31. Andre Ricardo

Απάντηση
Ιάσονας

Re: 31. Andre Ricardo

Δημοσίευση από Ιάσονας »

montekristo έγραψε:Συγγνωμη κι απ τους δυο απο πανω
(αν δεν καταλαβαν το "γεγονος και
μη αμφισβητησιμο" που "κατεθεσα")
αλλα στο τοπικ του Ρικαρντο αυτα
που γραφω αφορουν τον Ρικαρντο
και οχι το γενικο συνολο της ομαδας.-

Εσεις πειτε οτι ο Ρικαρντο (που ειναι
το μελλον) ειναι στις προτεραιοτητες
του προπονητη και οχι ο Μπισεσβαρ!
Με μη αμφισβητησιμα νουμερα μαλιστα.-
Φίλε μοντεκρίστο να σου κάνω μία ερώτηση?
Πως ξέρεις οτι ο Ρικάρντο είναι το μέλλον ή πως μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ? Τι σε κάνει να πιστεύεις μέχρι στιγμής οτι είναι καλύτερος από τον Βράκα που έχουμε δανεικό στον Λεβαδειακό? Και δεν το λέω ειρωνικά το λέω σοβαρά. Ο Ρικάρντο στα 22 του έχει 4 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο σε μία μικρή ομάδα της Πορτογαλίας, όλες αλλαγή, σύνολο 69 λεπτά, όλες πέρυσι, και αποκτήθηκε επειδή το ρίσκο απόκτησης του θεωρήθηκε μικρό (επειδή ήταν ελεύθερος). Δεν έχει παίξει ποτέ σε μικρές εθνικές της χώρας του.
Ο Βράκας είναι ένα χρόνο μικρότερος. Έχει 13 εμφανίσεις στην Α εθνική (11 φέτος και 2 πρόπερσυ με εμάς) και 27 στην Β εθνική με το Λεβαδειακό πέρυσι. Είχε έξι συμμετοχές με την εθνική ελπίδων και 2 γκολ.
Παίζουν ίδια θέση.
Δεν λέω πως ο Ρικάρντο δεν θα βγεί γιατί δεν το ξέρω. Είμαι όμως σίγουρος πως αν δεν ήταν ελεύθερος δεν θα είχαμε ασχοληθεί ποτέ. Με λίγα λόγια στα μάτια των Μπότο και Λουτσέσκου ο Ρικάρντο πιστεύω δεν είναι περίπτωση Κωνσταντέλια ή Κουαλιάτα αλλά περισσότερο μία κίνηση που έγινε με την ελπίδα πως θα βγει στο μέλλον επειδή το κόστος απόκτησης του ήταν χαμηλό.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

1ον) Τον εχει συμβολαιο η ομαδα μεχρι το 2026 αρα πορισμα τον πιστεύει οπως αρκετους αλλους τωρα αν εσενα δε σε γεμιζει το ματι με ομαδα που λες η Famalicão τοτε που ηθελες να επαιζε στην Union Verolinou;

2ον) η Ομάδα δεν τον πηρε ελευθερο αλλα εδωσε τροφεία απο όσο λένε αρδ σε ράδιο και το έγραψαν σε 1 αρδοσάιτ παλαιότερα

3ον) Γιατι απαξιωνεις παιχτες που δεν τους εχεις δει να παιζουν; Στα φιλικα παντος εδειξε καλα στοιχεια στην προετιμασία αποκτήθηκε για την ομάδα ΠΑΟΚ Β' αν να βοηθησει να ανεβει στα 22 του στην πρωτη ομάδα οπως αρκετα παιδια! παιζει και εξτρεμ για τα 22 του μια χαρα επένδυση για το μελλον αυτο που τιαχνουμε νεανικη ομάδα με εμπειρους+++++++++++++
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ρε συ δεν θέλω να απαξιώσω τον Ρικάρντο, δεν τον ξέρω καν σαν παίκτη.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως μιλάμε για έναν παίκτη που δεν αποκτήθηκε για βασικό γραναζι της ομάδας σε καμία περίπτωση, είναι μία επιλογή του Μπότο που έκρινε πως το χαμηλό κόστος απόκτησης του άξιζε το ρίσκο. Μπορεί να βγει λαχείο, έχει γίνει πολλές φορές.
Κοιτάς όμως το βιογραφικό του και λες πως δεν φαίνεται σε αυτό κάνει που να σε πείθει πως μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ. Μπορώ να καταλάβω τη λογική της κριτικής όταν μπαίνει αλλαγή ο Μπισεσβαρ και όχι ο Κουαλιάτα, ή ο Κωνσταντέλιας παλιότερα, μιλάμε όμως για έναν παίκτη που δεν τον ξέρουμε (γιατί δεν έχει παίξει ποτέ σε εμάς ή κάπου αλλού εστω). Η ερώτηση μου όμως δεν είναι ειρωνική, είναι πραγματική. Βλέπετε κάτι στο βιογραφικό του που να σας κάνει να πιστεύετε πως είναι καλύτερος του Βράκα που είναι δημιούργημα της ακαδημίας μας?
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Θεωρώ είναι άστοχο να κοιτάει μια ομάδα μόνο το βιογραφικό για παίκτη που θέλει να υπογράψει.

Στο football manager πχ πρώτα θα κοιτάξεις physical, mental, technical attributes, ηλικία, ύψος και προσωπικότητα. Αν όλα καλά, τσεκάρεις τιμή και αν θέλεις βιογραφικό.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ισχύει, προφανώς και άλλα στοιχεία κίνησαν το ενδιαφέρον του Μποτο. Δεν ισχυρίζομαι πως ο Ρικάρντο ήρθε χωρίς κανένα λόγο.
Όταν όμως λέμε ως οπαδοί της ομάδας πχ γιατί δεν παίζει ο Φελίπε Σοαρες και παίζει ας πούμε ο Κουρτιτς ή ο Αουγκουστο ή ο Σβαμπ, αυτό βασίζεται σε μία εικόνα που έχουμε ότι ο Φελίπε είναι ταχυδυναμικος, αντίστοιχα ότι ο Κωνσταντελιας είναι υψηλής τεχνικής παίκτης ή ο Κουτσιας επειδή τα παστελωνε στην Κ19 και στον ΠΑΟΚ β.
Είναι όμως λογικό να λέμε γιατί δεν παίζει ο Ρικάρντο από τη στιγμή που μιλάμε για έναν παίκτη που όχι απλά δεν έχουμε δει αλλά δεν έχει παίξει επαγγελματικά πουθενά ή σε εθνικό επίπεδο και δεν υπάρχει ούτε ένα βιντεακι από επαγγελματικους του αγώνες και να τον θεωρούμε το μέλλον της ομάδας? Μιλάμε για έναν παίκτη ένα χρόνο μεγαλύτερο από τον Νταντας και τον Κοταρσκι δ τρία από τον Κωνσταντελια και τέσσερα από τον Κουτσια και τον Κουλιερακη.
Τέλος πάντων μπορεί εγώ να είμαι λάθος και μακάρι να διαψευστώ, εξάλλου πραγματική εικόνα του παίκτη δεν έχω.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ιάσονας έγραψε:Ρε συ δεν θέλω να απαξιώσω τον Ρικάρντο, δεν τον ξέρω καν σαν παίκτη.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως μιλάμε για έναν παίκτη που δεν αποκτήθηκε για βασικό γραναζι της ομάδας σε καμία περίπτωση, είναι μία επιλογή του Μπότο που έκρινε πως το χαμηλό κόστος απόκτησης του άξιζε το ρίσκο. Μπορεί να βγει λαχείο, έχει γίνει πολλές φορές.
Κοιτάς όμως το βιογραφικό του και λες πως δεν φαίνεται σε αυτό κάνει που να σε πείθει πως μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ. Μπορώ να καταλάβω τη λογική της κριτικής όταν μπαίνει αλλαγή ο Μπισεσβαρ και όχι ο Κουαλιάτα, ή ο Κωνσταντέλιας παλιότερα, μιλάμε όμως για έναν παίκτη που δεν τον ξέρουμε (γιατί δεν έχει παίξει ποτέ σε εμάς ή κάπου αλλού εστω). Η ερώτηση μου όμως δεν είναι ειρωνική, είναι πραγματική. Βλέπετε κάτι στο βιογραφικό του που να σας κάνει να πιστεύετε πως είναι καλύτερος του Βράκα που είναι δημιούργημα της ακαδημίας μας?
Μαλλον δεν προσεξες καλα οσα γραφω
και σιγουρα δεν ειχες δει προηγουμενα
ποσταρισματα μου για να αναρωτιεσαι!

Οταν λεω λοιπον οτι θα προτιμουσα να
παιρνει αυτος τα λιγα λεπτα του Μπισε
δεν πιστευω να καταλαβαινεις οτι τον
εχω για "βασικο γραναζι" της ομαδας
οπως δεν ειναι πλεον ουτε ο Μπισε.-

Οτι είναι το "μελλον" το φανερωνει η
ηλικια του οπως φανερωνει του Μπισε
οτι ειναι το "παρελθον" παραλληλα
φυσικα με τις εμφανισεις που κανει οχι
μονο φετος αλλα εδω και 3+ χρονια
μετα το παιχνιδι με Αγιαξ στην Ολλανδια.-

Αν εβλεπαν τα βιογραφικα των παιχτων
για να πονταρουν εστω στο να τους
δοκιμασουν στην πρωτη ομαδα τοτε
ουτε τον Κουλιερακη ουτε βεβαια και τον
Τσαουση θα ειχαμε δει και μαλιστα στην
βασικη 11αδα μας και για τοσα ματς.-

Τελος ο Ρικαρντο εχει δειξει (μεσα σε πολυ
λιγα λεπτα συμμετοχης κιολας) οτι εχει
στοιχεια που αξιζουν για να δοκιμαστει ενω
τα παει καλα και στη Β' ομαδα οταν παιζει!

Ολα αυτα επειδη μου ζητας να αιτιολογησω μια
προσωπικη μου αποψη η οποια μπορει να μην
ειναι και σωστη αλλα δεν τη βρισκω παραλογη.-
Αν δεν καλυπτεσαι δεν εχω αλλα επιχειρηματα!
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ο λόγος που απάντησα ήταν ότι ανέφερες κάποια στιγμή πως είναι το μέλλον και μου φάνηκε υπερβολικό λαμβανοντας υπόψιν άλλους νεαρούς που παίζουν στη θέση του ή σε παρόμοια θέση και έχει η ομάδα, και έχουν δείξει πολύ περισσότερα πράγματα (κατά την γνώμη μου πάντα δεν σημαίνει πως έχω και δίκιο).
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Σε σχεση με τον Μπισεσβαρ
(με τον οποιο εκανα και τη
συγκριση) ειναι εμφανεστατο
οτι αυτος ειναι το μελλον και
ο (σημερινος) Μπισε το παρελθον.-
Δεν ανεφερα αλλους νεους!
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ιασωνα ο Ρικαρντο ειχε βγει πολυτιμοτερος παικτης της αναπτυξιακης λιγκας της Πορτογαλιας την σεζον πριν παει να τον ανεβασει στην πρωτη ομαδα η Φαμαλισαο. Δεδομενου οτι αρκετοι απο τους συμπαικτες κι αντιπαλους του πλεον παιζουν επαγγελματικα, σιγουρα κατι θα λεει για την ποιοτητα του. Απλα εμεινε καποιους μηνες πισω κι ηταν λογικο να μην ξεκινησει δυνατα. Σταδιακα θα πρεπει να αρχισει παντως να μπαινει στην ομαδα και να παιρνει λεπτα.
paokreth4

Δημοσίευση από paokreth4 »

Πολύ ωραία ασίστ στο πρωτο γκολ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εντυπωσιακός .. σε όλα τα γκολ κάνει πάσα κλειδί.. άνετος στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση .. μπράβο !! Μακάρι να βγει ..
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ο παίκτης παίζει με μυαλό και φαίνεται.Πανέξυπνος παίκτης με καταπληκτική αντίληψη.
Αυτός του χρόνου θα ζωγραφίζει στο γήπεδο.
Πιστεύω όμως η θέση του ε'ιναι στο δέκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Δευ 28 Νοέμ 2022, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν ξέρω τι να πω...

Φελίπε και Ρικάρντο μου έχουν αρέσει πάρα πολύ.

Καταλαβαίνω τους λόγους που ο πρώτος δεν έπαιζε ως τώρα. Αλλά ο δεύτερος δείχνει καταπληκτικά στοιχεία (παρότι ΟΝΤΩΣ μόνο σε ελαφρά φιλικά τον έχουμε δει) και δε καταλαβαίνω τι τόσο κακό θα κάνει αν πάρει μερικές στιγμές σε κανονικούς αγωνες
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Κώδικας: Επιλογή όλων

Δεν ήταν ψυχολογικα έτοιμος τοσο καιρο, αν ήταν τότε σίγουρα ο προπονητής θα τον προτιμούσε αντι του Μπίσε.
 :-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακάρι να πάρει τα πάνω του. Έχουμε πολλούς αγώνες στη συνέχεια και όσοι μπορούν να προσφέρουν θα βοηθήσουν την ομάδα να περάσει αναίμακτα τυχόν τραυματισμούς, τιμωρίες και κούραση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”