50. Filipe Soares
Re: 50. Filipe Soares
5 συμμετοχές, 15 βαθμούς ο ΠΑΟΚ. Στα υπόλοιπα 7 που δεν έπαιξε, 7 βαθμούς ο ΠΑΟΚ. Πάντως μέτρια εμφάνιση παρά το γκολ του.
- falconakis
Εργκχμμμμ...παίδες είστε σίγουροι ότι βλέπατε το σωστό παιχνίδι;
Μπράβο αγόρι μου συνέχισε έτσι

Μπράβο αγόρι μου συνέχισε έτσι
Εξοργιστικός σε όλα τα παιχνίδια μέχρι χθες, πολύ καλός χθες.
Περιμένω διάρκεια.
Περιμένω διάρκεια.
Καλός και συγκριτικά με τις προηγούμενες εμφανίσεις η διαφορά είναι τεράστια.
Μακάρι να γύρισε ο διακόπτης και να βλέπουμε να βελτιώνεται.
Μακάρι να γύρισε ο διακόπτης και να βλέπουμε να βελτιώνεται.
- ΑποστόληςΑ
- buffalobill4
Το γκολ που βάζει είναι εύκολο μιας και είναι σε κενή εστία ωστόσο είναι το μόνο χαφ μας που έχει στο μυαλό του την κάθετη κίνηση στην αντίπαλη περιοχή. Όσο έπαιξε στην φυσική του θέση ήταν αλάνθαστος και με πολύ σωστές και γρήγορες προωθήσεις της μπάλας.
75 λεπτά 10 αγωνιστές Odi. Εξοργιστικός όντως.Odi έγραψε:Εξοργιστικός σε όλα τα παιχνίδια μέχρι χθες, πολύ καλός χθες.
Περιμένω διάρκεια.
Έστω και σε αυτά τα λίγα λεπτά προλάβαινε να πουλήσει την μπάλα 2-3 φορές και να πάρει κάρτα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.
- ΑποστόληςΑ
Στο γκολ ενώ τρέχει μέσα στην περιοχή, φρενάρει και παραμένει στον χώρο του πέναλτυ,ώστε να μείνει αμαρκάριστος. Ο Ράφα τον βλέπει και του πετάει ιδανικά τη μπάλα. Κι έτσι το γκολ έγινε εύκολο.
Χθες για πρωτη φορα αισθάνθηκα οτι το κεντρο μας ειναι απροβλεπτο και οτι ειχαμε παικτη να κουβαλησει την μπαλα πανω απο δεκα μέτρα. Χωρίς να πέσει η να φαινεται οτι ένας παίκτης των πενηντα χίλιαδων ευρω ειναι ειτε πιο δυνατος, ειτε πιο γρηγορος. Το παιδι δεν εχει την οξυδέρκεια άλλων, αλλά έχει ολα τα αλλα σε πολυ καλο επιπεδο. Οι δυο τρείς λαθος πασες που εκανε σε καθε ματς και που ήταν αρκετές για κάποιους να τον βγάλουν άχρηστο και παλτό, πρέπει να ειναι ξεκαθαρα θεμα ρυθμου, αγχους και ψυχολογιας. Γιατι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, ένας παίκτης που κάνει ολα τα αλλα σε αυτο τον βαθμό, σίγουρα μπορεί να δωσει αυτες τις πασες. Για αυτο και ο κύριος Μποτος ειναι εκει που ειναι και εμεις οι υπολοιποι που κραζουμε ειμαστε εδω που ειμαστε. 
- NikLiverpool
Όταν υπάρχει εμπάθεια (απορώ γιατί) αλλά άλλοι έχουν ασυλία. Enough said.Sera4 έγραψε:75 λεπτά 10 αγωνιστές Odi. Εξοργιστικός όντως.Odi έγραψε:Εξοργιστικός σε όλα τα παιχνίδια μέχρι χθες, πολύ καλός χθες.
Περιμένω διάρκεια.
-
montekristo
Τις δυνατοτητες τις εχει και τις ειχαμε δει απο περσι.-
Οταν ο εκνευρισμος της ολιγολεπτης αλλαγης εγινε
αυτοπεποιθηση του 11αδατου φανηκε τι μπορει να
δωσει στην ομαδα και ευχομαι να μην ξαναβγει ποτε!
Θυμιζω οτι και περσι σαν βασικος και με το Τσιγγαρα
διπλα του ειχε(αν) κανει ματσαρα στο ερπετογηπεδο.-
Οταν ο εκνευρισμος της ολιγολεπτης αλλαγης εγινε
αυτοπεποιθηση του 11αδατου φανηκε τι μπορει να
δωσει στην ομαδα και ευχομαι να μην ξαναβγει ποτε!
Θυμιζω οτι και περσι σαν βασικος και με το Τσιγγαρα
διπλα του ειχε(αν) κανει ματσαρα στο ερπετογηπεδο.-
Τυχαίο ότι η μόνη του καλή εμφάνιση ήταν στο μόνο παιχνιδι που ξεκίνησε βασικός;Odi έγραψε:Εξοργιστικός σε όλα τα παιχνίδια μέχρι χθες, πολύ καλός χθες.
Περιμένω διάρκεια.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο. Και πέρυσι ξεκίνησε σε κάποια παιχνίδια βασικός, αλλά καλός δεν ήταν.
Ίσως άλλαξε η εικόνα του στις προπονήσεις και ο προπονητής τον εμπιστεύθηκε.
Αλλά ακόμη και έτσι να μην είναι, τι είδους λογική είναι αυτή; Όταν μπαίνει αλλαγή κάνει 4 στις 5 λάθος πάσες και όταν ξεκινάει βασικός πετάει;
Καμία εμπάθεια δεν έχω με το παιδί. Γιατί να έχω εμπάθεια, μου τρώει το ψωμί; Μακάρι να παίξει μπαλάρα και να κάτσει μέχρι τα βαθιά ποδοσφαιρικά γεράματα του.
Ποιος έχει ασυλία;
Ίσως άλλαξε η εικόνα του στις προπονήσεις και ο προπονητής τον εμπιστεύθηκε.
Αλλά ακόμη και έτσι να μην είναι, τι είδους λογική είναι αυτή; Όταν μπαίνει αλλαγή κάνει 4 στις 5 λάθος πάσες και όταν ξεκινάει βασικός πετάει;
Καμία εμπάθεια δεν έχω με το παιδί. Γιατί να έχω εμπάθεια, μου τρώει το ψωμί; Μακάρι να παίξει μπαλάρα και να κάτσει μέχρι τα βαθιά ποδοσφαιρικά γεράματα του.
Ποιος έχει ασυλία;
- ΑποστόληςΑ
Τι εννοείς; Ότι ο Ζαφείρης ξέρει περισσότερα από εμάς;paoki_ έγραψε:...Για αυτο και ο κύριος Μποτος ειναι εκει που ειναι και εμεις οι υπολοιποι που κραζουμε ειμαστε εδω που ειμαστε.