Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έχω μια αίσθηση ότι στο φορ θα προσπαθήσουν να κάνουν μια πιο "δυνατή" κίνηση με παίχτη που θα κάνει διαφορά. Ίσως δώσουν και μεγάλο συμβόλαιο δεδομένου ότι ο Ολιβέιρα θα μας χαιρετήσει μάλλον το καλοκαίρι.

Μεσοεπιθετικα έχω ξαναπεί πως αν φέρουν Μαρτινς πριν φύγει η ομάδα για Κύπρο, για να κάνει προετοιμασία, εγώ είμαι ευχαριστημένος

Ο Ντελιας είναι ήδη εσωτερική μεταγραφή
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Για Τζίμα δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Από τον ΠΑΟΚ Β που έβλεπα πέρυσι αλλά και τις προάλλες με Γιάννενα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί θα απογοητευτείτε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι μας κοβεις τα φτερα ρε bane [FACE WITH TEARS OF JOY]
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αν φέρουν ένα καλό σέντερ φορ, έστω και δανεικό με λογική οψιόν, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.
Από κει και πέρα αν θέλουν και δεύτερο παίκτη θα πρέπει πρώτα να αποφασίσουν που θα παίξει ο Ντέλιας, αριστερά ή δέκα.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Mitsospaoki4 έγραψε:Έχω μια αίσθηση ότι στο φορ θα προσπαθήσουν να κάνουν μια πιο "δυνατή" κίνηση με παίχτη που θα κάνει διαφορά. Ίσως δώσουν και μεγάλο συμβόλαιο δεδομένου ότι ο Ολιβέιρα θα μας χαιρετήσει μάλλον το καλοκαίρι.

Μεσοεπιθετικα έχω ξαναπεί πως αν φέρουν Μαρτινς πριν φύγει η ομάδα για Κύπρο, για να κάνει προετοιμασία, εγώ είμαι ευχαριστημένος

Ο Ντελιας είναι ήδη εσωτερική μεταγραφή
Εάν έρθει βασικός φορ, η θέση του Ολιβέιρα εξαρτάται καθαρά από τον Κούτσια. Πρέπει να φάει τον Ογκνένοβιτς στον Βόλο. Ειδικά αν μπει playout θα πάρει άνετα άλλα 5-6 ματς
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

εγω δεν νομιζω, να θελει να φυγει ο κουρτιτς ο λουτσε...τον γουσταρει(οπως και...αλλους :mrgreen: ) τον παικτη...
Σιγουρα θα γινει κινηση να φυγουν καποια βαριδια, και θα ερθει μαλον (δεν θελω τον ανεεργο Μαρτινς) 10αρι, και ισως φορ...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι πιο λογικό τώρα που τα ματς θα πληθαίνουν και θα έχουμε καμιά τριανταριά μέχρι το τέλος της σεζόν να αδειάσουμε το ρόστερ από επιλογές
Мир

Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Мир »

Στο 8 εχουμε 5 παικτες για 2 θεσεις: Κουρτιτς, Σβαμπ, Αγκουστο, Φελιπε και Νταντας.

Με δεδομενο ότι δεν υπάρχει Ευρώπη υπάρχει χώρος για μια πώληση ή αποχώρηση.
Με στόχο παντα να έρθει ενας επιθετικός χαφ που μαζι με Καντουρι να παιζουν στο 10 οπως θελει ο Λουτσεσκου.

Μουργκ, Νινουα δεν νομιζω να θεωρούνται απωλειες αν φυγουν.

Πρεπει να αρχισει το σοβαρου σκαουτινγκ και για τερμα με φοντο το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από τις υποδομές μας έχουμε και λαίμαι:

Π. Τζίμας (2001) και Βρακάς (2001) είναι παρόμοιοι παίκτες, και όπως και ο Χατζηστραβός είναι καλούτσικοι μεν, αλλά μέχρις εκεί. Δεν έχουν κάνει κάποια υπέρβαση τα τελευταία 2 έτη για πω ότι ταιριάζουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως υπέρβαση έχουν κάνει οι Τζόλης, Κούτσιας, Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης.

Από τους νεώτερους (ΠΑΟΚ Β΄) περιμένω να δείξουν πράγματα οι:
1. Κ. Μπαλωμένος, τερματοφύλακας, 2002
2. Γρόσδης 8ρι, αριστεροπόδαρος, 2002
3. Βασ. Γκορντεζιάνι 2002 (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)
4. Σμυρλής, εξτρεμ, 2004
5. Σπυράκος, εξτρέμ, 2004
6. Κουλούρης. εξτρέμ, 2004
5. Τασιούρας δεξί μπακ 2004

Από το 2005 υπάρχουν και άλλοι πολλοί, όπως τα stopers Κωττάς (παίζει ήδη στον ΠΑΟΚ Β΄) και Φίλων (από Βοιωτία), Γκούμας, Δεληγιάννης, Γεωργιάδης, Γκιτέρσος, Αδάμ και Στ. Τζίμας που είναι γεννημένος τον Γενάρη του 2006.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

renegade έγραψε:Αν και καλός παίκτης ο Φάμπιο,βρίσκω λάθος την μεταγραφή του.
Μοναδικό θετικό ότι μπορεί να βρεθεί στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα, αλλά με τουλάχιστον τρεις μήνες αποχής ακόμα και αυτό το πλεονέκτημα εξαλείφεται
Ούτε εγώ θέλω φαμπιο μαρτινς, αλλά διαφωνώ 100% με τη λογικη σου rene. Όπως και με πολλων αλλων εδω μέσα. Καιρο ηθελα να το γραψω.
Δημιουργείτε πάντα την εντυπωση οταν παμε να παρουμε παίχτη ότι θα τον πάρουμε με κύριο στόχο να παίξει τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες. Σορυ αλλά οι παίκτες καλως εχόντων των πραγματων θα σου παιξουν μινιμουμ μια ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. Με αυτή τη φιλοσοφία πίεσης δυστυχώς (ασχετα με εσας) αποκτα η ομαδα παιχτες και την παταμε πολύ συχνά! Και τους φορτωνομαστε για 3-4 χρόνια. Οταν παιρνεις παικτη για μενα κυριο κριτήριο θα πρεπει να ειναι η ποιοτητα και στοχος να μεινει στον κορμο της ομαδας και να σου παίξει για χρονια. Το τι θα κάνει τον 1ο μηνα (αντε 2ο) ειναι εκτός κριτηρίων μιας σοβαρης ομαδας. Αδυνατώ να το καταλαβω πως σκεφτεστε ειλικρινα...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που γράφεις προϋποθέτει δύο πράγματα
Πρώτον να υπάρχει μία έτοιμη ομάδα χωρίς σημαντικα κενά και οι οποίοι ποδοσφαιριστές έρχονται να εντάσσονται σιγά-σιγά στο σύνολο χωρίς να υπάρχει προϋπόθεση για άμεση ανάγκη αυτων.
Δεύτερον αν δεν ισχύει το παραπάνω τουλάχιστον θα πρέπει η ομάδα να θεωρείται ότι δεν έχει άμεσους αγωνιστικούς στόχους .
Επειδή όμως η ομάδα σύμφωνα με τα λόγια του προπονητή από το καλοκαίρι μέχρι και χθες έχει ανάγκη από συγκεκριμένους παίκτες και από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά Και επειδή δεν μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικοί στόχοι, όταν από τη δεύτερη θέση ακόμα και έτσι απέχεις μόλις τέσσερις βαθμούς... αυτό που γράφεις είναι λίγο ουτοπικό.
Επίσης συνήθως το μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα είναι για να μπαλώνεις τα κενά που έχεις αντιληφθεί ότι υπάρχουν. Για αυτό και οι περισσότερες ομάδες σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο ασχολούνται με δανεισμούς.
Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι οι μεταγραφές δεν πρέπει να έχουνε και ορίζοντα μελλοντικό
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Από την στιγμή που σταματάει για παραπάνω από ένα μήνα το πρωτάθλημα, η αποχή δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Θα γίνει προετοιμασία, θα παίξουν φιλικά και θα είναι έτοιμος ο (όποιος) παίκτης.

Αρκεἰ να έρθει έγκαιρα.

Αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε είναι όλα αυτά.

Στο τέλος θα φέρουν 1-2 δανεικούς και τέλος.

Για τα υπόλοιπα το καλοκαίρι.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Στην εποχη αυταρκεας που διανυουμε παντως
εγω θα υιοθετουσα μια παλιοτερη ρηση του τοτε
αλλα και σημερινου προπονητη μας που ελεγε:
"Απο το να φερουμε παιχτες απλα για να φερουμε θα προτιμουσα να μη φυγει κανενας απο το γκρουπ και να συνεχισουμε ετσι οπως ειμαστε μεχρι το τελος της σεζον!"
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φορ οπωσδήποτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”