Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- NikLiverpool
Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Και η ΝΔ δίνει ψωμί στον απλό κοσμάκη και πρεπει να μην το συνδέουμε οσοι δεν ειμαστε κοματοσκυλα;kataramenos5 έγραψε:Τα οικονομικα,ο τροπος διαβιωσης μετραει σχεδον για ολους περισσοτερο απ τον ΠΑΟΚ .Ποιος ΠΑΟΚ ....Grigorios_PAOK έγραψε:Όσοι ψηφίζουν ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ.
ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΔ ΕΙΣΤΕ Ολυμπιακοί.
Εδώ ο Κουλης εδωσε 1-2 συμβόλαια δισεκατομμυρίων παραπανω σε Λατση/Βαρδη και ο χοντρος τα εκανε πουτανα ολα.
Στους δισεκατομμυριούχους μετρανε ομως περισσότερο.
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Λογικό να είναι ο φτωχός χοντρός. Το αναμασά χρόνια απορώ πως δεν το έβγαλε νωρίτερα.
Ο τύπος εμπλέκεται σε κάθε σκάνδαλο, σε κάθε τραμπούκο, σε κάθε προκλητική ενέργεια.
Χωμένος μέχρι τα λαιμό στα σκατά και δεν τον νοιάζει τίποτα. Η ασυλία του είναι παροιμιώδης.
Ίσως η νέα κάθαρση θα έπρεπε να ξεκινά από αυτόν.
Ο τύπος εμπλέκεται σε κάθε σκάνδαλο, σε κάθε τραμπούκο, σε κάθε προκλητική ενέργεια.
Χωμένος μέχρι τα λαιμό στα σκατά και δεν τον νοιάζει τίποτα. Η ασυλία του είναι παροιμιώδης.
Ίσως η νέα κάθαρση θα έπρεπε να ξεκινά από αυτόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Παρ 18 Νοέμ 2022, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Ειπα εγω οτι ειναι καλος ο Κουλης κι η ΝΔ?
Δεν ειναι ο ΠΑΟΚ λογος για ν αλλαξει η ψηφος αυτο λεω.Ο ΠΑΟΚ ερχεται παντα τελευταιος .Οποτε το "οποιος ψηφιζει ΝΔ δεν ειναι ΠΑΟΚ " ειναι καπως...
Δεν ειναι ο ΠΑΟΚ λογος για ν αλλαξει η ψηφος αυτο λεω.Ο ΠΑΟΚ ερχεται παντα τελευταιος .Οποτε το "οποιος ψηφιζει ΝΔ δεν ειναι ΠΑΟΚ " ειναι καπως...
jibbie έγραψε:Η ανώνυμη καταγγελία δεν ήταν τόσο ανώνυμη τελικά, ε καραπαπαρα;
Σε τι αναφέρεστε;
Αυτο που λέμε "κομματική βάση" ή οπως αλλιώς, είναι κάτι που υπάρχει. Είναι 10% , 20% ή 30% , δεν ξέρω αλλά είναι εκεί , σταθεροί και αδιάλλακτοι. Ψηφίζουν αυτό που ψήφιζε ο παππούς , ο μπαμπάς κλπ. Ό,τι μα ό,τι και να γίνει.
Συχνά έχουν επωφεληθεί από τη σχέση με το κόμμα. Ή περιμένουν τη σειρά τους .
Ιστορία που ξεκινάει από πολύ πολύ παλιά. Απο τη σύσταση του "κράτους" παρατηρούνται αυτές οι νοοτροπίες και η αντίληψη για την πολιτική.
Ποιος ΠΑΟΚ να μετρήσει μέσα σε ένα τέτοιο σχήμα, όταν τα πιο σοβαρά θέματα ( που υπάρχουν προφανώς) δεν τους επηρεάζουν..
Συχνά έχουν επωφεληθεί από τη σχέση με το κόμμα. Ή περιμένουν τη σειρά τους .
Ιστορία που ξεκινάει από πολύ πολύ παλιά. Απο τη σύσταση του "κράτους" παρατηρούνται αυτές οι νοοτροπίες και η αντίληψη για την πολιτική.
Ποιος ΠΑΟΚ να μετρήσει μέσα σε ένα τέτοιο σχήμα, όταν τα πιο σοβαρά θέματα ( που υπάρχουν προφανώς) δεν τους επηρεάζουν..
Τον Οκτώμβριο το παχύδερμο έκανε ποστ στο instagramrainmaker έγραψε:jibbie έγραψε:Η ανώνυμη καταγγελία δεν ήταν τόσο ανώνυμη τελικά, ε καραπαπαρα;
Σε τι αναφέρεστε;
Ας κρατάμε μια πισινή στο τι γράφουμε για πρόσωπα, προστατεύοντας το σαιτ και τον ΠΑΟΚ. Υποθέσεις κάνουμε, στοιχεία δεν ξέρουμε
Ανθοδέσμες και μακαρόνιαKabamaru11 έγραψε:Καταδικαζουμε την βια Νικο,στελνουμε μονο ανθοδεσμες
- 4NIKOS1986
Είναι τόσο ξεκάθαρο και ΝΑΙ οποίος ψηφίζει νδ είναι εχθρός του ΠΑΟΚ γτ κούρασε το παραμύθιkataramenos5 έγραψε:Ειπα εγω οτι ειναι καλος ο Κουλης κι η ΝΔ?
ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ 15.000 ΚΑΙ ΑΠΙΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ .....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΚΕΙ ΧΑΜΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΙΒΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΙΒΑΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ .....ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΥ ......ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟς ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ.......

- kataramenos5
Πηξαμε στους αγωνιστες που καιγονται για το καλο του ΠΑΟΚ .Ο ΠΑΟΚ πανω απ το οικονομικο συμφέρον ,απ τις πολιτικες πεποιθήσεις ,ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα4NIKOS1986 έγραψε:Είναι τόσο ξεκάθαρο και ΝΑΙ οποίος ψηφίζει νδ είναι εχθρός του ΠΑΟΚ γτ κούρασε το παραμύθιkataramenos5 έγραψε:Ειπα εγω οτι ειναι καλος ο Κουλης κι η ΝΔ?
Ε λοιπον ο ΠΑΟΚ στο μπασκετ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και ζητιανευει ενα δεκαρικο απ ολους εσας που καιγεστε και τον βαζετε πανω απ το καλο της τσεπης σας και το καλο της χωρας.
ΑΝ καιγομασταν τοσο για τον ΠΑΟΚ ο Χατζοπουλος επρεπε να χει μαζεψει κανα εκατομμυριο κατι μηνες πριν.Αλλα δεν ... Αγωνες απ το πληκτρολογιο και ΠΑΟΚ στο μπλαμπλα.Αρκετα με τη παραμυθα.
ΥΓ Νικο γενικο το σχολιο .Δε παει σε σενα προσωπικα.
Απλα κουραστηκα να ακουω ΜΟΝΟ λογια.
-
Ειμεθα εθνος αναδελφον!
ΥΓ. Ασχετως αν ο κουλις ειναι
παραλληλα το κακο της χωρας!
ΥΓ. Ασχετως αν ο κουλις ειναι
παραλληλα το κακο της χωρας!