Jose Boto
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
- buffalobill4
Re: Jose Boto
Είναι ένα ροστερ γεμάτο λάθη ή μήπως είναι μια γεμάτη λάθη διαχείριση του ροστερ από τον προπονητή; Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει. Γιατί δεν γίνεται να σε περνάει ο βόλος του μπράτσου.xrisitsapa έγραψε:Φιλε μου ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη εχει το δευτερο σε αξια ροστερ στην Ελλαδα ( μαζι με την ΑΕΚ).montekristo έγραψε:Ο Μποτο φταιει και γι αυτο.-
Ουτε ο προπονητης που δεν
δειχνει εμπιστοσυνη με το να
δωσει παιχνιδια σε νεους
αλλα ουτε και ο Προεδρος
ΥΓ. Ε τοτε γιατι δεν τον διωχνουν
ουτε δεχονται την παραιτηση του;
Θεμα αποζημιωσης-ρητρας μ αυτον
δεν εχει γραφτει πουθενα οτι παιζει.-
Επισης ειναι η δευτερη ομαδα σε εξοδα για τις μεταγραφες.
Σε τι φταιει λοιπον ο προεδρος;
Παρολα αυτα ειναι 15β πισω. Ποιος φταιει; εγω;
ή o προπονητης, που τον εχουν φορτωσει ενα ροστερ γεματο λαθη ;
Νομιζω ότι ο λουτσεσκου έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Είναι θέμα χρόνου η παραιτηση/απομάκρυνση. Σε κάθε επιλογή του δείχνει πόσο λάθος έχει ζυγίσει ροστερ, χρονιά και στρατηγική του κλαμπ.
- kataramenos5
Μπορει να φταιει η διαχειρηση του ροστερ απ το Λουτσεκου,μπορει να φταιει ο Μποτο που εφερε παικτες για να παιξει η ομαδα κατι διαφορετικό και οχι αυτο που θελει ο προπονητης,μπορει να φταιει η διοικηση που ειπε (υποθετικα) παρε 8 εκατ μπατζετ αλλα τα συμβολαια θα ναι max 500k .Μπορει να ναι ολα τα παραπανω (κι αλλα ποσα ακομα) ή απλα ειναι μλκιες γιατι μια ομαδα με 10 μεταγραφες πιτσιρικαδων θελει πολυ χρονο για να παιζει υποφερτα.
Απ τη στιγμη που δε γνωριζουμε ξεκαθαρα τι παιχτηκε μη τρελαινεστε και μη φορτωνετε ευθηνες .Περιμενετε να δουμε μπας και ξεκαθαρισει το τοπιο.
Απ τη στιγμη που δε γνωριζουμε ξεκαθαρα τι παιχτηκε μη τρελαινεστε και μη φορτωνετε ευθηνες .Περιμενετε να δουμε μπας και ξεκαθαρισει το τοπιο.
- ΑποστόληςΑ
Καλά εσύ περιμένεις από εμάς να μην ρίξουμε τις ευθύνες κάπου; Τι θα πει να ξεκαθαρίσει το τοπίο;
Λες και δεν ξέρουμε εμείς και περιμένουμε από άλλον να μας πει τι φταίει...
Λες και δεν ξέρουμε εμείς και περιμένουμε από άλλον να μας πει τι φταίει...
+ 41926kataramenos5 έγραψε:Μπορει να φταιει η διαχειρηση του ροστερ απ το Λουτσεκου,μπορει να φταιει ο Μποτο που εφερε παικτες για να παιξει η ομαδα κατι διαφορετικό και οχι αυτο που θελει ο προπονητης,μπορει να φταιει η διοικηση που ειπε (υποθετικα) παρε 8 εκατ μπατζετ αλλα τα συμβολαια θα ναι max 500k .Μπορει να ναι ολα τα παραπανω (κι αλλα ποσα ακομα) ή απλα ειναι μλκιες γιατι μια ομαδα με 10 μεταγραφες πιτσιρικαδων θελει πολυ χρονο για να παιζει υποφερτα.
Εύχομαι να παίξει καλά ο Ζίφκο στο Μουντιάλ ... και να μπορέσεις να κάνεις τάλιρα και τον Βραζιλιάνο μέσο της ομάδας μας ...
δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι του Λούτσε και οι δύο και θα ήταν ιδανικό να πουληθούν αφού την αξία τους την έχουν και θα δοθεί έτσι η ευκαιρία σε εσένα να φέρεις δύο παίχτες τον χειμώνα για να προσφέρουν ...
τόσο το χάφ πίσω από το φορ όσο και ο εξτρέμ με νούμερα και οι δύο είναι καθοριστικά για την επιτυχία της ομάδας ... εάν αποχωρήσει ο αουγκούστο επιμένω ότι η ομάδα χρειάζεται δύο χάφ ... έβλεπα εχθές τον Κορεάτη ολυμπιακού και τον χάζευα ... ωραίος παίχτης και εάν κάποιος τον συγκρίνει με Νταντάς τότε βλέπει ότι και ο δικός μας είναι οκ ... θέλουμε όμως και περισσότερο κάθετο ποδόσφαιρο ... και ο Κούρτιτς και ο Σβάμπ είναι και οι δύο για γέλια ... ο Φελίπε ακόμα δεν, επομένως εκεί θέλουμε παίχτη ... όπως έχουμε πει δεν έχουμε και στις ακαδημίες ...
ακούω και διαβάζω για Μάρτινς ... δεν τον ξέρω τον παίχτη απλά όποτε για έναν παίχτη έγινε σήριαλ τότε στο τέλος φάγαμε μεγάλη πατάτα ... 29χρονος που δεν παίζει ... περίεργη περίπτωση ... δεν ξέρω εάν έχει νούμερα ... και δεν ξέρω εάν έχει την απαραίτητη ένταση και ποιότητα ...
στο φορ καταλαβαίνω κάποιους που αντιδρούν με Ολιβέιρα ... αλλά για εμένα δεν είναι κακός παίχτης ... και δεν νομίζω πως μπορεί να αντικατασταθεί αυτή την στιγμή χωρίς μεγάλο κόστος ...
ο Κωσταντέλιας ανταποκρίνεται πολύ καλά και έχει νούμερα ... αυτό θα φανεί τις επόμενες αγωνιστικές ... για εμένα το μεγαλύτερο κενό είναι πίσω από το φορ ... εκεί υπάρχει το μεγαλύτερο κενό ... ακούω για Μάρτινς που είναι πάλι αριστερό εξτρέμ και τρελένομαι ... λες και ο Λούτσε έχει κόμπλεξ με αυτή την θέση ... θέλει παίχτες να παίζουν μόνο εκεί ... ακόμα και τα χάφ εκεί τα βάζει να παίζουν ... προχθές έπαιξε ο Καντουρί πίσω από το φορ και για όσο είχε δυνάμεις η ομάδα είχε εντελώς διαφορετική λειτουργία ... ακόμα και με σβάμπ που το μόνο που έκανε είναι να γυρίζει την μπάλα πίσω ...
ελπίζω Μποτο να πέρνεις αποφάσεις με όρεξη και μεράκι ... αλλιώς βάλτε τους πιτσιρικάδες μας να παίξουν από τα 17 τους ... καλύτεροι είναι από άλλα παλτά που φέρνετε ... φέρτε πίσω Κουτσια και ανεβάστε και Γκιτέρσο και Γκούμα ... ακούω τον προπονητή να λέει ότι η δουλειά του θα φανεί του χρόνου ... και τρελένομαι ... αν είναι να φανεί του χρόνου ας δουλέψει με τα μεγάλα ταλέντα από φέτος για να κάνουμε μεγάλη ομάδα του χρόνου ... να έχει και νόημα η δουλειά ... εάν είναι να μου φέρετε ανενεργό παίχτη στα 29 του να μου κάνει του χρόνου στα 30 του τι ... ?
δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι του Λούτσε και οι δύο και θα ήταν ιδανικό να πουληθούν αφού την αξία τους την έχουν και θα δοθεί έτσι η ευκαιρία σε εσένα να φέρεις δύο παίχτες τον χειμώνα για να προσφέρουν ...
τόσο το χάφ πίσω από το φορ όσο και ο εξτρέμ με νούμερα και οι δύο είναι καθοριστικά για την επιτυχία της ομάδας ... εάν αποχωρήσει ο αουγκούστο επιμένω ότι η ομάδα χρειάζεται δύο χάφ ... έβλεπα εχθές τον Κορεάτη ολυμπιακού και τον χάζευα ... ωραίος παίχτης και εάν κάποιος τον συγκρίνει με Νταντάς τότε βλέπει ότι και ο δικός μας είναι οκ ... θέλουμε όμως και περισσότερο κάθετο ποδόσφαιρο ... και ο Κούρτιτς και ο Σβάμπ είναι και οι δύο για γέλια ... ο Φελίπε ακόμα δεν, επομένως εκεί θέλουμε παίχτη ... όπως έχουμε πει δεν έχουμε και στις ακαδημίες ...
ακούω και διαβάζω για Μάρτινς ... δεν τον ξέρω τον παίχτη απλά όποτε για έναν παίχτη έγινε σήριαλ τότε στο τέλος φάγαμε μεγάλη πατάτα ... 29χρονος που δεν παίζει ... περίεργη περίπτωση ... δεν ξέρω εάν έχει νούμερα ... και δεν ξέρω εάν έχει την απαραίτητη ένταση και ποιότητα ...
στο φορ καταλαβαίνω κάποιους που αντιδρούν με Ολιβέιρα ... αλλά για εμένα δεν είναι κακός παίχτης ... και δεν νομίζω πως μπορεί να αντικατασταθεί αυτή την στιγμή χωρίς μεγάλο κόστος ...
ο Κωσταντέλιας ανταποκρίνεται πολύ καλά και έχει νούμερα ... αυτό θα φανεί τις επόμενες αγωνιστικές ... για εμένα το μεγαλύτερο κενό είναι πίσω από το φορ ... εκεί υπάρχει το μεγαλύτερο κενό ... ακούω για Μάρτινς που είναι πάλι αριστερό εξτρέμ και τρελένομαι ... λες και ο Λούτσε έχει κόμπλεξ με αυτή την θέση ... θέλει παίχτες να παίζουν μόνο εκεί ... ακόμα και τα χάφ εκεί τα βάζει να παίζουν ... προχθές έπαιξε ο Καντουρί πίσω από το φορ και για όσο είχε δυνάμεις η ομάδα είχε εντελώς διαφορετική λειτουργία ... ακόμα και με σβάμπ που το μόνο που έκανε είναι να γυρίζει την μπάλα πίσω ...
ελπίζω Μποτο να πέρνεις αποφάσεις με όρεξη και μεράκι ... αλλιώς βάλτε τους πιτσιρικάδες μας να παίξουν από τα 17 τους ... καλύτεροι είναι από άλλα παλτά που φέρνετε ... φέρτε πίσω Κουτσια και ανεβάστε και Γκιτέρσο και Γκούμα ... ακούω τον προπονητή να λέει ότι η δουλειά του θα φανεί του χρόνου ... και τρελένομαι ... αν είναι να φανεί του χρόνου ας δουλέψει με τα μεγάλα ταλέντα από φέτος για να κάνουμε μεγάλη ομάδα του χρόνου ... να έχει και νόημα η δουλειά ... εάν είναι να μου φέρετε ανενεργό παίχτη στα 29 του να μου κάνει του χρόνου στα 30 του τι ... ?
- kataramenos5
-
montekristo
Καλα που υπαρχει κι ο Λου
και "φτιαχνει" τα "σαπακια"
που του φερνει και ακομα δεν
εχει παρει ποδι ο αποτυχων!
Λαμπαδα στο μποι του πρεπει
να παει να του αναψει στον
ιερο ναο της Παναγιας Δεξιας
που κανει τα "παλτα" επιδεξια.-
και "φτιαχνει" τα "σαπακια"
που του φερνει και ακομα δεν
εχει παρει ποδι ο αποτυχων!
Λαμπαδα στο μποι του πρεπει
να παει να του αναψει στον
ιερο ναο της Παναγιας Δεξιας
που κανει τα "παλτα" επιδεξια.-
- ΑποστόληςΑ
Θα νιώσω ΠΟΛΥ μεγάλη ανακούφιση αν οι μεταγραφές του (η πλειοψηφία τουλάχιστον) βγει για τον ΠΑΟΚ.
- Metagrafakias
Μην ακους κανεναν φερε παικτες απο σκαουτινγκ σε καλη ηλικια να μην τους ξερει κανεις!!!
Οχι αλλους 30 αρηδες μισθοφόρους!!!
Οχι αλλους 30 αρηδες μισθοφόρους!!!