αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Sick Bastard
Re: αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μάλιστα, φαντάζομαι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αντιδράσει, σήμερα αύριο;
- Sick Bastard
- Μπαρκαρούτσος
tasso85 έγραψε:https://www.paok24.com/podosfairo/374739/na-ton-chairontai-sto-kilkis-vid/
Να τον χαίρονται στο Κιλκίς (vid)
Ο Γιώργος Αθανασιάδης συγκαταλέγεται τη λίστα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που ήταν μέλος του περίφημου 10-5-1. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έζησε την πλειοψηφία των αναμετρήσεων στις οποίες ο ΠΑΟΚ πετύχαινε αυτό που ήθελε απέναντι στην ομάδα του με κάθε τρόπο. Δυνατό ή αδύνατο, πιθανό ή απίθανο, λογικό ή παράλογο.
Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στην πρώτη εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ μετά από από πέντε χρόνια, ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν μπορούσε να κρατηθεί και άνοιξε το στοματάκι του. Με την ασφάλεια της έδρας και των ιαχών της κερκίδας, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει κοντά του παίκτης του ΠΑΟΚ, ούτε και θα τον άκουγε, έβγαλε από μέσα του όλο το βάρος των τελευταίων ετών, βρίζοντας τον ΠΑΟΚ.
Δεν ενθαρρύνουμε το ποστάρισμα μόνο links από άρθρα. Καλό θα είναι να παρατίθεται ολόκληρο το άρθρο, ώστε να μην υποχρεούται κάποιος να δίνει το κλικ του σε αρδ.
Mod Team
Εντάξει, πουτάνες και γαμιόλες μας είπε... Στη λήξη επαγγελματικού επίσημου αγώνα α' εθνικής.. Δηλαδή οι δικοί μας δεν λένε τέτοια;;
Οι δικοί μας δεν έκλεψαν πρωτάθλημα, επίσης πιθανότατα οι μάνες τους δεν είναι πουταν€ς.
Δεν πρόκειται ποτέ να σε συγχωρήσουν που δυνάμωσες, ειδικά η κίτρινη.
Δεν πρόκειται ποτέ να σε συγχωρήσουν που δυνάμωσες, ειδικά η κίτρινη.
Το κόμπλεξ του Ηρακλή, σε σχέση με αυτό της ΑΕΚ δεν είναι τίποτα. Ψήγμα! Η ΑΕΚ ήταν η μοναδική που εκτέθηκε τόσο πολύ με τον ΠΑΟΚ που της πήρε τα σώβρακα τα τελευταία 5 χρόνια. Τόσο, που άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά και δεν ήξερα ΚΑΝ τι ομάδα είναι, ξαφνικά έχουν αποκτήσει μια ρητορική περί αυθεντικού προσφυγικού σωματείου, original δικέφαλους, Ναούς, σπίτια, κουραφέξαλα, υπερομαδάρες, αρχιδοπροέδρους και λοιπές ιστορίες που ήταν καλά θαμμένες πίσω από την ατάκα "το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αξίζει να το παρακολουθεί κάποιος".
Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ έκανε τεράστια ζημιά στο αθλητικό προϊον με την έννοια πως η οικονομία του κινείται στο κέντρο του υδροκέφαλου κράτους. Δημοσιογράφοι, μέσα ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά κι έντυπα, πρόεδροι, χρηματοδότες και οι περισσότεροι μαζεμένοι οπαδοί βρίσκονται στο λεκανοπέδιο, και η μεταφορά του ενδιαφέροντος στον Βορρά δεν εξυπηρετούσε την 24η τρέλα που έχει ξεκινήσει εδώ.
Βλέπεις οπαδούς του βάζελου να συμπεριφέρονται στο Άθλημα σα να είναι κάτι μεταξύ τένις και καλλιτεχνικό πατινάζ, ξεχνώντας με τη μία τον Αλαφούζο, τα 10+ χρόνια απόλυτης εξαφάνισης/εξαθλίωσης και τις πούτσες που τους είχανε κάνει αμιγώς μπασκετικούς. Το γελοίο με αυτούς είναι πως το μπάσκετ δεν υπάρχει φέτος, ποιος Διαμαντίδης, ποιος 6στερος και ποιος Παύλος; Περσινά ξινά σταφύλια. Από φέτος έχει Γκάνταλφ, κι αν τους πεις τίποτα για Μπαλτάκο σε κοιτάνε απορημένοι. Κοπάδι κανονικό.
Ερωτηματικό οι γαύροι. Μασάνε κάτι μισόλογα του στυλ "Ο Πρόεδρος δεν θα το αφήσει έτσι" κλπ αλλά δεν πείθουν. Είναι τεράστια η απογοήτευση τους αλλά κάτι έχουν να περιμένουν. Έστω ένα συνιάλο από τον Καραπαπά πως κάτι θα αλλάξει.
Γενικά έχουν πολύ πλάκα και στα 43 μου σχεδόν έχω μάθει πως πάει το έργο. Θυμίζει έντονα την κανονικότητα που ήθελε τους 3 να κονταροχτυπιούνται και τους άλλους να προσθέτουν ηρωϊκές στιγμές στο ατελείωτο αγώνα τους.
Από εκείνον τον ημιτελικό με τον γκεϊ και τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Μακ, αλλάξαμε τον ρου του ντόπιου ποδοσφαιρικού τοπίου. Ας είναι καλά εκείνος ο Τούντορ με την 11αδα που κατέβασε.. Σκέτη τρέλα... Τρέλα ήταν κι ότι ακολούθησε γιατί η διαφορά μας είναι με τους πρασινοκίτρινους πως όταν τους γαμούσε ο κόκκινος, δεν μιλούσαν και την άλλη μέρα πήγαιναν στο γραφείο τους. Εμείς, τους το αλλάξαμε.
Κι αν δεν το αλλάξουμε ξανά είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα γίνουμε κομπάρσοι ξανά. Είτε επειδή θέλουμε είτε επειδή δεν μπορούμε αλλιώς.
Αυτά.
ΥΓ: Θα τους πάρει καιρό να φύγει το κόμπλεξ. Να το θυμάστε αυτό.
Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ έκανε τεράστια ζημιά στο αθλητικό προϊον με την έννοια πως η οικονομία του κινείται στο κέντρο του υδροκέφαλου κράτους. Δημοσιογράφοι, μέσα ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά κι έντυπα, πρόεδροι, χρηματοδότες και οι περισσότεροι μαζεμένοι οπαδοί βρίσκονται στο λεκανοπέδιο, και η μεταφορά του ενδιαφέροντος στον Βορρά δεν εξυπηρετούσε την 24η τρέλα που έχει ξεκινήσει εδώ.
Βλέπεις οπαδούς του βάζελου να συμπεριφέρονται στο Άθλημα σα να είναι κάτι μεταξύ τένις και καλλιτεχνικό πατινάζ, ξεχνώντας με τη μία τον Αλαφούζο, τα 10+ χρόνια απόλυτης εξαφάνισης/εξαθλίωσης και τις πούτσες που τους είχανε κάνει αμιγώς μπασκετικούς. Το γελοίο με αυτούς είναι πως το μπάσκετ δεν υπάρχει φέτος, ποιος Διαμαντίδης, ποιος 6στερος και ποιος Παύλος; Περσινά ξινά σταφύλια. Από φέτος έχει Γκάνταλφ, κι αν τους πεις τίποτα για Μπαλτάκο σε κοιτάνε απορημένοι. Κοπάδι κανονικό.
Ερωτηματικό οι γαύροι. Μασάνε κάτι μισόλογα του στυλ "Ο Πρόεδρος δεν θα το αφήσει έτσι" κλπ αλλά δεν πείθουν. Είναι τεράστια η απογοήτευση τους αλλά κάτι έχουν να περιμένουν. Έστω ένα συνιάλο από τον Καραπαπά πως κάτι θα αλλάξει.
Γενικά έχουν πολύ πλάκα και στα 43 μου σχεδόν έχω μάθει πως πάει το έργο. Θυμίζει έντονα την κανονικότητα που ήθελε τους 3 να κονταροχτυπιούνται και τους άλλους να προσθέτουν ηρωϊκές στιγμές στο ατελείωτο αγώνα τους.
Από εκείνον τον ημιτελικό με τον γκεϊ και τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Μακ, αλλάξαμε τον ρου του ντόπιου ποδοσφαιρικού τοπίου. Ας είναι καλά εκείνος ο Τούντορ με την 11αδα που κατέβασε.. Σκέτη τρέλα... Τρέλα ήταν κι ότι ακολούθησε γιατί η διαφορά μας είναι με τους πρασινοκίτρινους πως όταν τους γαμούσε ο κόκκινος, δεν μιλούσαν και την άλλη μέρα πήγαιναν στο γραφείο τους. Εμείς, τους το αλλάξαμε.
Κι αν δεν το αλλάξουμε ξανά είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα γίνουμε κομπάρσοι ξανά. Είτε επειδή θέλουμε είτε επειδή δεν μπορούμε αλλιώς.
Αυτά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κανονίστε να κάνετε το 3/3 να έχουμε 1 μήνα ηρεμία, μπας και κινηθεί τίποτα μεταγραφικά και σώσει την κατάσταση
++++Asimos έγραψε:Το κόμπλεξ του Ηρακλή, σε σχέση με αυτό της ΑΕΚ δεν είναι τίποτα. Ψήγμα! Η ΑΕΚ ήταν η μοναδική που εκτέθηκε τόσο πολύ με τον ΠΑΟΚ που της πήρε τα σώβρακα τα τελευταία 5 χρόνια. Τόσο, που άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά και δεν ήξερα ΚΑΝ τι ομάδα είναι, ξαφνικά έχουν αποκτήσει μια ρητορική περί αυθεντικού προσφυγικού σωματείου, original δικέφαλους, Ναούς, σπίτια, κουραφέξαλα, υπερομαδάρες, αρχιδοπροέδρους και λοιπές ιστορίες που ήταν καλά θαμμένες πίσω από την ατάκα "το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αξίζει να το παρακολουθεί κάποιος".
Αυτά.
Να είσαι καλά.
Το κόμπλεξ θα τους το ξαναφέρουμε και όχι μόνο σ' αυτούς.
Λίγη υπομονή και θ' αλλάξουν πολλά πράγματα. Π'ως να το κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.

Λίγη υπομονή και θ' αλλάξουν πολλά πράγματα. Π'ως να το κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.

τα πετρινα χρονια βλεπω τα ξεχασαμε πολυ ευκολα παρα πολυ ευκολα.....οταν ειχαμε προσφυγες οταν μας απεριπτε καποιος ψαρας και πηγε καβαλα,οταν χρωστουσαμε και της μιχαλους .....οταν οταν οταν .....εφιαλτης ......Maximus Decimus έγραψε:Ναι μωρέ, το βρήκες! Να φύγει ο Σαββίδης να αναλάβουν οι γνήσιοι Θεσσαλονικεις παράγοντες τυπου Βιολιδη ή Παπαδοπουλου να κοιμόμαστε ήσυχοι!!!Γερασίμου έγραψε:Εκεί φτάσαμε; Να ανταγωνιζόμαστε τον Μπέο για θέση στο Conference League; Κατάντια, ούτε στα πέτρινα χρόνια, ούτε με τις σαρδέλες!
Να ξεκινήσουν τα γλέντια με μάνατζερ και δημοσιογράφους!!!
Να αναλάβουν αυτοί που μόνο κέρδιζαν, κερδίζουν ή θα κερδίζουν οικονομικά και πολιτικά χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ... παρέα με στελεχαρες
Ε ρε γουμενους που σας χρειάζεται μερικούς... μέχρι και το προπονητικό στη Μεσημβρια για τα μπάζα είναι...
Για να μην κατηγορήσω μόνο τους ΠΑΟΚτσηδες παράγοντες, και του Άρη και του Ηρακλή οι ντόπιοι το ίδιο είναι... αρπακτικά
Αλήθεια όλοι αυτοί γιατί δεν κάνουν αγώνα για το μπάσκετ που χρειάζεται λεφτά; έστω 100Κ;;; αλήθεια τα παρεακια αυτά στην Θεσσαλονίκη γιατί δεν λενε δημόσια την γνώμη τους; και κρύβονται πίσω από social media παρεα με μερικά αρδακια;;;
-
Θα κάνω ένα τελευταίο σχόλιο, γιατί απο αύριο θα ξεκινήσω κάτι online μαθήματα και πρέπει να σοβαρευτώ
. Αν και έχω πει 2-3 πράγματα για τον αγώνα, πιο γενικά αυτήν την φορά. Συνήθως κάνω λίγο χιούμορ, απλά πρέπει να σημειώσω κάποια πράγματα, σε συνάρητηση των όσων έχω διαβάσει & ακούσει τις τελευταίες δύο ημέρες.
Παρουσιάζεται απο μερίδα οπαδών (αλλά και δημοσιογράφων) ένας παρατημένος ΠΑΟΚ, ένας ΠΑΟΚ χωρίς μέλλον, χωρίς ιδιοκτήτη. Δεν είναι όμως έτσι. Ο σημερινός ΠΑΟΚ, έχει τον καλύτερο πρόεδρο και ιδιοκτήτη που είχε στην ιστορία του. Ακόμη και στην σημερινή κατάσταση, ο -ποδοσφαιρικός- ΠΑΟΚ διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία του, και οι προοπτικές είναι οι καλύτερες. Η ΑΕΚ προχθές νίκησε με δύο γκολ που ξεκίνησαν -και τα δύο- απο δικά μας λάθη, και είχε επιπλέον μια μεγάλη ευκαιρία (που έκανε ο Κοτάρσκι την εντυπωσιακή απόκρουση). Είδα σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα, πλήν του διαστήματος 45-55. Δεν είδα καμία αντίπαλο που να με τρομάζει, είδα έναν Π.Α.Ο.Κ χωρίς πλάνο να αλλάξει. Αν ο Π.Α.Ο.Κ είχε έναν ικανό στράικερ, στο 8ο λεπτό θα ήταν μπροστά.
Αλλά εγώ θέλω να δώσω βάση σε άλλο πράγμα. Κάποτε κερδίζαμε τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκης (1-0 με Εντίνιο το 2010) και τρέχαμε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούμε την ομάδα, και την επόμενη ημέρα η πόλη ήταν λές και το προηγούμενο βράδυ είχαμε όλοι πηδ@#& την Μόνικα Μπελούτσι - που τότε ήταν στα πολύ καλά της. Δηλαδή, τρελενόμασταν για μια νίκη, που στην ουσία αν το σκεφτούμε, δεν μας έδινε καμία πρόκριση - κανένα τίτλο. Στον Π.Α.Ο.Κ. του Ιβάν Σαββίδη τίποτα δεν είναι απίθανο.
Πριν σχεδόν ένα έτος, στις 7/11/2021, ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στην Λεωφόρο 1-3 τον Παναθηναικό, που με τον σημερινό δεν έχει μεγάλες διαφορές. Τον Παναθηναικό που σήμερα κάποιοι παρουσιάζουν ως ανίκητο. Ο φετινός ΠΑΟΚ, με αυτό το "χάλια" κλίμα, κέρδισε πριν λίγες εβδομάδες στο Καραισκάκης. Κατά την γνώμη μου, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές, σε αυτό που υπολοιπομαστε στο μη αγωνιστικό (την παρούσα στιγμή) είναι στο κλίμα που επικρατεί στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ., στο αγωνιστικό τα έχετε γράψει κάποιοι καλύτερα απο εμένα, δεν θα το αναλύσω. Το μόνο που θα σημειώσω είναι ό,τι ο ΠΑΟΚ έπρεπε το καλοκαίρι να ξεκινήσει απο την αρχή να χτίζει την νέα ομάδα, και να συνειδητοποίηση ό,τι κάποιοι παίκτες έκαναν τον κύκλο τους, πιστεύω πλέον το κατάλαβε.
Για εμένα, το σύνθημα "Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλα", δεν σημαίνει πάνω απο τις οικογένειες, δουλειές κλπ που έχει ο καθένας, αλλά εντός Π.Α.Ο.Κ., όλοι (ιδιοκτησία, προπονητικό team, διοίκηση, μάνατζερ, δημοσιογράφοι, οπαδοί) να λειτουργούν για το καλό της ομάδας. Κάτι που πιστεύω δεν εφαρμόζεται απο όλους αυτήν την εποχή. Δεν θα το αναλύσω, έχω την άποψη μου. Αρκετοί έγραψαν μετά την νίκη στο Καραισκάκης, "ας είναι ο συγκεκριμένος αγώνας η Ξάνθη του 2017", που τότε ξεκίνησε η "αντεπίθεση" για την μετέπειτα πορεία. Εγώ διαφωνώ, προτιμώ ας είναι η φετινή χρονιά, η αντίστοιχη της σεζόν 2016-2017.
Bonsoir mes chers amis
[youtube]K5KAc5CoCuk[/youtube]

Παρουσιάζεται απο μερίδα οπαδών (αλλά και δημοσιογράφων) ένας παρατημένος ΠΑΟΚ, ένας ΠΑΟΚ χωρίς μέλλον, χωρίς ιδιοκτήτη. Δεν είναι όμως έτσι. Ο σημερινός ΠΑΟΚ, έχει τον καλύτερο πρόεδρο και ιδιοκτήτη που είχε στην ιστορία του. Ακόμη και στην σημερινή κατάσταση, ο -ποδοσφαιρικός- ΠΑΟΚ διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία του, και οι προοπτικές είναι οι καλύτερες. Η ΑΕΚ προχθές νίκησε με δύο γκολ που ξεκίνησαν -και τα δύο- απο δικά μας λάθη, και είχε επιπλέον μια μεγάλη ευκαιρία (που έκανε ο Κοτάρσκι την εντυπωσιακή απόκρουση). Είδα σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα, πλήν του διαστήματος 45-55. Δεν είδα καμία αντίπαλο που να με τρομάζει, είδα έναν Π.Α.Ο.Κ χωρίς πλάνο να αλλάξει. Αν ο Π.Α.Ο.Κ είχε έναν ικανό στράικερ, στο 8ο λεπτό θα ήταν μπροστά.
Αλλά εγώ θέλω να δώσω βάση σε άλλο πράγμα. Κάποτε κερδίζαμε τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκης (1-0 με Εντίνιο το 2010) και τρέχαμε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούμε την ομάδα, και την επόμενη ημέρα η πόλη ήταν λές και το προηγούμενο βράδυ είχαμε όλοι πηδ@#& την Μόνικα Μπελούτσι - που τότε ήταν στα πολύ καλά της. Δηλαδή, τρελενόμασταν για μια νίκη, που στην ουσία αν το σκεφτούμε, δεν μας έδινε καμία πρόκριση - κανένα τίτλο. Στον Π.Α.Ο.Κ. του Ιβάν Σαββίδη τίποτα δεν είναι απίθανο.
Πριν σχεδόν ένα έτος, στις 7/11/2021, ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στην Λεωφόρο 1-3 τον Παναθηναικό, που με τον σημερινό δεν έχει μεγάλες διαφορές. Τον Παναθηναικό που σήμερα κάποιοι παρουσιάζουν ως ανίκητο. Ο φετινός ΠΑΟΚ, με αυτό το "χάλια" κλίμα, κέρδισε πριν λίγες εβδομάδες στο Καραισκάκης. Κατά την γνώμη μου, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές, σε αυτό που υπολοιπομαστε στο μη αγωνιστικό (την παρούσα στιγμή) είναι στο κλίμα που επικρατεί στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ., στο αγωνιστικό τα έχετε γράψει κάποιοι καλύτερα απο εμένα, δεν θα το αναλύσω. Το μόνο που θα σημειώσω είναι ό,τι ο ΠΑΟΚ έπρεπε το καλοκαίρι να ξεκινήσει απο την αρχή να χτίζει την νέα ομάδα, και να συνειδητοποίηση ό,τι κάποιοι παίκτες έκαναν τον κύκλο τους, πιστεύω πλέον το κατάλαβε.
Για εμένα, το σύνθημα "Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλα", δεν σημαίνει πάνω απο τις οικογένειες, δουλειές κλπ που έχει ο καθένας, αλλά εντός Π.Α.Ο.Κ., όλοι (ιδιοκτησία, προπονητικό team, διοίκηση, μάνατζερ, δημοσιογράφοι, οπαδοί) να λειτουργούν για το καλό της ομάδας. Κάτι που πιστεύω δεν εφαρμόζεται απο όλους αυτήν την εποχή. Δεν θα το αναλύσω, έχω την άποψη μου. Αρκετοί έγραψαν μετά την νίκη στο Καραισκάκης, "ας είναι ο συγκεκριμένος αγώνας η Ξάνθη του 2017", που τότε ξεκίνησε η "αντεπίθεση" για την μετέπειτα πορεία. Εγώ διαφωνώ, προτιμώ ας είναι η φετινή χρονιά, η αντίστοιχη της σεζόν 2016-2017.
Bonsoir mes chers amis
[youtube]K5KAc5CoCuk[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
Paokmania Forum MVP o Dominik Kotarski που κράτησε το σκορ στο 2-0 αντί για 4-0!
GAME STATS
[youtube]zn0KtuB4gfk[/youtube]
GAME STATS
[youtube]zn0KtuB4gfk[/youtube]