Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4 έγραψε:Κατ οταν εμφανιζεται μια ομαδα ασυνδετη κ κακη φταιει ο προπονητης. Δε γινεται να παιρνει ευσημα μονο
Ε μετά από έναν μήνα προπονήσεων, λογικό είναι.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Η εικόνα των φιλικών; Χάλια ήταν. Μπορεί να είχαμε 5-20 συνολικά καλά για την περίοδο (υποσχόμενα) λεπτά σε όλα τα παιχνίδια μαζί, όταν οι παίχτες πήγαιναν στις θέσεις τους. π.χ. ο Ντάντας στο 10 πόσες φορές έπαιξε στα φιλικά;

Η απάντηση ότι είναι δοκιμές σε εκείνο το στάδιο ήταν ικανοποιητική και δεν υπήρχε λόγος ανυσηχίας. Αντιθέτως υπήρχε η ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί λαυρακι από το πουθενά από παίχτη που δεν το βλέπουμε εμείς αλλά τον βλέπει ο προπονητής και τον προετοιμάζει.

Όταν τις ίδιες αλχημίες τις βλέπεις να αποτυγχάνουν και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και αντί περίπατο να τρως σφαλιάρα τότε αλλάζει το πράγμα. Όταν επαναλαμβάνονται και στον κρίσιμο επαναληπτικό τότε σου γυρίζουν τα μυαλά.
Πόσο δε μαλλον όταν στο ίδιο παιχνίδι με το που πάνε οι παίχτες στις θέσεις τους έχεις ένα ποιοτικότερο αλλά ανεπαρκή, λόγο της περιόδου, 20λεπτο που σε αφήνει με ένα ΓΙΑΤΙ!

Υ.Γ. Οι δηλώσεις του μετά το δευτερο ματς ήταν που έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα για μένα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Βρε τον άμπαλο τον μποτο που δεν γουστάρει τον Λουτσέσκου γιατί δεν του βάζει τους παιχτες. Δευτερο ποστ μέσα σε δυό μέρες με το ίδιο περιεχομενο. Λογικά κ αυτός δουλευει στο υπουργείο τυπου του ρουμανου όπως κ οι υπόλοιποι που λέμε τα ίδια
Νυφιτσα ο Ρουμάνος κ τον μποτο κορόιδεψε μετά την συντριπτική πλειοψηφία των παικτων του που λένε τα καλυτερα.
Εικόνα
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

τα αγγλικα του ειναι ανεπαρκη, γραφει patient αντι patience
εκτος αν παει στον διπλα με την αλλη σημασια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Πολύ καλά τα είπε ο Ραζβάν στον Ντέμη χθες.
Καλύτερα απ΄ότι περίμενα. Καθαρά έχει μπει στο πλάνο της ομάδας. Και μικρούς βάζει και ξένους βάζει, απλά θέλει να είναι έτοιμοι
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Φίλε tasso85 με έφτιαξες. Να είσαι καλά !!!

Έριξα μια ματιά στο Forum και το μάτι μου πήγε στην ανάρτηση σου, ωραίο χιούμορ, μόλις την είδα έβαλα τα γέλια.

Εκείνη την στιγμή μια Κυρία, που βρίσκεται μαζί μου και μιλά ασταμάτητα, έτυχε να λέει, κατά την γνώμη της, κάποιο αστείο, σπάνια ακούω αυτά που λέει αλλά εκείνη νόμιζε ότι γελώ με το αστείο της. Ε μόλις κατάλαβα τι έγινε . . . ακόμη γελάμε μέχρι δακρύων.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να είσαι καλά.

Υ.Γ. Βρε λες να γελάει και ο Boto μαζί μας ?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Γέρο, μην του δίνεις θάρρος αυτουνού, παλιόπαιδο είναι, καλό χειμώνα τού εύχομαι, πιστόλια μου βγάζει :mrgreen:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

iasoiako έγραψε:Πολύ καλά τα είπε ο Ραζβάν στον Ντέμη χθες.
Καλύτερα απ΄ότι περίμενα. Καθαρά έχει μπει στο πλάνο της ομάδας. Και μικρούς βάζει και ξένους βάζει, απλά θέλει να είναι έτοιμοι
Βασικά χτες ο Λουτσεσκου εξήγησε όλη την φιλοσοφία του σε σχέση με την διαχείριση των παικτών του ΠΑΟΚ και την ένταξη των νέων και των μεταγραφών σε αυτή. Και εμένα μου άρεσε το πως απάντησε στις ερωτήσεις που του κάνανε
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και επειδή οι αντιλουτσεσκικοί δεν πρόκειται να ασχοληθούν:

[youtube]fCY5pTL7z40[/youtube]

https://www.youtube.com/watch?v=fCY5pTL7z40

Can you listen me? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Miles μάλλον είναι κάποιου είδους αστείο μεταξύ σου και του tasso85, σχολίασα το λεπτό του χιούμορ ! :)

Την ανάρτηση αυτή θα την παραθέσω και στο νήμα του Jose Boto.

Ο Jose Boto προέτρεψε, για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες, μάλλον μέσω κάποιου ΜΚΔ στους Οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. να κάνουν υπομονή. Μάλιστα την πρώτη φορά, πριν μερικές ημέρες, είπε ότι αν κάνουμε υπομονή θα δούμε πολύ ωραία πράγματα να συμβαίνουν στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ. Μάλλον, όπως διόρθωσε κάποιος Αδελφός, τουλάχιστον αυτό εννοούσε στην γλώσσα που πιστεύει ότι μιλά και γράφει. Υπομονή λοιπόν !

Ο Razvan Lucescu σήμερα δήλωσε τηλεοπτικά, ότι δουλεύει σκληρά με τους συνεργάτες για τον Π.Α.Ο.Κ. της επόμενης χρονιάς. Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τις δηλώσεις του, αφενός γιατί δεν μιλώ καμία από τις γλώσσες που μιλά ο Razvan Lucescu, αφετέρου γιατί ο υπέρ-σύνδεσμος που παρέθεσε άλλος Αδελφός, με την συνέντευξη του, ήταν νεκρός. Εγώ από την άλλη δεν έχω την ικανότητα αναζήτησης ενναλακτικών πηγών στο διαδίκτυο. Αλλά τόσο οι διάφορες αναρτήσεις, όσο και μια ματιά που έριξα στις ιστοσελίδες του Π.Α.Ο.Κ., είναι φανερό ότι έκανε αναφορά για Ομάδα που θα αποδώσει και θα κριθεί του χρόνου. Υπομονή λοιπόν !

Βέβαια κανείς από τους δύο δεν ανέφερε ΠΌΤΕ θα δούμε ή πότε του χρόνου. Ιανουάριο, πριν τα play-offs, από την νέα περίοδο, καλά γεράματα, ΠΌΤΕ?

Συνιστούν υπομονή ο Jose Boto και ο Razvan Lucescu σε ποιόν ? στον Π.Α.Ο.Κ.ΣΗ στον οποίο η έννοια Υπομονή έξις δευτέρα φύσις εστί. Κανένα πρόβλημα. Βέβαια για τέτοια χρονικά διαστήματα ο καιρός εγγύς.

Παρακαλώ σας πολύ μην με συντάσσετε πίσω από κανέναν Boto, Lucescu, Grarcia, Vieirinha ή και εγώ δεν ξέρω ποιους, τους έχω όλους . . .αγνοημένους.
Για Κάποιον ή Κάποιους άλλους να πέσω και στα γόνατα, πολύ ευχαρίστως.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αυτονόητες οι απαντήσεις του Λουτσέσκου στα πλαισια κοινής λογικής στην εκπομπή.
Λυνει πιθανές απορίες για όσους πραγματικά δεν βλέπουν τον τρόπο που η ομάδα δουλευει.
Από την άλλοι όποιοι δεν θέλουν να κατανοήσουν κ δεν τους ενδιαφέρει κιόλας μπορουν να συνεχίσουν να ψάχνουν δράκους.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Γέροντα προσπσθησε να δεις την συνέντευξη, έχει αξία.

[youtube]fCY5pTL7z40[/youtube]
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Για καποιο λογο δεν μπορω να το δω απο εξωτερικο. Μπορειτε να το δειτε στο σαιτ της Νοβασπορτς
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ο Ντεμης στραβωσε επειδη του εκανε ερωτηση να σχολιασει τις αλλες ομαδες και το ποδοσφαιρο τους, βλεπε βαζελα, χαρτι και του ειπε εγω δεν σχολιαζω και μιλησε μονο για ΠΑΟΚ.

1000 μπραβο απο μενα. Επρεπε μονο να του πει για τα πέναλτι που παιρνουν. Εγιναν τωρα ολοι Ρεαλ Μαδρίτης σε μια νυχτα.

Βασικά εμμεσως πλην σαφως το ειπε, οτι ειναι Δευτερα και οχι Κυριακη, αλλα τα νουμερα που να καταλαβουν τι εννοουσε
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ασύληπτο κατσίκι ο δημοσιογράφος. Μπράβο. Είμαι σίγουρος πως την ξεσκονίζει την Αγγλική ειδησεογραφία στο πρωτότυπο και ενημερώνεται από όλες τις Αγγλόφωνες πηγές για να επιτελέσει το θεάρεστο έργο του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”