Ισχύει σε μεγάλο βαθμό...kataramenos5 έγραψε:Ναι.Ειμαστε παντα της υπερβολης.Ενα δυο καλα παιχνιδια και τους βαφτιζουμε παικταραδες,ενα δυο ασχημα καινπεφτει το κραξιμο της αρκούδας .
50. Filipe Soares
Re: 50. Filipe Soares
- ΑποστόληςΑ
+1kataramenos5 έγραψε:Ναι.Ειμαστε παντα της υπερβολης.Ενα δυο καλα παιχνιδια και τους βαφτιζουμε παικταραδες,ενα δυο ασχημα καινπεφτει το κραξιμο της αρκούδας .
Πάντως δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο,προχθες με τον ιωνικός ως 8 ήταν πολύ καλύτερος από ότι όταν πήγε στο 10 το οποιο εγινε γιατί εκεί ο αουγκουστο δεν προσέφερε απολύτως τπτ στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.
Ο οποίος αουγκουστο βέβαια όταν πήγε πιο πισω ήταν και αυτός μια χαρα και πολύ πιο ουσιαστικός.
Ειναι φανερή η έλλειψη ενός παίκτη στο 10,οι υπόλοιποι δείχνουν αλχημείες αν και στο υπάρχον ροστερ και σε αυτά που ζητάει ο λουτσε ως 10 πιο πολύ ταιριάζει ο Φελίπε από τον αουγκουστο. Φαντάζομαι το ιδανικό θα ήταν ένας ταύρος κανονικός καντουρι αλλά αυτό είναι ουτοπικό δυστυχώς
Ο οποίος αουγκουστο βέβαια όταν πήγε πιο πισω ήταν και αυτός μια χαρα και πολύ πιο ουσιαστικός.
Ειναι φανερή η έλλειψη ενός παίκτη στο 10,οι υπόλοιποι δείχνουν αλχημείες αν και στο υπάρχον ροστερ και σε αυτά που ζητάει ο λουτσε ως 10 πιο πολύ ταιριάζει ο Φελίπε από τον αουγκουστο. Φαντάζομαι το ιδανικό θα ήταν ένας ταύρος κανονικός καντουρι αλλά αυτό είναι ουτοπικό δυστυχώς
Το θέμα μας είναι ότι το δίδυμο Αουγκουστο-Φιλιπε αν δουλευτεί σωστά και δέσει έχει όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για να υποστηρίξει ένα μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού.
Δυνατοί και οι 2, γρήγοροι στην σκέψη, aggressive και με το μυαλό στο καθετο ποδόσφαιρο.
Απλα για να πάρεις το μάξιμουμ από αυτούς τους 2 και να μην τους "σπαταλας" στο 10 πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ρθει αυτός ο παίκτης που περιμένουμε ως μανα εξ ουρανού εδώ και 2 χρόνια.
Έτσι όπως είναι η ομάδα αυτή την στιγμή με ένα ποιοτικο μοντέρνο 10αρι και ένα φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Ολιβειρα μπορεί να απογειωθεί.
2 κινήσεις είναι στις οποίες πρέπει να γίνει όσο πιο σωστή επιλογή γίνεται. Πέρα από την επιλογή βεβαια είναι δεδομένο ότι πρέπει να ξοδευτεί και ένα σοβαρό πόσο και αυτό είναι το μόνο που με προβληματίζει.
Για να δούμε τι θα δούμε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυνατοί και οι 2, γρήγοροι στην σκέψη, aggressive και με το μυαλό στο καθετο ποδόσφαιρο.
Απλα για να πάρεις το μάξιμουμ από αυτούς τους 2 και να μην τους "σπαταλας" στο 10 πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ρθει αυτός ο παίκτης που περιμένουμε ως μανα εξ ουρανού εδώ και 2 χρόνια.
Έτσι όπως είναι η ομάδα αυτή την στιγμή με ένα ποιοτικο μοντέρνο 10αρι και ένα φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Ολιβειρα μπορεί να απογειωθεί.
2 κινήσεις είναι στις οποίες πρέπει να γίνει όσο πιο σωστή επιλογή γίνεται. Πέρα από την επιλογή βεβαια είναι δεδομένο ότι πρέπει να ξοδευτεί και ένα σοβαρό πόσο και αυτό είναι το μόνο που με προβληματίζει.
Για να δούμε τι θα δούμε.
- buffalobill4
Εγώ πιστεύω ότι το κέντρο που πραγματικά θα μας απογειωνε είναι το νταντας σοαρες τσιγγαρας. Με τον νταντας στην βάση και τους άλλους 2 να κάνουν την βρώμικη δουλειά. Απλά με αυτό το σύστημα θες 2 εξτρεμ να γράφουν νούμερα και ενα φορ να μπορεί να παίξει και εκτος περιοχής και στα πλάγια. Έναν τύπου αραουχο.
Ο Νταντας δεν είναι δικός σου και δύσκολα να γίνει με την ρήτρα που έχει.
Και ο Τσιγγαρας δυστυχώς δεν είναι γι' αυτό το επίπεδο.
Μιλάω πάντα για τα χαφ που ανήκουν ήδη στην ομάδα.
Σβαμπ, Ντουγκλας, Φιλιπε είναι μια καλή βάση για του χρόνου.
Αν σε αυτούς προσθέσεις και τον Νταντας είτε με εκ νέου δανεισμό ή με αγορά μαξ στα 2Μ τότε θα είμαστε μια χαρά.
Σε κάθε περίπτωση Ντουγκλας και Φιλιπε λόγω ηλικίας, χαρακτηριστικών, μακροχρονιων συμβολαίων και μεταπωλητικης αξίας είναι απαραίτητο να αποτελέσουν τον βασικό πυλώνα στα χαφ μας από δω και πέρα.
Και ο Τσιγγαρας δυστυχώς δεν είναι γι' αυτό το επίπεδο.
Μιλάω πάντα για τα χαφ που ανήκουν ήδη στην ομάδα.
Σβαμπ, Ντουγκλας, Φιλιπε είναι μια καλή βάση για του χρόνου.
Αν σε αυτούς προσθέσεις και τον Νταντας είτε με εκ νέου δανεισμό ή με αγορά μαξ στα 2Μ τότε θα είμαστε μια χαρά.
Σε κάθε περίπτωση Ντουγκλας και Φιλιπε λόγω ηλικίας, χαρακτηριστικών, μακροχρονιων συμβολαίων και μεταπωλητικης αξίας είναι απαραίτητο να αποτελέσουν τον βασικό πυλώνα στα χαφ μας από δω και πέρα.
Πώς θα ανέβει επίπεδο ο ΠΑΟΚ αφού όλοι οι παίκτες που έχει είναι μια χαρά, ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
- buffalobill4
Κάποιες φορές 3 μια χαρά παίκτες μπορούν να κάνουν καλύτερο κέντρο από 3 πολύ καλούς απλώς επειδή τα χαρακτηριστικά τους είναι για σύγχρονο ποδόσφαιρο και δένουν μεταξύ τους.
Είπαμε, είναι απαραίτητο να γίνει σοβαρή επένδυση και να ρθουν παίκτες ποιότητας στο 10 και στο φορ αρχής γενομένης από τον Γενάρη.adman έγραψε:Πώς θα ανέβει επίπεδο ο ΠΑΟΚ αφού όλοι οι παίκτες που έχει είναι μια χαρά, ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
Το κενό στο 10 δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα ένα εκ των οποίων είναι ότι "χαλαλιζουμε" 2 πολύ καλά 8αρια (Ντουγκλας/Φιλιπε) σε αυτή την θέση.
Προφανώς πρέπει να γίνουν στοχευμενες μεταγραφές και ενέσεις ποιότητας αρχής γενομένης από τον Γενάρη.
Αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Ettien, θα με συγχωρέσεις αλλά διαφωνω. Χαφ με μηδενική συνεισφορά στον επιθετικό τομέα του παιχνιδιού δεν κάνει για το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον για βασικός. Ως λύση ειδικών αποστολων και βάθους πάγκου το συζητάμε.
- Metagrafakias
Τελικα δεν ηταν και ο πουθενας που λεγοταν τοσο καιρο Ε;;;τελικα δεν ειναι και τοσο αμπαλος Ε;;;τελικα τα 2,5εκ πιυ δαπανήθηκαν ισως πιάσουν τόπο Ε;;;τελικα ισως άδικα θάφτηκε τοσο καιρο για να παιζουν τα κουρασμένα παλαίμαχα παλικάρια;;;αλλα αυτοι ξερουν παω πάσο…
Πουλάει η ίντριγκα... αλλιώς βέβαια δεν θα γινόταν εκατομμυριούχα η Τατιάνα σε αυτή την χώρα.
Καλα αν δεν είμασταν χώρα Τατιάνα ούτε ο Ραζβαν θα έβγαζε το παντεσπάνι του εδώ.
- navigator11
Ό παίχτης πρέπει να συνεχίσει να παίρνει ευκαιρίες από πλευράς Λουτσέσκου, εφόσον συνεχίσει να έχει το πνεύμα της εμφάνισης με Ιωνικό. Η λογική λέει ότι θα ξεκινήσει και απόψε βασικός. Μακάρι να είναι εξίσου καλός όπως την Πέμπτη!!
Ναι, εννοείται ότι διαφωνούμε.JohnDag έγραψε:
Ettien, θα με συγχωρέσεις αλλά διαφωνω. Χαφ με μηδενική συνεισφορά στον επιθετικό τομέα του παιχνιδιού δεν κάνει για το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον για βασικός. Ως λύση ειδικών αποστολων και βάθους πάγκου το συζητάμε.
Θυμίσου το περσινο αήττητο σερί και την ευρωπαϊκή πορεία που έγινε με τον Τσιγγάρα βασικό στα περισσότερα παιχνίδια.
Οσο για την επιθετική συνεισφορά 6αρι είναι ο άνθρωπος αλλά δεν είναι άμπαλος. Αυτά τα βασικά για την θέση του τα κάνει πολύ καλά.
Μην ξεχνάς τον τελικό κυπέλου με τον γαύρο, πως η είσοδος του στο τέλος άλλαξε την ροή του παιχνιδιού και πόσο ωραία μπάλα παίξαμε απο εκεί και μετά και από ποιανού πάσα προήλθε το νικητήριο γκολ.
Για μένα Φελίπε (αν και κανένας δεν γίνεται παικταράς με ένα καλό παιχνίδι, θα χρειαστεί και η ανάλογη συνέχεια), Σβαμπ, Τσιγγάρας και μια μεταγραφή επιπέδου θα πρέπει να αποτελέσουν το κέντρο για την επόμενη χρονιά. Συν μια επιπλέον εναλλακτική λύση (αν φύγει ο Καντουρί) θα ήταν και το ιδανικότερο σενάριο.