Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από nunies4 »

Λεμεσος4 έγραψε:Ο Ραφα ειναι ο ιδιος που πριν 2 εβδομαδες δεν ηθελε να παιξει; Οκ παιδια να τον προστατεψουμε τον Ραζβαν
ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ αλλα πρεπει να βλεπουμε και τα λαθη μας για να τα διορθωσουμε.Συμφωνω πρεπει
να βγει αυτη η εικονα επικοινωνιακα προς τα εξω για το καλο της ομαδας αλλα και αυτος πρεπει να αλλαξει τροπαριο. Μπισε και Αντρε οσο και αν τους αγαπαμε ποδοσφαιρικα δεν εχουν κανενα μελλον. Τα αποτελεσματα το λενε και οχι οι εκτιμησεις πλεον. -12 απο βαζελο ειμαστε του κουρμπελη του ιωαννιδη και του πουγγουρα.
Τωρα αυτο που κανεις δεν ειναι επικοινωνιακο για να δημιουργηθουν εντυπωσεις;
-12 απο βαζελο ειμαστε του κουρμπελη του ιωαννιδη και του πουγγουρα
Οχι απο τον βαζελο του Σποραρ, του Μπερναρ, του Παλασιος, του Αιτορ, του Τσεριν και του Μπρινιολι που εκτος ολων των αλλων εχει και απιθανο σπρωξιμο;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η κριτική που πρέπει να γίνει στον λουτσεσκου και την οποία εγώ τουλάχιστον του προσάπτω είναι ότι δεν άνοιξε το ροτεισο νωρίτερα με αποτέλεσμα να γίνεται τώρα αναγκαστικά. Τώρα που λυρατζης τσαουσης Αντρέ είναι οφφ, μόνο τώρα δοκιμάστηκαν τα δύο μπακ που μάλιστα κάνουν και καλά παιχνίδια. Και ίσως στην περίπτωση του σαστρε αν το πρόβλημα ήταν ψυχολογικό μετά την τραγική εμφάνιση με λεφσκι να το καταλάβω. Στον ραφα έγινε πολύ κακή διαχείριση τόσο κακή που μέχρι πριν μια εβδομάδα ακούγαμε ότι ψάχνουμε και για αριστερό μπακ. Τα ίδια και με Φ Σοαρες. Δηλαδή την Πέμπτη τι άλλαξε και ο νταντας έκατσε στον πάγκο χωρίς να είναι τραυματίας; Αυτήν η αλλαγή λέγεται διαχείριση του ροστερ. Επίσης διαχείριση του ροστερ λέγεται και η από φόρτιση κουλιερακη και η είσοδος νασμπεργκ. Από την άλλη, ο κουρτιτς βγήκε μόνο όταν μάζεψε υγρό το γόνατο του και επιτέλους μπήκε βασικός ο Σβαμπ που από το ματς με τον αστέρα είχε φανεί πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση αντίθετα με τον κουρτιτς που είναι σωματικά σε κακή κατάσταση. Τα ίδια και με κωνσταντελια που μπήκε εν μέσω αναγκαστικων απουσιών ζιφκοβιτς και ναρει.

Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες, σύμφωνοι είμαστε πεσμένοι σε ποιότητα αλλά έπρεπε να είχε ανακατέψει την τράπουλα νωρίτερα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Psykoman, δεν απάντησες με στοιχεία αδιαμφισβήτητα? Είσαι οκ. Δεν χρειάζεται ειρωνείες και σαρκασμός.
Γνωρίζω την απάντηση που μπορείς να πάρεις.
Όπως για έτοιμη ομάδα, στημένη ομάδα κλπ.
Αλλά γνωρίζεις και συ ότι πάντα ο απέναντι συνομιλητής σου θα έχει πάντα ένα αλλά...
Έτσι πάνε οι κουβέντες....
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Συμφωνώ με το σχόλιο σου φίλε μπουφαλο.
Αυτά έχουμε γράψει λίγο ή πολύ αρκετοί από την παρέα.
Τα σχόλια περί ετοιμότητας και εκείνος ξέρει κι όλα οκ, είναι διαφορετικό.
Για εμάς που δεν μιλάμε γιατί παίζει εκείνος κι όχι ο άλλος. Αλλά γιατί δεν έπαιξε λίγο λιγότερο εκείνος και δεν πήρε λίγο χρόνο παραπάνω ο τάδε.
Όταν όλοι έχουμε την ίδια πεποίθηση. Ότι ο αθλητής μεγαλώνει, εξελίσσεται όταν παίρνει χρόνο και ρυθμό.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

renegade έγραψε:Το αστείο με την τελευταία πρόταση είναι ότι η μεταγραφή αουγκούστο και η μία ανανέωση κάνιας σαχοφ ήταν κατά τον προπονητή ο λόγος που έφυγε την προηγούμενη φορά.

Για μένα η διαφορά της ομάδας μέχρι πρότινος με την ομάδα που είδαμε εχθές φαίνεται ξεκάθαρα στο πρώτο γκολ.
Εκεί όπου ο Κωνσταντελιας τραβάει εκτός τον τσιγκρίνσκι, κάνει την πρώτη επαφή κι αμέσως γερνάει πρόσωπο όπου έχει πλέον απέναντί του τρεις αντιπάλους να τον μαρκάρουν οι δύο εξ αυτών το δεξί στόπερ και το δεξί μπακ και καταφέρνει να περάσει την πάσα τρύπα ανάμεσα από τους τρεις αντιπάλους.
Τώρα πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα χωρίς το δεξί στόπερ και το δεξί μπακ στην περιοχή και το μόνο που απομένει είναι οι τρεις δική μας να διαταχθούν έτσι σε ένα εμβαδό κοντά στα 70 τετραγωνικά έτσι ώστε ο ράφα να μπορέσει να τους περάσει την εύκολη πάσα.

Σκεφτείτε τώρα στη θέση του κωνσταντελια ότι ήταν ο ζίβκοβιτς για παράδειγμα.
Πρώτο control 3m , έπειτα ούτε καν προσπάθεια για ρολάρισμα... και κάπως έτσι βρίσκεται μεταξύ της περιοχής του αντιπάλου και της μεσαίας γραμμής και μοναδικες του επιλογές η πάσα στον Νεσμπεργκ ή στον σβαμπ.
Και έτσι... κουφάλα λουτσέσκου με το σύστημα πάσα πίσω
Δηλαδή όλη η διαφορά ήταν ο Ντέλιας ρε συ Ρένε; Θα ήταν ο Τσαούσης ή φετινός Βιερίνια στη θέση του Ράφα ας πούμε που έκοψε για να υποδεχθεί μπάλα και να βγάλει πάσα πάρε βάλε; Ή θα έκανε ο Αουγκούστο/Ντάντας την κίνηση και το ξεμαρκάρισμα που έκανε o Φελίπε στην περιοχή;

Ή αν θες να στο πάω και πιο πίσω η φάση ξεκινάει από αλλαγή παιχνιδιού του Σβαμπ; Πόση ώρα λες να ταλαιπωρούσε τη μπάλα ο Γιάσμιν για να τη δώσει δίπλα του;

Ας πούμε λοιπόν ότι ο μικρός έκανε όλη τη διαφορά, και το σύστημα πάσα πίσω, έγινε πάσα μπροστά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Γι'αυτό γράψαμε ότι πολλοί παράγοντες, όχι ένας ποδοσφαιριστής αλλά αρκετοί έδωσαν αυτή την εικόνα.
Ο Σαστρε είχε αρκετά ξεμαρκαρισματα από την πίεση συγκλινοντας προς τατα Μέσα. Ο Ράφα πιο δημιουργικό και ουσιαστικό παιχνίδι.
Ο Φελίπε ενεργό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Ντάγκλας με ένα κλικ πιο πίσω λειτούργησε καλύτερα.
Ο σβαμπ πιο άμεσο ποδόσφαιρο από του Κουρτιτς.
Ο ντελιας μέσα σε όλες τις φάσεις.
Ακόμη κι ο νασμπεργκ άλλαξε παιχνίδι με επιτυχία σε κάποιες στιγμές.
Ή μπάλα δεν ταλαιπωρηθηκε αλλά κύλησε πιο γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Από το καλοκαίρι λέω πως η ομάδα έχει στηθεί για να παιζει με γρήγορο ρυθμό. Για να μην πω ότι μπορεί να παίξει και με ξέφρενο ρυθμό και να παρασύρει τον αντίπαλο σε λάθη. Απλώς κάποιοι παίκτες που υπάρχουν δεν μπορούν να εξυπηρετήσουμε αυτόν τον τρόπο. Ουτε ο κουρτιτς μπορεί ούτε ο αγκουστο ούτε ο ζιφκοβιτς. Αυτοί θα κοιτάξουν το αργό τέμπο των 5 επαφών με την μπάλα πριν δώσουν την σίγουρη πάσα. Έλα μου όμως που σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού βολεύονται οι μικρές ομάδες αφού τους δίνει την δυνατότητα να ταμπουρωθουν πιο πολύ.

Γενικά το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και έχει πάει όχι στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη αλλά στο πως θα εκμεταλλευτεις τα λάθη του αντίπαλου και πως το δικό σου λάθος θα το διορθώσεις με άμεση ανάκτηση της μπάλας. Όταν όμως έχεις κέντρο με κουρτιτς αγκουστο αυτό όσο και να το ζητάς από τους παίκτες σου δεν γίνεται να το πάρεις γιατί πολύ απλά οι ίδιοι οι παίκτες δεν νιώθουν άνετα με αυτόν τον τρόπο επίθεσης ούτε θα τρέξουν ομαδικά να πάρουν την μπάλα σε τυχόν λάθος τους.

Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού και μετά την επιστροφή όσων δεν έπαιξαν.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ενα παραπονο εχω απο ρασβαν.
Εισαι ρε ανθρωπε 0/3 με τον ιωνικο στο 70 και μου βαζεις μπισεσβαρ????
ΓΙΑΤΙ???
Ειναι εντελως ακατανοητο και εξωπραγματικο.
Καθε προπονητης θα εβαζε εναν νεαρο σε τετοιο ματς οπως ο ρικαρντο πχ και μου βαζεις μπισε??
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

nunies4 έγραψε:
Λεμεσος4 έγραψε:Ο Ραφα ειναι ο ιδιος που πριν 2 εβδομαδες δεν ηθελε να παιξει; Οκ παιδια να τον προστατεψουμε τον Ραζβαν
ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ αλλα πρεπει να βλεπουμε και τα λαθη μας για να τα διορθωσουμε.Συμφωνω πρεπει
να βγει αυτη η εικονα επικοινωνιακα προς τα εξω για το καλο της ομαδας αλλα και αυτος πρεπει να αλλαξει τροπαριο. Μπισε και Αντρε οσο και αν τους αγαπαμε ποδοσφαιρικα δεν εχουν κανενα μελλον. Τα αποτελεσματα το λενε και οχι οι εκτιμησεις πλεον. -12 απο βαζελο ειμαστε του κουρμπελη του ιωαννιδη και του πουγγουρα.
Τωρα αυτο που κανεις δεν ειναι επικοινωνιακο για να δημιουργηθουν εντυπωσεις;
-12 απο βαζελο ειμαστε του κουρμπελη του ιωαννιδη και του πουγγουρα
Οχι απο τον βαζελο του Σποραρ, του Μπερναρ, του Παλασιος, του Αιτορ, του Τσεριν και του Μπρινιολι που εκτος ολων των αλλων εχει και απιθανο σπρωξιμο;
Δεν εχω κανενα λογο να δημιουργησω εντυπωσεις. Γραφω την αποψη μου. Για τους παικτες του Βαζελου που λες τους θεωρω μετριότητες. Πολυ κατωτερους των δικων μας παικτων. Δεν θα ηθελα κανενα κοτσιρα κανενα μαγκνουσον και κανενα μπερναρ στον ΠΑΟΚ. Θεωρω Ντελια Σουαρεζ Αγκουστο οταν παιζουν και ειναι στη θεση που θα επρεπε να παίζουν μακραν καλυτερους των παλασιος κλπ κλπ. Απλα σε εμας παιζει ο Μπισε και ο Αντρε που δεν θα επρεπε.
τ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

giliopoulos έγραψε:Ενα παραπονο εχω απο ρασβαν.
Εισαι ρε ανθρωπε 0/3 με τον ιωνικο στο 70 και μου βαζεις μπισεσβαρ????
ΓΙΑΤΙ???
Ειναι εντελως ακατανοητο και εξωπραγματικο.
Καθε προπονητης θα εβαζε εναν νεαρο σε τετοιο ματς οπως ο ρικαρντο πχ και μου βαζεις μπισε??
Είναι η κακή συνήθεια που δεν κόβεται. Ένα γλυκό μετατο γεύμα, ένα τσιγάρο, ένα paokmania πριν τον ύπνο
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Maxpaok έγραψε:Psykoman, δεν απάντησες με στοιχεία αδιαμφισβήτητα? Είσαι οκ. Δεν χρειάζεται ειρωνείες και σαρκασμός.
Γνωρίζω την απάντηση που μπορείς να πάρεις.
Όπως για έτοιμη ομάδα, στημένη ομάδα κλπ.
Αλλά γνωρίζεις και συ ότι πάντα ο απέναντι συνομιλητής σου θα έχει πάντα ένα αλλά...
Έτσι πάνε οι κουβέντες....
To κακο ειναι οτι κανουμε κουβεντες για τα αυτονοητα...και δεν γινονται οι κουβεντες για τα πραγματικα θεματα που οντος υπαρχουν...ειτε για τον προπονητη,τους παικτες,την διοικηση κτλ...
Εχει φασεις που γινονται πολυ καλες κουβεντες...με σοβαρες αποψεις...και ξαφνου θα πεταχτει καποιος...θα πει το ακατανοητο...θα αρχισει η μανουρα και το μαλλιοτραβηγμα...και τα σοβαρα θεματα παν απο κει που ρθαν.
Αυτο ειναι για μενα το μεγαλυτερο κακο σ αυτο...οχι το να μαλωσεις η να πεις καμια κουβεντα παραπανω...αλλα ο αποπροσανατολισμος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λεμεσος4 έγραψε: Δυστυχως ή ευτυχως υπαρχουν και αλλοι Κωνσταντελιες και περιμενουμε ποτε θα του φεξει για να τους δουμε.

Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ του Lucescu έβγαλε:
Κουλιεράκη
Κωνσταντέλια
Τσαούση
Λύρατζη
Μιχαηλίδη
Γιαννούλη
Τσιγγάρα (δεν είμαι σίγουρος αν τον έβγαλε ο Lucescu, αλλά σίγουρα τον κράτησε στην ομάδα)
Κουλούρη (δεν είμαι σίγουρος αν τον έβγαλε ο Lucescu, αλλά σίγουρα τον κράτησε στην ομάδα)
Πέλκα (δεν είμαι σίγουρος αν τον έβγαλε ο Lucescu, αλλά σίγουρα τον κράτησε στην ομάδα)

Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά αυτούς τους χρησιμοποίησε ο Lucescu αρκετά. Για Τζόλη δεν γνωρίζω, δεν ήμουν εδώ το 6μηνο που μεσουράνησε ο Τζόλης και πουλήθηκε έξω.

Αν τώρα ξαφνικά βλέπουμε φουλ συμμετοχές από Γκορντεζιάνι, Παναγιώτου, Χατζηστραβό, Γκιτέρσο, δεν θα αναρωτιόταν ο κόσμος πώς γίνεται να κυνηγάμε πρωτάθλημα και να παίζουμε με τα μωρά; άραγε;;
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Τζολης και Μιχαηλίδης αναδείχτηκαν με Φερέιρα. Ο Γιαννούλης έπαιξε αναγκαστικά στον τελικό του Νταμπλ λόγω τραυματισμού του Βιερίνια αλλά μετά έπαιζε πάλι με Φερέιρα.
Λυρατζης και Τσιγγαρας εγώ θα έλεγα Γκαρσία. Ο Τσιγγαρας ειδικά έπαιζε με Γκαρσία. Πέρυσι λέγαμε τον Λουτσεσκου να τον βάλει. Τον έβαλε αναγκαστικά όταν είχαν τραυματιστεί οι άλλοι. Μέχρι φέτος το καλοκαίρι (βάζω και τον τελικό του Μαίου) που δεν τον έβαζε καθόλου (ίσως να είχε τραυματιστεί ισως και όχι).
Κάποιους τους βρήκε εδώ ήδη.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Λεμεσος4 έγραψε:Δεν εχω κανενα λογο να δημιουργησω εντυπωσεις. ...Απλα σε εμας παιζει ο Μπισε και ο Αντρε που δεν θα επρεπε.
Συγγνώμη φίλε κάνεις ακριβώς αυτό που αρνείσαι... δημιουργείς εντυπώσεις και μόνο. Κόλλησε η βελόνα... Βαριέμαι να παραθέσω ποστ προς ποστ τι γράφεις, αλλά η μόνιμη επωδός είναι παίζει ο Μπίσε κι ο Βιερίνια κι ενώ βλέπεις (ξέρεις;) τι χρόνο συμμετοχής έχουν αμφότεροι και σε ποιο σημείο μπήκαν, συνεχίζεις το ίδιο βιολί...
Συνέχισε το κανένα πρόβλημα (αυτό έλειπε να σου στερηθεί το δικαίωμα)...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

BlackFriday έγραψε:Τζολης και Μιχαηλίδης αναδείχτηκαν με Φερέιρα. Ο Γιαννούλης έπαιξε αναγκαστικά στον τελικό του Νταμπλ λόγω τραυματισμού του Βιερίνια αλλά μετά έπαιζε πάλι με Φερέιρα.
Λυρατζης και Τσιγγαρας εγώ θα έλεγα Γκαρσία. Ο Τσιγγαρας ειδικά έπαιζε με Γκαρσία. Πέρυσι λέγαμε τον Λουτσεσκου να τον βάλει. Τον έβαλε αναγκαστικά όταν είχαν τραυματιστεί οι άλλοι. Μέχρι φέτος το καλοκαίρι (βάζω και τον τελικό του Μαίου) που δεν τον έβαζε καθόλου (ίσως να είχε τραυματιστεί ισως και όχι).
Κάποιους τους βρήκε εδώ ήδη.
Άρα για να τελειώνει κάπου αυτό το γαϊτανάκι γιατί έχει αρχίσει να κουράζει....
Ότι κακό γίνεται ευθύνεται ο Ραζβαν
Ότι καλό γίνεται οφείλεται στην.... τύχη. απλά έτυχε.
Fair enough
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”