6. Χάρης Τσιγγάρας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
montekristo

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευση από montekristo »

Περαστικα στο παλικαρακι μας
και γρηγορα πισω σιδερενιος!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

gika έγραψε:
Odi έγραψε:Κοίτα να δεις κάτι πράγματα ρε παιδί μου, τελικά δεν είχε κόμπλεξ ο Λουτσέσκου, αλλά ο παίκτης είχε όντως πρόβλημα.
Ο παίκτης είχε όντως πρόβλημα που απαιτούσε χειρουργείο και ο προπονητής τον έπαιρνε στην αποστολή και μάλιστα τον σήκωσε και για ζέσταμα.
Υπάρχει και η συντηρητική αντιμετώπιση που δεν απαιτεί χειρουργείο. Αν ο παίχτης του είπε δεν πονάω παίζει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

gika έγραψε:
Odi έγραψε:Κοίτα να δεις κάτι πράγματα ρε παιδί μου, τελικά δεν είχε κόμπλεξ ο Λουτσέσκου, αλλά ο παίκτης είχε όντως πρόβλημα.
Ο παίκτης είχε όντως πρόβλημα που απαιτούσε χειρουργείο και ο προπονητής τον έπαιρνε στην αποστολή και μάλιστα τον σήκωσε και για ζέσταμα.
Ο παίκτης το αντιμετώπιζε συντηρητικά γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να μπει χειρουργείο, μέχρι τώρα που έφτασε στο απροχώρητο.

Είναι δυνατόν να του είχαν πει να κάνει χειρουργείο και να έπαιζε κανονικά ή να τον έβαζε ο προπονητής με το ζόρι;

Έλεος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:
Ναι για αυτο εμπαινε αποστολη στην Τουλουζ, ο Λουτσε εφταιγε κ εκει
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Κ πως θα φταίει ρε odi o Λουτσέσκου κ η παε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

aivas19 έγραψε:
Maxpaok έγραψε:Ρε, συ φίλε γιατί προκαλείς?
Μα ποτέ σου δεν έχεις γράψει ούτε μία πρόταση ποδοσφαιρική.
Μία σου κουβέντα για το είδες και τι βλέπεις από μπάλα.
Μόνο να προκαλείς.
Και αν σε προκαλέσουν και χάσεις τον έλεγχο και φας κανένα μπαμ μετά αρχίζεις να κλατσομουνιαζεις.
Φιλικά, γιατί δε νομίζω να παίρνεις πρέφα.
Γιατί απλά αυτό είσαι μιας που η συμπεριφορά σου είναι αδιάκοπη.
Max απολυτο δικιο εχει ο dragon σε αυτο το θεμα. Εσυ γιατι λες οτι προκαλει και δεν μιλας για τα πεσιματα που τρωει; Επιλεκτικη ευαισθησια. Στο τοπικ του Χαρη οταν βγηκε οτι εχει θεμα με κοιλιακους γραψαν πολλα ατομα οτι λεει ψεμματα η ΠΑΕ για να καλυψει τον Λουτσε και οτι βγαλαν ψεμματα για τον τραυματισμο επειδη δεν θελει να τον εχει στην ομαδα επειδη ειναι κομπλεξικος με τους μικρους. Ε αυτοι που τα γραψαν, αντι να παραδεχθουν οτι τους ποναει το κομπλεξ τους τωρα κανουν ειδικες γαργαρες
Δυστυχώς για πολλούς είναι πρόκληση αυτό που έγραψε ο ντραγκον και όχι αυτό που έγραφαν κάποιοι όπου έλεγαν ότι η ίδια η ΠΑΕ ψεύδεται για ένα θέμα τόσο σοβαρό ( όπως η υγεία ενός ποδοσφαιριστή της). Και γιατί? Γιατί ο προπονητής δεν τον είχε στις πρώτες του επιλογές και κάποιοι νομίζουν ότι πρέπει να απολογηθεί για αυτό.

Βέβαια θα μου πεις εδώ ο άλλος βρήκε λόγο να κατηγορήσει τον προπονητή ότι τον έπαιρνε αποστολή ενώ ήταν τραυματίας. Που ακόμα και αν βγάλεις εκτός κάδρου την φύση του τραυματισμού ( ο σβαμπ είχε το ίδιο πρόβλημα για πάνω από ένα χρόνο) ,ο κάθε προπονητής για θέματα τραυματισμων παίρνει την έγκριση του εκάστοτε ιατρού για το εάν ο ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος ή όχι
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Odi έγραψε:
gika έγραψε:
Ο παίκτης το αντιμετώπιζε συντηρητικά γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να μπει χειρουργείο, μέχρι τώρα που έφτασε στο απροχώρητο.

Είναι δυνατόν να του είχαν πει να κάνει χειρουργείο και να έπαιζε κανονικά ή να τον έβαζε ο προπονητής με το ζόρι;

Έλεος.
Δηλαδή 6 μέρες την εβδομάδα ήταν υγιής και έτοιμος να παίξει, αλλά όταν ερχόταν η ώρα του αγώνα και σηκωνόταν για ζέσταμα ξαφνικά πονούσε και ο προπονητής του έλεγε να ξανακαθίσει;

Αν ήταν όλη την εβδομάδα υγιής και έπαιζε κανονικά στις προπονήσεις, θεωρητικά θα μπορούσε να μπει και στους αγώνες. Οπότε δεν ήταν θέμα τραυματισμού η μη χρησιμοποίηση του.

Αν όλη την εβδομάδα είχε ενοχλήσεις και το πήγαινε συντηρητικά, τότε λόγω τραυματισμού δεν θα έπρεπε να είναι καν στην αποστολή γιατί δεν θα μπορούσε να παίξει.

Μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται. Ή ήταν τραυματίας ή δεν ήταν. Αν δεν ήταν γιατί δεν έπαιζε, και αν ήταν τι δουλειά είχε στις αποστολές - και μάλιστα να παίρνει εντολή να σηκωθεί και για ζέσταμα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλά δεν του κόπηκε και το πόδι. Ούτε η κάθε πάθηση είναι ίδια με την άλλη.
Αισθανόταν ενοχλήσεις, τo πήγε συντηρητικά και συμμετείχε με το ok του γιατρού φυσικά.
Όταν είδε ότι δεν πάει άλλο , αποφάσισε να χειρουργηθεί.
Τι θα πει είναι τραυματίας η δεν είναι?
Ένα σωρό κόσμος παίζει κανονικά με τραυματισμούς μικρότερους η μεγαλύτερους που παλεύονται.

Τα παρανοϊκά ψέματα που διαβάζαμε και οι επιθέσεις στην ΠΑΕ και τον προπονητή είναι ο πραγματικά σοβαρός τραυματισμός ... Εκεί να δεις μονα ζυγά μονόζυγα ...
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Έγραψα το post χωρίς προσωπικό σχολιασμό....Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι υπερμετρα αυστηρος πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους άλλους....

Όταν διαβάζω όμως π@π@ριές του στυλ γιατί τον σήκωνε για ζέσταμα πραγματικά εξοργίζομαι....Ή μην ασχολείστε όσοι λέγατε μπούρδες ή πείτε λάθος μας....το να προσπαθεί κάποιος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με επιπλέον π@π@ριές είναι τουλάχιστον.....φαιδρό....για να είμαι κόσμιος....

Ήμαρτον δηλαδή....

ΥΓ την κορεκτίλα Γκίκα να μην την επιζητάς μόνο από τους άλλους....να κοιτάς και τα μούτρα σου.....(βλ. θέμα Κόλκα, εγώ τ @ρχίδια τα είχα και ανακάλεσα και έσβησα post, εσύ τη μ@λακία σου τη διαιωνίζεις, κόμπλα)....
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Sardan έγραψε:Έγραψα το post χωρίς προσωπικό σχολιασμό....Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι υπερμετρα αυστηρος πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους άλλους....

Όταν διαβάζω όμως π@π@ριές του στυλ γιατί τον σήκωνε για ζέσταμα πραγματικά εξοργίζομαι....Ή μην ασχολείστε όσοι λέγατε μπούρδες ή πείτε λάθος μας....το να προσπαθεί κάποιος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με επιπλέον π@π@ριές είναι τουλάχιστον.....φαιδρό....για να είμαι κόσμιος....

Ήμαρτον δηλαδή....

ΥΓ την κορεκτίλα Γκίκα να μην την επιζητάς μόνο από τους άλλους....να κοιτάς και τα μούτρα σου.....(βλ. θέμα Κόλκα, εγώ τ @ρχίδια τα είχα και ανακάλεσα και έσβησα post, εσύ τη μ@λακία σου τη διαιωνίζεις, κόμπλα)....
Κάθεσαι και ασχολείσαι με τον εγωισμό ενός δεκάχρονου...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

To metroκωλις,θα βγει να ζητησει συγνωμη που εκραζε την ΠΑΕ;Μιλαμε για δημοσιογραφους και παραγωγους σε αυτο το γκρουπ,που επηρεαζουν δυστυχως,ζωα συνοπαδους μας,εστω και λιγους (η και πολλους).Ενα γ@μημενο συγνωμη θα βγουν να ζητησουν;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Tolaros έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε: Μ οι κοιλιακοι του; ; δεν έχουν πρόβλημα; ;
Αυτό διάβασα κ εγώ. Απλά δεν ήταν στις επιλογές λουτσεσκου. Για να μην βρίσκουμε σε όλα τα γεγονότα κ από μία δικαιολογία
Parolos έγραψε:
prist64 έγραψε:ας τακτοποιησουν το θεμα που εχει ο Χαρης με τους κοιλιακους

κι ας μην τον κρατησουν
Έκλαψα πάτερ!
Τελικα ηταν τραυματιας ή "τραυματιας"?
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πεσ' τα ρε παπά!
Πρόβλημα στους κοιλιακούς λέμε και το παιδί ήταν κανονικά στην αποστολή. ΕΛΕΟΣ!
gpap έγραψε:Τι πρόβλημα ρε μάγκες.

Ο άνθρωπος έχει απλά την ατυχία να έχει έναν εμμονικό προπονητή.
prist64 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
nikpap1926 έγραψε:οι κοιλιακοι και η μεση ειναι παντα η καλυτερη μη ανιχνευσιμη δικαιολογια.
Ψεματα ειπαν δλδ; Νεος λογαριασμος 1 ποστ [FACE WITH TEARS OF JOY] ρε θα τρελαθουμε
οτι χρειαστει θα πουνε,που ειναι το περιεργο?
Έτσι μερικά με γρήγορο πέρασμα.
Αυτός είναι ο ψαγμένος λαός του ΠΑΟΚ που δεν τρώει πρόλογο , οι υπόλοιποι ΠΑΟΚ γεια σου εσύ και τα φυτά σου.

Περαστικά Χάρη, να το αφήσεις πίσω γερός[/quote]

Ενας συγκεκριμενος απ ολα τα παλικαρια παραπανω εριχνε και λασπη για τον Γιωργη...και οταν ζητηθηκαν εξηγησεις ''εκοψε'' λασπη και εκανε την παλαβη.
Δεν θα τον δωσω φορα παρτιδα...αλλα περιμενω να καταλαβει τις μαλακιες που λεει...το κακο τριτωσε...προχθες...τελευταια και φαρμακερη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε: Δηλαδή 6 μέρες την εβδομάδα ήταν υγιής και έτοιμος να παίξει, αλλά όταν ερχόταν η ώρα του αγώνα και σηκωνόταν για ζέσταμα ξαφνικά πονούσε και ο προπονητής του έλεγε να ξανακαθίσει;

Αν ήταν όλη την εβδομάδα υγιής και έπαιζε κανονικά στις προπονήσεις, θεωρητικά θα μπορούσε να μπει και στους αγώνες. Οπότε δεν ήταν θέμα τραυματισμού η μη χρησιμοποίηση του.

Αν όλη την εβδομάδα είχε ενοχλήσεις και το πήγαινε συντηρητικά, τότε λόγω τραυματισμού δεν θα έπρεπε να είναι καν στην αποστολή γιατί δεν θα μπορούσε να παίξει.

Μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται. Ή ήταν τραυματίας ή δεν ήταν. Αν δεν ήταν γιατί δεν έπαιζε, και αν ήταν τι δουλειά είχε στις αποστολές - και μάλιστα να παίρνει εντολή να σηκωθεί και για ζέσταμα.
Πεσ' τα ρε Γιάννη γιατί ο συνονόματος, με αποκάλεσε φυτό και ο dragon μίλησε για trolls για όσους εξέφρασαν την κοινή λογική.
Αν κύριοι εχθρεύεστε του ΠΑΟΚτσήδες που εκφέρουν την άποψή τους που όμως δεν συμφωνεί με την δική σας, είστε απαράδεκτοι, για τον πω πολύ ευγενικά!
Δεν θα χωρίσουμε του οπαδούς σε δύο στρατόπεδα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Κάτσε, βρε Αποστόλη, όχι και κοινή λογική η άποψη ότι η ΠΑΕ επινόησε τραυματισμό παίχτη για να δικαιολογήσει τον προπονητή που δεν τον χρησιμοποιεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ έγραψα ότι δεν μπορεί το παιδί να μπαίνει στην αποστολή (και να μην παίζει ποτέ) και η αιτία να είναι ότι έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Όποιος έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να αγωνιστεί ΔΕΝ μπαίνει στην αποστολή, Στην αποστολή μπαίνουν μόνο οι ετοιμοπόλεμοι.
Αυτό λέει η κοινή λογική.
Τώρα το ποιος ανέφερε ότι έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς δεν το ξέρω. Διάβασα πάντως ότι εγχειρίστηκε στους προσαγωγούς. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι, φέτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”