Jose Boto
- sourmenetes
- Moderator
Re: Jose Boto
Αυτοί που έρχονται κάτω των 30 δεν είναι μισθοφόροι;;
Τι κακίες είναι αυτές;;
Δηλαδη αν σου φέρει έναν παιχταρά 30 χρόνων θα είναι μισθοφορος και αν είναι 28 δε θα είναι;;
Θα σου φέρει τον αντίστοιχο Γκαρσία ας πούμε και θα σε χαλασει ή το λινο.
Φέρτε κανονικούς παίκτες.
Αυτό!
Η ομάδα έχει πάρα πολύ νεανικά πρόσωπα.
Λείπει η ποιότητα και η εμπειρία.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι κακίες είναι αυτές;;
Δηλαδη αν σου φέρει έναν παιχταρά 30 χρόνων θα είναι μισθοφορος και αν είναι 28 δε θα είναι;;
Θα σου φέρει τον αντίστοιχο Γκαρσία ας πούμε και θα σε χαλασει ή το λινο.
Φέρτε κανονικούς παίκτες.
Αυτό!
Η ομάδα έχει πάρα πολύ νεανικά πρόσωπα.
Λείπει η ποιότητα και η εμπειρία.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Metagrafakias
Τελικα απο τους 12 που εφερε κανενας δεν ειναι περιπτωση παικτη που θα πουμε πλακα μας κανει ο απατεωνας???
Αν βγαλω εξω τον Καργα γιατι θεωρω οτι δεν ηταν δικια του επιλογη αυτος ηθελε εναν Γερμανο απο το Βελγιο να φερει ολοι εχουν κατι να δωσουν και καποιοι εχουν τρομερη προοπτικη...Καποιοι θελουν περισσοτερο χρονο οπως Κουαλιατα και Ρικαρντο αλλα θεωρω αργα η γρηγορα κι αυτοι θα αποκτησουν ρολο στην ομαδα εχουν ποιοητητα....
Μποτο μην ακους κανεναν φερε παικτες προιον σκαουντινγ να μην τους ξερει η μανα τους!!!!
Αν βγαλω εξω τον Καργα γιατι θεωρω οτι δεν ηταν δικια του επιλογη αυτος ηθελε εναν Γερμανο απο το Βελγιο να φερει ολοι εχουν κατι να δωσουν και καποιοι εχουν τρομερη προοπτικη...Καποιοι θελουν περισσοτερο χρονο οπως Κουαλιατα και Ρικαρντο αλλα θεωρω αργα η γρηγορα κι αυτοι θα αποκτησουν ρολο στην ομαδα εχουν ποιοητητα....
Μποτο μην ακους κανεναν φερε παικτες προιον σκαουντινγ να μην τους ξερει η μανα τους!!!!
Πολύ κάτω το τόπικ του τώρα που η ομάδα ρολάρει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ήταν ότι παρ' ότι οι μεταγραφές έγιναν πολύ νωρίς χρονικά, οι παίκτες του χρειάστηκαν πολύ χρόνο να προσαρμοστούν. Με εξαίρεση Κάργα και Κουαλιάτα-Ρικάρντο που δεν έχουμε δει ακόμα δείγματα, όπως λέει και ο φίλος από πάνω, κανένας παίκτης δεν είναι στο σημείο να πεις τι παλτό μας έφερε. Θα δούμε βέβαια και αν κάποιος βγει διαμάντι σε βάθος χρόνου. Αλλά η αλήθεια είναι πως με λίγα σχετικά χρήματα, δεν έριξε περεταίρω το επίπεδο της ομάδας παρά την μεγάλη ανανέωση που έφερε στο ρόστερ.
Το δεύτερο λάθος του ήταν ότι δεν παρακολούθησε την Β' ομάδα και τις ακαδημίες και μας φόρτωσε παίκτες που ίσως δεν έπρεπε. Κουαλιάτα και Ρικάρντο ενώ έχεις Κωνσταντέλια; Κάργα ενώ έχεις Κουλιεράκη; Περιττά έξοδα που ίσως δεν τον άφησαν στο τέλος να φέρει τον φορ ή το δεκάρι που τόσο χρειαζόμασταν.
Ήταν πολύ έντονος ο εκνευρισμός μου στις αρχές, με την ομάδα να παρουσιάζεται διαλυμένη στα ευρωπαικά και τρομερά αδύναμη μεσοεπιθετικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Αποκορύφωμα το ότι ξεμείναμε από επιθετικό Οκτώβρη μήνα κι ότι φτάσαμε να παίζουμε με αριστερό μπακ ένα παιδί που δεν ξεχώρισε ούτε στον ΠΑΟΚ Β'.
Αν μέχρι το τέλος οι παίκτες αυτοί προσαρμοστούν και δέσουν, με 2 καλές προσθήκες τον γενάρη, 3-4 το καλοκαίρι, καμία κομβική πώληση και λογικές αποχωρήσεις, του χρόνου μπορεί να είναι η χρονιά μας. Μακάρι να βγούμε δεύτεροι φέτος για να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να δούμε ευρωπαικούς ομίλους.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ήταν ότι παρ' ότι οι μεταγραφές έγιναν πολύ νωρίς χρονικά, οι παίκτες του χρειάστηκαν πολύ χρόνο να προσαρμοστούν. Με εξαίρεση Κάργα και Κουαλιάτα-Ρικάρντο που δεν έχουμε δει ακόμα δείγματα, όπως λέει και ο φίλος από πάνω, κανένας παίκτης δεν είναι στο σημείο να πεις τι παλτό μας έφερε. Θα δούμε βέβαια και αν κάποιος βγει διαμάντι σε βάθος χρόνου. Αλλά η αλήθεια είναι πως με λίγα σχετικά χρήματα, δεν έριξε περεταίρω το επίπεδο της ομάδας παρά την μεγάλη ανανέωση που έφερε στο ρόστερ.
Το δεύτερο λάθος του ήταν ότι δεν παρακολούθησε την Β' ομάδα και τις ακαδημίες και μας φόρτωσε παίκτες που ίσως δεν έπρεπε. Κουαλιάτα και Ρικάρντο ενώ έχεις Κωνσταντέλια; Κάργα ενώ έχεις Κουλιεράκη; Περιττά έξοδα που ίσως δεν τον άφησαν στο τέλος να φέρει τον φορ ή το δεκάρι που τόσο χρειαζόμασταν.
Ήταν πολύ έντονος ο εκνευρισμός μου στις αρχές, με την ομάδα να παρουσιάζεται διαλυμένη στα ευρωπαικά και τρομερά αδύναμη μεσοεπιθετικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Αποκορύφωμα το ότι ξεμείναμε από επιθετικό Οκτώβρη μήνα κι ότι φτάσαμε να παίζουμε με αριστερό μπακ ένα παιδί που δεν ξεχώρισε ούτε στον ΠΑΟΚ Β'.
Αν μέχρι το τέλος οι παίκτες αυτοί προσαρμοστούν και δέσουν, με 2 καλές προσθήκες τον γενάρη, 3-4 το καλοκαίρι, καμία κομβική πώληση και λογικές αποχωρήσεις, του χρόνου μπορεί να είναι η χρονιά μας. Μακάρι να βγούμε δεύτεροι φέτος για να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να δούμε ευρωπαικούς ομίλους.
-
giliopoulos
Εγω νομιζω ειναι/ηταν πολυ δυσκολο και γι αυτον να καταλαβει που ηρθε, το επιπεδο του πρωταθληματος και των παικτων, τις ιδιαιτεροτητες στην Ελλαδα κτλ..
Ελπιζω και προσδοκω να δειξει τις πραγματικες του ικανοτητες ο μποτο που δεν αμφισβητουνται, θεωρειται οντως τοπ σκαουτερ στην ευρωπη.
Προφανως θα εκανε και λαθη στην αρχη, ειναι αλλο να βλεπεις βιντεακια μολις ερθεις και αλλο να ζεις την ομαδα και το κλιμα, το πρωταθλημα και τις αλλες ομαδες κτλ..
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ πολυ πιο ενημερωμενος και ξερει πλεον τι του γινεται
Ελπιζω και προσδοκω να δειξει τις πραγματικες του ικανοτητες ο μποτο που δεν αμφισβητουνται, θεωρειται οντως τοπ σκαουτερ στην ευρωπη.
Προφανως θα εκανε και λαθη στην αρχη, ειναι αλλο να βλεπεις βιντεακια μολις ερθεις και αλλο να ζεις την ομαδα και το κλιμα, το πρωταθλημα και τις αλλες ομαδες κτλ..
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολυ πολυ πιο ενημερωμενος και ξερει πλεον τι του γινεται
- kataramenos5
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Ο καλύτερος ασθενής.
Πάει εκεί, δίνει πενηντάρικο και τον διώχνουν.
Σχεδόν το έχω πάθει.
Πάει εκεί, δίνει πενηντάρικο και τον διώχνουν.
Σχεδόν το έχω πάθει.
-
xrisitsapa
Προς το παρόν τον θεωρώ το βασικό υπεύθυνο που είμαστε μακριά από την κορυφή.
Καιρός να διορθώσει τα λάθη.
Ταλέντα έχουμε άφθονα από την ακαδημία, θέλουμε τουλάχιστον 2 έτοιμους παίκτες να είναι εδώ 1η Γενάρη.
Καιρός να διορθώσει τα λάθη.
Ταλέντα έχουμε άφθονα από την ακαδημία, θέλουμε τουλάχιστον 2 έτοιμους παίκτες να είναι εδώ 1η Γενάρη.
Ο Jose Boto προέτρεψε, για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες, μάλλον μέσω κάποιου ΜΚΔ στους Οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. να κάνουν υπομονή. Μάλιστα την πρώτη φορά, πριν μερικές ημέρες, είπε ότι αν κάνουμε υπομονή θα δούμε πολύ ωραία πράγματα να συμβαίνουν στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ. Μάλλον, όπως διόρθωσε κάποιος Αδελφός, τουλάχιστον αυτό εννοούσε στην γλώσσα που πιστεύει ότι μιλά και γράφει. Υπομονή λοιπόν !
Ο Razvan Lucescu σήμερα δήλωσε τηλεοπτικά, ότι δουλεύει σκληρά με τους συνεργάτες για τον Π.Α.Ο.Κ. της επόμενης χρονιάς. Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τις δηλώσεις του, αφενός γιατί δεν μιλώ καμία από τις γλώσσες που μιλά ο Razvan Lucescu, αφετέρου γιατί ο υπέρ-σύνδεσμος που παρέθεσε άλλος Αδελφός, με την συνέντευξη του, ήταν νεκρός. Εγώ από την άλλη δεν έχω την ικανότητα αναζήτησης ενναλακτικών πηγών στο διαδίκτυο. Αλλά τόσο οι διάφορες αναρτήσεις, όσο και μια ματιά που έριξα στις ιστοσελίδες του Π.Α.Ο.Κ., είναι φανερό ότι έκανε αναφορά για Ομάδα που θα αποδώσει και θα κριθεί του χρόνου. Υπομονή λοιπόν !
Βέβαια κανείς από τους δύο δεν ανέφερε ΠΌΤΕ θα δούμε ή πότε του χρόνου. Ιανουάριο, πριν τα play-offs, από την νέα περίοδο, καλά γεράματα, ΠΌΤΕ?
Συνιστούν υπομονή ο Jose Boto και ο Razvan Lucescu σε ποιόν ? στον Π.Α.Ο.Κ.ΣΗ στον οποίο η έννοια Υπομονή έξις δευτέρα φύσις εστί. Κανένα πρόβλημα. Βέβαια για τέτοια χρονικά διαστήματα ο καιρός εγγύς.
Παρακαλώ σας πολύ μην με συντάσσετε πίσω από κανέναν Boto, Lucescu, Grarcia, Vieirinha ή και εγώ δεν ξέρω ποιους, τους έχω όλους . . .αγνοημένους.
Για Κάποιον ή Κάποιους άλλους να πέσω και στα γόνατα, πολύ ευχαρίστως.
Ο Razvan Lucescu σήμερα δήλωσε τηλεοπτικά, ότι δουλεύει σκληρά με τους συνεργάτες για τον Π.Α.Ο.Κ. της επόμενης χρονιάς. Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τις δηλώσεις του, αφενός γιατί δεν μιλώ καμία από τις γλώσσες που μιλά ο Razvan Lucescu, αφετέρου γιατί ο υπέρ-σύνδεσμος που παρέθεσε άλλος Αδελφός, με την συνέντευξη του, ήταν νεκρός. Εγώ από την άλλη δεν έχω την ικανότητα αναζήτησης ενναλακτικών πηγών στο διαδίκτυο. Αλλά τόσο οι διάφορες αναρτήσεις, όσο και μια ματιά που έριξα στις ιστοσελίδες του Π.Α.Ο.Κ., είναι φανερό ότι έκανε αναφορά για Ομάδα που θα αποδώσει και θα κριθεί του χρόνου. Υπομονή λοιπόν !
Βέβαια κανείς από τους δύο δεν ανέφερε ΠΌΤΕ θα δούμε ή πότε του χρόνου. Ιανουάριο, πριν τα play-offs, από την νέα περίοδο, καλά γεράματα, ΠΌΤΕ?
Συνιστούν υπομονή ο Jose Boto και ο Razvan Lucescu σε ποιόν ? στον Π.Α.Ο.Κ.ΣΗ στον οποίο η έννοια Υπομονή έξις δευτέρα φύσις εστί. Κανένα πρόβλημα. Βέβαια για τέτοια χρονικά διαστήματα ο καιρός εγγύς.
Παρακαλώ σας πολύ μην με συντάσσετε πίσω από κανέναν Boto, Lucescu, Grarcia, Vieirinha ή και εγώ δεν ξέρω ποιους, τους έχω όλους . . .αγνοημένους.
Για Κάποιον ή Κάποιους άλλους να πέσω και στα γόνατα, πολύ ευχαρίστως.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχει καταλάβει ότι είμαστε άρρωστοι για αυτό το έγραψε όπως το έγραψε
-
papwolf
Χθεσινό άρθρο στο sdna από την Ελενίτσα:
ΠΑΟΚ: «Η κρούση της Σαουθάμπτον σε Μπότο...»
26-11-2022 17:33
Ελένη Μπούντου
Τον Ζοσέ Μπότο με την Σάουθαμπτον «εμπλέκουν» ιταλικά δημοσιεύματα, υπογραμμίζοντας πως προσέγγισαν τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ για να του προσφέρουν την θέση που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσι!
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα TuttoMercatoWeb κάνει λόγο για συζήτηση των δυο πλευρών και κρούση των «Αγίων» στον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να υφίσταται συνέχεια του θέματος, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καλυφθεί ακόμη το νευραλγικό πόστο.
Όπως τονίζουν, η Σαουθάμπτον είχε... ψαχτεί για τον Μπότο για τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσι, αλλά οι Άγιοι, μετά την πρώτη συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές, δεν προχώρησαν περαιτέρω την υπόθεση.
Σύμφωνα με το TuttoMercatoWeb, ο αγγλικός σύλλογος είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τον Πορτογάλο, ζητώντας του να παρουσιάσει τη δουλειά του μέχρι στιγμής και το τι θα είχε στο μυαλό του στην προοπτική μίας πιθανής συνεργασίας των δύο πλευρών. Μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς, που συνεχίζει την καριέρα του στην Τσέλσι, η θέση παραμένει κενή και δεν έχει βρεθεί ακόμη αντικαταστάτης του.
Προφανώς τίθεται και θέμα ρήτρας (σ.σ. αγγίζει το εκατ.) στην σχετκή υπόθεση καθώς ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο.
-
montekristo
Τελικα το υλικο που εφερε δειχνει οτιMetagrafakias έγραψε:Τελικα απο τους 12 που εφερε κανενας δεν ειναι περιπτωση παικτη που θα πουμε πλακα μας κανει ο απατεωνας???
ταιριαζει πολυ περισσοτερο στο αμεσο
και γρηγορο ποδοσφαιρο με τα συνεχη
τρεξιματα παρα στο βαρετο-αργο τσικι τσικι
μπολ με την ανουσια κατοχη και τις δεκαδες
πασουλες προς τα πισω και στα πλαγια που
ειναι και πολυ προβλεψιμο συν τοις αλλοις
και περισσοτερο ακινδυνο για τους αντιπαλους.
Μακαρι να το δουμε συντομα στο χορταρι
και στα επισημα ματς μετα τα φιλικα οταν
αποφασισει ο Λουτσεσκου να το παιξουμε
γιατι θεωρω οτι το εχει ηδη αργησει πολυ!