[youtube]uTDeyETWz4Y[/youtube]23Bron έγραψε:αδερφια υπαρχει τροπος να βρουμς καπου το ματσ ολοκληρο ?
Ιωνικός - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ιωνικός - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Game by Game ,πρέπει να πάρουμε τον Βόλο . Και μετά αήττητοι . Αν γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες ,πιστεύω ότι κάτι θα κάνουμε και εγώ.Napoli4 έγραψε:Εγώ βλέπω φαβορί αεκ και οσφπ πάντως. Χαχαχαvan rooy έγραψε:Είχα πει πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ότι θεωρώ πως ΠΑΟΚ και βάζελος είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Θα επιμείνω, εμεις και αυτοί θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα όσο και αν φαντάζει απίθανο με τόση μεγάλη βαθμολογική διαφορά.
Η ομάδα μας παίζει κατά διαστήματα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και έχει χαρακτηριστικά που δεν έχει καμία άλλη ομάδα. Δυστυχώς μας κόστισε η ανομοιομορφία του ρόστερ λόγω της ενσωμάτωσης νεαρών παικτών .
Χθες άλλο ένα ταλέντο προερχόμενο απο τις ακαδημίες μας απέδειξε ότι έχει μέλλον στην ομάδα . Ο τρόπος με τον οποίο διαβάζει το ματς , ο τρόπος που ακουμπά την μπάλα , ο τρόπος που παλεύει για την ανάκτηση της μπάλας είναι απίστευτος. Εύχομαι να συνεχίσει να προπονείται σωστά και το μέλλον του ανήκει.Υπέροχος!!! Ένας έλληνας ποδοσφαιριστής που ξέρει να αγγίζει την μπάλα , να γουστάρει να την έχει στα πόδια του , να μην φοβάται να περάσει αντίπαλο. Μπράβο !!!
Έχουμε, βασικούς απο τις ακαδημίες τους Κουλιεράκης, λύρατζης, τσαούσης, κωνσταντέλιας,έρχεται και ο μιχαηλίδης . Συνέχισε ΠΑΟΚΑΡΑ να δημιουργείς την ομάδα του αύριο.
υγ. Επέστρεψε ο θρυλικός σκούφος !!! MENTALITY,BALLANCE , HUGE QUALITY.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ
Αν και παίζουμε πολύ καλή μπάλα, δεν θεωρώ πως έχουμε το κάτι παραπανω για διεκδίκηση. Μακάρι να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και να προλάβουμε φέτος, αλλιώς του χρόνου μια χαρά στρωμένη ομάδα θα έχουμε.
Φετος χασαμε πολυ εδφος...
Για μενα θα ειναι Αθλος εαν βγουμε δεύτεροι!!! Μακαρι...
Αλλιως για 4 μας κοβω...
Για μενα θα ειναι Αθλος εαν βγουμε δεύτεροι!!! Μακαρι...
Αλλιως για 4 μας κοβω...
Τουλαχιστον δευτεροι θα βγουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εμφατική νίκη με ευρύ σκορ!
Paokmania Mvp: Κωνσταντέλιας!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Paokmania Mvp: Κωνσταντέλιας!