14. Andrija Zivkovic

adman
Δημοσιεύσεις: 794
Εγγραφή: Πέμ 14 Ιούλ 2022, 20:00

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από adman »

Πολύ απλά θα φάει παγκο ο Νάρει, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η ομάδα όταν αποδίδει καλά. Θα περιμένει ξανά την ευκαιρία του, όταν ένας από τους 2 δεν έχει καλή απόδοση
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14667
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από Equalizer »

Η περίπτωση του είναι η μόνη που δεν μπορώ να εξηγήσω με το φτωχό μου το μυαλό. Γιατί σε άλλα σημεία και θέσεις του γηπέδου, παίκτες ξεκάθαρα επηρεάζονται από συμπαίκτες, από τακτική κλπ.

Ο Ζιφκο δέκα + μήνες είναι ανύπαρκτος όπου και να έπαιξε. Και ξαφνικά χτες είναι σα να έχει νέφτι στον κωλο, πανταχού παρών, με γκολάρα, με σούπερ δοκάρι επιπέδου Ζιντάν, με ανελέητο τρέξιμο και πρεσινγκ.

Ε αυτά δεν είναι θέμα ούτε τακτικής ούτε συμπαικτών
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8013
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από Napoli4 »

icue έγραψε:Και πως τον ξαναβαζεις αριστερο εξτρεμ αμα κανει κανα καλο μουντιαλ; Και τι κανεις τον Ναρει;
Σε δύσκολα ματς Ναρει Ζιφκο θα ξεκινάνε. Ο μικρός θα μπαίνει αν ψάχνουμε γκολ.

Στα εύκολα θα τους βλέπουμε εναλλάξ.
Πάντως μέχρι τώρα ο Ζιφκο εχει την χειρότερη απόδοση μεταξύ των τριών.
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25798
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από joshua »

Και ομως δεν ειναι ετσι.Ο Ναρει στα δυσκολα παιχνιδια ηταν εξαφανισμενος, αν εξαιρεσεις το γκολ στο καραισκακης, γιατι απλα αν εξαιρεσεις τη τελικη ενεργεια, δεν μπορει να κρατησει μπαλα,ουτε με προσωπικη ενεργεια να δωσει ανασες στην υπολοιπη ομαδα,οπως μπορει να κανει ο Κωνσταντελιας που ηταν ο καλυτερος με τη κουλα.Ο Ναρει για μπακ απ του Ζιφκοβιτς αποκτηθηκε ,με αυτον θα μοιραζεται τη θεση και αριστερα θα τη μοιραζεται ο Ντελιας με οποιον αποκτηθει.
Grigorios_PAOK
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: Τρί 27 Αύγ 2019, 02:01

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

rainmaker έγραψε:Η περίπτωση του είναι η μόνη που δεν μπορώ να εξηγήσω με το φτωχό μου το μυαλό. Γιατί σε άλλα σημεία και θέσεις του γηπέδου, παίκτες ξεκάθαρα επηρεάζονται από συμπαίκτες, από τακτική κλπ.

Ο Ζιφκο δέκα + μήνες είναι ανύπαρκτος όπου και να έπαιξε. Και ξαφνικά χτες είναι σα να έχει νέφτι στον κωλο, πανταχού παρών, με γκολάρα, με σούπερ δοκάρι επιπέδου Ζιντάν, με ανελέητο τρέξιμο και πρεσινγκ.

Ε αυτά δεν είναι θέμα ούτε τακτικής ούτε συμπαικτών
Νομίζω πως τον αδικείς. Όλους αυτούς τους μήνες που λες τα παιχνιδια του ήταν μια χαρά, απλά δεν είχε εντολή να εκτελεί αυτός. Ποτε δεν παρατησε φάση, ποτε δεν ήταν κρυμμένος, πσντα κάλυπτε όλη την πλευρά.
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από gika »

Μετατράπηκε από Λημνιό σε Τζόλη για ένα παιχνίδι, παραμονές μουντιάλ που θα παίξει για το μέλλον του. Κάνει καλό μουντιάλ, παίρνει μεταγραφή τον Δεκέμβρη ή τον Ιούνη σε μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Δεν κάνει καλό μουντιάλ, ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ θα γίνουν το ταβάνι του και το συμβόλαιο που έχει σε εμάς δεν θα το ξαναβρεί.
icue
Δημοσιεύσεις: 7432
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από icue »

Παντως οτι και να πουμε, παικτη "ονομα" που να τον βαζεις να παιζει απο δεξι εξτρεμ μεχρι αριστερο μπακ και να σκυλιαζει 94 λεπτα μια εβδομαδα πριν παει Μουντιαλ, δυσκολα βρισκεις. Αν κατι ειναι ο Ζιφκοβιτς, ειναι ο ορισμος του επαγγελματια.
xrisitsapa
Δημοσιεύσεις: 4397
Εγγραφή: Δευ 27 Σεπ 2010, 18:11

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από xrisitsapa »

rainmaker έγραψε:Η περίπτωση του είναι η μόνη που δεν μπορώ να εξηγήσω με το φτωχό μου το μυαλό. Γιατί σε άλλα σημεία και θέσεις του γηπέδου, παίκτες ξεκάθαρα επηρεάζονται από συμπαίκτες, από τακτική κλπ.

Ο Ζιφκο δέκα + μήνες είναι ανύπαρκτος όπου και να έπαιξε. Και ξαφνικά χτες είναι σα να έχει νέφτι στον κωλο, πανταχού παρών, με γκολάρα, με σούπερ δοκάρι επιπέδου Ζιντάν, με ανελέητο τρέξιμο και πρεσινγκ.

Ε αυτά δεν είναι θέμα ούτε τακτικής ούτε συμπαικτών
Είναι θέμα διάθεσης, γιατί η ποιότητα υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
Δημοσιεύσεις: 10796
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Είναι θέμα συμπαικτών. Τον ταιριάζουν στο παιχνίδι του ο ντοουγκλας στο μποξ2μποξ, ο σαστρε από πίσω και ο φελιπε στον κεντροδεκαρο. Νιώθει πιο απελευθερωμένος και συνεργάζεται καλύτερα.
renegade
Δημοσιεύσεις: 17522
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από renegade »

Προσωπικά πιστεύω ότι έχει τεράστιο ψυχολογικό βάρος μετά την ανανέωση και οσο δεν του βγαίνουν κάποια πράγματα τόσο περισσότερο πέφτει.
Τον είδες εχθές για παράδειγμα μετά το γκολ είχε πάρει φωτιά
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 16690
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Αντρίγια Ζιβκοβιτς είναι πρώτος, όχι μόνο εντός ΠΑΟΚ αλλά συνολικά στο πρωτάθλημα, μετρώντας 19 key passes
Από άλλη κατηγορία της opta για στοιχεία παικτών σε open play και τις πάσες για τελική ενέργεια ανά 90λεπτο εκεί που ο Σέρβος είναι πρώτος στο πρωτάθλημα με 2 ανά ματς
Ο Ζίβκοβιτς είναι και φέτος φοβερός στο να φτιάχνει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του,
Όταν τα νούμερα και οι αριθμοί έρχονται να διαψεύσουν την περιρρέουσα αντίληψη...
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δημοσιεύσεις: 2191
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

gika έγραψε:Μετατράπηκε από Λημνιό σε Τζόλη για ένα παιχνίδι, παραμονές μουντιάλ που θα παίξει για το μέλλον του. Κάνει καλό μουντιάλ, παίρνει μεταγραφή τον Δεκέμβρη ή τον Ιούνη σε μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Δεν κάνει καλό μουντιάλ, ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ θα γίνουν το ταβάνι του και το συμβόλαιο που έχει σε εμάς δεν θα το ξαναβρεί.
Αυτη η πρακτικη του να ψωνιζεις παικτες λογω ενος καλου μουντιαλ/γιουρο κλπ εχει σταματησει εδω και πολλα χρονια. Και λογω των πολλων φλοπ (πχ οι Σενεγαλεζοι του 2002) αλλα και λογω των advanced stats και της διαδοσης του ιντερνετ και της αμεσης συλλογης πληροφοριων, πλεον οι σοβαρες ομαδες εχουν πολυ καλυτερους τροπους για να εντοπιζουν παικτες απο το να βασιζονται σε 4-5 ματς ενος τουρνουα ειδικου χαρακτηρα που γεννα ενα περιεργο μομεντουμ.

Ασχετως αυτου, ο Ζιφκοβιτς πρεπει να μεινει. Ειναι σε εξαιρετικη ποδοσφαιρικη ηλικια, εχει δεθει με την ομαδα και την πολη, ειναι ο καλυτερος επαγγελματιας που εχω δει στον ΠΑΟΚ, και προφανως ειναι τρομερα ποιοτικος παικτης. Απλα πρεπει να αξιοποιειται σωστα βασει των προσοντων του. Το οτι κανει και χαμαλικια δεν σημαινει οτι επρεπε να εχει μετατραπει σε χαμαλη πολυτελειας.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n
Δημοσιεύσεις: 3694
Εγγραφή: Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:49
Τοποθεσία: Western-Macedonia

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από Darkm4n »

Η ρήτρα του ειναι 20χαρτια οταν υπεγραψε να εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα 1,3χαρτια μεχρι το 2024.

Επομένως κάνει καλό Μουντιαλ+εβαλε την γκολαρα που ειναι για μεταγραφή που εξω να εμπαινε τετοιο γκολ απο ομαδες πχ ManCity/Bayern/ParisGM θα λεγαμε WoW να τριβαμε τα ματια μας ειχε και το δοκαρι(φαση τελεια) αρα να ερθει με το καλό πρόταση εστω 5-7χαρτια μακαρι παραπανω να παει σε ομαδα εξωτερικου στα 26του!

Αυτα!
Τρόμος
Δημοσιεύσεις: 4334
Εγγραφή: Τετ 08 Ιουν 2011, 13:57
Τοποθεσία: Παγουριστάν
Επικοινωνία:

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από Τρόμος »

Καλά τα λέτε για το πώς επιλέγουν παίκτες οι σύγχρονες ομάδες. Αλλά εάν πουλήσουμε τον παίκτη σε καλά χρήματα πάμε για καμιά Αραβία, Τουρκία κλπ κλπ. Εάν πάει σε καμία Γαλλία, Ιταλία κλπ κλπ θα πάει με 1-2 εκ το πολύ. Εμείς ψάχνουμε ομάδα με βλαχοπρόεδρο που θα πάρει μουντιαλικό αστέρι για να τον προσκυνήσει ο υπέροχος λαός της Αλ Αμπαλέιιια!!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres
Δημοσιεύσεις: 32084
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ λέω πως με ένα καλό Μουντιάλ θα φέρει πρόταση τουλάχιστον 7-8 χαρτιά.
Γενικά κατεβάζουν ένα γκρουπ με πολύ δυνατές μονάδες, μακάρι να πετύχουν.

Μην ξεχνάτε ότι η Σερβία παίζει με ένα παίκτη στα άκρα, υπάρχουν ομάδες που θα το δουν και θα το εκτιμήσουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”