Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- NikLiverpool
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τι Άγγελος ρε παιδιά....
Από τη μια μιλάμε για τεχνοκράτες και γνώστες του σύγχρονου ποδοσφαίρου και από την άλλη....
Αποχώρηση και Γιώργου. Οκ..
Από τη μια μιλάμε για τεχνοκράτες και γνώστες του σύγχρονου ποδοσφαίρου και από την άλλη....
Αποχώρηση και Γιώργου. Οκ..
- Μπαρκαρούτσος
Περιμένω τα memes που η Νέα Τούμπα θα έχει βασιλική με τρούλο και καμπαναριό, σε ένδειξη ανταγωνισμού απέναντι στη Τζαμπασοφιά.
H μονη λογική εξήγηση που δίνω ότι επειδή μένει κάπου κοντά στην Περαία θα εχει γνώμη στους χώρους της Θέρμης όπου θα γίνει το αθλητικό κέντρο. Μπορεί να επιβλέπει και τις εργασίες και να μπήγει τις φωνές αν κάτι δεν του αρέσει.nunies4 έγραψε:Καλος χρυσος ο Αγγελος....λατρεια μεγαλη και μεγαλο ΠΑΟΚτσακι αλλα με ποια προσοντα θα ειναι ο υπευθυνος προτζεκτ για την δημιουργια ενος συγχρονου αθλητικου κεντρου;
................
Εννοειται ότι ο Άγγελος έπρεπε να εχει γνώμη για αγωνιστικά ζητήματα
- Sick Bastard
- Kabamaru11
Εμενα το....Αγγελος δεν μου κλωτσαει. Ολα τα ΔΣ ολων των εταιρειων εχουν δεινοσαυρους.
Ομως το....Αγγελος "υπευθυνος για το προτζεκτ του νεου αθλητικου κεντρου" (με συγκεκριμενο ρολο δηλαδη) με αφηνει αφωνο εν ετη 2022. Τι επαφη μπορει να εχει κρατησει ο Αγγελος με το συγχρονο ποδοσφαιρο και ολα οσα απαιτουνται για ενα αθλητικο κεντρο νεας εποχης;
Ομως το....Αγγελος "υπευθυνος για το προτζεκτ του νεου αθλητικου κεντρου" (με συγκεκριμενο ρολο δηλαδη) με αφηνει αφωνο εν ετη 2022. Τι επαφη μπορει να εχει κρατησει ο Αγγελος με το συγχρονο ποδοσφαιρο και ολα οσα απαιτουνται για ενα αθλητικο κεντρο νεας εποχης;
Καλά δεν νομίζω ότι είναι κακό να είναι υπεύθυνος ο Άγγελος σε αυτό, μην λέμε ότι θέλουμε.
Έχει κάνει 40 χρόνια προετοιμασίες και ξέρει από γηπεδάκια. Ξέρει 100% τι χρειάζεται.
Οι άλλοι που βγήκαν δεν ήξεραν τίποτα από γήπεδα και προετοιμασίες
Εγώ θα τον ήθελα και σε ενεργό ρόλο στις ακαδημίες ώς υπεύθυνος για κρίση ταλαντούχων παιδιών.
Έχει κάνει 40 χρόνια προετοιμασίες και ξέρει από γηπεδάκια. Ξέρει 100% τι χρειάζεται.
Οι άλλοι που βγήκαν δεν ήξεραν τίποτα από γήπεδα και προετοιμασίες
Εγώ θα τον ήθελα και σε ενεργό ρόλο στις ακαδημίες ώς υπεύθυνος για κρίση ταλαντούχων παιδιών.
Ο Γιωργης ειναι ακομα μεγαλυτερο ερωτηματικο απο τον Αγγελο...Των ωρα που εμποιαζε πιο ενεργος απο ποτε διοικητικα να αποχωρει απο το ΔΣ γιατι?
Εμενα η αποχώρηση του Γιώργη μου φαίινεται πιο περίεργη. Για τον Aγγελο ας δούμε πρώτα ακριβώς τις αρμοδιότητες ... Οι τίτλοι πολλές φορες είναι παραπλανητικοί.
- NikLiverpool
Να βρούμε και τους Αμαφούλε ρε παιδιά, να κάνουν scout στην Αφρική.
Ρε τι ζούμε. Με τον ΠΑΟΚ δεν βαριέσαι ποτέ.
Εσύ Νικ εμπιστεύεσαι κάποιον από του παρακάτω περισσότερο, ώστε να έχει αυτό τον ρόλο σε σχέση με κάποιον σαν τον Άγγελο?NikLiverpool έγραψε:Να βρούμε και τους Αμαφούλε ρε παιδιά, να κάνουν scout στην Αφρική.
Γιώργης Σαββίδης, Artur Davidyan, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος.
Αυτοι πάντως δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο επαγγελματικού επιπέδου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Τετ 16 Νοέμ 2022, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και μενα αυτο με τον Γιωργη με παραξενεψε. Τον Αγγελο παντα τον ηθελα μεσα στο ΔΣ. Μερικες χριστοπαναγιες που και που δεν κανουν κακο. 

Συγχαρητήρια στην επιλογή του Άγγελου για μέλος στο ΔΣ της ομάδας. Τις θερμότερες ευχές μου.