Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σαφως ο καλυτερος του παιχνιδιου..
Ο μικρος ειναι ταχυτατος,με πολυ καλη τεχνικη καταρτιση και αριστη ντριμπλα.Αυτα τα ξεραμε λιγο πολυ και απο περυσι,αυτο που ειδα και μ'αρεσε ειναι οτι δεν μασαει να σουταρει κιολας..
Θεωρω οτι απο εδω και περα θα ειναι βασικος στην 11αδα..
και εγω πιστευω οτι με τα κιλα που εχασε θα πεταει φετος.
εγω τον ειδα λιγο σφιγμενο σε σχεση τα τελευταια περυσινα ματς.
αν του φυγει η κουραση της προετοιμασιας σε συνδυασμο με τα λιγοτερα κιλα νομιζω θα τριβουμε τα ματια μας
θα πω κατι που ισως παρεξηγηθει απο πολλα αδελφια........
Πρεπει να αναψουμε μια λαμπαδα στον Βιτολο (οχι ισα με τον μποι του,δε θελω τσιγγουνιες.....)γιατι αν αυτος ο παικτης δεν τραυματιζοταν περσυ κ με γεματη χρονια,ειμαι σιγουρος οτι θα ειχε βγαλει ματια..........Ετσι η σε καμια πορτο θα τον βλεπαμε,αφου θα ζηταγαν μινιμουμ 2 εκ,η σε καναν πολυμετοχικο..........Παντως αυτον τον παιχτη με γεματη περσινη χρονια δεν τον κραταγαμε με τιποτα,ποσο μαλλον με 300000 που τον πηραμε....ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑΚΟΥ.............
Καλα μην μας χρησωνεις το χαπι..Κανεις μας δεν ηθελε να τραυματιστει ο παιχταρας μας..Μεγαλος παικτης αλλα οχι για πορτο...Αλλο τονα αλλο ταλλο...Για μενα ειναι ο αγαπημενος μου μαζι με Παμπλο...
Ωραια τοτε να παρακαλαμε να τραυματιστουν οι παικτες που θελουμε...Ελατε να κανουμε μια δεηση να σακατευει ο σειταριδης τωρα που χρειαζομαστς δεξι μπακ...