Εσύ τι κοτσανα πέταξες τώρα;Taseos έγραψε:Σε βλεπω λιγο αγχωμενο στα πρωτα 383 σου ποστ.απεβαλε το αγχοςadman έγραψε:O Μπράντονιτς είναι 23 χρονών. Υπάρχουν 10 παίκτες στην πρώτη ομάδα που είναι στην ηλικία του ή μικρότεροι. Για να καταλάβετε, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Μιχαηλίδη που είναι 3 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Θα είναι θαύμα αν καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.
Δεν εναι ολα αραχνα.
ΠΑΟΚ Β' 2022-23
Re: ΠΑΟΚ Β' 2022-23
Δηλαδή 23 χρονών είναι μεγάλος ? Αν αξίζει γιατί να μην παίξει ?adman έγραψε:O Μπράντονιτς είναι 23 χρονών. Υπάρχουν 10 παίκτες στην πρώτη ομάδα που είναι στην ηλικία του ή μικρότεροι. Για να καταλάβετε, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Μιχαηλίδη που είναι 3 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Θα είναι θαύμα αν καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.
Μην ξεχνάς ότι έμεινε πολύ καιρό εκτός λόγω τραυματισμού. Αλλιώς θα ήταν ήδη στην μεγάλη ομάδα.
Όχι φίλε μου δεν είναι μεγάλος. Κάνω μια σύγκριση με άλλους παίκτες της πρώτης ομάδας που έχουν περισσότερες παραστάσεις στην ηλικία του και πάλι δεν έχουν καθιερωθεί ως βασικοί. Οπότε έχει ένα μειονέκτημα έναντι τους. Δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι δύσκολο. Κατά τη γνώμη μου επαναλαμβάνω. Γι αυτό υπάρχει το φόρουμ. Δεν θα καθορίσω εγώ αν θα παίξει ο Μπραντονιτς ή όχι.Ettien26 έγραψε:Δηλαδή 23 χρονών είναι μεγάλος ? Αν αξίζει γιατί να μην παίξει ?adman έγραψε:O Μπράντονιτς είναι 23 χρονών. Υπάρχουν 10 παίκτες στην πρώτη ομάδα που είναι στην ηλικία του ή μικρότεροι. Για να καταλάβετε, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Μιχαηλίδη που είναι 3 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Θα είναι θαύμα αν καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.
Μην ξεχνάς ότι έμεινε πολύ καιρό εκτός λόγω τραυματισμού. Αλλιώς θα ήταν ήδη στην μεγάλη ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
Η φετινή ομάδα είναι πολύ πιο ώριμη από την περυσινή. Πέρυσι δεν ήξεραν πού πατάν και πού βρίσκονται. Ήταν και η πρώτη φορά που έπαιζαν όλοι μαζί, όπως και η πρώτη φορά που έπαιζαν σε επαγγελματική κατηγορία (SL2). Φέτος υπάρχει η εμπειρία από τον περυσινό κορμό (Παναγιώτου, Μελετίδης, Γιαξής, Ouedraogo, Χατζηστραβός, Πανίδης ή Γκορντεζιάνι) και υπάρχει και η εμπειρία της κατηγορίας και από το τεχνικό τημ, που πλέον γνωρίζει καλά τους αντιπάλους.
Από την σημερινή ομάδα μου άρεσαν όλοι αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Ο Μπαλωμένος επενέβη τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε, αλλά δεν επιχείρησε καμία έξοδο με αποτέλεσμα σε αρκετές στημένες φάσεις να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα και να χρειαστούμε και τύχη για να μην μπει η μπάλα μέσα.
Ο Morichelli ήταν πολύ καλός.
Ο Παναγιώτου καλούτσικος. Ο Γιαξής μέτριος σαν αριστερός μπακ. Έχει παίξει αμυντικό χαφ, στόπερ, και τώρα αριστερά. Σαφώς καλύτερός του ο Τασιούρας.
Ο Μελετίδης έχει χαμηλό ταβάνι.
Ο Ouedraogo είναι το μηχανάκι μας στο κέντρο. Ειδικά στο β΄ ημίχρονο ήταν αυτός που κρατούσε όλη την ομάδα και από αυτόν ξεκινούσαν οι επιθέσεις. Ο αριστεροπόδαρος Γρόσδης φάνηκε να έχει δυνατότητες για κάτι καλύτερο.
Ο Χατζηστραβός, που μπήκε στο β΄ ημίχρονο, προσπάθησε, αλλά νομίζω ότι έχει χάσει το τραίνο της μεγάλης φυγής (ΠΑΟΚ Α΄).
Τα εξτρέμ μας (Bradonjic αριστερά στο πρώτο ημίχρονο και Σπυράκος δεξιά στο πρώτο ημίχρονο και Σμυρλής αριστερά στο δεύτερο) ήταν σχετικά καλά με σαφώς καλύτερο, αλλά και πιο ώριμο, τον Βόσνιο.
Ο Πανίδης δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει πιο ψηλά. Ο κατά 4 έτη και 3 μήνες νεώτερός του Τζίμας φάνηκε αμέσως, χάρη στην πολύ καλύτερη κάθετη κίνησή του και το πολύ καλό πλασέ στο πρώτο γκολ. Ένα σαφώς πιο μοντέρνο φορ με πολύ μεγαλύτερο potential. Ελπίζω μόνο να μην μείνει στάσιμος σαν τον Χατζηστραβό, ή τον Πανίδη, αλλά να συνεχίσει να εξελίσσεται.
Ο Κλάους λίγα πράγματα (ΩΧ! λάθος, αυτός δεν είναι δικός μας).
Από την σημερινή ομάδα μου άρεσαν όλοι αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Ο Μπαλωμένος επενέβη τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε, αλλά δεν επιχείρησε καμία έξοδο με αποτέλεσμα σε αρκετές στημένες φάσεις να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα και να χρειαστούμε και τύχη για να μην μπει η μπάλα μέσα.
Ο Morichelli ήταν πολύ καλός.
Ο Παναγιώτου καλούτσικος. Ο Γιαξής μέτριος σαν αριστερός μπακ. Έχει παίξει αμυντικό χαφ, στόπερ, και τώρα αριστερά. Σαφώς καλύτερός του ο Τασιούρας.
Ο Μελετίδης έχει χαμηλό ταβάνι.
Ο Ouedraogo είναι το μηχανάκι μας στο κέντρο. Ειδικά στο β΄ ημίχρονο ήταν αυτός που κρατούσε όλη την ομάδα και από αυτόν ξεκινούσαν οι επιθέσεις. Ο αριστεροπόδαρος Γρόσδης φάνηκε να έχει δυνατότητες για κάτι καλύτερο.
Ο Χατζηστραβός, που μπήκε στο β΄ ημίχρονο, προσπάθησε, αλλά νομίζω ότι έχει χάσει το τραίνο της μεγάλης φυγής (ΠΑΟΚ Α΄).
Τα εξτρέμ μας (Bradonjic αριστερά στο πρώτο ημίχρονο και Σπυράκος δεξιά στο πρώτο ημίχρονο και Σμυρλής αριστερά στο δεύτερο) ήταν σχετικά καλά με σαφώς καλύτερο, αλλά και πιο ώριμο, τον Βόσνιο.
Ο Πανίδης δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει πιο ψηλά. Ο κατά 4 έτη και 3 μήνες νεώτερός του Τζίμας φάνηκε αμέσως, χάρη στην πολύ καλύτερη κάθετη κίνησή του και το πολύ καλό πλασέ στο πρώτο γκολ. Ένα σαφώς πιο μοντέρνο φορ με πολύ μεγαλύτερο potential. Ελπίζω μόνο να μην μείνει στάσιμος σαν τον Χατζηστραβό, ή τον Πανίδη, αλλά να συνεχίσει να εξελίσσεται.
Ο Κλάους λίγα πράγματα (ΩΧ! λάθος, αυτός δεν είναι δικός μας).
Tι άβολα να νιώσουν, το συμβόλαιο τους θα το πάρουν, όπως το παιρνει ο Νινούα. Ο γαύρος πως μπορει και λύνει όποτε θέλει (αναίμακτα) τα συμβόλαια? Τελευταία του Βρσαλικο.boogeyman77 έγραψε:Ωραιος και ο μικρός Ιταλιανος.Βγαζει μια ηρεμία και αρχοντιά στο παιχνίδι του ενώ διαβάζει και πολύ καλά τις φάσεις. Θα πρέπει να νιώθουν πολύ άβολα οι Καργας κατά κύριο λόγο και Nasberg αν συνεχίσει έτσιEugenePAOKI έγραψε:Εμένα μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ο Μορικέλι. Δεν παίζει να είναι κατώτερος του Νάσμπεργκ.
Κι εμενα μ αρεσει ο Μορικελι αλλα ισως ειναι αργος για Σουπερλιγκ/παραπανω επιπεδο.
- V-olakiotis
Trabajo, trabajo, trabajo...
Μπράβο σε όλους!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μπράβο σε όλους!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Metagrafakias
adman έγραψε:Όχι φίλε μου δεν είναι μεγάλος. Κάνω μια σύγκριση με άλλους παίκτες της πρώτης ομάδας που έχουν περισσότερες παραστάσεις στην ηλικία του και πάλι δεν έχουν καθιερωθεί ως βασικοί. Οπότε έχει ένα μειονέκτημα έναντι τους. Δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι δύσκολο. Κατά τη γνώμη μου επαναλαμβάνω. Γι αυτό υπάρχει το φόρουμ. Δεν θα καθορίσω εγώ αν θα παίξει ο Μπραντονιτς ή όχι.Ettien26 έγραψε:Δηλαδή 23 χρονών είναι μεγάλος ? Αν αξίζει γιατί να μην παίξει ?adman έγραψε:O Μπράντονιτς είναι 23 χρονών. Υπάρχουν 10 παίκτες στην πρώτη ομάδα που είναι στην ηλικία του ή μικρότεροι. Για να καταλάβετε, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Μιχαηλίδη που είναι 3 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Θα είναι θαύμα αν καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.
Συγνωμη ρε φιλε αλλα διευκρίνησε λιγο ποιους εννοεις;;;Κουαλιατα 23,Ρικαρντο 22 δεν το λες και περισσοτερες παραστάσεις απο Μπραντονιτς…εννοεις καποιον αλλον;;;το θεμα ειναι να παιξει οποιος αξιζει..μεχρι στιγμης ο Μπραντονιτς στη Β ομαδα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσα στο γάλα γιατι να μη ανεβει για προπονήσεις στην Α ομαδα;;;σε μια θεση που διαχρονικά δυσκολεύεσαι να βρεις παικτες κι αμ βρεις πρεπει να τους χρυσοπληρώσεις…μια θεση που επρεπε να μπει ο 19 χρονος Ντελιας για να ανοίξει λιγο το ματι μας…ο Βόσνιος δειχνει πολυ καλα δειγματα!!!
Ο Μπράντονιτς ήρθε περυσι το καλοκαίρι. Είχε γράψει ήδη στα 21 του, 66 συμμετοχές με 16 γκολ στο πρωτάθλημα Βοσνίας ενώ είχε διεθνείς συμμετοχές και με την Εθνική Σερβίας κ19 και με την Εθνική Βοσνίας κ21.adman έγραψε:
Όχι φίλε μου δεν είναι μεγάλος. Κάνω μια σύγκριση με άλλους παίκτες της πρώτης ομάδας που έχουν περισσότερες παραστάσεις στην ηλικία του και πάλι δεν έχουν καθιερωθεί ως βασικοί. Οπότε έχει ένα μειονέκτημα έναντι τους. Δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι δύσκολο. Κατά τη γνώμη μου επαναλαμβάνω. Γι αυτό υπάρχει το φόρουμ. Δεν θα καθορίσω εγώ αν θα παίξει ο Μπραντονιτς ή όχι.
Πόσες μεγαλύτερες παραστάσεις θα μπορούσε να έχει ?
τελειως ακυρο σχολιο μικρος ειναι και με τρομερη βελτιωση με εχει εντυπωσιαση....adman έγραψε:O Μπράντονιτς είναι 23 χρονών. Υπάρχουν 10 παίκτες στην πρώτη ομάδα που είναι στην ηλικία του ή μικρότεροι. Για να καταλάβετε, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Μιχαηλίδη που είναι 3 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Θα είναι θαύμα αν καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.
- john4serres
Αδυνατώ να πιστέψω πως αυτός ο άνθρωπος πληρώνεται ακόμα για την δουλειά που κάνει.DimitrisS έγραψε:Καλώς τον.
Ρε Γιώργο Μινο, αλήθεια ρε φίλε κάνε αίτηση για πρόωρη σύνταξη, κάνε εξαγορά ενσήμων, κάνε κάτι δεν ξέρω.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
ΜΙΝΟΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑjohn4serres έγραψε:Αδυνατώ να πιστέψω πως αυτός ο άνθρωπος πληρώνεται ακόμα για την δουλειά που κάνει.DimitrisS έγραψε:Καλώς τον.
Ρε Γιώργο Μινο, αλήθεια ρε φίλε κάνε αίτηση για πρόωρη σύνταξη, κάνε εξαγορά ενσήμων, κάνε κάτι δεν ξέρω.
- ΑποστόληςΑ
Ο Τζίμας τη Δευτέρα έχει να πάει σχολείο (Β' Λυκείου) και γι' αυτό το λόγο άλλωστε (σχολείο) δεν μπήκε στην αποστολή της Β΄ ομάδας στους πρώτους δύο αγώνες που έγιναν Παρασκευή.