Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα και σήμερα!
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

καλημερα αιντε σημερα ΠΑΟΚ επιτελους..

σαν σημερα 1885

Ο Γκότλιμπ Ντάιμλερ, ιδρυτής αργότερα της Mercedes, κατασκευάζει την πρώτη μοτοσικλέτα. Είναι 264 κ.ε. και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 12 χλμ/ώρα. Την οδηγεί ο γιος του Πάουλ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλημέρα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλησπέρα από την βροχερή Βοιωτία!
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Καλησπέρα!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Καλησπέρα σε ολ@ς!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλησπέρα!
Berghain Berlin

Δημοσίευση από Berghain Berlin »

Ρε παιδιά, και τώρα τι κάνουμε χωρίς ποδόσφαιρο; Και μην μου πει κανείς World Cup ή Super League 2 γιατί θα τον βρίσω :P :P
Προτιμώ να ξεκινήσω μπαλέτο στον παγο απ' το να βλέπω World Cup ή Super League 2 :P

Έβλεπα τους αγώνες στην φάση των ομίλων, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που αξίζει να κάτσεις να δεις είναι το Ισπανία-Γερμανία στις 27/11 ... Δεν μπορώ να σκεφτώ λογικό άνθρωπο που θα κάτσει να δει π.χ το Ουαλία - Ιράν.

Ένας γνωστός μου (όχι εγω, εγω δεν ήμουν εκεί) είχε πάει να δει εχθές το Holstein Kiel - Hannover, και έμαθε ό,τι η 2η κατηγορία της Γερμανίας επιστρέφει τέλη Ιανουαρίου, και η Bundesliga στις 20/1 ... μιλάμε σε 2 μήνες, επαθα σοκ οταν το μου το είπε, νόμιζα εξαιτίας της διακοπής θα γυρνούσαν τέλη Δεκέμβρη, αλλά εκεί σέβονται τον αθλητή. 'Οπως και να το κάνεις, το ποδόσφαιρο είναι παρέα, ειδικά τα σβκ το χειμώνα που έχει -10C αράζεις σπίτι αν μένεις και μόνος σου, βοηθάει και στην αποσυμπίεση απο την δουλειά, αν υπάρχει πίεση απο τους ανωτέρους...

Για όλο αυτό το χάλι με το Κατάρ ευθύνεται ο Ζεπ Μπλάτερ και ο Σαρκοζί και ο Πουτιν που απλά δεν ήθελε τότε να παει στις ΗΠΑ (ήταν 2η σε ψήφους), αλλά περισσότερο ο πρώτος, Eλβετός τι περιμένετε!?!?!. Κάποτε πρέπει να ξεμπερδεύομε με αυτήν την χώρα-ανέκδοτο. Το Καταρ πλέον είναι σε αντίπαλο στρατόπεδο απο την ΕΕ :P Όχι τίποτε, στο παγκόσμιο δεν στήνονται και αγώνες να τα μαθαινουμε να παιξουμε να βγάλουμε και τίποτα :P :P, το πολύ πολύ καμία κάρτα, ή αποβολή ή τίποτα απλό, απο παίκτες σε ομάδες μη φαβορί :P (εννοώ αυτά που γράφονται για πλάκα στο web σε twitter κλπ. μην παρεξηγηθώ :)

Το μόνο θετικό είναι ό,τι έρχονται τα Χριστούγεννα και θα ξεκινήσουν τα Glühwein...
Σκέφτομαι να ξεκινήσω να παίζω Curling.

Άντε καληνυχτα, και καλή εβδομάδα με ηρεμία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Ξυπνήστε!

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καλημέρα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και σε σένα!
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

καλημερα αδελφια..καλη βδομαδα!!!χωρις ΠΑΟΚ απο δω και περα για μεγαλο χρονικο διαστημα...τι να κλασει η εθνικης αργεντινης και της γερμανιας μπροστα στον μεγαλο ΠΑΟΚ..

σαν σημερα

1851
Μόμπι Ντικ
Ο αμερικάνος συγγραφέας Χέρμαν Μέλβιλ εκδίδει στις ΗΠΑ το μυθιστόρημά του Μόμπι Ντικ, ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
1910
Λαμβάνει χώρα η πρώτη απογειωση στην ιστορία της αεροπορίας. Ο Γιουτζίν Ιλάι σηκώνει ένα αεροπλάνο από το κατάστρωμα του καταδρομικού «Μπέρμιγχαμ».
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

μπορει καποιος αδελφος να προτινει κανα κινητο να παρω στην γυναικα?να περιμενω black friday?εχει κανεις υποψη του κατι?ξερει οτι σε καποιο θα πεσει η τιμη του? και μην μου πειτε κινητο με 500 και 1000 ευρω....300 ευρω ταβανι με πολυ σκεψη και αγαπη!!!

ευχαριστω.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Με 300 ευρώ ταβάνι πάρε ένα μεταχειρισμένο flagship. Μη πας σε καινούργιο τζάμπα λεφτά θα δώσεις
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Berghain Berlin έγραψε:Ρε παιδιά, και τώρα τι κάνουμε χωρίς ποδόσφαιρο; Και μην μου πει κανείς World Cup ή Super League 2 γιατί θα τον βρίσω :P :P
Προτιμώ να ξεκινήσω μπαλέτο στον παγο απ' το να βλέπω World Cup ή Super League 2 :P

Έβλεπα τους αγώνες στην φάση των ομίλων, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που αξίζει να κάτσεις να δεις είναι το Ισπανία-Γερμανία στις 27/11 ... Δεν μπορώ να σκεφτώ λογικό άνθρωπο που θα κάτσει να δει π.χ το Ουαλία - Ιράν.

Ένας γνωστός μου (όχι εγω, εγω δεν ήμουν εκεί) είχε πάει να δει εχθές το Holstein Kiel - Hannover, και έμαθε ό,τι η 2η κατηγορία της Γερμανίας επιστρέφει τέλη Ιανουαρίου, και η Bundesliga στις 20/1 ... μιλάμε σε 2 μήνες, επαθα σοκ οταν το μου το είπε, νόμιζα εξαιτίας της διακοπής θα γυρνούσαν τέλη Δεκέμβρη, αλλά εκεί σέβονται τον αθλητή. 'Οπως και να το κάνεις, το ποδόσφαιρο είναι παρέα, ειδικά τα σβκ το χειμώνα που έχει -10C αράζεις σπίτι αν μένεις και μόνος σου, βοηθάει και στην αποσυμπίεση απο την δουλειά, αν υπάρχει πίεση απο τους ανωτέρους...

Για όλο αυτό το χάλι με το Κατάρ ευθύνεται ο Ζεπ Μπλάτερ και ο Σαρκοζί και ο Πουτιν που απλά δεν ήθελε τότε να παει στις ΗΠΑ (ήταν 2η σε ψήφους), αλλά περισσότερο ο πρώτος, Eλβετός τι περιμένετε!?!?!. Κάποτε πρέπει να ξεμπερδεύομε με αυτήν την χώρα-ανέκδοτο. Το Καταρ πλέον είναι σε αντίπαλο στρατόπεδο απο την ΕΕ :P Όχι τίποτε, στο παγκόσμιο δεν στήνονται και αγώνες να τα μαθαινουμε να παιξουμε να βγάλουμε και τίποτα :P :P, το πολύ πολύ καμία κάρτα, ή αποβολή ή τίποτα απλό, απο παίκτες σε ομάδες μη φαβορί :P (εννοώ αυτά που γράφονται για πλάκα στο web σε twitter κλπ. μην παρεξηγηθώ :)

Το μόνο θετικό είναι ό,τι έρχονται τα Χριστούγεννα και θα ξεκινήσουν τα Glühwein...
Σκέφτομαι να ξεκινήσω να παίζω Curling.

Άντε καληνυχτα, και καλή εβδομάδα με ηρεμία.
Επειδή μας έχεις γράψει τόσες φορές εκεί που δεν πιάνει μελάνι και αυτός ο λογαριασμός σου με προσωρινό μεηλ θα απενεργοποιηθεί. Δε θα παίζουμε σαν παιδάκια του δημοτικού για πάρτη σου. Οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να ακολουθούνται. Αντίο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”