Π.Α.Ο.Κ. - Εργοτέλης [Φιλικός αγώνας] 12/08 21:45 Nova1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: ΠΑΟΚ-Εργοτελης φιλικο 12/08 21:45 Novasports 1

Δημοσίευση από diniko80 »

μετρια εμφανιση για να μην πω κακη.....
ρομβο και στα δυο ημιχρονα....θα πω αυτο που ξερω οτι ρομβο παιζει μονο η βερντερ βρεμης απο τις γνωστες ομαδες που εχω εικονα....για να το παιξει ειχε ντιεγκο δεκαρι (εμεις ιβιτς) οζυλ δεξι χαφ (εμεις κονσε και αμπου στο δευτερο εχθες) ενω αριστερα εκανε συνηθως αλχημεις ή πηγαινε τον οζυλ και εβαζε ενα μαυρκο δεξια (σανογκο νομιζω) τ

τι ειδα εγω? οτι χωρις δεκαρι ρομβο δεν παιζεις και οτι οι δυο ακροι του ρομβου πρεπει να τρεχουν τρελα ωστε και να μαρκαρουν αλλα και να πλαγιοκοπουν μαζι με τους επιθετικους (οπως ο βιεινινια στο πρωτο που πλαγιοκοπησε ) ή με τους ακραιους μπακ (λινο στο δευτερο)...χρειαζεται ομως και τον παμπλο που με την ηρεμια στο παιχνιδι ειχαμε καλουτσικη κυκλοφορια αλλα οχι ταχυτητα λογω βερον και κονσε ή τη ταχυτητα του βιτολο που μαζι με το ρυθμο που εδωσε ανεβηκαμε πιο ψηλα....

αρεσε βιερινια γκαρσια βιτολο λινο φιλομενο (στο α)
δεν αρεσε ο αμπου (δεν μπορει δεξι χαφ) , η αμυνα των στοπερ ως συνολο (κυριως ο στελακης) και ο σπαρτιατης φορ μας
ο σαβινι ητανε καλος αλλα σε επισημο θα παιζαμε με δεκα...εχει να δωσει ομως πολλα πιστευω καθως αμυντικα ειναι σχεδον απροσπελαστος ανω μπροστα ηταν καλυτερος απο οτι νομιζα (σναουτσνερ και βαλε)

χωρις δεκαρι ρομβο δεν παιζουμε αρα ή δεκαρι θα παρουμε ή δε θα παιξουμε ρομβο....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στο πρωτο ειχαμε αρκετα καλη κυκλοφορια Γκαρσια Βερον πολυ καλοι, Ο Κονσεισαο με κπς καλες και κακες(κυριως) στιγμες, ο Ιβιτς δεν την παλευε...Ο Σαβινι πολυ καλος βγηκε και μπροστα,,,,,,Ο Μαλεζας δικαιολογησε το Σαντος που εβαζε Μπιζερα κακος ψηλα και χαμηλα.......Ο Βιερινια φανερα αδυνατισμενος εκτος αν ξεγελουσε η μπλουζα αλλα μου φανηκε πιο αδυνατος απο περσι.....Αλλα και πολυ καλος
Προβλημα στα στημενα, ο Κρεσιτς εκανε λαθη που ευτυχως διορθονωνται....Ο Φιλομενο πρεπει να ναι αλλαγη του Μουσλι αν και αργος και οχι τοσο καλος με προσωπο προς την εστια οσο με πλατη που το κατεχει.

Στο δευτερο κακη κυκλοφορια ο ρομβος δεν παιζεται με Αμπουμπακα δεξια , δ μαρεσε καθολου ο συγκεκριμενος , ο Αποστολοπουλος δεν πολυκουνιοτανε βεβαια..., Ο Βιτολο σπουδαιο 6αρι εδινε και κτ βοηθειες στο μαλεζα οταν εβγαινε στα πλαγια με επιθετικο του Τελη, Ο Τσιριλο στο β εδωσε πολλες λυσεις γιατι ο Μαλεζας και αποστολοπουλ ειχαν προβληματα..ο Αναστασακος φαινεται οτι επειδη απο τεχνικη 0 και δεν μπορει να κρατησει η να σπασει τη μπαλα....

Το γκολ και φετος δυσκολα το χουμε........

Και γενικα το κακο ειναι απ τις μεταγγραφες που καναμε αυτοι που διεκδικουν 11αδα παιζουν σε θεσεις που και οι βασικοι μας μεχρι τωρα τα παν καλα( εκτος Βιερινια),ενω σε θεσεις που εχουμε προβλημα δεν εχουμε λυσεις μεχρι τωρα....

Δλδ Βιτολο καλος αλλα αλλαζεις Παμπλο? δυσκολα εκτος αν παιξουν μαζι, Σαβινι -Λινο, Στη θεση Ιβιτς ισως Σορλεν και Βιερινια αριστερα...Ψαχνουμε δ μπακ, Παρτενερ Τσιριλο.....θεση Κονσεισαο.......
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

εμενα απτους παικτες που δε μαρεσαν ηταν ο αμπου(κατι σαν σναουτσνερ στο κεντρο),αναστασακος ο οποιος δεν εκανε ενα σωστο κοντρολ,και ο ιβιτς ο οποιος επαιζε οποτε ηθελε
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αν αυτος ο Βερον που ειδα εγω τουλαχιστον χθες, δεν κανει για την ομαδα αυτη, τοτε σορρυ, αλλα σας πουλαγα παπαδες τοσο καιρο, δεν εχω ιδεα απο ποδοσφαιρο. Οποιος πει οτι ειναι αργος να κοιταξει τον Ιβιτς, οποιος πει οτι ειναι κοντος ας δει το Βιτολο.

Αν εχουν προβλημα τα αποδυτηρια, πραγμα που δε μπορω να ξερω, εχει καλως, το σεβομαι και το κατανοω. Αλλα και παλι δε μπορεις να φερεσαι ετσι στον ανθρωπο που σηματοδοτησε την αναγεννηση του ΠΑΟΚ (παικτικα εννοω). Μιλησε του στα ισα και κοιταξε τον στα ματια. Μην κατινιαζεις ετσι και χανεις τη υποληψη και την αξιοπρεπεια σου. Αυτα για τον Δον Φερναντο που τον σεβομαι και τον στηριζω. Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι το σχεδιο της διοικησης αυτο. Το αφηνω λοιπον εδω.

Κατα τ' αλλα εμενα με προβληματισε η ομαδα του β' ημιχρονου κι αυτος ο περιβοητος ρομβος. Αλλα πιστευω οτι στη διαρκεια θα στρωσει. Δε χρειαζεται γκρινια, η ομαδα θα κανει το δρομο της.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Απλά και ωραία.
Ωραίος ο Platon
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άντε να κάνω και εγώ την ανάλυση μου για το παιχνίδι...
Καταρχάς διάβασα πιο ψηλά πως παίξαμε και στα 2 ημίχρονα με ρόμβο.Λάθος!Το 1ο ημίχρονο παίξαμε το περσινό 4-2-3-1 με βερόν,Γκαρσία σαν κόφτες μπροστά τους ο ίβιτς και πλάγιους τον κοντό(βιερίνια) και τον Σέργιο.Η τετράδα στην άμυνα ήταν γνωστή.Σας 1ο ημίχρονο τα πρώτα 15 λεπτά ξεκινήσαμε σχετικά καλά με κάποιες εντυπωσιακές ενέργειες από τον κοντό και τον Φιλομένο.Αμυντικά ο Σαβίνις ήταν πολύ σταθερός και έδειξε πολύ θετικά στοιχεία...Παραφωνίες ο "τραγικός" Κρέσιτς,ο νευρικός και με ενέργειες επιπόλαιες Σέργιος και ο αργός με λάθος μεταβιβάσεις ίβιτς.Ακούω που λέτε για τον βερόν πως ήταν πολύ καλός....και ρωτάω το εξής:Καλός σε τί???Στο να κρατάει μπάλα 2 ώρες να κάνει τον κύκλο του εαυτού του και μετά να δίνει πάσα???Στο να μην χάνει τη μπάλα???Στο να κερδάει φάουλ??Ντάξει είναι απόψεις αλλά παιδιά ας μην γελιώμαστε,ο Βερόν κατε με είναι ο χειρότερος απ'όλους τους κεντρόους που έχουμε αυτή τη στιγμη και δεν εννοώ στο πόση μπάλα ξέρει-σ'αυτό μπορεί να είναι και ο καλύτερος-αλλά μιλάω για θέματα χαρακτηριστικών και δουλειάς στο γήπεδο...Τέλοσπαντων,για μένα χθες ήταν υποφερτός όπως και ο Γκαρσία.Αμυντικά ο Στελλάκης ήταν σε όλο το παιχνίδι χαμένος και δεν πατούσε καλά φαινότανε.Ίσως του λοίπουν παιχνίδια,δεν ξέρω...τον πιστεύω.Ο Μπιζέρα με ξάφνιασε θετικά μέχρι τον τραυματισμό του καθώς ήταν δραστήριος και δεν απειλήθηκε καθόλου από την πτέρυγα του.Στα θετικά του πιστώνω και πως σε μια κόντρα που βγάλαμε πέρασε στο σπρίντ τον Κονσεϊσάο!!!
Στο 2ο ημίχρονο είχαμε ουσιαστικά 6 αλλαγές(βάζω και τον αποστολόπουλλο γιατί μπήκε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου) που άλλαξαν άρδην το σκηνικό του σχηματισμού.Παίξαμε λοιπόν το "ρόμβο" μεσυνδετικό κρίκο άμυνας και κέντρου τον παικταρά βιτόλο πλάγιους στο ρόμβο μέσα αριστερά το γαλλικό κλειδί πολυτελείας και δεξια το μαύρο θερμαστή από το τσιμπουτί.Μπροστά τους έμεινε ο ίβιτς να οργανώνει.Επιθετικό δίδυμο ο Αναστασάκος και ο Φιλομένος.Το 1ο μου συμπέρασμα είναι πως ο Εργοτέλης δεν έβγαλε επίθεση επί 30-35 λεπτά καθώς είχαμε διαρκή κυκλοφορία χωρίς τελειώματα φάσεων...Ο Βιτόλο είναι ο καλύτερος κόφτης σε χαρακτηριστικά στο Ελλαδιστάν(αυτό φαινόταν όταν έπαιζε και στην ακαδημία).Για το γάλλο δεν χρειάζεται να πω κάτι,είναι πολυτέλεια.Ο μαυρούκος είναι καλός ποδοσφαιριστής απλά πρέπει να μάθει να παίζει με μυαλό και να σκέφτεται γρήγορα.Πιστεύω ο Δον να τον φιξάρει...Ο Ίβιτς στο 2ο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με το 1ο κι αυτό γιατί ο ρόμβος ταιριάζει σε παίκτες με τα χαρακτηριστικά του.Μοναδικό σοβαρότατο μειονέκτημα η ταχύτητά του αν και μόλις αποθεραπευτεί ο Φωτάκης τον βλέπω να κάθεται στο παγκάκι.Επιθετικά ο Φιλομένο ήταν δραστήριος αλλά του έλειπε η τελική προσπάθεια.Για τον Αναστασάκο τι να πω.Έχι 2 παιχνίδια είναι τραγικότατος.Χθες ένα κοντρόλ δε μπορούσε να κάνει..ίσως είναι ντεφορμάρισμα,ίσως δεν είναι συγκεντρωμένος.Πάντως τον πιστεύω,δεν είναι κακός παίκτης.
Συμπερασματικά:O ρόμβος με κάποιες αλλαγές προσώπων θα είναι πολύ ικανοποιητικό σύστημα για τον φετινό ΠΑΟΚ.Απαραιτητη προϋπόθεση η στήριξη από όλους μας στην ομάδα και στον Δον αλλά και λίγο να κάτσουν πάγκο οι "αργοί"=Κονσεϊσάο,Γκαρσία και ίβιτς.
Πάντως δεν θεωρώ πως θα πορευτούμε με αυτό το σύστημα γιατί ο Σάντος είναι συντηρητικός και δεν θέλει να χάσει τα κεκτημένα.ίσως σε βάθος χρόνου να το εφαρμόσουμε..
Ελπίζω να μην σας κούρασα...

:?
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Πολύ σωστός Φώτη σε όλα.

Στο 2ο ειδικά ο Τέλης έκατσε πίσω και έπαιζε με καμιά αντεπίθεση λές και ήθελε να κρατήσει το 0-0 να πάρει το βαθμό.. Έλεος.

Τέσπα, ελπίζω σε ένα επίσημο ματς να μας χαμογελάσει επιτέλους και η ρημάδα τύχη και να πάρουμε ένα καθαρό σκορ σε 1 βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

μπραβο ρε φωτη,φανταστειτε να μην ειχαμε απουσιες δηλαδη τι θα γινοτανε... :)
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ο κουτσονικολας ητανε τραυματιας?
Άβαταρ μέλους
paokara129

Δημοσίευση από paokara129 »

Ήταν με την Εθνική Ελπίδων στη Σλοβακία (0-1).Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ρε τα μουνια.πως μου τη σπανε αυτες οι κωλοεθνικες
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Στο πρωτο ημιχρονο ειμασταν 10 φορες καλυτεροι σε ολους τους τομεις,οπως και παντα μεχρι τωρα οποτε παιξαμε με 4-5-1 και οχι με 4-4-2.Ελπιζω ο Σαντος να προσπαθει να την παλεψει σωνει και καλα με τον ρομβο επειδη ετσι θελει να παιξει ο ιδιος και οχι λογω της κερκιδας
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Να ξερουνε τελικα τι παιζει ρε παιδια....
Οτι θελουμε εμεις, οτι θελει ο Σαντος ή οτι απαιτει το συμφερον του ΠΑΟΚ????

Εγω θελω παντα νικες και τα συστηματα ειναι δευτερευοντα, οπως και τα ομορφα παιχνιδια. Μπορουμε να παιρνουμε καθε αγωνα με 1-0 στο 93' ??? Εγω ειμαι μεσα παντως....εχω μπουχτισει τα ωραια θεαματα και τα περιοδευοντα τσιρκα. Τωρα θελω μονο νικες και δεν με ενδιαφερει με ποιο συστημα και με ποια ενδεκαδα...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Έτσι ακριβώς πλάτων. Το έχει πεί πολλές φορές και ο Σαντος και ο Βρύζας.
Και φυσικά είναι καλό να βλέπουμε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά τι να το κάνεις άμα δεν νικάς...
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

συμφωνώ με τους περισσότερους φίλους εδώ μέσα
θα ήθελα να πω όμως κάτι ελαφρώς διαφορετικό
πρώτη φορά ίσως στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα νιώθω τέτοια σύγχιση όσον αφορά κυρίως στο ρόστερ και εξηγώ
1. υπάρχουν δύο 11άδες και πέρα από τους 4-5 που θεωρούνται αναντικατάστατοι (εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αυτοί είναι μόνο οι Σορλέν, Μούσλι και Χαλκιάς) όλοι οι υπόλοιποι παίζονται
2. τον επόμενο χρόνο είμαι σίγουρος, θέλω και πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, δηλαδή παίρνουμε 4-5 παιχταράδες τουλάχιστον ένα επίπεδο επάνω και όχι μία από τα ίδια όπως φέτος, κάτι για το οποίο δεν διαφωνώ όμως γιατί η ομάδα δεν είχε καθόλου βάθος
3. τα παραπάνω σίγουρα θα βοηθήσουν και τα αγωνιστικά πλάνα του Σάντος που πιστεύω ότι θα είναι στην παρέα μας και του χρόνου

οπότε,
όρεξη για τσου λου, πρωταθλήματα και τέτοια από χρόνου πάλι
μακάρι να πάμε όπως πέρσι
μακάρι το πρόγραμμα εξυγείανσης της ομάδας να προχωρά καλά και
θα έρθουν και τα ωραία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”