10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Olivier Sorlin

Δημοσίευση από danirifle »

θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δε γίνεται να είναι τυχαίοι οι τόσο πολλοί, συχνοί και μακροχρόνιοι τραυματισμού... που συνήθως είναι και μυικοί... τί να πω ρε γμτ..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μέχρι και 1 μήνα εκτός!!!!!Ήμαρτον.....Ένα ευχέλαιο ρε παιδιά...

:?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

peris έγραψε:ποτε μου δεν εχω γκρινιαξει για κανεναν
ουτε για παικτη ουτε για προσωπικο ουτε για διοικηση..
δεν μου πεφτει λογος εξαλλου
αλλα βλεποντας ολους αυτους τους τραυματισμους μια σκεψη μου ρχετε στο μυαλο
αλλαγη γυμναστη και φυσιοθεραπευτη ΤΩΡΑ.

ε ναι ρε φιλε.
Τη ειναι αυτα ρε παιδια...ειναι τυχαίο ολοι αυτοι να τραυματίζονται?
κατι δεν παει καλα με το παραμικρό εξω ολοι.....ελεος.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Με αναγκασατε να ανοιξω ραδιο με τα ωραια νεα που διαβαζω εδω. Ο Κολκας μολις αναφερε πως τα περι ενος μηνα που ειπε αρχικα ειναι υπερβολη. Παντως δεν προλαβαινει σιγουρα το ματς με τους Ολλανδους (και απο οτι αντιλαμβανομαι ουτε και με τον Πανιωνιο).

Shit and fromshit...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Falegkos έγραψε:
peris έγραψε:ποτε μου δεν εχω γκρινιαξει για κανεναν
ουτε για παικτη ουτε για προσωπικο ουτε για διοικηση..
δεν μου πεφτει λογος εξαλλου
αλλα βλεποντας ολους αυτους τους τραυματισμους μια σκεψη μου ρχετε στο μυαλο
αλλαγη γυμναστη και φυσιοθεραπευτη ΤΩΡΑ.

ε ναι ρε φιλε.
Τη ειναι αυτα ρε παιδια...ειναι τυχαίο ολοι αυτοι να τραυματίζονται?
κατι δεν παει καλα με το παραμικρό εξω ολοι.....ελεος.
Το γράφω εδώ και καιρό, κάτι γίνεται λάθος. Ακόμα δεν ξεκινήσαμε και είναι η μισή ομάδα έξω. Πετάμε τα λεφτά μας για μεταγραφές αν είναι να έχουμε τόσους τραυματισμούς για ψιλου πήδημα. Καλος χρυσός και άγιος ο Σάντος αλλά με αυτούς τους πορτογάλους γυμναστές κλπ έχουμε πρόβλημα. Πιστεύω η διοίκηση να το δει το θέμα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Αντιλαμβανομαι την στεναχωρια ολων αλλα νομιζω πως το κραξιμο σε γυμναστες ειναι υπερβολικο..Δεν ξερω..Ας ελπισουμε πως θα ειναι ο τελευταιος τραυματισμος
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

E ναι ρε παίδες τι κράζετε για το τιμ; Πέρσι οι ίδιοι δεν ήταν; Κατά τη γνώμη μου φταίει ατυχία και η βιασύνη να προλάβουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μικρό διάστημα προετοιμασίας, αγώνας δρόμου και αν υπολογίσεις και τα πλει-οφ ούτε ξεκούραση δεν υπήρξε για τους παίκτες.
:x
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ε γιατι ρε συ περσι λιγότερους τραυματισμούς ειχαμε?
2 χρονια αν δεις πόσους τραυματισμούς εχουμε θα γελας.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό, πραγματικά δεν έχω τις γνώσεις για να κρίνω. Σαν παρατηρητής όμως δεν έιναι λογικό να υποθέσεις ότι ευθύνη του γυμναστή είναι α) η φυσική κατάσταση των παικτών και β) η αποφυγή τραυματισμών? Απ'αυτά τα δύο δεν κρίνονται αν είναι καλοί ή όχι?
Αν η απάντηση είναι ναι, τότε δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι προφανές δεδομένου ότι και πέρυσι τα ίδα σκατά, όλη την ώρα τραυματισμοί στην προπόνηση. Σε πόσα ματς παίξαμε πλήρεις? Πολύ λίγα. Τον Φωτάκη δεν τον θυμάμαι ποτέ τραυματισμένο πέρυσι στη λάρισα (μπορεί και να μη θυμάμαι και καλά βέβαια).

Θέλω να πω απαξιώνεται η επένδυση της ομάδας έτσι. Πορσωπικά ούτε μεγάλες μεταγραφές θέλω ούτε τίποτα, αλλά να μην έχει π προπονητής όλους τους παίχτες του είναι εγκληματικό, δεν θα καταφέρει ποτέ να στρώσει την ομάδα. Ο γαύρος ο βάζελος και το αεκ δεν θυμάμαι να είχαν πέρυσι τέτοια προβλήματα. Ο γαύρος τελείωσε το πρωτάθλημα σχεδόν με την ίδια 11άδα σε όλα τα παιχνίδια, ο βάζελος τους είχε επίσης σε γενικές γραμμές πάντα όλους, εμείς???? σχεδόν ποτέ.
Γενικεύσεις κάνω το ξέρω αλλά όμως η εικόνα που έχω στο μυαλό μου αυτή είναι. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ίσως τσαντίζομαι υπερβολικά γιατί του Σορλέν Φωτάκη τους γουστάρω απεριόριστα, είδικά τον πρώτο... γιατί δίνει το είνε (έτσι γράφεται δεν είναι λάθος) του για την ομάδα λες και είναι από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Ήταν φυσιλογικά χρονικώς τοποθετημένοι οι τραυματισμοί έως φέτος. Και περισσότερο γίνονταν γιατί έπαιζαν συνέχεια οι ίδιοι μιας και ο πάγκος μας ήταν παγκάκι παιδικής χαράς.

@Φαλέγκο
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Το γεγονος με τους τραυματιες ειναι σιγουρα κατι που θα πρεπει να προβληματισει το τεχνικο τημ. Δεν ξερω που οφειλετε, αλλα σιγουρα κατι πρεπει να σκεφτουμε. Ισως η ενταση των προπονησεων ή η ενταση των παικτων απο υπερβολικο ζηλο να οδηγει σε αυτο το προβλημα. Στο χερι των γυμναστων ειναι να εντοπισουν, να αναλυσουν και να διορθωσουν τα κακως κειμενα.

Απο την αλλη παλι, σιγουρα η απουσια ενος Σορλεν απο τους επομενους αγωνες ειναι αν μη τι αλλο σοβαρη και τοσο χρησιμη οπως και μια γαστριτιδα...

Αλλα ο ΠΑΟΚ διαθετει ολοκληρωμενο ροστερ και σιγουρα το κενο του Σορλεν μπορει να καλυφθει. Πχ απο Κουτσιανικουλη, Λινο, Βιερινια. Οπως και το κενο του Φωτακη.

Δε χρειαζεται η γκρινια τωρα, εχουμε που εχουμε τα προβληματα μας, ας δουμε καλυτερα τη λυση του προβληματος, παρα τη διογκωση του.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Kαι οι αλλες ομάδες μια χαρά τραυματισμούς έχουν και κάνουν λόγο για γάγγραινες και επιδημίες...αλλά εμείς την ομάδα μας παρακολουθούμε από κοντά και νομίζουμε ότι μόνο σε μας γίνονται...
Αμα δεν πάρουμε και κάνα κεφάλι δεν μπορούμε...

Ελπίζω να γυρίσει ο Ολιβιέ πιο γρήγορα από οτι υπολογίζεται....
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Μα γι αυτό ακριβώς συζητάμε, για την αιτία και τη λύση. Δεν γίνεται ομελέτα αν δεν σπάσεις και κανα αυγό.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Κάτι άκουσα ότι άρχισε τις προπονήσεις ο Γιασέρ ο φροντιστής.

οντπικ: Ε όχι και ο Σορλέν ρε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μαλλον ακυρος ο συναγερμος,μπορει και να προλαβει. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”