Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από eleos »

Υπάρχουν αγώνες που βγάζει 5 σέντρες και οι 5 βρίσκουν παίχτη.

Οκ τον βγάλατε γέρο, αργό, νευρικό, κακό στους συμπαίχτες κλπ κλπ.

Αλλά και 1 στις 15 σέντρες???

ΕΛΕΟΣ

Δείξτε μου ένα παίχτη μας με καλύτερη σέντρα..

Συνεχίστε, τόχετε.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνούμε eleos για τη σέντρα του Σέρτζιο.Μόνο που δυστυχώς το σύγχρονο ποδόσφαιρο πρώτα απαιτεί ταχύτητα και δύναμη και μετά όλα τα άλλα.Εφόσον έχεις παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά καλά είναι να παίζουν αυτοί...

:?
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Έχεις δίκιο.
Αλλά εκείνο είναι θέμα Σάντος και όχι Σέρτζιο..

Αν ξέρει κάτι παραπάνω απο εμάς ο Δον, καλώς.
Αν όχι ΠΟΛΥ κακώς...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Παιδια...μην το παρατραβαμε τωρα.

Δεν ειπε κανενας οτι ο Σερτζιο ειναι εντελως αχρηστος. Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Ειναι αυτος που ειναι και την καριερα του την γνωριζουμε ολοι και ολα καλα κι ωραια. Τωρα το θεμα που τιθετε για μενα ειναι οχι μονο το κολλημα του Σαντος μαζι του, σιγουρα εχει ο Δον τους λογους του. Αλιμονο.

Αλλα αφου βλεπει κι ο ιδιος ο Σερτζιο οτι πλεον δεν τραβα οπως ισως ο ιδιος θα ηθελε, ας κανει και την αυτοκριτικη του και να μη προσπαθει να βγαινει παντα αυτος λαδι εις βαρος των συμπαικτων του και της ομαδας του.

Και τερμα οι προσωπολατρειες, μονο το συμφερον του ΠΑΟΚ ειναι πανω απ' ολα.

Δεν ειναι 1 στις 15 σεντρες ειναι 5 στις 15...και τι εγινε??? Τι αλλαξε???

Ενας παικτης με την πειρα τη δικη του ειναι πολυτιμος, μονο οταν βαζει την ομαδα πανω απο τον εγωισμο του, σε καμια αλλη περιπτωση.

Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη. Καθε αλλα ειναι απο τη μερια μου επισης σεβαστη.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Το ξαναλεω Σερτζιο και κρατα το για ολη τη χρονια οτι και να κανεις..
D.A.A.T. έγραψε:Καλη υπομονη γιατι διχως Μπαλαφα και με Ιβιτσ στο παγκο προβλεπω να γινονται τα @@ σου ζεπελιν..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

????

Δεν καταλαβα τι εννοεις αδερφε D.A.A.T. ...sorry.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ότι όλο το κράξιμο πάντα πρέπει κάπου να πέφτει.. φέτος χωρίς μπαλάφα θα το φάει ο σέρτζιο.. και συμφωνώ μαζί του εν πολλοίς
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αν παιζει καλα δε θα φαει κραξιμο. Απο μενα τουλαχιστον οχι. Κι αυτο ισχυει για ολους τους παικτες μας. Δεν ειμαι εμπαθης ουτε και παλαβος. Τουναντιον. Κι αν κανω λαθος θα του ζητησω και συγγνωμη. Δημοσια. Το εκανα και με το Σαντος.

Αλλα η αληθεια πρεπει καποτε να ειπωθει. Για ολους και για ολα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Οτι παντα θα υπαρχουν παιδια και αποπαιδια..Το λαθος του Κονσεισαο θα ακουστει μεχρι την Κρητη,ενω το λαθος του Γκαρσια θα πνιγει απο ολους..

Ο καθε παικτης θα κριτικαρετε αλλα να υπαρχει μια λογικη και να μη τυφλωνομαστε απο προσωπικες αντιπαθειες..τοτε θα εχουμε κανει ενα βημα μπροστα..

Δε νομιζω οτι ο Κονσεισαο και οι τελευταιες εμφανισεις ειναι τοσο τεραστιο ζητημα για τον ΠΑΟΚ που βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σ' αυτο D.A.A.T. εχεις δικιο, αν κι εγω προσωπικα δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια.

Αλλα αυτος ειναι ο κοσμος, σε καθε πτυχη της κοινωνικης μας ζωης το συνανταμε αυτο.

Παντως η συζητηση πηρε και μια τροπη που δεν ηθελα καθολου. Δεν τον εχω τον Σερτζιο τοσο στη μπουκα, οπως ισως αφηνουν να εννοηθει τα σχολια μου.

Ισως ειναι λαθος μου που ξεκινησα ή συνεχισα τη συζητηση.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Να σου πω την αληθεια η συζητηση εδω δεν ειναι ασχημο να γινεται..Εγω φιλτραρω τις αποψεις απο ανθρωπους που εκτιμω και ξερω πως αυτα που λες ειναι καλοπροαιρετα..Αυτο που με εκνευρισει ειναι το σουσουρο που ακουγεται στο γηπεδο και φυσικα το ακουει ο εκαστοτε Κονσεισαο με αποτελεσματα ασχημα για την ομαδα
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Καλοπροαιρετα ειναι σιγουρα. Αλιμονο, παικτης του ΠΑΟΚ ειναι. Μακαρι να βγω χιλιες φορες ψευτης.
Τωρα οτι αφορα τα του γηπεδου που αναφερεις αδερφε, εγω δυστυχως δεν εχω την ευχερια να ειμαι παντοτε εκει, ζητημα αν ερθω σε δυο τρεις αγωνες. Και η χαρα μου να βρισκομαι εκει, υπερκαλυπτει ολα τα αλλα. Απλα ζω το ονειρο μου και δεν εχω χρονο για "μπινελικοματα"¨και "γιουχαρισματα".

Σιγουρα ειναι κακο για την ψυχολογια καθε ανθρωπου που παιζει ενα "δημοσιο" ρολο να ακουει αυτα που ακουει ο καθε Κονσεϊσαο. Κι ακομη πιο ασχημο ειναι οταν προκειτε για καποιον που εχει κοινους στοχους με εμας τους οπαδους. Το ιδιο ισχυει και για τον Ιβιτς σημερα, για τον Μπαλαφα χθες, και για ποιον αραγε αυριο...

Επειδη πηραμε καποιες μετοχες και καποια διαρκειας, αγορασαμε αυτοματα και το δικαιωμα να λεμε οτι θελουμε, οπως το θελουμε... Αυτο στα ματια τα δικα μου λεγεται αλαζονια, ξιπασια κι ανευθυνοτητα...

Κι εδω μεσα ομως που τα λεμε, επειδη μπαινουν και παικτες ή τελοσπαντων ανθρωποι της ΠΑΕ, καλο θα ηταν να ειμαστε λιγακι μετριοπαθεις στις εκδηλωσεις μας, θετικες κι αρνητικες, με πρωτο και καλυτερο εμενα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο μόνος που μπορεί να κρατήσει μπάλα, να σεντράρει και να σουτάρει και με τα δύο πόδια με σημαντικά ποσοστά επιτυχίας κι ο μόνος που μπορεί να κρατήσει στα αποδυτήρια σιδηρά πειθαρχία ως άξιος αντικαταστάτης του Ζαγόρ, που θυμίζουμε, ο ίδιος του παρέδωσε το Νο 7 σαν συνεχιστή!

Οσο για τα υπόλοιπα, οκ, έχετε δίκαιο για την ταχύτητα, μερικά κοντρόλ και κάποιες άλλες λεπτομέρειες αλλά τα ίδια λέγατε και για τον Ζαγόρ στην τελευταία του χρονιά με τον ΠΑΟΚ!!! Μην τα ξεχνάτε...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Α ρε Σέρτζιο ... Εκτός απ το κονέ με τον Σάντος έχεις και κονέ με τον Γαλάνη και κυκλοφορείς συνέχεια στις πρώτες θέσεις στις σέντρες... http://www.galanissportsdata.com/footba ... t.asp?s=03
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

"Τα στατιστικα δε λενε παντα την αληθεια"

Γνωστη κλισε φραση, οταν δεν υπαρχει αντιθετο επιχειρημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”