JohnDag έγραψε:Πρέπει δηλαδή κάποιος να φταίει απαραιτήτως;
Το ενδεχόμενο δηλαδή το να κάνουμε υπομονή και να κρίνουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας στο τέλος αυτής δεν παίζει;
Λες και το ποδόσφαιρο είναι play station και οι καινούργιες ομάδες στήνονται μέσα σε 2-3 μήνες.
Λες και ο εκάστοτε προπονητής πρέπει εξαρχής να ξέρει σε ένα ροστερ 30 παιχτών ποιος του κάνει και ποιος όχι.
Υπομονή.
Η χρονιά έχει δρόμο ακόμα και αν γίνουν 2-3 σωστές κινήσεις από την διοίκηση τον Γενάρη είναι πολύ πιθανό να τελειώσει με ευχάριστο τρόπο.
Υπομονή και στήριξη. Φτάνει με την μαμημενη την γκρίνια ολημερίς και οληνυχτις, κερδίζουμε ή χάνουμε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο είναι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε σε άλλους τομείς της ζωής μας, να υπάρχει γκρίνια. Τώρα έρχεσαι εσύ (και πολλοί άλλοι) και με ειρωνικά σχόλια, το μόνο που καταφέρνετε είναι να συντηρείτε αυτή τη μίρλα. Θέλω μια ειλικρινή απάντηση. Για ποιο λόγο γκρινιάζετε όταν κερδίζουμε και προσπαθείτε να την πείτε στους άλλους και να ειρωνευτείτε και να το παίξετε έξυπνοι; Τους άλλους που γκρινιάζουν όταν τα πράγματα στραβώνουν τους καταλαβαίνω γιατί είναι φυσιολογικό. Τη δική σας αντίδραση μπορείς να μου την εξηγήσεις; Χάνουμε κερδίζουμε υπάρχει γκρίνια, γιατί όταν κερδίζουμε εσείς συντηρείτε αυτη την κατάσταση. Περιμένω λογική απάντηση.