπονητης σε ρηχα νερα. Κριμα αν δε συνεχισει
Σημερα 2 ασιστ. Αλλοι στο 2ο γκολ θα καναν σουτ..
Οι υπολοιποι και ο προπονητης σε ρηχα νερα. Κριμα αν δε συνεχισει
Re: 14. Andrija Zivkovic
Για μένα είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το πρόβλημα του στην ομάδα είναι η διαχείριση της πίεσης ότι " πρέπει " να είναι ο πρώτος παίκτης.
Σε συνδυασμό βέβαια με την έλλειψη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών στην μεσοεπιθετικη γραμμή
Σε συνδυασμό βέβαια με την έλλειψη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών στην μεσοεπιθετικη γραμμή
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ποτέ μην υποτιμάς την καρδιά του Αντρίγια
29-11-2022 12:00
https://www.sdna.gr/podosfairo/1029442_ ... y-antrigiaΟι Σέρβοι είχαν προειδοποιήσει για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Ποτέ μην υποτιμάς μια καρδιά που ενισχύθηκε, δίνοντας ζωή σε άλλη». Η ξεχωριστή ιστορία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.
Κάποιοι το κάνουν απλώς για να συζητηθούν. Μερικοί, ορμώμενοι από τον πιο αγνό αλτρουισμό. Άλλοι λόγω προσωπικών επώδυνων εμπειριών. Και κάποιοι για να «καθαρίσουν» τη συνείδησή τους. Εκτός κι αν είσαι «φτιαγμένος» από άλλη πάστα. Όπως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Οι Σέρβοι είχαν φροντίσει να δώσουν μια πρώτη... γεύση από τον Zile, τι να περιμένουν από εκείνον στο Μουντιάλ, προειδοποιώντας τον Βινίσιους ενόψει της πρώτης «μάχης».
2018, ακριβώς στην εποχή του προηγούμενου Μουντιάλ στη Ρωσία. Η Νις έκανε μία προσπάθεια για να βοηθήσει έναν αθλητικό συντάκτη, ο οποίος έπασχε από οξεία λευχαιμία. Ήταν ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο. Κάποια στιγμή, οικογένεια και φίλοι εξάντλησαν όλες τις ιδέες και όλους τους τρόπους για να συγκεντρώσουν το μεγάλο χρηματικό ποσό που ήταν απαραίτητο για τη μεταμόσχευση στην Τουρκία. Και τότε, από το πουθενά, εμφανίστηκε ο Αντρίγια», θυμάται χαρακτηριστικά ο αδερφός του.
«Γνωριζόμασταν πολύ επιφανειακά, από το καφέ που δούλευα. Ο μικρότερος αδερφός μου, μου είπε μια μέρα ότι ο Αντρίγια τον κάλεσε να πιούμε καφέ και πως ήταν έτοιμος να βοηθήσει. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν πρόθυμος από το πουθενά να δώσει το ποσό των 30.000 ευρώ. Επέμενε μόνο να μην διαρρεύσει τίποτα μέσω των ΜΜΕ, γιατί δεν του αρέσει τέτοιου είδους έκθεση, αλλά πώς; Τέτοια χειρονομία; Αργότερα, μετά την επιστροφή από την Τουρκία, ήρθε μας επισκεφτεί. Παρακολουθήσαμε μαζί τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών 2019. Υποσχεθήκαμε να μην χάσουμε επαφή και να συναντιόμαστε, όταν μας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μας».
Μετέπειτα, διέρρεαν και άλλες πληροφορίες για τις δράσεις του Αντρίγια. Δεν είχαν όλες οι ιστορίες όμως όμορφο τέλος... Και εδώ εισέρχεται στην συζήτηση και ο πατέρας του, Jovica, ανασύροντας από την μνήμη του μία ακόμη ιστορία. Ίσως κάποιες λεπτομέρειες να έχουν φθαρεί από τον χρόνο, αλλά η ουσία είναι απολύτως αληθινή:
«Πήγα να τον πάρω μετά από μία προπόνηση, ήταν μία από τις πιο κρύες, χειμωνιάτικες μέρες. Τον βλέπω μόνο με την μπλούζα. "Πώς βγήκες έτσι; Θα παγώσεις!". Μένει σιωπηλός για λίγα δευτερόλεπτα και μετά, μισοστροπαλός, μου λέει: "Μπαμπά, μην το πεις στη μαμά, αλλά έδωσα το μπουφάν. Είδα έναν άστεγο, κρύωνε στο δρόμο, εγώ θα ζεσταθώ στο αυτοκίνητο. Θα κερδίσω λεφτά και θα πάρω καινούργιο μπουφάν. Αυτός δεν έχει ούτε ένα κομμάτι ψωμί».
Το... μπάσιμο του Ερυθρού και η «ασπρόμαυρη» καρδιά!
Τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του δεν έχουν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για την αποχώρηση από την Παρτιζάν. Επιμένουν να λένε πως ό,τι δεν τον σκότωσε, τον έκανε πιο δυνατό. Θέμα αυτοσεβασμού, θα σου πει μόνο ο πατέρας του, με μια σημαντική αποκάλυψη:
«Είναι αλήθεια ότι ο Ερυθρός Αστέρας μας τηλεφώνησε εκείνες τις μέρες και δεν ήταν καθόλου επιπόλαιη προσφορά. Αλλά δεν θέλαμε καν να ακούσουμε. Τα έπιπλα στο διαμέρισμά μας είναι ασπρόμαυρα. Υπό αυτή την έννοια, υπάρχει πάντα και για πάντα μόνο η Παρτιζάν».
Οι... Ζίβκοβιτς δεν μετανιώνουν ποτέ για τις επιλογές τους
Ακόμη και όταν πήραν την απόφαση για να αποχωρήσει ο Αντρίγια από την Παρτιζάν για την Μπνεφίκα, ακόμη και όταν έπαιζε λιγότερο απ΄όσο άξιζε, έχοντας πάει εκεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, ακόμη και στις δύσκολες μέρες, οι... Ζίβκοβιτς δεν μετανιώνουν ποτέ για επιλογές τους.
«Ο Αντρίγια είχε μια πρόταση να πάει σε αραβική ομάδα μετά την Μπενφίκα. Ένας σεΐχης πρόσφερε 18.000.000 ευρώ μόνο για πριμ υπογραφής αλλά μου είπε απλώς "μπαμπά, σε ευχαριστώ αλλά θέλω να παίξω στην Ευρώπη". Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ το κύριο κίνητρό του, ήθελε απλώς να παίξει, γι' αυτό τελικά απορρίψαμε την πρόταση εκείνη και για να συνεχίσει όσο καλύτερα γίνεται μετά την Μπενφίκα».
Και η συνέχεια είχε άρωμα ΠΑΟΚ... Ενός ΠΑΟΚ που καμαρώνει για ένα δικό του παιδί που λάμπει στο Κατάρ, έχοντας να επιδείξει καρδιά. Πολλή καρδιά.
-
- Δημοσιεύσεις: 3990
- Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33
Re: 14. Andrija Zivkovic
Αντικειμενικα και χωρις συναισθηματισμους επειδη ειναι δικο μας παιδι, εχει κανει δυο εξαιρετικα ματς...
Ειδικα το χθεσινο καποιος που θα εβλεπε για πρωτη φορα δεν θα πιστευε που παιζει ο Κοστιτς και ο Ταντιτς και που παιζει ο Αντριγια.
Για να προλαβω μερικους......εμεις ξερουμε οτι ο Αντριγια παιζει στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου. Αυτοι δεν το ξερουν..
Ειδικα το χθεσινο καποιος που θα εβλεπε για πρωτη φορα δεν θα πιστευε που παιζει ο Κοστιτς και ο Ταντιτς και που παιζει ο Αντριγια.
Για να προλαβω μερικους......εμεις ξερουμε οτι ο Αντριγια παιζει στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου. Αυτοι δεν το ξερουν..

- john4serres
- Δημοσιεύσεις: 32078
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
- Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54496
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
Re: 14. Andrija Zivkovic
Μη το γελας....Ειχα πει οτι με Αντριγια και Ναρει στην πλευρα θα καναμε παπαδες...
Βεβαια πιο πιθανο ειναι να βγει ο ηλιος απο την Δυση παρα να παιξει με 3αδα ο Ραζβαν
Βεβαια πιο πιθανο ειναι να βγει ο ηλιος απο την Δυση παρα να παιξει με 3αδα ο Ραζβαν
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100585
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: 14. Andrija Zivkovic
Θα πάρουμε τον Μεξικανό, αφού.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ορίστε, βρήκαμε και δεξί μπακ.
- Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54496
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
Re: 14. Andrija Zivkovic
nunies4 έγραψε:Μη το γελας....Ειχα πει οτι με Αντριγια και Ναρει στην πλευρα θα καναμε παπαδες...
Βεβαια πιο πιθανο ειναι να βγει ο ηλιος απο την Δυση παρα να παιξει με 3αδα ο Ραζβαν
Τριάδα;;;; Τον Fereira κόντεψαν να τον λιντσάρουν στην Αριστοτέλους που έπαιζε με τριάδα!
-
- Δημοσιεύσεις: 3990
- Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33
Re: 14. Andrija Zivkovic
Επισης ξεκαθαρο παλι (για μενα) ειναι οτι ειναιrenegade έγραψε:Για μένα είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το πρόβλημα του στην ομάδα είναι η διαχείριση της πίεσης ότι " πρέπει " να είναι ο πρώτος παίκτης.
Σε συνδυασμό βέβαια με την έλλειψη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών στην μεσοεπιθετικη γραμμή
ο απολυτος επαγγελματιας που σκιζεται για να
κανει ακριβως οσα του ζηταει ο προπονητης του
κι αυτο φυσικα (οταν "υπερφορτωνεται" και με
αλλες "δουλειες") φτανει να γινεται προβλημα!
ΥΓ. Ειναι τρελη η επιτυχια της εισοδου του στην καλυτερη
11αδα εστω και μιας αγωνιστικης ενος Μουντιαλ εχοντας
μαλιστα σαν αντιπαλη του ομαδα την Σελεσαο.- ΜΠΡΑΒΟ!