Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- Kabamaru11
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Σηκωθηκε σκονη οσο ειναι και το πουλακι του αυγενακη,δηλαδη χιλιοστα.
Εκανα μια γυρα σε ολα τα βρωμοσαητ,αν οντως υπηρχε θεμα,θα ηταν πρωτο πρωτο.Τωρα ουτε που ασχολουνται,ελπιζω να ασχοληθουμε εμεις ομως με την κωλοεπιτροπη,να τους ξηλωσουμε αυτη την φορα.
Υ.Γ. οι αλλαξοκωλιες μεταξυ των 2,ειναι ηθικη,ολα καλα.Κυρα Μαρουπα,δεν ρωτας κανα γυραδικο στο Χαριλαου,για να εισαι σιγουρη;
Εκανα μια γυρα σε ολα τα βρωμοσαητ,αν οντως υπηρχε θεμα,θα ηταν πρωτο πρωτο.Τωρα ουτε που ασχολουνται,ελπιζω να ασχοληθουμε εμεις ομως με την κωλοεπιτροπη,να τους ξηλωσουμε αυτη την φορα.
Υ.Γ. οι αλλαξοκωλιες μεταξυ των 2,ειναι ηθικη,ολα καλα.Κυρα Μαρουπα,δεν ρωτας κανα γυραδικο στο Χαριλαου,για να εισαι σιγουρη;
Ε να αρχίσει ο ΠΑΟΚ να κάνει το ίδιο, μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Μόνο ο Ζούγκλα βγάζει.Γερασίμου έγραψε:Όταν στα πρωτοσέλιδα των βρωμοφυλλάδων τους στο λεκανοπέδιο της χαβούζας γράφουν μόνο για "ηθικό θέμα" των αδελφών Σαββίδη και δεν αναφέρουν το παραμικρό περί ανάκλησης πιστοποιητικού και αφαίρεσης βαθμών, πρέπει να καταλάβουμε πως όλη η φασαρία της επιτροπής του γελοίου της Κρήτης ήταν το να πέσει λάσπη στον ανεμιστήρα για την οικογένεια Σαββίδη. Ο γκαίμπελς από τον τάφο του θα χαίρεται για τους άξιους διαδόχους που άφησε στην Ελλάδα.
Εδώ μαθαίνουμε πως ο Μαντσίνι πάει στον γαύρο, μέσα στο παιχνίδι τους είναι η επιστροφή του Καμαρά στον ο.α.ρ.η.ς. τον οποίο πήρε ο γαύρος έναντι 5 χαρτιών (!!!) από τον συμπολίτη και δεν κινείται φύλλο από την @*&$#@ επιτροπή του γελοίου. Σημεία και τέρατα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά η πρεμούρα τους είναι ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη. Τους έκαιγε πριν δυόμιση χρόνια πως ήταν δυνατόν να υπογράψει ο Ζ. Ζίφκοβιτς στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019 ενώ το συμβόλαιό του με Ξάνθη έληγε τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου. Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και δεν ήξεραν (;) πως μπορεί ο οιοσδήποτε παίκτης του οποίου του συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι να υπογράψει με την ανατολή του νέου χρόνου όπου θέλει. Ούτε το φτύσιμό μας αξίζουν και αυτοί και ο "πολιτικός" τους προϊστάμενος που έκανε υπόκλιση στον καραπαπά.
Πριονοκορδέλα να τους πας. Άρχισε τα ανώνυμα και εσύ στην επιτροπή. Στείλ τα όλα. Βγάλ τα όχι μόνο απαντήσεις, και άμυνες, επίθεση. Δεν είναι μια και δύο, εδώ μιλάμε για καθημερινά.
Αρχικά ο Σαββίδης τώρα και τα παιδιά του, που είναι ο Σαββίδης. Το επόμενα βήμα είναι να σε βγάλουν δολοφόνο, που πήγε να γίνει και αυτό από τον κοντό.
- NikLiverpool
Αυτά τα ανθρωπάρια μόνο ένα πράγμα καταλαβαίνουν.
Δυστυχώς ή ευτυχώς (όπως το βλέπει κανείς) δεν είναι στο στυλ του Σαββίδη αυτές οι τακτικές.
Αν, λέμε τώρα αν, κάναν τίποτα τέτοιο στον έμπορο λουκουμόσκονης απορία το έχω απο ποιο σημείο του Αιγαίου θα τους ψαρεύανε.
Δυστυχώς ή ευτυχώς (όπως το βλέπει κανείς) δεν είναι στο στυλ του Σαββίδη αυτές οι τακτικές.
Αν, λέμε τώρα αν, κάναν τίποτα τέτοιο στον έμπορο λουκουμόσκονης απορία το έχω απο ποιο σημείο του Αιγαίου θα τους ψαρεύανε.
Εμένα ο προβληματισμός μου και η θλίψη μου ταυτόχρονα είναι ότι για να μην λογαριάζουν καθόλου το πολιτικό κόστος που ΚΑΙ αυτή τους η κίνηση θα μπορουσε να έχει (έχω κατασταλάξει ότι ο σκοπός ήταν μόνο η λάσπη και κανένα άλλο νομικό θέμα) σημαίνει ότι δυστυχώς μας θεωρούν δεδομένους και προβατάκια στο μαντρί της ΝΔ.
Όπου "μας" εννοώ τους ψηφοφόρους της Βόρειας Ελλάδας κυρίως, που ο ΠΑΟΚ έχει την συντριπτική πλειοψηφία της μάζας του.
Δυστυχώς....δεν έχουν τίποτα να φοβούνται πολιτικά από αυτή την περιοχή της χώρας και το λυπηρό είναι ότι η ιστορία (εκλογική) τους δικαιώνει. Κάθε φορά.
Όπου "μας" εννοώ τους ψηφοφόρους της Βόρειας Ελλάδας κυρίως, που ο ΠΑΟΚ έχει την συντριπτική πλειοψηφία της μάζας του.
Δυστυχώς....δεν έχουν τίποτα να φοβούνται πολιτικά από αυτή την περιοχή της χώρας και το λυπηρό είναι ότι η ιστορία (εκλογική) τους δικαιώνει. Κάθε φορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 18 Νοέμ 2022, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να ελπίζουμε να μην τους δικαιώσει αυτή την φορά. Το διςχ...εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εσύ δηλαδή από όλο τον πόλεμο που τρώει η ομάδα, βρήκες αυτό να σχολιάσεις;toumba5 έγραψε:περα απο το γεγονος οτι παρακολουθουν οργανωμενα τα παντα γυρω απο την ομαδα και τους ανθρωπους της, και εχουν καβατζα θεματα στο συρταρι τους, η εντυπωση που μου προξενηθηκε ειναι η εξης :
περα απο το τυπικο μερος της υποθεσης που ειναι καθαρα νομικο, υπαρχει το ποιο ουσιαστικο για μενα.
Και αυτο ειναι οι λεπτομερειες για το πως χειρισθηκαν ανθρωποι της ομαδας την ανανεωση ενος ποδοσφαιριστη με μικρη χρηματιστηριακη αξια.
Το συμπερασμα μου ειναι οτι σαν ομαδα δεν μπορουμε να κλεψουμε ουτε εκκλησια.
Ουτε τροπο εχουμε ουτε τεχνογνωσια αλλα το μονο που εχουμε ειναι μια διαρκης εγκληματικη αφελεια, που ειναι οτι πρεπει για να την εκμεταλευονται διαρκως οι αντιπαλοι μας.
Τι να κάνουμε που δεν είμαστε γαύροι και δεν έχουν επισκέψεις οι παίχτες μας, για να γίνουν στα μέτρα μας οι συμφωνίες
- abc_o_ karpouzas
ο στοχος ειναι η β αθηνας...nunies4 έγραψε:Εμένα ο προβληματισμός μου και η θλίψη μου ταυτόχρονα είναι ότι για να μην λογαριάζουν καθόλου το πολιτικό κόστος που ΚΑΙ αυτή τους η κίνηση θα μπορουσε να έχει (έχω κατασταλάξει ότι ο σκοπός ήταν μόνο η λάσπη και κανένα άλλο νομικό θέμα) σημαίνει ότι δυστυχώς μας θεωρούν δεδομένους και προβατάκια στο μαντρί της ΝΔ.
τα παντα μπορουν να γινουν για την ....περιφερεια...που κρινει τις εκλογες..
- Μπαρκαρούτσος
toumba5 έγραψε:Το συμπερασμα μου ειναι οτι σαν ομαδα δεν μπορουμε να κλεψουμε ουτε εκκλησια.
Ουτε τροπο εχουμε ουτε τεχνογνωσια αλλα το μονο που εχουμε ειναι μια διαρκης εγκληματικη αφελεια, που ειναι οτι πρεπει για να την εκμεταλευονται διαρκως οι αντιπαλοι μας.
E, μακάρι. Καθαρό και έντιμο ΠΑΟΚ δεν θέλουμε;
Εγώ τουλάχιστον, τέτοιον ΠΑΟΚ θέλω, τέτοιον ΠΑΟΚ έμαθα. Κιμπάρη και καθαρό.
εντιμο και καθαρο τον θελουμε ολοι.
Το θεμα ειναι γιατι να αφηνουμε ανοιχτα παραθυρα δινοντας το δικαιωμα στους καλοθελητες να μπαινουν σπιτι μας και να μας αναστατωνουν.
Το θεμα ειναι γιατι να αφηνουμε ανοιχτα παραθυρα δινοντας το δικαιωμα στους καλοθελητες να μπαινουν σπιτι μας και να μας αναστατωνουν.
- kataramenos5
Τα οικονομικα,ο τροπος διαβιωσης μετραει σχεδον για ολους περισσοτερο απ τον ΠΑΟΚ .Ποιος ΠΑΟΚ ....Grigorios_PAOK έγραψε:Όσοι ψηφίζουν ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ.
ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΔ ΕΙΣΤΕ Ολυμπιακοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 18 Νοέμ 2022, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι αυτά από το κακό στο χειρότερο πάνε. Αλλα δε θα τελειώσουν ποτε οι δικαιολογίες που μας κρατάνε στο μαντρί.
(δε λέω για εσένα, γενικό το σχόλιο)
Οι προηγούμενες εκλογές είναι απόδειξη oti ούτε η οικονομία ούτε ο τρόπος διαβιωσης παίζουν κάποιο ρολο.
(δε λέω για εσένα, γενικό το σχόλιο)
Οι προηγούμενες εκλογές είναι απόδειξη oti ούτε η οικονομία ούτε ο τρόπος διαβιωσης παίζουν κάποιο ρολο.
Υπάρχει πολύ δεξιό και ακροδεξιό στοιχείο και στην μάζα των φιλάθλων της ομάδας μας αλλά και γενικά στην θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα. Αμφιβάλλω ότι ο Έλληνας ψηφίζει με ποδοσφαιρικά κριτήρια.
Το θέμα όπως και να έχει είναι ότι είναι χάλια οι δεξιοί, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ψηφίσεις κάτι άλλο, γιατί και άκυρο να ρίξεις πάλι θα βγουν κυβέρνηση.
Εδώ πριν βγουν αυτά για τις υποκλοπές λέγαν για συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνεις που ζούμε. Θάνατος η τανκς
Το θέμα όπως και να έχει είναι ότι είναι χάλια οι δεξιοί, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ψηφίσεις κάτι άλλο, γιατί και άκυρο να ρίξεις πάλι θα βγουν κυβέρνηση.
Εδώ πριν βγουν αυτά για τις υποκλοπές λέγαν για συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνεις που ζούμε. Θάνατος η τανκς
- NikLiverpool
Αφού η μακονία είναι αιλυνική αφού. Άσε που μας δίνει και επιδόματα. Οι άλλοι θα μας δώσουν?
Στα σοβαρά τώρα, από συνεχιζόμενες συζητήσεις που έχω με πρόσωπα του συγγενικού μου περιβάλλοντος σωτηρία δεν υπάρχει. Αυτός ο απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ έχει φέρει αποτελέσματα.
Ο Κούλης είναι κάτι μεταξύ Ναπολέοντα και Ιησού ενώ ο Τσίπρας στην καλύτερη ένας αποτυχημένος πρώην καταληψίας.
Καλοχώνευτοι για μια ακόμα τετραετία προσεχώς....
Στα σοβαρά τώρα, από συνεχιζόμενες συζητήσεις που έχω με πρόσωπα του συγγενικού μου περιβάλλοντος σωτηρία δεν υπάρχει. Αυτός ο απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ έχει φέρει αποτελέσματα.
Ο Κούλης είναι κάτι μεταξύ Ναπολέοντα και Ιησού ενώ ο Τσίπρας στην καλύτερη ένας αποτυχημένος πρώην καταληψίας.
Καλοχώνευτοι για μια ακόμα τετραετία προσεχώς....