ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Ράφα Σοάρες
11
11%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νάσμπεργκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίνγκασον
7
7%
Σάστρε
1
1%
Σβαμπ
34
34%
Ντάντας
3
3%
Ελ Καντουρί
13
13%
Φιλίπε Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Α. Ζίβκοβιτς
3
3%
Κωνσταντέλιας
21
21%
Μπίσεσβαρ
7
7%
Ολιβέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπράντον Τόμας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
vs40

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από vs40 »

Μπράβο για τη νίκη σήμερα. Το είχα γράψει από το καλοκαίρι, ότι η ομάδα θέλει φέτος υπομονή. Κάποια μπάλα θα αρχίσει να παίζει στο 2ο γύρο. Το μισθολογικό μπάτζετ έπεσε και θα πέσει επιπλέον το καλοκαίρι που έρχεται, με αρκετές αποχωρήσεις.

Δεν έχει κανένα νόημα η επίθεση στον προπονητή. Κάνει καλά τη δουλειά του και σήμερα έχουμε στο ρόστερ πολλούς παίκτες των ακαδημιών. Βλέπω ότι κάτι χτίζουμε σιγά σιγά. Ελπίζω τουχρόνου να επιστρέψει καλύτερος και ο Τσιγγάρας, που τον έχουμε ανάγκη μετά το τέλος του συμβολαίου του Κούρτιτς. Η στρατηγική του κλαμπ χαράχτηκε από τη διοίκηση και όχι από τον κόουτς, που ξέρουμε τι ζητάει (μεντάλιτι, εμπειρία, αποτέλεσμα, τίτλους). Όλοι προσαρμόζονται πλέον σε αυτό το νέο ΠΑΟΚ, και σίγουρα αξίζει να ψηθεί και ο Λουτσέσκου σε αυτό το καινούργιο, έχοντας αποδείξει με τίτλους στην πράξη την αξία του.

Θα είναι καλό για την ομάδα να κρατηθεί κοντά στις πρώτες θέσεις και να υπάρχει κίνητρο στα πλέι οφ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Μεγάλα κέρδη η άνετη νίκη και οι εμφανίσεις αρκετών παικτών στους οποίους δεν πιστεύαμε πια.

Έλπιζα πάντως οτι οι χαμένοι βαθμοί στο τέλος θα μας είχαν κάνει σοφότερους. Ο αγώνας δεν τελειώνει στο 10’ επειδή προηγείται 2-0. Δυο στραβές και έγινε το 2-2.

Περίμενα λοιπόν περισσότερη προσοχή στα τελειώματα στα υπόλοιπα 80 λεπτά και πάθος να γίνει το 3-0 και γιατί όχι και παραπάνω.

Πρόσημο θετικό, πάμε για τον επόμενο αγώνα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

sn0ufel4 έγραψε:
mbison έγραψε:. Μάλλον εισαι 1 από αυτούς που χειραγωγούν το κοινό. Αλλά που θα πάει θα βγει κάποιο σάιτ να μην παίρνει διαταγές από τη διοίκηση.
Για εξήγησε το λίγο αυτό
Είχα γράψει μήνες πριν, πριν από κάποιο εκτος έδρας, αυτό: Προτιματε διπλό και να συνεχισει ο προπονητης μας ή να μην πάρουμε πόντο και να φυγει από το αεροδρόμιο skg? Kαι τα 2 ωραία ειναι, win win κατασταση
Ο Μπαρκαρούτσος περίμενε πότε θα νικήσουμε για να μου τη πει. Εγώ απλά είπα τη γνωμη μου εννοώντας είτε σε ενδεχόμενο νίκης, είτε σε περίπτωση ήττας που θα συνοδευόταν με αποχώρηση του προπονητή, θα βγαίναμε κατά τη γνώμη μου οφελειμένοι. Μάλλον δεν έγινε κατανοητό.
Η πορεία από τότε χειροτέρεψε και πέσαμε βαθμολογικά κι άλλο. Όπως και να χει, η μοίρα των προπονητών είναι η πλειοψηφία να φευγουν πριν λήξει το συμβόλαιο τους, ειδικά στην Ελλάδα.
Θεωρείς λογικό ο Μπαρκαρούτσος να κρατάει 3 nick names και να τα βγάζει στη φόρα μήνες μετά, εξ αιτίας μιας νίκης της ομάδας μας για να "θυμίσει' σε αυτούς τους 3 που δεν ¨πάνε" τον προπονητή και να "τους τη λέει" ? Εμένα αυτό μου μοιάζει με λογοκρισία. Και τι μπορεί να προκαλεί τη λογοκρισία των κακών 3 που μιλούν άσχημα για τον προπονητή? Αρχίζω και γω τα σενάρια και λέω ότι μπορεί το σάιτ να παρακολουθείται και κάποιο στέλεχος της διοίκησης να παρεμβαίνει και να ζητά να μην πειράζουμε τον προπονητή. Μόνο για σενάριο φυσικά μιλάω γιατί εχω την εντύπωση ότι φακελώθηκα μήνες πριν, όταν έκανα αυτό το ποστ και χρησιμοποιήθηκε εναντίον μου μήνες μετά. Δηλαδή κάποιος το κράτησε γιατί πείραξα τον προπονητή.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κάποιος να το κράτησε και να το θυμόταν επειδή ήταν από τις πιο επικές μαλακίες που έχουν γραφτεί εδώ και 15 χρόνια στο παοκμανια σου πέρασε από το μυαλό;

Έτσι , ως εναλλακτική το λέω στον ισχυρισμό σου ότι ο Σαββίδης παρακολουθεί το φόρουμ και δίνει χαρτάκι στο σνουφελ , το χιονι και το μπαρκαρούτσο σε ποιόν να τη πέσουν.

Το ότι έχουν λαλήσει οι άνθρωποι με αυτά που βλέπουν να γράφονται, παίζει σαν σενάριο ή το έχουμε δεμένο από όλες τις πλευρές ότι ο κυρ κυρ παίρνει τηλέφωνο το rain για να φιμώσει τα ελεύθερα πνεύματα του παοκμανια;

Μάλλον το έχουμε δεμένο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

mbison έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:
mbison έγραψε:. Μάλλον εισαι 1 από αυτούς που χειραγωγούν το κοινό. Αλλά που θα πάει θα βγει κάποιο σάιτ να μην παίρνει διαταγές από τη διοίκηση.
Για εξήγησε το λίγο αυτό
Είχα γράψει μήνες πριν, πριν από κάποιο εκτος έδρας, αυτό: Προτιματε διπλό και να συνεχισει ο προπονητης μας ή να μην πάρουμε πόντο και να φυγει από το αεροδρόμιο skg? Kαι τα 2 ωραία ειναι, win win κατασταση
Ο Μπαρκαρούτσος περίμενε πότε θα νικήσουμε για να μου τη πει. Εγώ απλά είπα τη γνωμη μου εννοώντας είτε σε ενδεχόμενο νίκης, είτε σε περίπτωση ήττας που θα συνοδευόταν με αποχώρηση του προπονητή, θα βγαίναμε κατά τη γνώμη μου οφελειμένοι. Μάλλον δεν έγινε κατανοητό.
Η πορεία από τότε χειροτέρεψε και πέσαμε βαθμολογικά κι άλλο. Όπως και να χει, η μοίρα των προπονητών είναι η πλειοψηφία να φευγουν πριν λήξει το συμβόλαιο τους, ειδικά στην Ελλάδα.
Θεωρείς λογικό ο Μπαρκαρούτσος να κρατάει 3 nick names και να τα βγάζει στη φόρα μήνες μετά, εξ αιτίας μιας νίκης της ομάδας μας για να "θυμίσει' σε αυτούς τους 3 που δεν ¨πάνε" τον προπονητή και να "τους τη λέει" ? Εμένα αυτό μου μοιάζει με λογοκρισία. Και τι μπορεί να προκαλεί τη λογοκρισία των κακών 3 που μιλούν άσχημα για τον προπονητή? Αρχίζω και γω τα σενάρια και λέω ότι μπορεί το σάιτ να παρακολουθείται και κάποιο στέλεχος της διοίκησης να παρεμβαίνει και να ζητά να μην πειράζουμε τον προπονητή. Μόνο για σενάριο φυσικά μιλάω γιατί εχω την εντύπωση ότι φακελώθηκα μήνες πριν, όταν έκανα αυτό το ποστ και χρησιμοποιήθηκε εναντίον μου μήνες μετά. Δηλαδή κάποιος το κράτησε γιατί πείραξα τον προπονητή.

Προσπαθείς να μας βγάλεις τρελούς, αλλά δεν θα το αφήσω να περάσει.

Διάβασα τις τρεις πρώτες σειρές, γεμάτες ανακρίβειες. Θα απαντήσω μόνο σε αυτές, γιατί είναι χαράματα και το μυαλό μου έγινε κιμάς από όσα έγραψα στο topic Lucescu.

Λοιπόν.

Δεν έγραψες πριν από κάποιους μήνες, πριν από ΚΑΠΟΙΟ εκτός έδρας για το win-win και ΠΕΡΙΜΕΝΑ να σ'τη πω. Το έγραψες ακριβώς στο topic του γαύρος - ΠΑΟΚ (μια μέρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας) και αφού ολοκληρώθηκε ο ίδιος αγώνας και κερδίσαμε, σε γύρεψα στο post-game topic.

Παραθέτω τα λινξ:

viewtopic.php?f=297&t=9193&start=75#p2135872
16 Οκτ 2022 01:20
mbison έγραψε:Προτιματε διπλό και να συνεχισει ο προπονητης μας ή να μην πάρουμε πόντο και να φυγει από το αεροδρόμιο skg?
Kαι τα 2 ωραία ειναι, win win κατασταση

viewtopic.php?f=297&t=9198&start=45#p2136772
17 Οκτ 2022 21:30
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
mbison έγραψε:Προτιματε διπλό και να συνεχισει ο προπονητης μας ή να μην πάρουμε πόντο και να φυγει από το αεροδρόμιο skg?
Kαι τα 2 ωραία ειναι, win win κατασταση
Πώς νιώθεις που έπεσες έξω;

ΧΑΣΤΗ ΜΟΥΥΥΥ

Περαστικά σου.

Εδώ την είπα σε εσένα, μεταξύ και άλλων...αλλά έσβησα τις παραθέσεις από εδώ, να μην τους επανεκθέσω. Όποιος θέλει κλικάρει και βλέπει αυτούσιο το ποστ.

ΨΕΥΤΗ!

Διάβασα ψιλοεντάχει τα παρακάτω. Δεν είναι λογοκρισία, απλά σας εκθέτω και σας φέρνω ενώπιον των λεγομένων σας. Αν τα γεγονότα σας βγάζουν λάθος, δεν είναι δική μου ευθύνη που το φέρνω στην επιφάνεια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Περιμένω να ακούσω τα υπόλοιπα ονόματα που χειραγωγούν τον αθώο και άβουλο κόσμο του Paokmania.

Είπαμε, ο ένας είναι το κορόιδο ο Μπαρκαρούτσος που κάνει προπαγάνδα και δεν παίρνει φράγκο.

Βάσει σεναρίου, πάντα.

Ψεύτη.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Για πρώτη φορά δεν ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και δεν είδα τον αγώνα.. είπα να ηρεμήσω και να μην ασχοληθώ με το σελιγκ κλαμπ
Καλό μου έκανε...χαράς στο κουράγιο σας..θα διαβάζω σχόλια μόνο εδώ μέσα και θα μου αρκεί να βγάζω συμπεράσματα...αρκετα προβλήματα έχω...
Η ομάδα καυλα δεν υπάρχει πια..

Τι κρίμα...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Χάνει η ομάδα, ΜΙΡΛΑ, κερδίζει η ομάδα, ΜΙΡΛΑ μαυρίλα και αυτοκτονίες...τί είστε εσείς ρε;
Αγαπάτε την ομάδα τώρα εσείς; Ντροπή ρε.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Athens έγραψε:Για πρώτη φορά δεν ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και δεν είδα τον αγώνα.. είπα να ηρεμήσω και να μην ασχοληθώ με το σελιγκ κλαμπ
Καλό μου έκανε...χαράς στο κουράγιο σας..θα διαβάζω σχόλια μόνο εδώ μέσα και θα μου αρκεί να βγάζω συμπεράσματα...αρκετα προβλήματα έχω...

Τι κρίμα...
Χθες αν εβλεπςς το παιχνιδι και μαλιστα στο πρωτο ημίχρονο θα ήσουν μέσα στην γκαβλα. Ταχύτητα και συνδιασμους που επιτέλους ξανά είδαμε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εγώ ημουν εχθές στο γήπεδο.
Λίγος κόσμος.

Η ομάδα δεν έπαιξε διαφορετικά απο τους προηγούμενους αγώνες με μικρότερης δυναμικής αντιπάλους.
Είχε ακριβώς την ίδια απόδοση.
Η μόνη διαφορά ήταν πως μπόρεσε και σκόραρε 2 γκολ στην αρχή, με αποτέλεσμα ο υπόλοιπος αγώνας να κυλίσει χωρίς άγχος και γκρίνια.

Όσοι βλέπουν ΠΑΟΚ απο την αρχή, δεν μπορούν παρα να συμφωνήσουν με αυτό.

Οσο αφορα τους παίχτες:
ο Σβαμπ εχθές ήταν κορυφαίος μαζί με Κωνσταντέλια.
Επίσης, καλός ήταν και ο Ράφα και πραγματικά δεν κατανοώ τι ακριβώς έφταιγε τόσο καιρό που δεν έπαιζε.
Χωρίς λάθη ο Σάστρε (βεβαίως ο αντίπαλος χαμηλής δυναμικής), και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο χωρίς να πιεστεί.
Ντάντας κυρίαρχος με έναν πιο ελεύθερο επιθετικά ρόλο και με άψογες συνεργασίες με Ντέλια.
Λιγες καλές στιγμές ο Καντούρης, ε
καλώς βγήκε.
Τσαπατσούλης Ζίβκο και ακόμη μια φορά ανύπαρκτος ΟλιβέιρΑ.

Κορυφαίος ο Ντέλιας. Ο μοναδικός που μπορεί να τριπλάρει κ να περάσει αντίπαλο.

Χτίστε πάνω στα δικά μας παιδιά.
Δεν γνωρίζετε τι χαρά κ χαμόγελα υπάρχει στην κερκίδα όταν βλέπουμε δικά μας παιδιά.

Για Λούτσε:
είσοδος Μπίσε για γέλια.
Φελίπε συνεχίζει να προβληματίζει.
Μπραντον δεν έχει τα στοιχεία του Άκπομπ, αλλά όταν του πετάς την μπάλα στα πόδια, αντί για το στήθος απο ψηλά, έχει μεγαλυτερες πιθανότητες να δημιουργήσει κάτι.

Προς Λούτσε:
βάλε ρε μάστορα έναν επιθετικό πιτσιρικά, και ας χάσω
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Πολυ καλη η ομαδα στο α. δυο γρηγορα γκολ, αρκετα καλη κυκλοφορια και ταχυτητα. η μονη παραφωνια η λαθος εκτιμηση του Κοταρσκι στο 45 που τζαμπα θα χαλουσε την καλη εικονα της ομαδας.

Στο β καλη διαχειριση χωρις πολυ ενδιαφερον.

Επιτελους ορθολογικη ενδεκαδα απο τον Λουτσε που μας αποδεικνυει οτι βαζαμε τρικλοποδιες στους εαυτους μας τοσο καιρο και χασαμε χωρις λογο ποσους βαθμους.

Καντουρι οσο αντεξε ηταν παρα πολυ καλος
Νταντας-Σβαμπ πολυ καλη χημεια. αν υπαρχει ταχυτητα στην σκεψη, μπορεις να εχεις λιγο αργο σωμα
ακραια μπακ πολυ καλοι. ειδικα ο Ραφα φαινεται φυσιολογικοτατος
Ινκι αρχοντικος. Κουλιερακης με λαθακια
Ντελιας μπραβο πολυ καλος. λιγο πιο συγκεντρωμενος θα ειχε γκολ. Πρεπει να παιζει εχει υψηλο ταβανι. Θελει γεματη χρονια
Ζιφκο 5. περναει με βαση το μαθημα. απλα περιμενω περισσοτερα γιατι ειναι παιχταρας
Ολιβειρα κερδισε το πεναλτι. περα απο αυτο οχι καλος
Νασμπεργκ επιπολαιος
Μπισε.. συντασσομαι με το φορουμ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ? να παρει λιγο μπρος το παιδι
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Grigorios_PAOK έγραψε:
Athens έγραψε:Για πρώτη φορά δεν ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και δεν είδα τον αγώνα.. είπα να ηρεμήσω και να μην ασχοληθώ με το σελιγκ κλαμπ
Καλό μου έκανε...χαράς στο κουράγιο σας..
Τι κρίμα...
Χθες αν εβλεπςς το παιχνιδι και μαλιστα στο πρωτο ημίχρονο θα ήσουν μέσα στην γκαβλα. Ταχύτητα και συνδιασμους που επιτέλους ξανά είδαμε.
Αθενς καλά τα λες.. η καυλα σίγουρα έχει χαθεί. Γρηγορη ,ποια μπαλαρα είδες; ; επιτέλους έγινε το αυτονόητο κ εκτασε πάγκο ο κουρτιτς κ ο αουγκουστο. Για αυτό τον λόγο είχαμε λίγη παραπάνω ταχύτητα στο κέντρο και καλύτερη κυκλοφορία. Επιτέλους δεν πήγε πολύ η μπάλα πίσω, αλλά οι κεντρικοί μέσοι προσπαθούσαν να προωθήσουν το παιχνίδι...
Εχτές μάθαμε από επίσημα χείλη ότι η φετινή χρονιά είναι μια προετοιμασία για την επόμενη. Κρατήστε το αυτό... άραγε αυτό ήταν το πλάνο ή έτσι βγήκε στην πορεία μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα που ήταν εκτός προγράμματος; ; βλέπε οφη, Λιβαδειά, αστέρα..
Θα κρατήσουμε τους νέους παίχτες που τσουλανε ή σαν σελινγκ κλαμπ που μας θέλει ο Μποτο,θα τους δώσουμε; ; κ αν φύγουν θα κάνουμε πάλι υπομονή για τους επόμενους; ;
Πραγματικά, ας μας πει κάποιος τι να περιμένουμε....

Ελπίζω ο λουτσεσκου να συνεχίσει να αυτό που ξεκίνησε εχθές με τον ορθολογισμό της ενδεκάδας
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Αυτόν τον Ροσερο πως τον αφήσαμε να μας τον πάρει το Γιαννενο από τον Βόλο. Πολύ καλό παικτακι και σαν να είναι στυλ Ναρει με πιο πολύ τεχνική. Σφεντόνα είναι και ξέρει και μπάλα.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Όπως δεν αρπάξαμε Φερναντεζ και Περεα . Αυτάρκεια
Ωστόσο για να μη λεω χαζομάρες ο Ροσερο δεν μαρεσει . Πιο πολύ μου άρεσε ο Μορειρα που έδειξε και τσαγανό .

Sent from my iPhone using Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Διαβάζω στο thestival "Είχε μεγάλο θράσος το άτομο" και στη συνέχεια μέσα στο άρθρο "Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα." Λέω τι έγινε πάλι? Μέσα ήμουν δεν είδα τίποτα. Και τελικά διαβάζω ότι ένας στόχευε με λέιζερ και τον έπιασαν... Βλακεία και επικίνδυνα τα λέιζερ. Και όποιος τα χρησιμοποιεί ηλίθιος. Αλλά συγγνώμη πάλι στον ΠΑΟΚ γίνονται όλα πρώτη φορά??? Θα τρελαθούμε??? Στα άλλα γήπεδα δηλαδή δεν υπάρχουν λέιζερ? Και διαβάζουμε πάλι άρθρα-βλακειες για τον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”