10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Olivier Sorlin

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Μακάρι, φίλε μου!

:?:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει το εξής φαινόμενο?

<<Όποιον παίχτη γουστάρουμε υμνούμε δοξολογούμε έχει τραυματισμό μετά>>

Υ.Γ Ε όχι ρε πούστη μου τι κατάρα είναι αυτή!
Ρε Κλόκλα που να ρωτήσω για την απορία μου σε σεξολόγο ή σε ψυχίατρο?
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Ζήτω ο Ντιογκο. Τιμη και δοξα στον βραζιλιανο. Μεγαλη παιχτουρα, γιγαντας επιθετικος, υπεροχο μαλι, σεξι milfαρα μαμα.

για να δουμε τωρα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πολύ μεγάλος παίχτης όντως έναν τέτοιον θέλουμε στην ομάδα μας και εμείς.

Σαν τον Ντίογκο τον παιχταρά.

http://www.youtube.com/watch?v=i6ejPG-i03I
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

δεν επικεντρωνεστε σε καναν παικτη των ολλανδων λεω γω?
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

ntinos έγραψε:Ήταν φυσιλογικά χρονικώς τοποθετημένοι οι τραυματισμοί έως φέτος. Και περισσότερο γίνονταν γιατί έπαιζαν συνέχεια οι ίδιοι μιας και ο πάγκος μας ήταν παγκάκι παιδικής χαράς.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω καλά, αλλά αν εννοείς ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε τόσους τραυματισμούς αυτή τη χρονική περίοδο, τότε είναι να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Μιλάμε για τη χρονική στιγμή που δίνουμε τα ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ παιγνίδια της σαιζόν, και πολλοί εν δυνάμει βασικοί μας είναι τραυματισμένοι από ΜΥΪΚΟΥΣ τραυματισμούς.

Αν οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό και οφείλεται στην "γκαντεμιά", ελπίζω να μην αποτελέσει φτηνή δικαιολογία σε περίπτωση ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.
Άβαταρ μέλους
tasoylis30

Δημοσίευση από tasoylis30 »

ρε φίλε fuzztone κάτι θετικό στον ΠΑΟΚ βλέπεις??? όλοι και όλα σε πειράζουν, γιατί τραυματίστηκε ο ένας, γιατί έτσι ο άλλος, τι μίρλα είναι αυτή?? Λες και έχεις πρόεδρο τον γούμενο και προπονητή τον φρίνγκερ κάνεις. Δηλαδή αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί μέσα στην προετοιμασία μυικοί πότε θα υπάρχουν?? Εκτός αν θές η ομάδα να κάνει προετοιμασία του λωκού να πετάνε όλοι τώρα και τον νοέμβρη να μην προλαβαίνουμε να μετράμε τρίμπαλα. Μπλάνκο, γκαλέτι,σκόκο,καφές, όλοι θλάσεις έχουν, ή μήπως κι αυτοί το κάνουν επίτηδες για να έχουν δικαιολογία αν αποτύχουν.???
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Τάλεγε ο Σάντος

ΤΑΛΕΓΕ Ο ΔΟΝΝΝΝΝΝΝ

Αλλά ποιος τον άκουγε?!?!

Μ@λ@κία τα πλέι οφ έλεγε και έβλεπε ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑΑΑ...

Γιατί όταν πρέπει να ξεκινήσεις προετοιμασία 2 βδομάδες μετά το τέλος τους και οι μισοί έχουν και εθνικές και βλακίες για να είσαι σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ θα πρέπει να ξεσκιστείς.

Και τα αποτελέσματα νάτα, τραυματισμοί και σκατά...

ΤΑΛΕΓΕΕΕΕΕΕΕΕ

:? :shock:
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

fuzztone έγραψε:
ntinos έγραψε:Ήταν φυσιλογικά χρονικώς τοποθετημένοι οι τραυματισμοί έως φέτος. Και περισσότερο γίνονταν γιατί έπαιζαν συνέχεια οι ίδιοι μιας και ο πάγκος μας ήταν παγκάκι παιδικής χαράς.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω καλά, αλλά αν εννοείς ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε τόσους τραυματισμούς αυτή τη χρονική περίοδο, τότε είναι να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Μιλάμε για τη χρονική στιγμή που δίνουμε τα ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ παιγνίδια της σαιζόν, και πολλοί εν δυνάμει βασικοί μας είναι τραυματισμένοι από ΜΥΪΚΟΥΣ τραυματισμούς.

Αν οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό και οφείλεται στην "γκαντεμιά", ελπίζω να μην αποτελέσει φτηνή δικαιολογία σε περίπτωση ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.
Aπό το "έως φέτος" αυτό κατάλαβες; Έως φέτος=πέρσι και πρόπερσι.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δε θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά δε με κάθεται καλά όταν βλέπω πως
Ενα μήνα έξω ο Σορλέν

Δεν λένε να εγκαταλείψουν τα προβλήματα τραυματισμών την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Ολιβιέ Σορλέν αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (14/08) παραπονούμενος για ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Φόβοι πως θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τουλάχιστον για ένα μήνα. Πράγμα που σημαίνει πως χάνει τις αναμετρήσεις κόντρα στην Χερενφέιν, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Την Δευτέρα (17/08) θα γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα απουσίας του Γάλλου από τους αγωνιστικούς χώρους. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων οδηγώντας τον Σάντος στην αναπροσαρμογή των πλάνων του ενόψει της αναμέτρησης με την Χερενφέιν για το Γιουρόπα Λιγκ.

http://www.exedrasports.gr/football/sup ... ?aid=33799
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ωχχχχχχχχχχχ τη γ@μησαμε κανονικα κ με το νομο!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Τώρα θα φανεί αν όταν λέγαμε ότι έχουμε πάγκο φέτος είχαμε δίκιο ή όχι και τόσο...

:!:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

14/08 ειναι το αρθρο την μερα δλδ που εβγαλε ο Κολκας πρωτος την
βιαστικη ειδηση για ενα μηνα ...Αυριο μεθαυριο θα ξερουμε στανταρ το ποσο θα λειπει ...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

για προσαγωγους σε ενηλικες δεν ξερω ποσο διαστημα ειναι παντως εγω με 2-3 μερες ξεκουρασης ειμαι ενταξει δεν πιστευω να ειναι πανω απο βδομαδα!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ολα είναι αποτέλεσμα της πίσεσης του χρόνου...
Αν γίνονταν η προετοιμασία στο χρόνο που έπρεπε και δεν είχε ο Σάντος το άγχος να προλάβει να τη βγάλει όλη σωστά χωρίς να πιέζει τους παίκτες, τότε όλα θα ήταν καλύτερα. Οι περισσότεροι τραυματισμοί προέρχονται από την πίεση του χρόνου για να προλάβει η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη τη στιγμή που πρέπει..

ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΑ ΠΛΕΙ ΟΦ!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”