Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Guest

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από Guest »

Επειδη οντως ξεχναω ευκολα...θυμισε μου εσυ...Εγω δν τον θυμαμαι να παιζει στα play-off..Επιανε χωρο στην 11αδα απλα...Με τον αστερα και τον θρασυβουλο ολοι παιζουν...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Κριμα παντως....Στο πρωτο ματς με Βαλερεγκα 5-6 ατομα στο συνδεσμο δεν πιστευαμε στα ματια μας...σαν 20αρης ετρεχε.

Αλλα μαλλον μεχρι εκει ηταν....Για γερικα αλογα δεν ξερω αλλα τα γερικα εξτρεμ μαλλον δεν κανουν.Ειναι η θεση τετοια που πρεπει να τρεχεις συνεχεια και απο μια ηλικια και μετα το μεν πνευμα προθυμο , η δε σαρκς ανικανη ν' ακολουθησει.

Οσο για το Βιειρινια - Κουτσια μαζι στην ενδεκαδα ... δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα...τουλαχιστον οχι ακομα....τι να τα κανω 2 ατομα να τρεχουν οπου να ναι?Οταν πλησιασει ο Κουτσια τακτικα εκει που πρεπει τοτε νομιζω οτι θα ειναι και οι 2 μεσα.Ετσι κι αλλιως μεσα στα επομενα 3 χρονια θα το δουμε κι αυτο.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Δε θα μπώ καν στη διαδηκασία να τον στηρίξω.

Θα βγάλει 2-3 σέντρες πάρτο βάλτο ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ και θα καταλάβετε όλοι τι σόι άλογο είναι, θα δικαιωθεί απο μόνος του, δεν έχει ανάγκη εμένα.

Φυσικά θα κρυφτείτε τότε και θα περιμένετε το επόμενο κακό παιχνίδι για να ξανακαφρώσετε αλλά πρώτη φορά θάναι?

ΥΓ: Γιατί? Έπαιξε στα πλέιο όφ καλά κανένας "νεότερος" και σε χάλασε αυτός?
ΥΓ2: Αν δεν έχεις καλή μνήμη γύρνα 5-6 σελίδες πίσω να δείς τι λέγαμε στα φιλικά.
ΥΓ3: ΕΛΕΟΣ ή τουλάχιστον στοιχειώδης Σεβασμός.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

+1
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Το ποδοσφαιρο Ισαακ αδερφε μου ειναι και λιγακι ενστινκτο. Δεν ειναι μονο τακτικη και πειθαρχια. Ειπαμε ολα για την ομαδα και το συστημα αλλα αν δεν εχεις και δυο τρεις φαντεζι παικτες να σου κανουν κατι το απροβλεπτο, δεν θα κερδισεις και πολλα. Θα εισαι παντοτε προβλεψιμος και ανιαρος.

Οσο για το Σερτζιο καλα θα κανει να ηρεμησει και να οσο παιζει να παιζει σωστα και να αφησει τα μπινελικια στους συναδερφους του. Ρωτηστε τον Αραμπατζη πχ τι γνωμη εχει για το Σερτζιο... (αν αληθευει, με καθε επιφυλαξη παντα).
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Eleos αδερφε εγω θα πω και τα καλα του. Αλλα αυτα λιγοστευουν μερα με τη μερα κι οσο πιο λιγα γινονται και το καταλαβαινει τοσο πιο γκρινιαρης παρουσιαζεται. Δεν τον κρινω απο ενα παιχνιδι και μονο.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Η γνωμη των παικτων του ΠΑΟΚ για τον Σερτζιο ειναι τρομερα καλη..
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ρε παιδια ο παιχτης μπορει μεχρι ενα επιπεδο ....δε μπορει παραπανω λογω φυσεως.......εχει μεγαλωσει......ολοι βλεπουμε μεχρι που μπορει κ τι μπορει να κανει....καλος χρυσος αλλα εχει μεγαλωσει....αυτη ειναι η αληθεια και η πραγματικοτητα..μην ονειρευεστε....καλο ειναι να τους κρινουμε τωρα..... πως παιζουν κ οχι πως παιζαν περσι.......το τωρα μας ενδιαφερει...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

platon εχεις 100% δικιο.
Για αραμπατζι και τετοια δεν ξερω και δεν με ενδιαφέρει πολυ να μάθω
αλλα κάθετε και γκρινιάζει σαν μικρο παιδακι.

Ας παίξει λιγο μπαλίτσα οσο μπορει δηλαδή και ας τα αφήσει λιγο αυτα ειναι αστεία πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Φιλε ελεος συμφωνω στο θεμα σεβασμου....αλλα το να λεμε οτι δεν μπορει να τρεξει οπως παλια δεν νομιζω οτι ειναι ελειψη σεβασμου.

Και μιας και μιλαμε για σεβασμο...οταν αυτος δεν μπορει να αποδωσει (για τον Α ή Β λογο , δεν εχει σημασια) και αρχιζει και τα βαζει με τους υπολοιπους , ο δικος του σεβασμος που ειναι?

Το χω ξαναπει....Τετοιους παιχτες τους χρειαζομαστε πιο πολυ στα Ευρωπαικα πιστευω.Αλλαζουν , γινονται αλλοι ανθρωποι σε αυτα τα παιχνιδια.Εκει οντως η εμπειρια κι ο τσαμπουκας τους μετραει γιατι μια αντιπαλη ομαδα που ο πιτσιρικας ποδοσφαιριστης τη βλεπει με δεος και του κοβονται τα ποδια , καποιος μεγαλυτερος που εχει φαει αυτα τα παιχνιδια με το κουταλι δεν την αφηνει να του επιβληθει μεσα στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

εμενα παντως ο ιβιτσ νομιζω ειναι σε ποιο χαλια κατασταση απο τον σερντζιο...προτιμω τον 2
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Platon έγραψε:Το ποδοσφαιρο Ισαακ αδερφε μου ειναι και λιγακι ενστινκτο. Δεν ειναι μονο τακτικη και πειθαρχια. Ειπαμε ολα για την ομαδα και το συστημα αλλα αν δεν εχεις και δυο τρεις φαντεζι παικτες να σου κανουν κατι το απροβλεπτο, δεν θα κερδισεις και πολλα. Θα εισαι παντοτε προβλεψιμος και ανιαρος.

Φιλε Πλατωνα , τεμετερον παιδα , ειμαι απολυτα ταυτισμενος με αυτο πο γραφεις παραπανω και ειμαι κατα του "ρομποτικου ποδοσφαιρου".Απλα πιστευω πως τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και οι 2 μεσα δεν θα κανουν και πολλα.Πρεπει να υπαρχει το αντιβαρο καπου και η καθοδηγηση.Αυτοι ειναι "ψαραδες" και οι 2....Ποιος να καθοδηγησει ποιον?

Υ.Γ.:Ελπιζω να μην εκανα πατατα και να αναφερομαι στο ιδιο πραγμα που αναφερεσαι κι εσυ :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

PARASANDALOS έγραψε:εμενα παντως ο ιβιτσ νομιζω ειναι σε ποιο χαλια κατασταση απο τον σερντζιο...προτιμω τον 2
και οι δυο χάλια ειναι :)

μπήκε εχθες ο βιερινια και τον έψαχναν πάλι...φαντάσου να εχεις κουτσια-βιερινια στα πλάγια.
να παίζεις μια απο εδω μια απο εκει δεν σε σταματάει κανένα μπακ στην ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

eleos έγραψε:Δε θα μπώ καν στη διαδηκασία να τον στηρίξω.

Θα βγάλει 2-3 σέντρες πάρτο βάλτο ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ και θα καταλάβετε όλοι τι σόι άλογο είναι, θα δικαιωθεί απο μόνος του, δεν έχει ανάγκη εμένα.

Φυσικά θα κρυφτείτε τότε και θα περιμένετε το επόμενο κακό παιχνίδι για να ξανακαφρώσετε αλλά πρώτη φορά θάναι?

ΥΓ: Γιατί? Έπαιξε στα πλέιο όφ καλά κανένας "νεότερος" και σε χάλασε αυτός?
ΥΓ2: Αν δεν έχεις καλή μνήμη γύρνα 5-6 σελίδες πίσω να δείς τι λέγαμε στα φιλικά.
ΥΓ3: ΕΛΕΟΣ ή τουλάχιστον στοιχειώδης Σεβασμός.
Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου αλλά μπορούμε να τον κρίνουμε όταν παίζει καλά και όταν δεν παίζει καλά έτσι δεν είναι?
Δεν μπορούμε όμως να τα ισοπεδώνουμε όλα γιατί είναι ικανός μια φάση να σου κάνει όπως είπες και να σε στείλει στους ουρανούς.
Η φάση είναι ότι η φάση μπορεί να είναι γκολ σέντρα-γκολ ασσίστ κοκ.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

μακαρι ειναι το ονειρο μου φετος να τους δω αυτους τους 2 θα παω στην τηνο να κανω ΤΑΜΑ να παιξουν!!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”