Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Τωρα εγω τι να σχολιασω για αυτη τη λαλακια που εγραψες παλι...Να κανεις εσυ μαθηματα εγώ,οκ...Περιμενω με αγωνια να γυρισει ο 1000 φορες προτιμοτερος Τσαουσης απο τον Σοαρες,να ειναι καλα το παλικάρι...
Η μαλακια που έγραψα είναι μπας και καταλάβεις ότι έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση για πράγματα που δεν κατέχεις.
Κράτα και καμιά πισινή ότι μπορεί να έχεις και λάθος.

Από κει και πέρα αν δεν καταλαβαίνεις ότι το θέμα δεν είναι ο Χ Ράφα ή ο Χ σαστρε ή ο Χ Νταντας αλλά το σύνολο και ότι αυτό δεν γίνεται να είναι 100% έτοιμο τον Σεπτέμβρη,τον Οκτώβριο ή ακόμα και τον Νοέμβριο δεν φταίω εγώ.
Η έννοια της ομάδας αυτό που προϋποθέτει είναι όταν θα μπει ο Χ Τσαούσης στην θέση του Χ Ράφα να μην υπάρχει διαφορά στην συνολική λειτουργία.
Οκ υπάρχουν πάντα σε κάθε ομάδα δύο-τρεις παίκτες οι οποίοι πιθανώς να θεωρούνται για αναντικατάστατοι, αλλά όλοι η γκρίνια φυσικά και δεν έχει να κάνει με αυτούς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει παλικαρι μου εχεις δικιο...Ολο το φορουμ γνωριζει πως ο διαλογος μαζι σου εχει συγκεκριμενα ορια αντοχης και ανοχης...Τις γνωσεις σου ομολογω πως δεν τις εχω,ουτε τη μετριοφροσυνη η την ταπεινοτητα σου...Εγω σχολιαζω με βαση τα απαιδευτα ματακια μου και το υπερμετρο εγω μου...Σε ενα ακομα μαθημα σου,διαβασαμε οτι τα προσωπα δεν παιζουν ρολο...Οκ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 14 Νοέμ 2022, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Ειδικα το κεντρο μας μεχρι και το χαρτί ηταν σαν να συναντιώνται επιταφιοι αλλα ευτυχως δεν αλλαξε τιποτα
renegade

joshua έγραψε:Ενταξει παλικαρι μου εχεις δικιο...Ολο το φορουμ γνωριζει πως ο διαλογος μαζι σου εχει συγκεκριμενα ορια αντοχης και ανοχης...Τις γνωσεις σου ομολογω πως δεν τις εχω,ουτε τη μετριοφροσυνη η την ταπεινοτητα σου...Εγω σχολιαζω με βαση τα απαιδευτα ματακια μου και το υπερμετρο εγω μου...Σε ενα ακομα μαθημα σου,διαβασαμε οτι τα προσωπα δεν παιζουν ρολο...Οκ...
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 14 Νοέμ 2022, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Δεν θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά, αλλά έχω μερικές μεγάλες απορίες.

Αν οι Ομάδες του Razvan Lucescu φορμάρονται μετά τον Σεπ, πως θα κάνει ο Π.Α.Ο.Κ. πορεία στην Ευρώπη και πως θα καλύπτει διαφορές 10 βαθμών από την κορυφή, στο υπόλοιπο των σαιζόν ?

Φέτος και μέχρι πριν 3 αγωνιστικές, ρωτώ τι πρόσφερε η ανούσια τακτική πάση θυσία κατοχή της μπάλας ? Τι πρόσφερε το κράτημα της Ομάδας πίσω για να επιτευχθεί η ανούσια αυτή τακτική ? Γιατί την συνέχισε μετά από τα χαστούκια - έστω της τύχης - με ομάδες μικρότερης δυναμικής (δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιες), αλλά και του παναθηναϊκού τον οποίο ο Π.Α.Ο.Κ. πάτησε στο πρώτο ημίχρονο ? Δηλαδή έπρεπε να μας σφάξουν στην τρούμπα για να δούμε την Ομάδα να παίζει στο β' ημίχρονο, απελευθερωμένη ? Τον Lucescu μην τον αδικήσεις, σε ξεσκίζει εντός και εκτός γηπέδου. Παίρνει φωτιά.

Αλλά εκείνο που δεν θα ξεπεράσω ποτέ, ο αποκλεισμός από την Lefski, είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Μια σχεδόν ερασιτεχνική ομάδα, που από ότι γράφατε με 150000ε τον πλέον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή, απέκλεισε τον Π.Α.Ο.Κ. Μάλιστα αν ευσταθούν τα γραφόμενα, αλλά και δεδομένα, ότι η ευθύνη μετακυλίστηκε σε Ποδοσφαιριστές όπως ο Rafa, o Felippe, o Quagliata το λάθος είναι μεγάλο.

Έχω την άποψη ότι δεν υπάρχει προπονητής μόνο καλός ή μόνο κακός. Μάλιστα σε όλες τις συνθήκες. Ο Lucescu παρ' όλα αυτά είναι καλός για τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ αυτήν την στιγμή, φτάνει να εργάζεται περισσότερο για την Ομάδα και λιγότερο για την υστεροφημία του. Να συνεργάζεται ως ίσος προς τους ίσους του στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ και να είναι πιο δεκτικός στις διάφορες απόψεις του. Ο Biseswar είναι ένα καπρίτσιο, μια κακογουστιά του.

Βρε παιδιά πολύ καβγατζήδες είστε ! Που θα πάει αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να επιβάλλετε την άποψη σας στον άλλον ? Η μάθηση και εμπέδωση είναι μόνον βιωματικές. Δηλαδή αν δεν βιώσεις μια άποψη, θεωρία, κατάσταση ποτέ δεν μαθαίνεις. Ούτε και αν διαβάσεις χίλια βιβλία, ούτε και αν ακούσεις εκατομμύρια λέξεις από τους πλέον ειδικούς.
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

joshua έγραψε:Να μας πει που τις βρισκει αυτες τις στατιστικες που λενε οτι ο ΠΑΟΚ γυρνουσε τη μπαλα στον Κοταρσκι χτες περισσότερο απο αλλα παιχνιδια...Οσο και να θελετε να μας τρελανετε καποιοι και να πειτε οτι ο ΠΑΟΚ των Κουρτιτς,Νταντας,Αγκουστο στο δεκα,Τσαουση παιζει το ιδιο ποδοσφαιρο με τον ΠΑΟΚ των Αγκουστο,Σοαρες,Καντουρι,Ραφα ,δεν θα τα καταφέρετε και δεν ξερω και αν πειθετε κανεναν...

+++++
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τοσο καιρο εδω μεσα χωρις να βγαζω την ουρα μου απεξω, διαβαζαμε πως ο Μποτο ειναι ο χειροτερος ΤΔ των χρονων Σαββιδη,οτι ο Ραφα απο τον λεβαδειακο της Πορτογαλιας ειναι σαπακι απο τα λιγα,οτι ο Φελιπε ειναι σχεδον ηλιθιος που δεν μπορει να καταλαβει τι ζηταει ο προπονητης και τρελη σπαταλη τσαμπα χρηματων,οτι ηταν τραγικη η επιλογη αγορας του Σαστρε και ολα αυτα για να μην τολμησει να πει κανεις κατι κακο για τον Λουτσεσκου.Τωρα ξαφνικα οι παικτες αρχισαν να γινονται ξαφνικα καλοι,απλα ο προπονητης τους ετοιμαζε τοσο καιρο για να προσαρμοστουν στα θελω του και παλι για να μην τολμησει κανεις να πει κατι αρνητικο για τον Λουτσεσκου...Ε διαλεξτε,δεν γινεται να υποστηριζετε και τα δυο συγχρονως...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ε υπήρχαν και αυτοί που έλεγαν ηρεμία, δεν χρειάζεται να φταίει πάντα κάποιος, είτε ο Μποτο, είτε ο Λουτσεσκου.
Η ομάδα θα βρει τον δρόμο, οι νέοι παίκτες θα παίξουν. Έτσι κι αλλιώς η δουλειά φαινόταν.

Αυτοί που έλεγαν από πέρσι πως θα πάρει χρόνο, αλλα δεν το ξέχασαν αυτό στην πρώτη στραβή. Γιατί θα πάρει χρόνο δεν σημαίνει ένα μήνα, ένα τρίμηνο. Μπορεί να σημαίνει 6μηνο, μπορεί να σημαίνει ολόκληρη χρονιά.

Αλλά αυτοί στα @@ σας γενικά. Και των μεν και των δε. Πρέπει να μπαίνουν και να διαβάζουν για το πόσο ακατάλληλοι είναι οι παίκτες, για το πόσο άχρηστος είναι ο Μποτο, το πόσο εμμονικος ο Λουτσεσκου και πόσο παράτησε την ομάδα ο Ιβάν.

Το ποιος λέει τι, ή το ποιος δεν θέλει τον Μποτο ή τον Ραζβαν μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι πως σε ένα φόρουμ που μπαίνεις για την αγάπη σου για την ομάδα, η σιωπηρή πλειοψηφία είναι αναγκασμένη να διαβάζει ενα κύμα τοξικότητας, γκρίνιας και μηδενισμού.

Ε κάπου ωπα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να μην φταιει κανεις και να αποκλειεσαι απο τη Λεφσκι η να χανεις βαθμους απο τους ουραγους του πρωταθληματος λιγο δυσκολο.Χωρις αυτοκριτικη και χωρις παραδοχη λαθων δυσκολα πας μπροστα.Οχι στην ισοπεδωση,οχι στον μηδενισμο,μαζι σου,αλλα οχι και στην ''αθωωση'' ολων.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Napoli4 έγραψε:Ε υπήρχαν και αυτοί που έλεγαν ηρεμία, δεν χρειάζεται να φταίει πάντα κάποιος, είτε ο Μποτο, είτε ο Λουτσεσκου.
Η ομάδα θα βρει τον δρόμο, οι νέοι παίκτες θα παίξουν. Έτσι κι αλλιώς η δουλειά φαινόταν.

Αυτοί που έλεγαν από πέρσι πως θα πάρει χρόνο, αλλα δεν το ξέχασαν αυτό στην πρώτη στραβή. Γιατί θα πάρει χρόνο δεν σημαίνει ένα μήνα, ένα τρίμηνο. Μπορεί να σημαίνει 6μηνο, μπορεί να σημαίνει ολόκληρη χρονιά.

Αλλά αυτοί στα @@ σας γενικά. Και των μεν και των δε. Πρέπει να μπαίνουν και να διαβάζουν για το πόσο ακατάλληλοι είναι οι παίκτες, για το πόσο άχρηστος είναι ο Μποτο, το πόσο εμμονικος ο Λουτσεσκου και πόσο παράτησε την ομάδα ο Ιβάν.

Το ποιος λέει τι, ή το ποιος δεν θέλει τον Μποτο ή τον Ραζβαν μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι πως σε ένα φόρουμ που μπαίνεις για την αγάπη σου για την ομάδα, η σιωπηρή πλειοψηφία είναι αναγκασμένη να διαβάζει ενα κύμα τοξικότητας, γκρίνιας και μηδενισμού.

Ε κάπου ωπα
+1926
renegade

Ο μπότο κρίνεται γιατί δεν έφερε έτοιμος παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις που χρειαζόταν η ομάδα έτσι ώστε να είμαστε εξαρχής σε τροχιά πρωταθλητισμού.
Βέβαια εάν η διοίκηση είπε αλλα και είχε άλλους στόχους για φέτος ή ακόμα και για του χρόνου μπορούσε να μας ενημερώσει να μην βράζουμε και εμείς στο ζουμί μας.
Ο μποτο κρίνετε γιατί αντί να φέρει τον κάργα και το νορβηγό θα μπορούσε να φέρει κάλλιστα έναν έμπειρο στόπερ με τα λεφτά των δύο. Άραγε όταν θα λείψει ο ισλανδός θα δούμε και αυτή την παγκόσμια πρωτοτυπία να παίζουμε με δύο αριστεροπόδαρο στόπερ,?
Ο μποτο κρίνεται γιατί ενώ η ομάδα στην μεσοεπιθετικη της γραμμή είχε ανάγκη από παίκτες σημεία αναφοράς και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, έτοιμος να προσφέρουν σε αυτό το επίπεδο, αυτός επέλεξε να φέρει παίκτες στοιχήματα και παίκτες που ήταν φυσιολογικό να χρειαστούν αρκετό χρόνο προσαρμογής.
Ο μποτο κρίνεται γιατί όταν πούλησε τον κροάτη και γνωρίζοντας την κατάσταση του Ολιβέιρα επέλεξε να φέρει κάτι σαν επιθετικό και όχι κανονικό επιθετικό.
Βέβαια όλα τα παραπάνω σχετίζονται με το γεγονός ότι στο μυαλό μας είχαμε ότι η ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό φέτος.
Αν μας έλεγαν ότι για 1-2 χρόνια η ομάδα απλά θα χτίζει, η κριτική θα ήταν διαφορετική
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Δυστυχώς η ομάδα βαθμολογικά δε βρίσκεται στο ύψος που κανονικά της πρέπει. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το ποιός ευθύνεται περισσότερο ή λιγότερο για τούτο, επιτέλους δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της. Ας εστιάσουμε σε αυτό κι ας μην τρωγόμαστε ανούσια. Ο προπονητής, κατά τη γνώμη μου, την ίδια δουλειά εξακολουθεί να κάνει όπως και στο ξεκίνημα της σεζόν. Βελτίωσε και αυτός κάποιες αρνητικές του επιλογές, ήρθε και ο χρόνος να βοηθήσει στο δέσιμο της ομάδας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Το θέμα είναι να συνεχίσει να βελτιώνει την ομάδα και να παρθούν 2 καλοί παίχτες τώρα τον Γενάρη. Έτοιμοι να μας πάνε αγωνιστικά ένα βήμα παραπέρα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Σωστός ο Νάπολι
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

joshua έγραψε:Να μην φταιει κανεις και να αποκλειεσαι απο τη Λεφσκι η να χανεις βαθμους απο τους ουραγους του πρωταθληματος λιγο δυσκολο.Χωρις αυτοκριτικη και χωρις παραδοχη λαθων δυσκολα πας μπροστα.Οχι στην ισοπεδωση,οχι στον μηδενισμο,μαζι σου,αλλα οχι και στην ''αθωωση'' ολων.
Σωστός.
Εμένα δεν με πείραξε τόσο η απώλεια βαθμών στο ελληνικό πρωτάθλημα ή ότι μείναμε σχεδόν έξω από την διεκδίκηση από νωρίς.

Αυτό που με πείραξε είναι ο αποκλεισμός στην Ευρώπη με κάτω τα χέρια από μια ομάδα που εν τέλει αποδείχθηκε αμελητέα ποσότητα (αποκλεισμός από μια Μαλτέζικη ομάδα στον επόμενο γύρο και μόλις 6η στο πρωτάθλημα).
Και μ' αρέσει που την είχαμε θαυμάσει τόσο που θέλαμε και παίκτες της ! :lol:

Ολα δικαιολογούνται, αλλά η είσοδος στους ευρωπαϊκούς ομίλους είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για πολλούς λόγους.

Εφόσον παίζαμε τώρα με την ίδια ομάδα το πιθανότερο είναι να περνούσαμε αέρα με δύο νίκες.

Η ομάδα όμως φάνηκε τρομερά απροετοίμαστη. Και φταίνε όλοι γι' αυτό, χωρίς καμιά δικαιολογία απολύτως.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

kataramenos5 έγραψε:
renegade έγραψε:Ας αναρωτηθούν όλοι αυτοί που γκρινιάζουν αν είναι φυσιολογικό μια νέα ομάδα να μπορεί μήνα Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο ή Νοέμβριο να είναι έτοιμη και να μπορεί να αποδώσει 100%
.........
Οποιος γνωριζει πεντε πραγματα απο ομαδικο αθλητισμο
καταλαβαινει οτι μια ομαδα με 10 μεταγραφες θελει χρονο ΓΙΑ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ να παιζει σαν ομαδα.Ολα τ αλλα....
---------------------------------------

ΠΑΟΚ

Ήρθαν:
1) Nasberg
2) Narey
3) Thomas
4) Kotarski
5) R. Soares
6) Κάργας
7) Dandas
8) Ricardo
9) Qualiata

Έφυγαν:
1) Colak
2) Λάμπρου
3) Τσιγγάρας
4) Mihaj
5) Varela
6) Crespo
7) Κούτσιας
8) Jaba
9) Teylor
10) Πασχαλάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ήρθαν:
1) Trouillet
2) Cokaj
3) Bernard
4) Verbic
5) Sporar
6) Magnusson
7) Cerin
8) Lodygin
9) Ganea

Έφυγαν:
1) Αλεξανδρόπουλος
2) Velez
3) Carlitos
4) Χατζηγιοβάνης
5) Macheda
6) Villafanez
7) Ayoub
8) Χατζηθεοδωρίδης
9) Mauricio
10) Bech

ΑΕΚ

Ήρθαν:
1) Sidibe
2) Van Weert
3) Eliasson
4) Moukoudi
5) Vida
6) Pineda
7) Jonsson
8) Gacinovic

Έφυγαν:
1) Mitaj
2) Σβάρνας
3) Ansarifard
4) Le Tallec
5) Tankovic
6) Vranjes
7) Shakhof
8) Simoes
9) Μπακάκης
10) Michelin

ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ βαριέμαι να τους γράψω (ατελείωτοι)

Λέφσκι Σοφίας

Ήρθαν:
1) Shehu
2) Petris
3) Popov
4) Blazevic
5) Holder
6) Cordoba
7) Ronaldo

Έφυγαν:
1) Mihajlovic