Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
BlackFriday
Δημοσιεύσεις: 3075
Εγγραφή: Τετ 01 Μαρ 2017, 17:48

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από BlackFriday »

Εγω ρε φίλε nunies4 ένα σχόλιο για τα όσα έγραψε ο Μπαρκαρουτσος έγραψα. Δεν νομίζω να συμμετείχα σε κανένα γαϊτανάκι. Αν πιστεύεις ότι κάτι από αυτά που έγραψα δεν ισχύουν οκ πες το. Αλλα όχι ότι κουρασαμε κιόλας.... Ας το κλείσουμε αν είναι να μην συζητάμε για τίποτα. Κακώς υπάρχει το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
toumba5
Δημοσιεύσεις: 659
Εγγραφή: Σάβ 16 Ιαν 2021, 17:25

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από toumba5 »

Οσοι έπαιξαν επί Ραζβαν, που δεν ανήκαν στο πολύ κλειστό γκρουπ, που απαιτεί μενταλιτι μπαλανς και μπλα μπλα μπλα, μπήκαν γιατί δεν ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.
Αποδείξεις πάμπολλες για όσους βλέπουν χωρίς παρωπίδες.
Ολόκληρος Ολιβειρα και σκούπιζε πάγκο, πρώτο ματς σε αγώνα κυπέλλου αν θυμάμαι καλά σε λασπωμενο και επικίνδυνο γήπεδο. Αντάξιο της αξίας του παίκτη φυσικά....
Μισιτς ούτε καν σκούπισε πάγκο αφού δεν δοκιμάστηκε ποτέ.
Για όλους τους υπόλοιπους που ανέφερε ο μοντ, ισχύει ότι:
Δεν είχε άλλη επιλογή από το γκρουπ ΤΟΥ.
renegade
Δημοσιεύσεις: 18366
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:Η κριτική που πρέπει να γίνει στον λουτσεσκου και την οποία εγώ τουλάχιστον του προσάπτω είναι ότι δεν άνοιξε το ροτεισο νωρίτερα με αποτέλεσμα να γίνεται τώρα αναγκαστικά. Τώρα που λυρατζης τσαουσης Αντρέ είναι οφφ, μόνο τώρα δοκιμάστηκαν τα δύο μπακ που μάλιστα κάνουν και καλά παιχνίδια. Και ίσως στην περίπτωση του σαστρε αν το πρόβλημα ήταν ψυχολογικό μετά την τραγική εμφάνιση με λεφσκι να το καταλάβω. Στον ραφα έγινε πολύ κακή διαχείριση τόσο κακή που μέχρι πριν μια εβδομάδα ακούγαμε ότι ψάχνουμε και για αριστερό μπακ. Τα ίδια και με Φ Σοαρες. Δηλαδή την Πέμπτη τι άλλαξε και ο νταντας έκατσε στον πάγκο χωρίς να είναι τραυματίας; Αυτήν η αλλαγή λέγεται διαχείριση του ροστερ. Επίσης διαχείριση του ροστερ λέγεται και η από φόρτιση κουλιερακη και η είσοδος νασμπεργκ. Από την άλλη, ο κουρτιτς βγήκε μόνο όταν μάζεψε υγρό το γόνατο του και επιτέλους μπήκε βασικός ο Σβαμπ που από το ματς με τον αστέρα είχε φανεί πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση αντίθετα με τον κουρτιτς που είναι σωματικά σε κακή κατάσταση. Τα ίδια και με κωνσταντελια που μπήκε εν μέσω αναγκαστικων απουσιών ζιφκοβιτς και ναρει.

Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες, σύμφωνοι είμαστε πεσμένοι σε ποιότητα αλλά έπρεπε να είχε ανακατέψει την τράπουλα νωρίτερα.
Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτό αφού τα υπόλοιπα τα έχουμε υπεραναλυσει .
Αυτό που άλλαξε και ο μικρός Πορτογάλος έκατσε στον πάγκο χωρίς να είναι τραυματίας ήταν ότι το προχθεσινό ήταν το πρώτο γαμημένο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της χρονιάς.
Είχαμε πει εξαρχής ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα δημιουργήσει ο αποκλεισμός από την Ευρώπη είναι αυτό...η διαχείριση του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
Δημοσιεύσεις: 7444
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Κόμπλεξ δεν έχω.
Σε έχω βρίσει πολύ ασxημα αλλά αν είναι να πάει καλά η ομάδα και έχεις βρει επιτέλους το κουμπί και το πάτησες, μακάρι να γίνω εγώ ρόμπα και να τα σαρωσουμε όλα μαζί σου.
Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι έχεις τεράστιο και σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την τραγική εικόνα που παρουσιάσαμε με τη Λέφσκι και στα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 30395
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δεν υπαρχει περιπτωση η αληθεια να ναι καπου στη μεση ,καλα κρυμμενη στις λεπτομερειες?Οτι ο τυπος θελει ο παικτης που θα μπει να χει κατανοησει πληρως τι ακριβως θελει απ αυτον ο προπονητης και να ΜΠΟΡΕΙ να το εφαρμοζει ?Να μη μετραει τοσο το ταλεντο ,τα χαρακτηριστικα του καθενος οσο το ποσο θα κερδισει(η θα χασει) ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ μ αυτόν τον παικτη μεσα?
Δεν ειναι πανακεια επειδη ο Σβαμπ επαιξε καλα προχθες να μπαινει παντα ο Σβαμπ αντι Κουρτιτς.Υπαρχουν παιχνιδια που το αντίπαλο ροστερ ή ο τροπος παιχνιδιου του αντιπαλου να επιβαλουν να μπαίνει ο Κουρτιτς γιατι ετσι η ομαδα κερδιζει περισσοτερα απ οσα χανει.Μπορει πχ να χανει σε αναπτυξη αλλα κερδιζει σε αμυντικη λειτουργια στο ψηλο παιχνιδι.
Το ο ενας ειναι καλυτερος του αλλου δεν υπαρχει.Εμεις βλεπουμε 5 παραμετρους και ο προπονητης 105.Εμεις μαθαινουμε 5 πραματα απο τους αρδ κι ο προπονητης εχει ολες τις πληροφοριες για την κατασταση του παικτη.Αν εχει ψυχολογικα,ενοχλησεις,αν κοιμηθηκε καλα,αν δειχνει διαθεση στην τελ προπονηση κα.
Κι εγω εχω την απορια γιατι δεν επαιζε ο Ραφα μεχρι τωρα,γιατι δε πηρε περισσοτερες ευκαιριες ο Κουαλιατα,γιατι μπηκε σεντερ ο Μπις(μ εβγαλε απ τα ρουχα μου ).
Ειδικα εκεινη τη μερα ειπα τελος ,ο τυπος μας δουλευει παει για την αποζημίωση .Ομως τα επομενα παιχνιδια δειξαν αλλη εικονα,αρα κατι δε κολλαει στο σεναριο.Καποια αλλη,λογικη εξηγηση θα υπαρχει.Ψαξτε λοιπον με βαση τη λογικη και οχι το συναισθημα.
Ο Ραζβαν ειναι επαγγελματιας τερμα και μπορει να παιρνει το 100% απ το ροστερ.Το χει αποδειξει 3 χρονια δε χρειαζεται να το ψαχνουμε παιχνιδι με παιχνιδι.Κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος.
pk77
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: Δευ 25 Φεβ 2019, 19:55

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από pk77 »

Εκτος τοπου και χρονου. Αλλους τους έθαψε, αλλους τους βάζει επειδή είναι κολλητοί του, δεν εμπιστεύεται πιτσιρικαδες, αυτοί που μπαίνουν παίζουν απο ανάγκη και τον εκθέτουν, πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου ανθολογία .
Το ζήτημα είναι οτι αυτοί που τα γράφουν θέλουν να φύγει για να έρθει ο Γκαρσία, ο Αγγελος ποιος;
Εμείς οι υπολοιποι εντάξει είμαστε και εμείς εμμονικοί και θέλουμε το κακο της ομάδας, για αυτό εξοργιζόμαστε με όλα τα παραπάνω
tasso85
Δημοσιεύσεις: 2866
Εγγραφή: Δευ 06 Δεκ 2010, 11:32

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από tasso85 »

ο Λουτσεσκου για μενα ειναι ο καλυτερος προπονητης στην Ελλαδα
την εποχη των δυο νταμπλ το ποσοστο λαθων ηταν κατω απο πχ 10%
γυρισε ομως ψηλωμενος και εγωιστης, και τα λαθη του ανεβηκαν στο πχ 30%
αγνοησε/εξαφανισε επιδεικτικα τους καλους νεαρους της Κ19 και τορπιλισε τις μεταγραφες Μποτο, πιστευοντας οτι ξερει καλυτερα τι ειναι καλο για την ομαδα
εκανε μεγαλο λαθος, φαινεται να το παραδεχεται, παραδεχτειτε το κι εσεις οι προσωπολατρες του και ληξτε το
renegade
Δημοσιεύσεις: 18366
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

Sera4 έγραψε:
renegade έγραψε:Το αστείο με την τελευταία πρόταση είναι ότι η μεταγραφή αουγκούστο και η μία ανανέωση κάνιας σαχοφ ήταν κατά τον προπονητή ο λόγος που έφυγε την προηγούμενη φορά.


Για μένα η διαφορά της ομάδας μέχρι πρότινος με την ομάδα που είδαμε εχθές φαίνεται ξεκάθαρα στο πρώτο γκολ.
Εκεί όπου ο Κωνσταντελιας τραβάει εκτός τον τσιγκρίνσκι, κάνει την πρώτη επαφή κι αμέσως γερνάει πρόσωπο όπου έχει πλέον απέναντί του τρεις αντιπάλους να τον μαρκάρουν οι δύο εξ αυτών το δεξί στόπερ και το δεξί μπακ και καταφέρνει να περάσει την πάσα τρύπα ανάμεσα από τους τρεις αντιπάλους.
Τώρα πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα χωρίς το δεξί στόπερ και το δεξί μπακ στην περιοχή και το μόνο που απομένει είναι οι τρεις δική μας να διαταχθούν έτσι σε ένα εμβαδό κοντά στα 70 τετραγωνικά έτσι ώστε ο ράφα να μπορέσει να τους περάσει την εύκολη πάσα.

Σκεφτείτε τώρα στη θέση του κωνσταντελια ότι ήταν ο ζίβκοβιτς για παράδειγμα.
Πρώτο control 3m , έπειτα ούτε καν προσπάθεια για ρολάρισμα... και κάπως έτσι βρίσκεται μεταξύ της περιοχής του αντιπάλου και της μεσαίας γραμμής και μοναδικες του επιλογές η πάσα στον Νεσμπεργκ ή στον σβαμπ.
Και έτσι... κουφάλα λουτσέσκου με το σύστημα πάσα πίσω
Δηλαδή όλη η διαφορά ήταν ο Ντέλιας ρε συ Ρένε; Θα ήταν ο Τσαούσης ή φετινός Βιερίνια στη θέση του Ράφα ας πούμε που έκοψε για να υποδεχθεί μπάλα και να βγάλει πάσα πάρε βάλε; Ή θα έκανε ο Αουγκούστο/Ντάντας την κίνηση και το ξεμαρκάρισμα που έκανε o Φελίπε στην περιοχή;

Ή αν θες να στο πάω και πιο πίσω η φάση ξεκινάει από αλλαγή παιχνιδιού του Σβαμπ; Πόση ώρα λες να ταλαιπωρούσε τη μπάλα ο Γιάσμιν για να τη δώσει δίπλα του;

Ας πούμε λοιπόν ότι ο μικρός έκανε όλη τη διαφορά, και το σύστημα πάσα πίσω, έγινε πάσα μπροστά.
Σε παρακαλώ Σέρα μην με αναγκάσεις να ανεβάσω βίντεο με παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής που πήραν την μπάλα στον κατάλληλο χρόνο την κατάλληλη στιγμή και κάνανε εκατό φορές μία τρύπα στο νερό.
Είναι πολύ δυσφημιστικό για τους ίδιους να ανέβει τέτοιο βίντεο και είναι ο μόνος λόγος που δεν το κάνω , γιατί μόνο κακό μπορεί να κάνει στους παίκτες της ομάδας και στην ίδια την ομάδα.
Θέλεις να δούμε βίντεο για πόσες φορές έκανε ο Τσαούσης overlap και δεν πήρε την μπάλα από το ζίβκοβιτς... Όπως π.χ. εχθές ο σαστρε?
Ναι πάντα ένας παίκτης συνήθως μπορεί να δώσει κάτι διαφορετικό από έναν άλλον.
Είναι αδύνατον να ζητήσω πχ από τον ράφα να κάνει την μπαλιά που έκανε ο βιερίνια στο γκολ του Ναρευ .
Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια τα οποία έχασε βαθμούς πέρα αυτό με την Κούλα, τους έχασε γιατί ενώ δημιούργησε ευκαιρίες δεν τις αξιοποίησε Και γιατί δέχτηκε ηλίθια golf από λιγοστές φάσεις.
Συνεχίζω να πιστεύω και να λέω ότι προχθές δεν είδαμε τίποτα το τόσο εξαιρετικο σε σχέση με άλλα παιχνίδια ( εξάλλου πώς θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο όταν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο έχεις κάνει μόλις δύο τελικές και αυτές από αντεπιθέσεις ) απλά αυτός ο ΠΑΟΚ όταν έχει την τύχη να προηγείται με δύο γκολ διαφορά και δεν θα έχει άγχος θα παίζει μέχρι το τέλος καλά.
mbison

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από mbison »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Λεμεσος4 έγραψε: Δυστυχως ή ευτυχως υπαρχουν και αλλοι Κωνσταντελιες και περιμενουμε ποτε θα του φεξει για να τους δουμε.


Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ του Lucescu έβγαλε:
Κουλιεράκη
Κωνσταντέλια
Τσαούση
Λύρατζη
Μιχαηλίδη
Γιαννούλη
Τσιγγάρα (δεν είμαι σίγουρος αν τον έβγαλε ο Lucescu, αλλά σίγουρα τον κράτησε στην ομάδα)
Κουλούρη (δεν είμαι σίγουρος αν τον έβγαλε ο Lucescu, αλλά σίγουρα τον κράτησε στην ομάδα)
Πέλκα (δεν είμαι σίγουρος αν τον έβγαλε ο Lucescu, αλλά σίγουρα τον κράτησε στην ομάδα)


Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά αυτούς τους χρησιμοποίησε ο Lucescu αρκετά. Για Τζόλη δεν γνωρίζω, δεν ήμουν εδώ το 6μηνο που μεσουράνησε ο Τζόλης και πουλήθηκε έξω.


Αν τώρα ξαφνικά βλέπουμε φουλ συμμετοχές από Γκορντεζιάνι, Παναγιώτου, Χατζηστραβό, Γκιτέρσο, δεν θα αναρωτιόταν ο κόσμος πώς γίνεται να κυνηγάμε πρωτάθλημα και να παίζουμε με τα μωρά; άραγε;;
Πως δεν έβαλες και κανά Λαγωνίδη ξέρω γω :D
Toυ χρεώνουμε σίγουρα Κουλιεράκη και τον Τσαούση που τον εμπιστεύτηκε. Λύρατζης από Γκαρσία, αλλά ο Λουτς για πάρτη του έδιωξε τον Τέιλορ και τον καθιέρωσε! Κουλούρη, Τσιγγάρα τους εμπιστεύτηκε, δεν τους καθιέρωσε (και πολύ καλά έκανε) γιατί για να είσαι βασικός στον ΠΑΟΚ σαν 6αρι ή 9αρι πρέπει να είσαι παικτούρα.
Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης στο περίφημο 3-5-2 του Φερέιρα.
Ο Πέλκας προϋπήρχε και καθιερώθηκε πριν τον Λουτς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54497
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Το ο ενας ειναι καλυτερος του αλλου δεν υπαρχει.Εμεις βλεπουμε 5 παραμετρους και ο προπονητης 105.Εμεις μαθαινουμε 5 πραματα απο τους αρδ κι ο προπονητης εχει ολες τις πληροφοριες για την κατασταση του παικτη.Αν εχει ψυχολογικα,ενοχλησεις,αν κοιμηθηκε καλα,αν δειχνει διαθεση στην τελ προπονηση κα.

Αυτό.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 18029
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από nunies4 »

BlackFriday έγραψε:Εγω ρε φίλε nunies4 ένα σχόλιο για τα όσα έγραψε ο Μπαρκαρουτσος έγραψα. Δεν νομίζω να συμμετείχα σε κανένα γαϊτανάκι. Αν πιστεύεις ότι κάτι από αυτά που έγραψα δεν ισχύουν οκ πες το. Αλλα όχι ότι κουρασαμε κιόλας.... Ας το κλείσουμε αν είναι να μην συζητάμε για τίποτα. Κακώς υπάρχει το φόρουμ
Δεν είναι επί προσωπικού. Ειλικρινά. Και συγνώμη αν το εξελαβες έτσι.
Αλλά όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα εδώ και 2 εβδομάδες που η ομάδα άρχισε να στρώνει είναι ότι ήταν θέμα...τύχης η και ανάγκης.
Να του αποδίδουμε τα στραβά αλλά να του αποδίδουμε και τα καλά.
pk77
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: Δευ 25 Φεβ 2019, 19:55

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από pk77 »

tasso85 έγραψε:ο Λουτσεσκου για μενα ειναι ο καλυτερος προπονητης στην Ελλαδα
την εποχη των δυο νταμπλ το ποσοστο λαθων ηταν κατω απο πχ 10%
γυρισε ομως ψηλωμενος και εγωιστης, και τα λαθη του ανεβηκαν στο πχ 30%
αγνοησε/εξαφανισε επιδεικτικα τους καλους νεαρους της Κ19 και τορπιλισε τις μεταγραφες Μποτο, πιστευοντας οτι ξερει καλυτερα τι ειναι καλο για την ομαδα
εκανε μεγαλο λαθος, φαινεται να το παραδεχεται, παραδεχτειτε το κι εσεις οι προσωπολατρες του και ληξτε το
Συγνώμη αλλά θα τρελαθούμε στο τέλος.
Τορπίλησε τις μεταγραφές του Μπότο.
Εξαφανισε τους πιτσιρικάδες.
Ο αγαπημένος σας Μπισεσβαρ ειναι 17ος σε χρόνο συμμετοχής και ο Βιερίνια με τον κουμπαρο του απλα δεν παιζουν.
Τελικά ποιοι παίζουν ρε παιδιά, θα δώσετε καμιά λογική απάντηση ή είστε εντελώς μαλωμένοι μαζί της;
renegade
Δημοσιεύσεις: 18366
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

Για τον κάργα δεν βλέπω αντιδράσεις και ανησυχώ
pk77
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: Δευ 25 Φεβ 2019, 19:55

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από pk77 »

renegade έγραψε:Για τον κάργα δεν βλέπω αντιδράσεις και ανησυχώ
Αυτός είναι στους θαμμένους... Αλλά από την άλλη παίζει ο κουλιερακης, που δεν τον εμπιστεύεται ως νέο,παράνοια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54497
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paokovios1974 έγραψε:Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι έχεις τεράστιο και σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την τραγική εικόνα που παρουσιάσαμε με τη Λέφσκι και στα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Δεν είδα τους αγώνες με Levski.. Αλλά μπήκα τώρα να δω τις 11δες μας στους δύο αγώνες:

Levski - ΠΑΟΚ 21/07
(2-0)

Kotarski
Sastre
Ingason
Κάργας
R. Soares
Schwab
Augusto
A. Zivkovic
Dantas
Quagliata
Κούτσιας


Πάγκος: Z. Zivkovic, Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Kurtic (57'), Ricardo, F. Soares (71'), Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας (78'), Thomas (71'), Narey (57')

(με έντονο μαύρο οι αλλαγές)

ΠΑΟΚ - Levski 28/07
(1-1)


Kotarski
Λύρατζης
Ingason
Κάργας
R. Soares

Augusto
Kurtic
A. Zivkovic
Dantas
Quagliata
Narey

Πάγκος: Z. Zivkovic, Mihaj, Vieirinha (46'), Biseswar (46'), Schwab (72'), Τσαούσης, Ricardo, F. Soares, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας (66'), Thomas



Εδώ, από θέμα επιλογής προσώπων, υπάρχει κάτι που μπορεί να του καταλογίσει κανείς; Έβαλε πιτσιρικάδες, έβαλε τις νέες μεταγραφές, έβαλε και την παλιά φρουρά.
Χρησιμοποίησε και νέους και παλιούς παίκτες προσπαθώντας να μην αδικήσει κανέναν.
Φάνηκε, μοιραία, μία ομάδα ασύνδετη, χωρίς αρχή, μέση, τέλος (ξαναλέω, δεν είδα τον αγώνα, διάβασα σχόλια).

Το αποτέλεσμα; Αποκλεισμός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”