Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
montekristo

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από montekristo »

dragon έγραψε:Ενώ τα δυνατά ποια είναι Μοντεκριστο;
Ότι ξέρουμε καλυτερα απο τον προπονητή τι γίνεται στις προπονησεις;
Ότι δεν μπορεί να είναι χειρότερος;
Ότι δεν τον βάζει επειδή δεν γουστάρει νέους;;
Τιποτε απ αυτα δεν εχω ισχυρισθει και ποτε.-
Καλο θα ειναι να παψετε να τσουβαλιαζετε.-

Απλα οτι εχει κολληματα και εμμονες λεω οπως
πιθανολογω οτι εχουν κι αλλοι παρα πολλοι
προπονητες ο καθενας για τους λογους του!

Κρινοντας ομως απ τα μεχρι τωρα αποτελεσματα
ακομα και εν οψει της επομενης σεζον δεν βλεπω
τιποτα θετικο απ αυτον που να με καθησυχαζει.-

Θελετε το δεχεστε θελετε δεν το δεχεστε δεν θα
σταματησω να το γραφω μεχρι να δω το αντιθετο.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Σάβ 05 Νοέμ 2022, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Μιλαμε για προπονησεις αποδοσεις και επιχειρηματα τη στιγμη που ο Μπισε ή θα ειναι βασικος ή σταθερα η πρώτη αλλαγη του Λουτσεσκου?
Ο Μπισε?
Που ειναι παλαιμαχος και αποδεδειγμενα πλεον οταν ειναι μεσα παιζουμε με μειον ενα παιχτη?
Και θελετε μερικοι να μας πεισετε πως ο Μπισε ειναι καλυτερος απο ολους τους αλλους στις προπονησεις?
Συγγνωμη αλλα ο Λουτσεσκου την δικαιολογια αυτη την εχει χασει εδω και καιρο. Πλεον ξεκαθαρα διαλεγει με βαση τα κολληματα του και οχι με καθαρα ποδοσφαιρικα κριτηρια.
Και φυσικα και μονο γ αυτο θα επρεπε ολοι μας να ζηταμε την απομακρυνση του. Οταν χανονται τα ποδοσφαιρικα κριτηρια και κινειται ο προπονητης με βαση το ποιους θελει αυτος ανευ αιτιολογιας, τοτε καλο ειναι να απομακρυνεται, γτ μονο κακο θα βγει απο αυτο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:
dragon έγραψε:Κ όλη την κ19 να βάλει είμαι σίγουρος ότι θα λέμε ότι δεν στηρίζει τους νέους.
Υ. Γ. Το θέμα είναι να παιζουν αυτοί που εξυπηρετούν το όποιο πλανο του προπονητή καλυτερα ανεξάρτητα από ηλικίες.
Υ.Γ2 έχει αποδείξει ότι δεν έχει κόλλημα με τις ηλικίες αλλά όταν του το χρεώνει κανείς κ φέτος απλά εκτίθεται
Υ. Γ. 4 μα δεν μπορεί να είναι χειρότερος απο τον τάδε ή το δείνα, φυσικά κ μπορεί, μα που το ξερει Αν δεν τον βάλει; μα για αυτό κάνουν προπονησεις , κ η κουβέντα γίνεται ατέρμονη.
Υ. Γ. Είναι κατανοητό να μην αρέσει σε κάποιον ο προπονητής αλλά όταν κρατάμε ότι θέλουμε
παραβλέποντας την πραγματικοτητα αντί να δυναμώνει το επιχείρημά μας αδυνατίζει. Ο Λουτσέσκου φυσικά έχει στραβά κ ίσως για κάποιον να είναι αρκετά για να μην τον θέλει αλλά δεν χρειάζεται να του φορτώσουμε ότι μπορουμε για να πείσουμε τους άλλους διότι έτσι αποδεικνύουμε είτε ότι έχουμε κόμπλεξ μαζί του είτε ότι μέσα μας πιστευουμε ότι τα αρνητικά του δεν είναι τελικά τόσα πολλα για να γειρει η ζυγαριά σε αρνητικό προσιμο.
Όλη η κουβέντα σταματάει στο γεγονός ότι οι μόνες αλλαγές που έχει κάνει μετά τα ματς με την λεφσκι είναι αναγκαστικες. Αν δεν υπήρχε τραυματισμός ή απουσία για κάρτες θα βλέπαμε την ίδια ενδεκάδα κάθε αγωνιστική με τις ίδιες αλλαγές εν ώρα αγώνα. Ε συγνώμη αλλά έτσι προπονω και εγώ ομάδα και μάλιστα remotely.
Ξεχνάς μάλλον τον κουλιερακη αντί κάργα , τον οποιοδήποτε αντί κουαλιατα και κουρτιτς αντί Σβαμπ...α κ Τσαούση αντί Ράφα.
Από κει και πέρα στα ματς με Λέφσκι έπαιξες με κουτσια φορ και με Ναρευ...ε λογικό ήταν και αυτό να αλλάξει .
Δηλαδή πόσες αλλαγές έπρεπε να κάνει?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ο Μπίσεσβαρ είναι 13ος στην ομάδα σε χρόνο. Αν το επιχειρημα είναι ότι το πρόβλημα είναι το ποιος είναι 13ος σε συμμετοχή σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ας ερχόταν το δεκάρι κ το εξτρέμ που ζητούσε κ δεν θα ήταν ουτε 13ος
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Υποθετικα απαντωντας (σε υποθετικο
επιχειρημα ομως) θα ελεγα οτι αν ερχοταν
10αρι και εξτρεμ τοτε πολυ πιθανοτερο
ειναι να μειωνοταν ο χρονος συμμετοχης
των Ζιβκοβιτς και Νταντας (αφου τον
Αουγκουστο θα εβαζε διπλα στον Κουρτιτς)
παρα του Μπισεσβαρ η/και του Καντουρι!

ΥΓ. Καλα που εκανε μονο τοσες αλλαγες
απ τους αγωνες (τροπος του λεγειν η λεξη
"αγωνες" γιατι κλαιει ο κοσμος μ αυτα που
εκανε "αγωνιζομενος" για την προκριση
και φυσικα με το αποτελεσμα των "αγωνων")
με τη Λεφσκι (ειδικα με τον επαναληπτικο)
και παμε τρενο στα πρωτα 10 παιχνιδια της SL.-
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Όλη η κουβέντα σταματάει στο γεγονός ότι οι μόνες αλλαγές που έχει κάνει μετά τα ματς με την λεφσκι είναι αναγκαστικες. Αν δεν υπήρχε τραυματισμός ή απουσία για κάρτες θα βλέπαμε την ίδια ενδεκάδα κάθε αγωνιστική με τις ίδιες αλλαγές εν ώρα αγώνα. Ε συγνώμη αλλά έτσι προπονω και εγώ ομάδα και μάλιστα remotely.
Ξεχνάς μάλλον τον κουλιερακη αντί κάργα , τον οποιοδήποτε αντί κουαλιατα και κουρτιτς αντί Σβαμπ...α κ Τσαούση αντί Ράφα.
Από κει και πέρα στα ματς με Λέφσκι έπαιξες με κουτσια φορ και με Ναρευ...ε λογικό ήταν και αυτό να αλλάξει .
Δηλαδή πόσες αλλαγές έπρεπε να κάνει?
Όχι Ρενε.

Γι αυτό ακριβώς είπα στα ματς μετά την λεφσκι. Ας δεχτούμε ότι τότε έπαιζε με αναγκαστική σύνθεση. Από τότε που ξεκίνησε η σεζόν στο πρωτάθλημα ποιες αλλαγές έχει κάνει; Ο κουλιερακης ξεκίνησε βασικός από το πρώτο ματς σούπερ λίγκ αντί του καργα. Ο οποιοσδήποτε είναι ο ζιφκοβιτς αριστερά και αν δεν παίζει μπαίνει ο καντουρι. Αλλά επειδή και ο καντουρι είναι επιρρεπής μπήκε μια φορά βασικός και ο μπισεσβαρ. Ο κουρτιτς είναι βασικός επίσης από το πρώτο ματς της Σούπερ λίγκ όπως και ο Βιεϊρινια ή ο τσαουσης πάντα όμως αν δεν είναι καλά ο Αντρέ.

Αν όλοι είναι υγιείς ξέρουμε τι ενδεκάδα θα κατεβάσει ανεξαρτήτως αντιπάλου, έδρας, φόρμας παικτών, κόπωσης.

If (Kurtic="available"), Kurtic, Schwab

Έτσι βγαίνει η ενδεκάδα.
Άβαταρ μέλους
NickGavanas

Δημοσίευση από NickGavanas »

Sorry κιόλας ρε παιδιά αλλά ποιός παίκτης νιώθετε ότι αδικείται;

Έχοντας και μια απειροελάχιστη εικόνα από τον ΠΑΟΚ Β' οι μόνοι που μοιάζουν να μπορούν να πάρουν χρόνο στην μεγάλη ομάδα είναι το αμυντικό δίδυμο αλλά εκεί νομίζω είμαστε καλυμμένοι. Ο Ντελιας έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο και ματς με τα ματς θα παίρνει ακόμα περισσότερο, ο Ρικάρντο μοιάζει στα μάτια μου ίδια περίπτωση με Κουαλιατα. Θέλουν χρόνο. Όλη η ομάδα θέλει χρόνο, αυτό λέγαμε το καλοκαίρι αλλά με το που ήρθαν οι εντελώς αναμενόμενες γκελες πέσαμε να τους φάμε όλους.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ασχετως του ποιος μπηκε ποτε, το δεδομενο ειναι οτι τα δικα του παιδια (Κουρτιτς, Ολιβεϊρα που εφερε με δικη του εισηγηση, Βιεϊρινια, Μπισεσβαρ που ειχε στην πρωτη του θητεια) βγαινουν απο την ομαδα μονο οταν ειναι τραυματιες, τιμωρημενοι, ή σωματικα ανημποροι να βγαλουν παραπανω λεπτα. Με εξαιρεση τον Κουρτιτς που χωρις να ειναι θετικος δεν ειναι και αρνητικος, οι αλλοι 3 ειναι για γελια/κλαματα. Αν αυτο σας δειχνει αξιοκρατια, τοτε πασο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

@nick Δεν το πάω μεμονωμένα σε κάποιους παίκτες. Εγώ λέω ότι όλοι αδικουνται γιατί δεν παίζουν αυτοί που είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά αυτοί που στο μυαλό του λουτσέσκου είναι βασικοί. Και παίζουν και θα παίζουν μέχρι νομοτελειακα να τραυματιστουν, Ή να μην είναι διαθέσιμοι λόγω καρτών και τότε θα μπει ο επόμενος στην επετηρίδα ανεξαρτήτως φόρμας.

Στο δικό μου το μυαλό, δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι να είναι μονίμως οι καλύτεροι στις προπονήσεις και αυτό καταρρίπτει και το τελευταίο ανάχωμα περί δικαιοσύνης στο έμψυχο δυναμικό από τον Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Αντε βρε παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. Το έχει και η τελεόραση.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Αντε βρε παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. Το έχει και η τελεόραση.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αντε να διωξουμε τον Λου που εχει εμμονες να ησυχασουμε...
Αυτους που εχουν εμμονες με τον Λου τι θα τους κανουμε;;;
Θα μας μεινεουν αμανατι;;;
Γιατι μην μου πειτε οτι θα σταματησει ενας εμμονικος...μετα αλλον θα παρει εργολαβια.
Άβαταρ μέλους
NickGavanas

Δημοσίευση από NickGavanas »

Το σύνολο αποτελείται από μονάδες όμως πάμε να τους δούμε έναν έναν.

Κοταρσκι δεν νομίζω να έχουμε κάποια διαφωνία εδώ.
Λυρατζης με τα καλά του και τα κακά του δείχνει καλύτερος από Σαστρε οπότε χρησιμοποιήθηκε ο δεύτερος.
Ινγκασον είναι ότι καλύτερο έχει αυτή η ομάδα στην θέση και από τους άλλους δοκιμάστηκαν όλοι και κατέληξε να είναι βασικός ο Κουλιε πάρα το νεαρό της ηλικίας του.
Στα αριστερά υπήρξαν οι τραυματισμοί τον Βιερίνια και Σοάρες στην αρχή της σεζόν οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε με αν και πως. Ο Τσαούσης βασικός αριστερός μπακ έως τον τραυματισμό του.
Στο κέντρο ο Νταντας κόβει και ράβει και δίπλα του προτιμάτε ο Κουρτιτς. Δεν κόβω φλέβες με Κουρτιτς αλλά δίνει πράγματα που άλλοι δεν μπορούν αυτή την στιγμή να δώσουν. Ποιοι άλλοι παίζουν εκεί ; Ο Σβαμπ και ο Φ. Σοάρες. Προτιμώ Κουρτιτς.
Δεξιά ο Ναρει και δεν κουνιέται και νομίζω δικαίως.
Αριστερά παίζει κυρίως ο Ζιβκοβιτς και όταν λείπει παίζουν όλοι οι άλλοι, μοιράστηκαν έως τώρα νομίζω τον χρόνο ο Καντουρι(314') με τον Μπισε (301')και ο Ντελιας αφου απέδειξε ότι μπορεί άρχισε κι αυτός να παίρνει χρόνο (134').
Το δέκα είναι πονεμένη ιστορία γιατί στην πραγματικότητα δεν έχουμε επιλογές και το Αουγκούστο στο δέκα μας έχει βγάλει τα μάτια.
Και στην κορυφή της επίθεσης οι μόνοι που έχεις είναι ο Ολιβέιρα και ο Τόμας που έμεινε στα πιτ για πολύ καιρό.

Αυτή είναι η ομάδα. Κι εγώ δεν αντέχω να βλέπω τον Αουγκούστο στο δέκα και τον Μπισεσβαρ ξάπλα στο χορτάρι με σηκωμένα τα χέρια σε κάθε επίθεση ή τον Κουρτιτς να κατεβάζει ότι μπινελικι υπάρχει σε κάθε ματς αλλά από αυτούς αποτελείται η ομάδα.

Και για αυτό ρωτάω πραγματικά ποιος παίκτης θεωρείτε ότι αδικείται;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

buffalobill4 έγραψε:@nick Δεν το πάω μεμονωμένα σε κάποιους παίκτες. Εγώ λέω ότι όλοι αδικουνται γιατί δεν παίζουν αυτοί που είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά αυτοί που στο μυαλό του λουτσέσκου είναι βασικοί. Και παίζουν και θα παίζουν μέχρι νομοτελειακα να τραυματιστουν, Ή να μην είναι διαθέσιμοι λόγω καρτών και τότε θα μπει ο επόμενος στην επετηρίδα ανεξαρτήτως φόρμας.

Στο δικό μου το μυαλό, δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι να είναι μονίμως οι καλύτεροι στις προπονήσεις και αυτό καταρρίπτει και το τελευταίο ανάχωμα περί δικαιοσύνης στο έμψυχο δυναμικό από τον Λουτσεσκου.
Ποιοι παίχτες θεωρείς ότι έχουν αδικηθεί;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

@nick Ρε φίλε δεν μπορούμε να συζητήσουμε αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι σε μια χρονιά δεν γίνεται ένας παίκτης να μην περνάει περιόδους φόρμας και περιόδους που να σερνεται.

Αυτό που έγραψες παραπάνω ισχύει ως εκκίνηση της συζήτησης αλλά δεν γίνεται να ισχύει για το σύνολο της χρονιάς. Νομοτελειακα και ο νταντας και ο Κουρτιτς και ο κουλιερακης και ο ζιφκοβιτς και ο ναρει κάποια στιγμή θα είναι χώμα. Ε τοτε πρέπει να βγουν και να μπει για παράδειγμα ο Σβαμπ βασικός που στο ματς με Τρίπολη για οσο έπαιξε ήταν εξαιρετικός. Γιατί να μπει αλλαγή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Σάβ 05 Νοέμ 2022, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”