Ε και αυτοί κάναν πολλά.

evripidis4 έγραψε:Υπάρχει άραγε αθλητικός εισαγγελέας;;; αλλά θα μου πείτε, εντάξει...δεν χρησιμοποιήσανε και κανα λέιζερ...κάτι μπινελίκια, κάτι κ@#%δάχτυλα και κάτι δηλώσεις για στημένα είχαμε..μόνο..
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο κακό είναι με άλλο χρώμα/πρόσωπο.Ettien26 έγραψε:Ισως επειδή έχει την τάση επιλέγει το μικρότερο κακό.renegade έγραψε: Από κει και πέρα το μεγαλύτερο λάθος διαχρονικά του παοκτσή κλείνει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση του βάζελου και του γαύρου. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι πρόκειται για το ίδιο φίδι που απλά έχει δύο κεφάλια
Να ξερεις Γερο μου (κατα το στρατηγε μου), σε θαυμαζω για την αυτοσυγκρατηση σου.Γέρος έγραψε:Ποτέ Αδελφέ μου καλύτερα από εδώ μέσα ή το Έθνος όταν γραφτούν.iremidynami 4+ έγραψε:Ελα, οσο παει γινεται και καλυτερη η βραδια, θα με κανετε να βαλω μεγκα!!
Για να πω την αμαρτια μου, ανοιξα και το σδνα αποψε.
Κυλησα.
Δεν είναι το ίδιο και διαχρονικά να το δεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και οι δύο υπαίτιοι.astral έγραψε:Το ίδιο κακό είναι με άλλο χρώμα/πρόσωπο.Ettien26 έγραψε:Ισως επειδή έχει την τάση επιλέγει το μικρότερο κακό.renegade έγραψε: Από κει και πέρα το μεγαλύτερο λάθος διαχρονικά του παοκτσή κλείνει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση του βάζελου και του γαύρου. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι πρόκειται για το ίδιο φίδι που απλά έχει δύο κεφάλια
Ομάδες του κράτους, των κολλητων, των γονων και της παράγκας.
Προφανώς και δεν μιλάω για τους οπαδούς..thomas Murg έγραψε:evripidis4 έγραψε:Υπάρχει άραγε αθλητικός εισαγγελέας;;; αλλά θα μου πείτε, εντάξει...δεν χρησιμοποιήσανε και κανα λέιζερ...κάτι μπινελίκια, κάτι κ@#%δάχτυλα και κάτι δηλώσεις για στημένα είχαμε..μόνο..
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και λέιζερ χρησιμοποίησαν
https://youtu.be/9acYq37DIK8paokkerkir έγραψε:Οι συνομιλιες του VAR στο τηγάνι δώθηκαν η ακόμα περιμένουμε;
Είναι το ίδιο σύστημα. Από την ίδια μήτρα με τις ίδιες πρακτικές και την ίδια αντίληψη. Δε με ενδιαφέρει και ούτε θα κάτσω να μετρήσω ποιος έκλεβε καλύτερα. Συστημικά είναι το ίδιο πράγμα με άλλα χρώματα και μόνο καταστροφή μπορεί να φέρει.Ettien26 έγραψε:Δεν είναι το ίδιο και διαχρονικά να το δεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και οι δύο υπαίτιοι.astral έγραψε: Το ίδιο κακό είναι με άλλο χρώμα/πρόσωπο.
Ομάδες του κράτους, των κολλητων, των γονων και της παράγκας.
Σε εποχές κυριαρχίας των μεν πρωταθλήματα έπαιρναν και άλλοι, μέχρι και η Λάρισα το σήκωσε.
Στις εποχές κυριαρχίας των δε κυριάρχησε ο μοναχοφαϊσμός του στυλ ή εμείς ή κανένας.
Ρε φιλε τι λεςEttien26 έγραψε:Οτι εκπροσωπούν το ίδιο το σύστημα και ότι είναι υπαίτιοι, αυτά είναι γνωστά. Δεν λέω κἀτι διαφορετικό.
Δεν μπορώ όμως να συγκρίνω τις πρακτικές τους διότι δεν είναι κοινές.
Για να δούμε ὀμως εάν έχουν προξενήσει το ίδιο κακό πρέπει να βάλουμε πράγματα συγκρίσιμα και μετρήσιμα. Μπαίνουν στο ίδιο ζύγι ? Όχι.
Ο βάζελος ανέκαθεν είχε μικρότερη επιρροή στα κέντρα εξουσίας απ' ότι ο γαύρος με ότι σήμαινε αυτό.