Νέο Γήπεδο
- Kabamaru11
Re: Νέο Γήπεδο
Το θεμα με το Καυτατζογρειο,θα οριστικοποιηθει θετικα και οριστικα,λιγο πριν τις εκλογες.Θα μας κανουν και χαρη.Κανονιστε μαλακες μου -λαε του ΠΑΟΚ-,αντι για μουτζες και σιχτιρια σε αυτα τα σκουπιδια,να τους δωσετε ψηφους και μπραβο.
- pagotatzis
Οκ παίδες ,γήπεδο θα γίνει αλλά μάλλον όχι έως το 26
Οι στοιχηματικες το δίνουν 2028,5 under 3,25
over 1,75
Οι στοιχηματικες το δίνουν 2028,5 under 3,25
over 1,75
Νέο Γήπεδο
Για τη μαγική αναπλαση στη σκουλικοφωλιας διαβάσατε;
Δεν έχουν έκταση; Κανενα πρόβλημα! Θα ανατινάξουμε και θα απαλλοτριωσουμε τη μιση Θεσσαλονικη για παρτυ σας.
Με γκρέμισμα σχολειων και 3 οικοδομικών τετραγώνων τριγύρω του κοτετσιού για να δημιουργηθούν 160στρεμματα προίκας στον σκουλήκι για να παρει τζαπα γηπεδο.
Πλήρωνε εσυ Ιβάν κορόιδο για να τα παιρνουν τζαπα τα συνετερακια του χοντρου.

Δεν έχουν έκταση; Κανενα πρόβλημα! Θα ανατινάξουμε και θα απαλλοτριωσουμε τη μιση Θεσσαλονικη για παρτυ σας.
Με γκρέμισμα σχολειων και 3 οικοδομικών τετραγώνων τριγύρω του κοτετσιού για να δημιουργηθούν 160στρεμματα προίκας στον σκουλήκι για να παρει τζαπα γηπεδο.
Πλήρωνε εσυ Ιβάν κορόιδο για να τα παιρνουν τζαπα τα συνετερακια του χοντρου.

- NikLiverpool
Αυτή τη στιγμή και σκεπτόμενος απόλυτα ψυχρά είμαι της άποψης ότι είναι η χειρότερη συγκυρία για να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο.
Έχεις απέναντι σου μια απροκάλυπτα εχθρική κυβέρνηση η οποία όχι απλά δεν θα διευκολύνει αλλά σίγουρα θα προκαλέσει τρομακτικές καθυστερήσεις στην κατασκευή του γηπέδου αλλά και ιδιαίτερα του περιβάλλοντος χώρου.
Λόγω της οικονομικής κατάστασης το γήπεδο θα κοστίσει 50-80% παραπάνω απο ότι θα κόστιζε 2 χρόνια πριν. Πλέον οι περισσότερες κατασκευαστικές εταιρείες αρνούνται να δώσουν quotes για projects αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Πλέον οι τιμές των οικοδομικών υλικών αλλάζουν τρομακτικά γρήγορα και κυρίως προς τα πάνω.
Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν υπάρξει πάγωμα του όλου Project. Και θα το κατανοήσω απόλυτα.
Έχεις απέναντι σου μια απροκάλυπτα εχθρική κυβέρνηση η οποία όχι απλά δεν θα διευκολύνει αλλά σίγουρα θα προκαλέσει τρομακτικές καθυστερήσεις στην κατασκευή του γηπέδου αλλά και ιδιαίτερα του περιβάλλοντος χώρου.
Λόγω της οικονομικής κατάστασης το γήπεδο θα κοστίσει 50-80% παραπάνω απο ότι θα κόστιζε 2 χρόνια πριν. Πλέον οι περισσότερες κατασκευαστικές εταιρείες αρνούνται να δώσουν quotes για projects αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Πλέον οι τιμές των οικοδομικών υλικών αλλάζουν τρομακτικά γρήγορα και κυρίως προς τα πάνω.
Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν υπάρξει πάγωμα του όλου Project. Και θα το κατανοήσω απόλυτα.
O ΠΑΟΚ θα παίξει και του χρόνου Τούμπα πάντως θα είναι πλέον μεγάλη έκπληξη κάτι διαφορετικό.
- NikLiverpool
Καμία δικαιλογία. Αν ένα έργο που κόστιζε 100 εκατομμύρια το 2020 τώρα κοστίζει 150-180 με προοπτική για παραπάνω εσύ θα το ξεκινούσες?
Ειδικά αν έτρωγες καμία καθυστέρηση (βλέπε σύλλογος προστασίας κορμοράνων βοτανικού) και σε έριχνε πίσω καμια πενταετία με το τελικό κόστος να εκτοξεύεται.
Μιλάμε και για ένα έργο που θα πληρωθεί απο τον ιδιοκτήτη, όχι κρατικό χρήμα οπότε κανείς να μην νοιάζεται.
Είπαμε λεφτάς είναι ο Ιβάν, όχι χαζός.
Ειδικά αν έτρωγες καμία καθυστέρηση (βλέπε σύλλογος προστασίας κορμοράνων βοτανικού) και σε έριχνε πίσω καμια πενταετία με το τελικό κόστος να εκτοξεύεται.
Μιλάμε και για ένα έργο που θα πληρωθεί απο τον ιδιοκτήτη, όχι κρατικό χρήμα οπότε κανείς να μην νοιάζεται.
Είπαμε λεφτάς είναι ο Ιβάν, όχι χαζός.
Νέο Γήπεδο
Οχι, ο Ιβαν πρεπει να τα δωσει τα 160.000.000 (ή 200.000.000 ή οσο φτάσει) για να φτιαξει γηπεδο στον ΠΑΟΚ γιατί ειναι «Ρωσος»!!!
Τα καλά τα «Ελληνόπουλα» του βαζελου, τα σκουλικια, τα χανουμια και οι «δεν πληρωνω το δανειο» γαυροι μονο θα παίρνουν τζαπα γήπεδα στην χωρα του πολιτσμου και της δημοκρατιας.
Τα καλά τα «Ελληνόπουλα» του βαζελου, τα σκουλικια, τα χανουμια και οι «δεν πληρωνω το δανειο» γαυροι μονο θα παίρνουν τζαπα γήπεδα στην χωρα του πολιτσμου και της δημοκρατιας.
Αφορμή για ειρωνείες ψάχνεις όχι για διάλογο. Δικαιολογίες όλα κ ο πόλεμος δεν υπάρχει, ούτε η εχθρική κυβέρνηση μάλλον.. απλά δικαιολογίες λέμεadman έγραψε:Vibes από μετρό Θεσσαλονίκης... Αρχίσαμε τις δικαιολογίες τώρα.
Ναι έτσι πρέπει. Φίλε μου είναι δικαιολογία γιατί το ήξεραν και νωρίτερα το κόστος. Τον Ιούνιο έγινε η συμφωνία με την populous όταν οι τιμές είχαν ήδη πάει στον Θεό, το ήξεραν δηλαδή. Επιπλέον, κανένας δεν έχει βγει να μιλήσει για πάγωμα λόγω αύξησης κόστους, ας βγουν να το πουν και μετά το συζητάμε. Επισήμως αυτό που ξέρουμε είναι ότι περιμένουμε τα σχέδια μέσα στη διακοπή για το Μουντιάλ.
- NikLiverpool
Αν οι τιμές είχαν πάει στον Θεό τον Αύγουστο κάτσε να δεις που θα πάνε μετά τον χειμώνα...
Παρεπιπτώντως κανείς επισήμως δεν μίλησε για καθυστέρηση ή πάγωμα. Εικασίες κάνουμε όλοι οπότε μην δημιουργούμε καταστάσεις απο το πουθενά.
Ας λάβεις όμως υπόψιν σου ότι όλων των άλλων τα γήπεδα έγιναν/γίνονται με δημόσια χρήμα. Οπότε για το πω λαικά στα αρχίδια τους όλα.
Σε εμάς όλα θα γίνουν με χρήμα του Ιβάν. Ε σόρρυ αλλά άπλας με αλλουνού λεφτά εγώ δεν έχω μάθει να είμαι.
Παρεπιπτώντως κανείς επισήμως δεν μίλησε για καθυστέρηση ή πάγωμα. Εικασίες κάνουμε όλοι οπότε μην δημιουργούμε καταστάσεις απο το πουθενά.
Ας λάβεις όμως υπόψιν σου ότι όλων των άλλων τα γήπεδα έγιναν/γίνονται με δημόσια χρήμα. Οπότε για το πω λαικά στα αρχίδια τους όλα.
Σε εμάς όλα θα γίνουν με χρήμα του Ιβάν. Ε σόρρυ αλλά άπλας με αλλουνού λεφτά εγώ δεν έχω μάθει να είμαι.
Ε αυτό σου λέω ρε φίλε, ότι δεν υπάρχει επισήμως ενημέρωση για πάγωμα λόγω αύξησης κόστους. Και μόνος σου το λες ότι είναι εικασίες. Σε αυτό ειπα δικαιολογίες, λάθος λέξη χρησιμοποίησα, έπρεπε να πω εικασίες. Γιατί επισήμως περιμένουμε τα σχέδια. Αν βγει η διοίκηση και πει ότι θα υπάρξει καθυστέρηση για αυτόν τον λόγο, κανείς δε θα τους κατηγορήσει.NikLiverpool έγραψε:Αν οι τιμές είχαν πάει στον Θεό τον Αύγουστο κάτσε να δεις που θα πάνε μετά τον χειμώνα...
- NikLiverpool