Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

Είναι αδιανόητο να πιστεύει κάποιος ότι αν οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν πριν 1-2 μήνες θα είχε η ομάδα την ίδια απόδοση.
Αυτό που βλέπουμε είναι η φυσιολογική εξέλιξη σε μια ομάδα που δουλεύει.

Βέβαια αν εχθές για παράδειγμα η κουρουμπιλια δεν σήκωνε την σημαία και έμπαινε και το πέναλτι και είχαμε κανένα τελικό 2-2 ,το ανάθεμα θα έπεφτε σύννεφο παλι
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Όχι ρε συ, τους ποδοσφαιριστές τους πετάς μέσα στο γήπεδο και αυτοί παίζουν από μόνοι τους.
Ό,τι θέλει ο καθένας κάνει και οι καλύτεροι διακρίνονται.
Δουλειά του προπονητή είναι να βγάζει ενδεκάδα. Τον υπόλοιπο καιρό πίνει φραπέ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να μας πει που τις βρισκει αυτες τις στατιστικες που λενε οτι ο ΠΑΟΚ γυρνουσε τη μπαλα στον Κοταρσκι χτες περισσότερο απο αλλα παιχνιδια...Οσο και να θελετε να μας τρελανετε καποιοι και να πειτε οτι ο ΠΑΟΚ των Κουρτιτς,Νταντας,Αγκουστο στο δεκα,Τσαουση παιζει το ιδιο ποδοσφαιρο με τον ΠΑΟΚ των Αγκουστο,Σοαρες,Καντουρι,Ραφα ,δεν θα τα καταφέρετε και δεν ξερω και αν πειθετε κανεναν...
adman

Δημοσίευση από adman »

Καλά και άλλες ομάδες είχαν αλλαγές, και μαλιστα περισσότερες απ τον ΠΑΟΚ και παίζαν πολύ καλύτερα απ την αρχή. Το ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη και το ότι έφτασε Νοέμβρης για να παίξουν καποιοι παίκτες, αυτά είναι έργα Λουτσέσκου. Τι δεν ήταν έτοιμοι οι παίχτες μου λέτε; Προφανώς ήταν έτοιμοι, απλά δεν έπαιζαν. Σε 5 μήνες προλαβαίνω να ετοιμαστώ και εγώ, όχι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Αφήστε τους παίκτες. Το ότι η ομάδα άλλαξε στυλ παιχνιδιού δεν είναι ολοφάνερο; Αρα ο Λουτσέσκου κατάλαβε ότι έκανε βλακεία τόσο καιρό και αποφάσισε να το αλλάξει. Τι θα μου πείτε; Ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη να παιξει αλλιώς και οι πασούλες στην άμυνα με 80% κατοχή ήταν μονόδρομος;
Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι ο Λουτσέσκου έκανε λάθος. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθετε την ανάγκη να τον παρουσιάσετε αλάνθαστο, λες και είναι πάνσοφος. Το θέμα είναι, ότι παρά τα λάθη του, φαίνεται ότι καταφέρνει να στρώσει πλέον την ομάδα, και μάλιστα χρησιμοποιώντας νεότερους παίκτες, κάτι που συμβαδίζει και με τα θέλω της διοίκησης.
renegade

Εγώ μπορώ να σε βάλω πηγές,εσύ μπορείς να παραδεχτείς ότι το μάτι σου εν τέλει δεν είναι και τόσο έμπειρο και μπορεί ρε αδερφάκι μου να κάνεις κ λάθος,αν οι πηγές συμφωνούν με αυτά που γράφω?
renegade

Δεν πειράζει, επειδή είμαι καλό παιδί θα ανεβάσω χωρίς να περιμένω καμία παραδοχή

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 14 Νοέμ 2022, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Εγώ να πω, ότι τα στατιστικά ισχύουν.
Γυρίσαμε την μπάλα τις ίδιες φορές στον κοταρσκι και γυρίζαμε την μπάλα γύρω γύρω από την περιοχή τους πάλι τις ίδιες φορές.
Άντε, νούμερα είναι αυτά, δεν πρέπει να τα αμφισβητούμε.
Ωστόσο είδαμε πόσες φορές η μπάλα μεταβιβάστηκε πιο γρήγορα σε παίκτες μπροστά.
Πόσες φορές είχαν άμεση και γρήγορη κυκλοφορία τα ακραία μπακ με τους συνεργάτες τους, ντελια και αντριγια.
Είδαμε πόσες επιθέσεις μας έγιναν σε πιο γρήγορο χρόνο από τα μπακ, από την επιθετικότητα του ντελια και του Φελίπε.
Όπως επίσης πόσο πιο γρήγορα πέφταμε στην πίεση με τους Ντάγκλας και Φελίπε.
Όταν όλοι μας βλέπουμε και διακρίνουμε και όλοι εδώ καταθέτουν ότι τα μάτια τους βλέπουν την ομάδα πιο γρήγορη και πιο θελκτική, τι άλλο θέλουμε?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε βαλτες τι περιμενεις. Να δειχνουν μαλιστα και σε ποιο σημειο του γηπεδου γινονταν οι παραλληλες πασες η οι πασες προς τα πισω,γιατι παραλληλη ειναι μια πασα μεταξυ Ραφα και Ντελια στο υψος της αντιπαλης περιοχης,παραλληλη και μια πασα Τσαουση,Κουρτιτς στη δικη μας περιοχη...
renegade

Δεν περιμένω πότε να παραδεχτείς τίποτα.
Εδώ προσπαθούσες να πείσεις 20 Θεσσαλονικιους για το ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης για να πάει στη δουλειά της θα περάσει από το κέντρο της πόλης ούτως ή άλλως και δεν μπορούσες να παραδεχτεις ότι είχες λάθος,θα παραδεχτείς τώρα σε κάτι τόσο float όπως το ποδόσφαιρο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα εγω τι να σχολιασω για αυτη τη λαλακια που εγραψες παλι...Να κανεις εσυ μαθηματα εγώ,οκ...Περιμενω με αγωνια να γυρισει ο 1000 φορες προτιμοτερος Τσαουσης απο τον Σοαρες,να ειναι καλα το παλικάρι...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να υπάρχει αντιπαράθεση όταν πλέον όλοι συμφωνούμε ότι υπάρχει πρόοδος. Και έχει γίνει αντιληπτή τα τελευταία τρία παιχνίδια.
Σε όλους αρέσει αυτό που βλέπουν.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε κάποιες διαφορές.
Δεν υπάρχουν διαφορές?
Πώς? Repress, ντελιας, αουγκουστο εξαιρετικός, νέα στοιχεία από Φελίπε, Ράφα και Σαστρε.
Ανεβασμένος ο Ολιβειρα. Πιο πολλά και γρηγορότερα κλεψιματα και άλλα πολλά.
Ας τα νούμερα να είναι ίδια, με τις πάσες στο χτίσιμο.
Δεν συμφωνούμε τώρα?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το στυλ παιχνιδιού είναι ίδιο, πολύ passing game με ολίγο άμεσο ποδόσφαιρο, το τελευταίο κυρίως διαγώνιες αλλαγές πλευράς είτε από την άμυνα είτε από το κέντρο. Αυτό που βελτιώθηκε είναι ο ρυθμός. Αν πιστεύει κάποιος ότι ξαφνικά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες ο Λουτσέσκου δουλεύει στις προπονήσεις την ταχύτητα στις μεταβιβάσεις είναι λάθος.
Επίσης μην δούμε και κανένα Κούρτιτς μέσα και να παίζουμε το ίδιο, γιατί κάποιοι λέγανε πρώτα ότι μόνο με Ντάντας θα δούμε γρήγορο ποδόσφαιρο ή ο Αουγκούστο δεν μπορεί να παίξει γρήγορα. Να υπενθυμίσω επίσης ότι στα τρία τελευταία ματς έχουμε παίξει με διαφορετικό δίδυμο στα χαφ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ακριβώς. Ρε εσείς πραγματικά δεν βαρεθηκατε;
Γιατί να είναι η άσπρο ή μαύρο;
Ρε εσύ Τζος ο ίδιος ο Ραζβαν που του καταλογίζεις τοσα, ο ίδιος δεν είναι που παρουσιάζει αυτό που βλέπουμε τώρα; Κάνει τελικά η δεν κάνει;
Ένα ποδοσφαιρικό σωματείο είναι δυναμικός οργανισμός.
Ναι ο Ράφα δεν έπαιζε γιατί ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τον Τσαουση. Αυτό πιστεύω εγώ για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ του ΠΑΟΚ ακόμα και σαν θεσμό αν θες.
Τι να πιστέψω; Ότι από κάποια διαστροφή δεν τον έβαζε;
Ναι ο Ντελιας δεν πήρε από την αρχή πολλά λεπτά συμμετοχής αλλά για μισό λεπτό. Σε μια νέα ομάδα με πολλούς μικρούς παίκτες βασικούς που έψαχνε κάποιες σταθερές που θα τον έβαζες έτσι εύκολα; Στην θέση του Ναρει που ήταν ο μοναδικός αξιόπιστος εξτρέμ η στην θέση του Αντριγια.
Δεν ξέρω αν οδηγεί κάπου όλο αυτό που γίνεται κάθε μέρα με τον Ραζβαν αλήθεια.
Στο κάτω κάτω και αυτός έχει δικαίωμα να μαθαίνει την ομάδα του στην πορεία μιας σεζόν.
Όλοι οι προπονητές παγκοσμίως αυτό κάνουν. Δοκιμάζουν σχήματα και προσωπα μέχρι να βρουν αυτό που αποδίδει καλύτερα.
Γιατί στον δικό μας απαιτούμε από την μέρα μηδέν να είχε λύσει τον γρίφο μιας ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΑΣ ομάδας;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε φιλε διαβασες τι εγραψα το πρωι? Το εχω γραψει 2-3 φορες.Ειπα εγιναν λαθη τοσο στη προσεγγιση του παιχνιδιου, οσο και στην αξιολογηση του ροστερ, τα οποια ο προπονητης ,ο οποιος και εξυπνος και καλος ειναι, τα ειδε τα διορθωσε και η ομαδα βελτιωθηκε.Ποιος μπορει να διαφωνησει με αυτο? Εγω φταιω που καποιοι προσπαθουν να πεισουν οτι ο Λουτσεσκου δεν κανει ποτε κανενα λαθος και οτι συγχρονως δεν αλλαξε σχεδον τιποτα στα τελευταια παιχνιδια?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

renegade έγραψε:Ας αναρωτηθούν όλοι αυτοί που γκρινιάζουν αν είναι φυσιολογικό μια νέα ομάδα να μπορεί μήνα Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο ή Νοέμβριο να είναι έτοιμη και να μπορεί να αποδώσει 100%
.........
Οποιος γνωριζει πεντε πραγματα απο ομαδικο αθλητισμο
καταλαβαινει οτι μια ομαδα με 10 μεταγραφες θελει χρονο ΓΙΑ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ να παιζει σαν ομαδα.Ολα τ αλλα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”